“Amerikaanse Democraten zouden ter verantwoording geroepen moeten worden”

Screenshot - 2020-07-30T162838.835

(Vertaling: E.J. Bron)

Senator Ted Cruz: “Ze laten hun steden branden”

De verantwoordelijke politici uit de gelederen van de Amerikaanse Democraten, die in hun steden de rellen, gewelddadigheden, de schietpartijen en de wetsovertredingen – vooral door BLM-jongeren – toestaan, zouden verantwoording moeten afleggen voor hun gedrag. Dat eist Senator Ted Cruz (Texas).

Die Freie Welt

In talrijke steden in de VS zijn de grondwettelijke rechten van de bevolking buiten werking gesteld. Daar heerst anarchie, geweld en straatterrorisme. Criminele bendes trekken plunderend en vernielend door de straten, schietpartijen behoren al lang tot de orde van de dag. Niet betrokken derden leven in het permanente gevaar om door de wetsovertreders als volgende slachtoffer van hun misdaden uitgekozen te worden. Vooral de gewelddadige aanhangers van de BLM-beweging beheersen deze taferelen, aangemoedigd door linkse media, linkse politici, linkse lobbygroepen inclusief de daar achter zittende en hen financierende grootkapitalisten, geflankeerd door een samenraapsel van aan de dijk gezette, oud geworden of uitgediende ex-prominenten.

Vooral in de door Amerikaanse Democraten bestuurde steden komt het tot deze geweldsexcessen. Uit verkiezingstactische overwegingen (er zijn nog maar 13 weken te gaan tot aan de presidentsverkiezingen in november) echter treden die Amerikaanse Democraten niet tegen de misdaden op, maar kijken toe (of weg) wanneer in hun steden het recht en de wet massaal gebroken en de veiligheid en de orde vernietigd worden.

Daar moet een einde aan komen, zei afgelopen zaterdag Senator Ted Cruz uit Texas. De Amerikaanse Democraten die het toestaan dat hun steden branden, moeten voor hun falen en foute gedrag ter verantwoording worden geroepen. Daar waren opnieuw zware onlusten en rellen in diverse Amerikaanse steden aan voorafgegaan.

“Wij [de Amerikanen, opm. redactie] hebben het recht vreedzaam te demonstreren en onze stemmen te verheffen. Het First Amendment garandeert ons dit recht. Dat geeft echter niemand het recht om anderen te verwonden, hen aan te vallen, politieauto´s in brand te steken, winkels te plunderen of ze te verwoesten.” Dat alles zou echter op dit moment plaatsvinden en”, aldus Cruz verder, “wordt door de Amerikaanse Democraten gemakkelijker gemaakt en zelfs gestimuleerd, die een zeer cynische beslissing hebben genomen.”

Zij stonden het de politie niet toe hun werk te doen en de lichamelijke veiligheid te beschermen, eigendom te beschermen enzovoort. Ze hebben de politieagenten bevolen zich terug te trekken, en ze laten hun steden branden. Daarvoor, aldus Cruz, dienen ze ter verantwoording te worden geroepen.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Black Lives Matter", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", anarchisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Amerikaanse Democraten zouden ter verantwoording geroepen moeten worden”

 1. karton zegt:

  President Trump heeft z’n karwei nog niet afgemaakt, dus nog ff wachten.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  BLACK SHIT MATTERS.

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Dan zegt zo ’n democratisch ongedierte dat inzet van politie zal zorgen dat het geweld toeneemt. Het linkse tuig heeft de-escalerend optreden uitgevonden en passen het nu extreem toe. Hoe gek ben je dan in je hoofd. Ik denk eerder dat het kwaadaardigheid is. Je gaat tegen de brandweer toch ook niet zeggen dat blussen de brand verhevigd dus we blussen maar niet. Brandstichters moordenaars en plunderaars worden in een normale samenleving op straat doodgeschoten. Hou dat een paar dagen vol moet je opletten hoe rustig het wordt.

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Deze extreem linkse/zwarte terroristen komen er ongestraft mee weg.Ze worden achter de schermen gesteund door o.a. de rockefellers/rotschilds george soros oftewel de deep state.

  Like

 5. Jan zegt:

  Amerikaanse communisten terroriseren burgers en steden

  Like

 6. Bas zegt:

  Interessante foto….
  https://pbs.twimg.com/media/EdXRWnKXsAARFrQ?format=jpg&name=medium

  WUHAN LABORATORIUM IN 2015

  Dr Fauci, melinda gates en barack obama op bezoek bij het wuhan laboratorium in 2015, waar ze het laboratorium 3,7 miljoen gaven voor een vleermuisproject

  Like

 7. Jan zegt:

  Dems, synoniem voor communisten

  De democraat-senator Dianne Feinstein (CA) prees donderdag het communistische China tijdens een vergadering van de Senaatscommissie.

  Feinstein waarschuwde ook tegen China verantwoordelijk te houden voor het ontketenen van een dodelijk virus dat wereldwijd honderdduizenden doden tot gevolg heeft.

  Senator Dianne Frankenstein:
  “We beschouwen China als een potentiële handelspartner, als een land dat in korte tijd tientallen miljoenen mensen uit de armoede heeft gehaald”, aldus Feinstein. “En als een land dat uitgroeit tot een respectabele natie onder andere naties – dat geloof ik werkelijk.”

  video

  Hoeveel zou deze concubine van Xi hebben toegeschoven gekregen van hem?

  Like

 8. Bas zegt:

  Géén fan van obama

  Like

 9. Bas zegt:

  Socialism sucks!

  Like

 10. Bas zegt:

  Stemmen per post…

  Like

 11. Bas zegt:

  Leugen en bedrog…

  De reguliere media zeggen ‘demonstraties op de late avond’ in plaats van ‘proberen een federaal gerechtshof te bestormen en plat te branden’. Het zijn geen journalisten, het zijn betaalde activisten!

  Like

 12. Jan zegt:

  Dems: Misschien was het toch niet goed van ons om de plunderingen, brandstichtingen van de terroristen aan te moedigen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s