Markuszower (PVV) beschuldigt ministers Sigrid Kaag en Stef Blok van Jodenhaat

Screenshot - 2020-07-30T224450.353

(Door: Marinka Wagemans)

PVV-Kamerlid Gidi Markuszower (foto) haalt in het Nieuw Israëlietisch Weekblad (NIW) uit naar ministers Sigrid Kaag en Stef Blok vanwege een affaire rond Nederlands geld dat in de handen van Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP)-terroristen terechtkwam. Markuszower: “Blijkbaar haten zij Joden.”

Minister Kaag (Ontwikkelingssamenwerking) maakte vorige week bekend dat zij de steun aan de Palestijnse organisatie Union of Agricultural Work Committees (UAWC) opschort, nadat bleek dat twee voormalige medewerkers van deze organisatie verdacht worden van een bomaanslag in augustus 2019. Hierbij viel een dode. Deze mannen waren lid van het PFLP, dat op de EU-lijst van terroristische organisaties staat. Ze werden (deels) betaald door de UAWC met Nederlandse subsidie. Dat schoot de Joodse Markuszower in het verkeerde keelgat.

Lees verder>>>
h/t “Balkanske priče”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Nederland, nieuw fascisme, Ontwikkelingshulp, Overheid, PVV, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

6 reacties op Markuszower (PVV) beschuldigt ministers Sigrid Kaag en Stef Blok van Jodenhaat

 1. Hovawart zegt:

  Kijk toch eens naar de verslaggeving van het nieuws in de Pays-Bah,…….die spreken over ” de jihad-scene”, alsof het over een populaire muziekstroming gaat of een bepaalde leeftijdsgroep, of over de blaadjesknagers……De onnozele en blinde ontkenning van terrorisme, de geloofshaat jegens alles dat niet-islamitisch is……ja zelfs een soort van journalistieke verheerlijking van het extremisme en de verwoede pogingen om de moordenaars minder te benoemen, en hun daden minder te benadrukken…….dat moet eens meer benadrukt worden.

  Geliked door 2 people

 2. Leon Theunisz zegt:

  Dat doet ze ook openlijk van Blok wist ik dat niet.

  Like

 3. En héél terecht! Deze man durft zich tenminste uit te spreken tegen de landverraders en Joden haters.

  Geliked door 3 people

 4. verwardeman zegt:

  Gidi kerel , stamp ze onder hun reet , mijn zegen heb je !

  Geliked door 2 people

 5. koddebeier zegt:

  Als je geld geeft aan terroristen ben je mede schuldig aan hun daden dus op naar een echte rechter met die twee, als die nog te vinden is !!

  Geliked door 1 persoon

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Zelfs Esther Voet gedraagt zich als een echte appeaser. Hopende dat de jihaat haar als laatste zal grijpen. Vergeet het maar, Esther. Als onvervalste Jodin, behoor jij bij de eersten die het slachtoffer worden, zo gauw het moslimgespuis de vrije hand denkt te hebben.
  Wees liever blij dat Gidi Markuszower durft te zeggen waar de rest van de Kamer te schijterig voor is.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s