DE WORTEL VAN HET KWAAD…

Screenshot - 2020-07-31T111210.871

(Door: “Driek”)

Al ruim veertienhonderd jaar wordt de wereld geteisterd door de ongelooflijke wreedheden van de islam. En alle argumenten welke aantonen dat de islam een duivelse ideologie is die in wreedheid niet is te overtreffen, worden door de volgelingen en sympathisanten der islam naar het rijk der fabelen verwezen. Frau Halsema is één der goedgelovige sympathisanten die zich gewillig overgeeft aan de burcht van dwang en onderdanigheid. Zij staat nog net niet te popelen haar fijn gelaat te bedekken met de sluier der achterlijkheid.

De islam wordt gekenmerkt door een extreme dominantie van mannen. Dat komt op de meest schrille wijze tot uiting in landen als Iran en Saoedi-Arabië. De Saoedi-Arabische maatschappij is gebaseerd op de sharia. Hier mag een vrouw zich niet in het openbaar begeven zonder de aanwezigheid van haar man of een mannelijk familielid. Vrouwen mogen niet stemmen. Ze zijn uitgesloten van een groot aantal banen. Toen de minister van Industrie een wetsvoorstel indiende waardoor vrouwen zouden mogen werken in lingeriewinkels, was de tegenstand te groot.

Op school worden de kinderen onderwezen in de gehoorzaamheid van de vrouw aan de man. De kinderen in het huwelijk zijn eigendom van de man. De man kan op een willekeurig moment een scheiding eisen, terwijl dat voor een vrouw onmogelijks is. Vrouwen die worden verkracht door een mannelijk familielid of een werkgever, lopen het risico veroordeeld te worden tot de doodstraf of levenslange gevangenisstraf voor ontucht. Vrouwen kunnen alleen geopereerd worden als hun man daar toestemming voor geeft. Indien bij een bevalling een keizersnee noodzakelijk is, dient de man daar toestemming voor te geven. Een getuigenverklaring van een man telt even zwaar als die van twee vrouwen.

De speciale religieuze politie houdt de vrouwen nauwlettend in de gaten. Een vrouw die in het gezelschap is van een man die geen familielid is, kan daarvoor gestraft worden met stokslagen. De religieuze politie was schuldig aan de dood van veertien schoolmeisjes. Bij een brand verhinderden de agenten de evacuatie van de meisjes, omdat ze niet de voorgeschreven kleding droegen. De vrouw bezit onder de vreselijke gesel van Mohammed geen enkele waardigheid. Het is niet meer dan een gehoorzaam lastdier.

En toch – en toch – een onbegrijpelijk iets – zie ik steeds meer hoofddoeken en vrouwen van top tot teen ingepakt of gekleed in een lang gewaad. Zijn die vrouwen soms niet goed snik? Zijn onze Haagse machthebbers, die deze walgelijkheden toelaten, ziende blind en niet geïnteresseerd in de wetten en regels dezer vrouwonvriendelijke ideologie? (expres noem ik het geen religie)

Waar zijn nu al die feministen met hun ‘baas in eigen buik’ en hun grote waffel? Juist deze geëmancipeerde vrouwen zouden toch dienen te protesteren tegen het onrecht dat hun zusters wordt aangedaan? Ach, spitse lezer, zoals zo vaak in mijn leven bega ik de fout de mensheid te hoog aan te slaan. Het zijn gewoon een stelletje schreeuwlelijkerds. En dat geldt eigenlijk voor de meeste mensen. Dat wil ik hier toch even gezegd hebben.

Ik wens U allen nog een mooie zomerdag.

PVV nieuw

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, lafheid, Linkse Kerk, Rotzakken. Bookmark de permalink .

19 reacties op DE WORTEL VAN HET KWAAD…

 1. Gienekehado zegt:

  Dat de mensheid naar de Kloten gaat, zal mij een rotzorg zijn. Helaas nemen zij de Dieren en de Plantenwereld ook mee in hun ondergang! Stik de Moord, Vuile Landverraders op Het Binnenhof, Aanstichters van DIERENKWELLING en het faciliteren van KEELDOORSNIJDEN!!

  Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  Wat het nog erger maakt, tenminste voor Westerse mensen die willen nadenken, dat die wrede ACHTERLIJKHEID al 10-tallen jaren in NL/ W-Europa is toegestaan.

  Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado zegt:

   Wordt actief binnengehaald, gefaciliteertd en gepromoot!! Kostenplaatje al zo’n 500 M I L J A R D en een redelijk stabiel en welvarend landje naar de Kloten geholpen!!

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   delamontagne.Tussen 1973 en 1975 is europa keihard gechanteerd door de olierijke islamitische landen, de zogenaamde oliecrisis.Toen is in 1975 de resolutie van straatsburg aangenomen,islamisering van europa in ruil voor olie.

   Geliked door 3 people

 3. Willem zegt:

  Ik verbaas me daar al jaren over. Ergens in de psyche van de vrouw is er dan toch misschien de behoefte om door een een man of geloof gedomineerd te worden. Ik kan het moeilijk geloven, maar als je om je heen kijkt. Bv nu op tv het offerfeest, wat een aandacht krijgt het en wat is men blij dat er ook op beschikbaar gestelde veldjes in de openbare ruimte gebeden mag worden, de presentatrices zitten er met een glimlach naar te kijken. Verkrachte meisjes, duizenden, in Engeland door moslims en ze zwijgen, Jazidi sex slaven en ze zwijgen en dan is er ook die rebelse Ierse zangeres die tekeer ging tegen de paus en nu is ze moslima. De lijst is lang en overduidelijk, maar ze zijn ziende blind en horende doof en dan in bijna heel het Westen. Dit kan nooit goed blijven gaan.

  Geliked door 2 people

  • Gienekehado zegt:

   Ik zie ze ook, nederlandse Trienen die in allah-zijn. Nogal eens zijn het Psychische Wrakken die een Medium, leermeester oid. zoeken om het leven aan te kunnen. De Ierse zangeres Sinéad O’Connor is hier een goed voorbeeld van. Zo leip als een Geile Kameel, is meerdere keren opgesloten in een Gekkenhuis en heeft meerdere zelfmoordpogingen gedaan. Ik gun haar een voorkeursplek in Mo’s hoerenkast!

   Geliked door 2 people

  • Gienekehado zegt:

   Sinéad O’Connor heeft minstens 3 echtgenoten versleten. Je kunt je afvragen wat die kerels in zo’n DEBIEL zagen. Moet zeggen dat ik wél van haar muziek houd en nog een keer naar een mooi optreden van haar geweest ben. Lang voordat ze ‘in de war’ werd en allah opzocht.

   Like

 4. Ben zegt:

  Frau Helsema is niet naïef, zij is een collabo.

  Geliked door 3 people

 5. Bas zegt:

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Bas.Dit filmpje is al heel oud,ik heb gruwelijkere filmpjes gezien (helaas) niet dat ik er van geniet maar ik geloof teveel dat er nog goede en betrouwbare mensen zijn.Die bestaan helaas niet.Daarom kijk ik wel eens naar die filmpjes om wakker geschud te worden.

   Like

 6. Julia zegt:

  Halsema een mislukte burgemeester,linkse activiste en Allochtonen knuffelaar, Uiteraard was zij één van de eerste met haar mondkapjesgeweld dat madam 5 augustus op drukke punten verplicht stelt uiteraard na het offerfeest van haar geliefde Islam vrienden ondertussen blijft ze maar zaniken dat Amsterdam te druk is maar treft weer eens een flut maatregel die totaal geen enkel effect heeft. Dan zullen we het nog niet over het verval van kades en bruggen in Amsterdam hebben waar totaal niets aan wordt gedaan. Dan maar niet te spreken over haar collega Aboutaleb nog zo een linkse dictator die denkt boven de Wet te staan en uiteraard zijn moslim broeders niet af valt en de verplichting van smetlappen in Rotterdam uiteraard ook na het offerfeest in voert.

  Geliked door 5 people

  • ronjaspers zegt:

   julia.Kwekje kwalsema heeft zeer belastende informatie over hooggeplaatste figuren,daarmee chanteerd ze hun en heeft ze lak aan wetten en regels.aboutaleb is een regelmatige bezoeker van de nazi bilderberg groep,dus levensgevaarlijk.

   Like

 7. A. de Koning zegt:

  Driek, weer een prima stuk, de spijker op de kop en dan zijn er nog feministes zoals Hedy D,Ancona die zich daar niets van aantrekken terwijl ze anders zo,n grote mond heeft.

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Like

 9. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/crime/2020/07/31/scottish-christians-warn-hate-crime-bill-could-criminalize-the-bible/

  Schotse christenen waarschuwen dat wetsvoorstel over haatmisdrijven de bijbel zou kunnen criminaliseren

  Christenen in Schotland hebben gewaarschuwd dat nieuwe wetgeving op het gebied van haatzaaien “de cultuur kan annuleren” in de wet en tegelijkertijd de uitdrukking van de bijbelse moraal illegaal kan maken.

  Het Schotse parlement debatteert momenteel over het wetsvoorstel “haatmisdaad en openbare orde” dat het communiceren van “bedreigend, kwetsend of beledigend materiaal” dat “waarschijnlijk” de haat tegen een beschermde groep zou aanwakkeren, waarvan christenen vrezen dat het gemakkelijk de traditionele christelijke leer zou kunnen omvatten, strafbaar zou maken. over seksuele moraal, huwelijk en menselijke natuur.

  Hoewel de nieuwe wetgeving het misdrijf van godslastering elimineert, creëert het een nieuwe misdaad door haat te zaaien tegen een van de beschermde groepen die onder het wetsvoorstel vallen. Het veroorzaakt ook overtredingen van “het bezit vexplosief materiaal” met het doel het materiaal te communiceren in omstandigheden waarin het waarschijnlijk is dat haat zou worden aangewakkerd.

  De directeur van het Katholieke Parlementaire Bureau, Anthony Horan, heeft gewaarschuwd dat de wetgeving de wet “cultuur annuleren” zou kunnen verankeren.

  “Een nieuwe overtreding van het bezit van opruiend materiaal kan zelfs materiaal als de bijbel en de catechismus van de katholieke kerk opruiend maken”, zei Horan. ‘Het begrip van de mens van de katholieke kerk, inclusief de overtuiging dat seks en geslacht niet vloeiend en veranderlijk zijn, kan mogelijk in strijd zijn met de nieuwe wet

  Geliked door 1 persoon

 10. Tistochwat zegt:

  Ik ken een ‘feministe’ met een ontzettend grote bek, die een ‘vrome’ moslima is geworden.
  Haar bek is nu groter dan ooit. Ik ben benieuwd of ze zich al heeft laten ‘besnijden’.

  Geen medelijden met zulke mutsen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s