“Godsdienstvrijheid”. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

27 reacties op “Godsdienstvrijheid”. . .

 1. flo zegt:

  Stap voor stap moord het moslim vuil zich een weg naar de overheersing, geholpen door de collaboranten in alle lagen. Ze doen het graag en voor het plezier, moslims en hun islam doods religie zijn primitief vuil, en hoort niet thuis in een/onze beschaafde westerse samenleving.

  Geliked door 6 people

 2. wauso zegt:

  Bekijk de 3 video’s en geniet !

  MOSLIM HIELENLIKKERSPARTIJ DIERENPOES
  Wauso

  Goedendag Kamerjuffrouw Dierenpoes (marianne.thieme@tweedekamer.nl)
  U, Mw. Thieme, van de Partij van de Dieren bent vandaag te gast bij de diepzinnige wetenschappelijke rubriek van Wauso.

  Het W.C.- Eend Onderzoeksteam heeft Uw handelen en Uw uitspraken van de afgelopen tijd en Uw vermeende doelstellingen eens onder de loep genomen.

  Voor allereerst moeten wij stellen, dat na enige scepsis en lacherig gedoe over Uw partij, deze houding in de loop der jaren is afgenomen, daar wij nu toch het belang van Uw doelstelling zien zoals U zelf aangeeft bij Uw E-mail adres bij 2e Kamerleden: U vindt het van groot belang om dieren een stem te geven.

  Als het daarentegen om Mens en Cultuur gaat slaat U echter de plank volkomen mis vanwege Uw ‘LinksKnechtige’ houding, die dan naar de richting van de Allochtonen Partij (PvdA) wijst. Een richting, waar U omringd bent met Vol-Idioten, die zonder kennis van zaken dit land ongetwijfeld naar het einde zullen leiden. En dat zal toch ook niet Uw keuze zijn.

  Ik zal U van Uw islam dwaasheid een voorbeeld geven. Het Charly Hebdo Kamerdebat van januari 2015. Dit debat is een zuivere weergave, op welk een manier Policolor politici, hun Eigen Bevolking blootstellen aan anarchie, moord en doodslag. En dat met een enorme geestdrift !

  Uw bijdrage in dat debat: Thieme kwam vertellen, dat Hr. Wilders een bange man was. En of dat niet hetgeen is wat terroristen willen ? Een Victorie voor de terroristen! En Wilders is de Angstzaaier!
  Wilders antwoord hierop: Hij wist niet waar mw. Thieme de laatste 10 jaar geweest is en onder welke steen ze vandaan is gekomen. Duizenden mensen vermoord, afgeslacht en dat heeft niks met Angst te maken. Dat kunnen we niet accepteren. We moeten nagaan hoe dat komt. En het gebeurt niet door Katholieken, Joden, Boeddhisten, maar door mensen in naam van de islam.

  De gehele Nederlandse Policolor elite wil Autochtonen uitroeien. We geven U hier een Samenvatting van dit Charly Hebdo debat: http://fenixx.org/2015/11/25/geert-wilders-en-de-landverraders/

  Het is duidelijk dat U de islam, die moord en doodslag aanhangt nogal een warm hart toedraagt ! De islam Cultuur en Mohammedanen en hun Samenhang van agressie en dood. En dan gaan wij nog niet in op de vunzigheid van Mohammedanen en dierensex.

  U zag al in het introductieplaatje een koe in het openbaar doodbloeden voor de ‘fun’, ‘Jong geleerd is oud gedaan’ ! Wij geven U nu twee Video’s van de (rituele) slachting van een kameel.

  Noot vooraf: Video’s zijn NIET geschikt voor Westerse jeugdige kijkertjes !

  فضيحة مسلخ جده ..الخمره …
  youtu.be
  يذبح الجمال أمام بعضها بطريقه غريبه غير النحر

  YouTube
  YouTube

  Camel Slaughter In Azizabad 2012.MPG
  youtu.be

  Bij deze 1e moet U misschien inloggen met google. Zo heftig is deze Video voor ons Westerlingen.

  Nu geven wij U nog een derde Video. Dit heeft niks met ritueel slachten te maken. Het van een klif trappen van een ezeltje in Marokko. De Mohammedaanse ‘ik’ en ‘ikke’ Cultuur, het Overheersen over mens en dier, dat deze Cultuur heeft komt hier sterk naar voren.Kijk mw. Thieme, dit is nu de zo verdraagzame islamitische Cultuur waar Uw partij zo mee wegloopt. Kijk de mensen op de Video eens plezier hebben. Ziet U nu niet dat de omstanders dit schouwspel fantastisch vinden ? Bent U met dezelfde Blindheid’ behept als bijna alle andere kamer leden ?

  http://www.dumpert.nl/mediabase/6505412/36e2b26f/moslims_boos_op_allah_snackbar_filmpje.html

  dumpert.nl – Moslims boos op ‘allah snackbar’ filmpje
  http://www.dumpert.nl
  en reageren zich af op een onschuldig ezeltje … Moslims boos op ‘allah snackbar’ filmpje. 2 januari 2013 14:10. en reageren zich af op een onschuldig ezeltje

  Op Oudejaarsavond was op de pleinen in diverse steden waaronder Keulen aanranding, diefstal en beroving een gewone zaak. Ja Mw. Thieme een hard gelag voor U, maar zulk soort zaken is een normale gang van zaken bij een ‘ikke’ Cultuur. De Cultuur van de door U zo geliefde immigranten. U heeft deze waanzin mede veroorzaakt met Uw ‘Gutmenschen’ gedachtegang. Hetgeen daar gebeurt is, daar bent U, en vele andere kamer leden, te dom voor om dit te begrijpen. De Achterlijkheid waar U en vele anderen met U behept zijn zal nog vele levens gaan kosten. Dit was slechts een klein voorproefje. Binnen een jaar zullen de moslimlegers met AK47 en slagersmessen met duizenden door de steden, dorpen en straten trekken om hun noden te lessen. Mw. Dierenpoes, Regeren is vooruitzien en dat is U en het op baantjes jagende Poltieke Krapuul niet gegeven. Tijd dus om ‘wakker’te worden !
  Mw. Thieme, do not kill the piano player, wij zijn er enkel om U eens op de feiten te wijzen hoe Mohammedanen omgaan met dieren. Het respect, dat deze mensen hebben voor zowel mens als dier is in geen vergelijk met Westerse Waarden en Normen !

  Op het eind van mijn relaas schrijft Wauso altijd een advies. Ditmaals voor U Waarde Juffouw Thieme: In Nederland wonen veel mensen met westerse Waarden en Normen en dat willen we graag zo houden!
  Wauso

  Geliked door 13 people

  • Tistochwat zegt:

   wauso 31 juli 2020 om 09:39

   De video’s heb ik niet bekeken. De laatste keer dat ik zoiets duivels heb gezien, heeft me een paar slechte dagen bezorgd.

   Ik haat dat smerige mohammedaanse dierfoltertuig zó verschrikkelijk, dat ik het niet eens onder woorden kan brengen.
   Die afgrijselijke dierenmishandeling bezorgt me zó veel pijn, dat ik niet meer op deze verziekte aarde wil leven.
   Zéker niet te midden van deze smerige, mohammedaanse barbaren, die hier straks de baas zijn. Welke ‘levensvreugde’ blijft er dan nog over?

   Lezen jullie mee, ‘arme zwarten, die zóóó veel pijn voelen’ als ze onze Zwarte Piet zien?

   Geliked door 8 people

 3. koddebeier zegt:

  Die linkse NEP dieractivisten zijn stelletje smerige huichelaars, het drek van de maatschappij !!
  Vies links tuig waarom horen we jullie nu niet, Bah wat een waardeloos krapuul !!

  Geliked door 4 people

 4. Bas zegt:

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik herkende de plek onmiddellijk alhoewel ik er in geen 10-tallen jaren ben geweest.
   Op de achtergrond de vroegere HBS en links de tunneltraverse en de weg richting Den Haag.
   Wie had in de jaren 50′ [ verderop achter de huizen richting Centrum was een grote kale plat gebombardeerde ruimte ! ] dat nadat alles weer opgebouwd zou zijn zo’n stelletje RELIE-GEKKEN in ’t openbaar hun ACHTERLIJKHEID ten toon zouden spreiden.
   Moet burgemeester Abu Talib niet meedoen met deze toekomstige overheersers.
   Als je in de “wederopbouwtijd” in R’dam gezegd zou hebben dat er ooit een muslim-burgemeester zou komen of die Video van Henegouwerplein zou voorspellen, was je rijp voor Maasoord verklaard.
   zoals de Rotterdammers vroeger zeiden……

   Like

 5. verwardeman zegt:

  Het is natuurlijk goed dat wij blanken – ergens in de 19e eeuw – de narcose hebben ontdekt cq
  uitgevonden .
  Hierdoor werd het mogelijk om pijnloos te opereren ( mensen en dieren ) of pijnloos te
  slachten ( hopelijk aleen dieren………….)
  Ik houd geweldig van een lekker stukkie vlees , en ik vind dat het dier een dierwaardig leven
  moet hebben geleefd ( smaakt ie ook beter ! ) en een pijnloos einde moet krijgen.
  VOORDAT de narcose werd uitgevonden was er helaas geen andere methode van slacht
  mogelijk , dan keel doorsnijden , zwaar kut maar helaas………
  De moSSels hebben dit waarschijnlijk overgenomen van het Joodse Volk , dat vlees – volgens
  deze methode verkregen – KOSJER noemen.
  ALS IK ME VERGIS ZEG MAAR HOE HET DAN WEL ZIT !
  Toen een uitvinding zoals narcose nog niet was gedaan , HAD MEN GEEN ANDERE KEUS !

  NU WEL ! en dus is deze oude methode NIET MEER NODIG .
  Dit is dan ook het enige ” kantje ” van het Joodse Volk waar ik minder over te spreken ben , maar
  in elke goede relatie mag je ook van mening verschillen.
  Dat HALALgekwal vind ik vanzelfsprekend net zo ONNODIG .

  NB: ik ondersteun het CIDI en ben dus GEEN antisemiet , vuile linkse kutkerk !

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   verwardeman 31 juli 2020 om 11:03

   VOORDAT de narcose werd uitgevonden was er helaas geen andere methode van slacht mogelijk , dan keel doorsnijden

   Ze hadden een dier dan toch ook eerst een harde klap op zijn kop kunnen geven?

   Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   Mijn grootvader werkte vroeger 1939 tot 1968 op een slachthuis en daar werd het dier verdoofd door hem door een pen op de zwakke plek op het voorhoofd te slaan.
   Dat ding noemde hij een schietmasker.
   Dan was het dier bewusteloos.
   Het werd daarna aan haken opgehangen en de keel doorgesneden zodat het stierf, maar daar kreeg het dier niets meer van mee.

   Like

 6. Bas zegt:

  Geliked door 4 people

 7. delamontagne zegt:

  Volgens de “Code-Penal”, het Marokkaanse Wetboek van Strafrecht zijn alle Marokkanen Moslim.
  Bekeren naar het Christendom is verboden.
  Degenen die dat wel doen worden bedreigd.
  / * /
  De grootste groep “z.g.n. nieuwe Nederlanders” zijn toch Marokkanen. ?
  In onderlinge betrekkingen tussen landen en bevolkingen zou er toch zoiets als wederkerigheid moeten bestaan.
  Waarom werd dat afschuwelijk, achterlijke islam-idiotie al niet 10-tallen jaren geleden verboden in NL ? ?……………….WEDERKERIGHEID

  Maroccan Christians repeatedly arrested…………

  https://www.indcatholicnews.com/news/40044

  Geliked door 1 persoon

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ook ik ben tegenstander van halal en/of koosjer slachten en reken mezelf als groot dierenliefhebber.
  Dat gezegd hebbende is het voor velen misschien ook weleens nuttig om te kijken waar deze manier van slachten vandaan komt en wat de reden ervoor is geweest om het in te stellen.
  In het geval van de islam moeten we dan terug denken aan 634 na chr., in het geval van het jodendom moeten we nog veel verder terug.
  Dat is nog niet zo eenvoudig als het klinkt maar ik zal proberen het te omschrijven; het merendeel van de mensheid leefden destijds in vrij kleine agrarische gemeenschappen, grote steden zoals wij die nu kennen bestonden niet.
  Het slachten van een dier is, met name bij de grotere huisdieren zoals paarden, koeien en ook varkens niet helemaal zonder risico.
  De kans dat u daarbij gewond raakt is niet denkbeeldig.
  Stelt u zichzelf nu eens de vraag hoe u dat zou aanpakken.
  U zult met me eens zijn dat dit nog niet zo gemakkelijk is, en dat was het, ook voor de mensen in die tijd niet. Er kwamen dus ook vele misstanden bij voor en daaruit zijn de religieuze voorschriften uit ontstaan, in de ogen van de moderne mens barbaars maar in die tijd was het de meest efficiënte en diervriendelijke manier.
  De filmpjes van Wauso hierboven laten zien waar het vandaag de dag misgaat, het eerste laat een slachthuis zien waar alle religieuze regels worden overtreden, het tweede filmpje laat zien dat slachten geen volksfeest hoort te zijn en ook dit gaat in tegen de religieuze voorschriften.
  Het stompzinnige feit doet zich nu voor dat wat wij nu zien als een barbaarse manier van slachten destijds juist de meest diervriendelijke manier was !
  Vervelende bijkomstigheid is dat religies zich over het algemeen niet zo gemakkelijk laten omvormen en in dit geval dus vasthouden aan een manier die allang uit de tijd is, we hebben veel betere methoden daarvoor bedacht.
  Let wel; het slachten van een dier is nooit een prettig gezicht en met name mensen die dit nog nooit van dichtbij hebben meegemaakt zijn vaak geneigd te denken dat zolang het dier beweegt het nog in leven is, dat is niet waar. In het bovenste filmpje van Wauso valt goed te zien dat de dieren nog bewegen terwijl het bloeden allang gestopt is, dit betekent dat hij dood is en de beweging dat zijn stuiptrekkingen.
  Het tweede filmpje laat een onkundige slachter zien, de eerste steek is zelfs compleet mis en het duurt nogal voor hij zijn fout herstelt. Daarbij hoort de slacht van een dier niet als volksvermaak te dienen maar als noodzakelijk kwaad.
  Dit is geen pleidooi om het religieus slachten te vergoelijken, het zou verboden moeten worden, maar we moeten het kwaad bestrijden waar het ontstaat; bij de religieuze leiders, zij hebben de verantwoordelijkheid om religieuze regels aan te passen of om te vormen.

  Geliked door 2 people

 9. Cathja zegt:

  Met de komst van ruim een miljoen moslims naar ons land, hebben ‘wij’ er ook een ‘feest’ bijgekregen: “het ‘feest’ van de martelaren”, oftewel het ‘offerfeest’, wat betekent: de meedogenloze slachtpartijen van weerloze dieren, die een gruwelijke dood moeten sterven!

  Moslims, vreselijke barbaren zijn jullie allemaal!! Dieren tellen in jullie leefwereld niet mee, gelet op de manier hoe er met allerlei dieren wordt omgaan. Het mishandelen en doden van dieren lijkt jullie wel op het lijf geschreven te zijn, als ik zie hoe zeer jonge kinderen op knuffels oefenen hoe ze dieren de hals moeten afsnijden.

  Moslims zijn de nakomelingen van Ismaël, de bastaardzoon van Abraham. Ismaël stond ooit te boek als een zeer wreed persoon. Hij kan ‘trots’ zijn op zijn nageslacht…..

  Geliked door 5 people

  • delamontagne zegt:

   Zoals NL / EU-kindertjes worden opgevoed met een huisdier, hond of kat of beide of andere h-dieren, zo wordt die kinderen totaal niets daarvan meegegeven.
   Ze mogen meedoen met ’t slachtfeest [ zouden hun tere muslimhartjes daar een klap van krijgen ?, ik weet zeker van niet ]
   Voor hen is een dier een “ding” waar je mee kan doen en laten zoals je goeddunkt.
   Op diverse sites lees ik artikels daarover en foto,s.
   Die islam hoort niet in Europa thuis, maar dat wist ik al 50 jaren geleden.

   Geliked door 4 people

   • triumph zegt:

    Zullen we het omdraaien en een mossel een ding gaan noemen zodat we die de strot halal kunnen doorsnijden likt me een goed plan

    Geliked door 2 people

 10. delamontagne zegt:

  Na ’t artikel gelezen te hebben ging ik op Fr Sites kijken wat die over “abattage hallal” schrijven/ laten zien.
  De meest afschuwlijke beelden die ik onmiddellijk wegdraai.
  Buiten de haatuitdragende en achterlijke ideeën van de islam, de z.g.n. godsdienst die de inmiddels “NL-er” geworden Marocs, aanhangen, is er ook die VOLSTREKT ontoelaatbare dieren mishandeling.
  Smerig, ellendig volk, elke moslim die die wreedheid aanhangt.
  Zelfs kinderen mogen meedoen met die smeerlapperij.
  Hier een glunderend Frans” muslimkind, mag pappi meehelpen de schapen de keel door te snijden.

  ISLAM VOOR DE ONBENULLEN……….
  http://lislampourlesnuls.blogspot.com/2019/08/video-dun-abattoir-halal.html

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   Vreselijk die beelden.
   Ik heb eens een filmpje gezien van een slager die kamelen de strot door wilde snijden.
   Dat ging mis voor de slachter.
   Vond het geweldig.
   Die kameel neemt de slachter te grazen.
   Nou die heeft het goed kunnen bezuren.
   Bijten en trappen dat die kameel deed.

   Geliked door 1 persoon

 11. waarom keuren ministers dit geweld goed?

  Geliked door 2 people

 12. Torsten Himmelstoss zegt:

  Gratis les voor degenen die het nog steeds niet doorhebben…
  Geen god heeft ooit verordonneerd dat dieren op een bepaalde manier naar de eeuwigheid
  gestuurd moeten worden. Goden werden verzonnen, punt.Wie anderen wijsmaakt dat ritueel slachten iets te maken heeft met onze vrijheden, verkoopt alleen maar leugens.
  Het voorgaande is ook van toepassing op besnijdenis van mannen en vrouwen!
  Trouwens, hoe is het mogelijk dat tig eeuwen geleden door mensen verzonnen hersenspinsels
  niet alleen in dit land bij wet worden beschermd?
  Andere idioten -zoals b.v.moslims- roepen steeds vaker dat we respect voor hun verzonnen
  hersenspinsels(allah, mohammed en ook de koran*) moeten hebben. Onzin. Respect is bedoeld voor MENSEN, niet voor tig eeuwen geleden, pseudo-religieuze hersenspinsels.
  *Moslims houden vol dat hun verzonnen allah de verzonnen koran aan mohammed
  geopenbaard zou hebben.
  Maar allah bestaat niet… En er is dus ook geen profeet mohammed geweest.
  Maak het verhaaltje af en kleur de plaatjes.
  Goed weekend iedereen!

  Geliked door 3 people

 13. ronjaspers zegt:

  De islam is geen religie,het is politiek,militair,rechtssysteem sharia overgoten met een religeus sausje.mohammed is de perfecte man en voorbeeld voor alle moslims,hij was een krijgsheer.

  Geliked door 4 people

  • fleckie zegt:

   Was die Mohammed niet eerst als een doodgewone kameeldrijver, werkzaam? In karavanen, ( en vermoordde tijdens de nachtelijke rustpauzes, reizigers? ETC Deed hij ook nog aan. . Mediteren. ???!! …….<~<~<~<~<~<~<

   Geliked door 1 persoon

 14. Torsten Himmlestoss zegt:

  Godsdiensten werden verzonnen. Islam is geen godsdienst maar een veroveringsideologie.
  Islam werd dus verzonnen. Allah,zijn pedofiele schoenpoetser mohammed en de koran
  idem dito.
  Punt. Einde oefening.
  Maar je hebt ze erbij die gewoon niet naar rede willen luisteren…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s