Tweet van Geert

Prachtige auto´s ook hier.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Tweet van Geert

 1. Hovawart zegt:

  En hier in het ‘rijke’ Nederland rijden de forenzen in steeds kleinere autootjes in de files,het parkeren in de stad kost een weekloon, en in de weekenden verplicht thuiszitten, want de wegen worden afgesloten vanwege de drukte,…….wat verwacht men dan? Zeg dan gewoon dat dit land al jaren over de grenswaarde is gegaan van de leefbaarheid, teveel agressie op een klein postzegeltje, en wil men het niet inzien doe het dan namens de veiligheid,….onze veiligheid.

  Geliked door 2 people

 2. Gerrit zegt:

  Tja, daar is nog ruimte en deze auto zal dar ook goedkoper zijn dan hier.Hier in het westen van Nederland gaat ieder stukje vrije grond eraan. In onze buurt heeft niemand meer een hond.We zouden niet weten WAAR we het dier moeten uitlaten. Onze buurvrouw die Blinde Geleidehonden opleidde pakte uit armoede maar de auto om naar een stuk grond kilometers verderop te rijden.
  Maar het is hier niet vol. Er kunnen er nog 400 per week bij.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Scheelt 10.000 euro met Nederland ,dat land heeft geen BPM + de wegenbelasting zeker 80% goedkoper is met Nederland, ik denk dat heer Bron wel verder kan vertellen zijn vrouw komt volgens mij, daar vandaan

   Like

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Herinner mij een verhaal dat Wilders vroeger dol was op autorijden en vlak voordat hij zwaar bewaakt ging worden net een Audi TT gekocht had, die heeft jaren in de garage gestaan omdat hij niet zelf mocht rijden.
  Ik neem aan dat hij hem op zeker moment wel verkocht heeft toen duidelijk werd dat de situatie rond zijn persoon niet zo snel zou veranderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s