Wie laat migranten binnen en wie niet?! . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Wie laat migranten binnen en wie niet?! . . .

 1. Hovawart zegt:

  Terwijl het toch evident moge zijn wie ons deze ellende aandoet, wie Afrika hier binnenhaalt, ,……Nexit! Nu!.

  Like

  • Bas zegt:

   Massale toename van het aantal migranten dat naar #Italië komt.
   Hier zien we die kustwacht die probeert te voorkomen dat een schip de kust van #Sicilië bereikt.
   De migranten negeren hun bevelen en rammen ze bijna.
   Welkom in Europa jongens!

   Like

   • triumph zegt:

    Wat nou rammen meer erop af en schieten moet veel meer gebeuren als dit bekend wordt bij die parasieten zal het snel minder worden met deze verrijkers.

    Geliked door 1 persoon

  • VatAway zegt:

   Vergeet niet al die artsen, ingenieurs, apothekers uit het Midden Oosten……!

   Like

 2. de gevolgen van open grenzen gekkies (socialisten en liberalen) worden erg duidelijk;

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Nu Salvini zijn immuniteit is verloren, zal hij worden berecht voor………………..Ontvoering.

  Terwijl de afgelopen weken het oversteken van de Middellandse Zee door “migranten” is toegenomen, kunnen de beslissing van de ItaliaansE Senatoren de kaarten keren !
  Zij hebben n.l. besloten om de immuniteit van Salvini op-te-heffen.
  Nu wordt voormalig Minister Salvini aangeklaagd voor “ontvoering van personen”, in de Affaire Open-Arms.

  Dit schip was in augustus 2019 gecharterd door de Spaanse ONG ” Proactiva Opens Arms”, met 80 migranten aan boord.
  Toendertijd had Salvini geweigerd dat zij in Italië aan land zouden gaan.

  Valeurs Actuelles
  https://www.valeursactuelles.com/monde/migrants-bloques-en-mer-sans-immunite-salvini-sera-juge-pour-sequestration-122294

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Tja, dan Nederland………..hier houden tenminste dat soort cijfers onder de pet !!!
  Houd het volk dom !

  Geliked door 1 persoon

 5. Heniusz zegt:

  Overduidelijk voor diegenen die het willen weten. Veel sheeple willen het niet eens weten en dat is niet eens zo’n wonder want dit is natuurlijk geen nieuws dat de dode bomen media haalt of prime time op “His Masters Voice” wordt uitgezonden. Soort van verrijking” waar ik in elk geval wel buiten kan.

  Geliked door 1 persoon

 6. karton zegt:

  Ontvoering ? Als dát de aanklacht zou worden dan steekt de Italiaanse wet héél raar in elkaar ! Dat schorem is toch zélf aan boord geklommen ? Dat Salvini hen niet in Italië liet uitstappen heeft m.i. niets met ontvoering te maken. We zullen het meemaken !!

  Like

 7. Bas zegt:

  https://koerdischnieuws.nl/woedende-protesten-na-feminicide-in-turkije/

  Woedende protesten na feminicide in Turkije

  Na de moord op de 27-jarige studente Pinar Gültekin in Muğla gingen vrouwen in tal van steden in Turkije de straat op tegen patriarchaal geweld en bevestigden opnieuw het belang van het Verdrag van Istanbul. Het contract van 2014 is bedoeld om geweld tegen vrouwen, met name huiselijk geweld, in te dammen en de gelijkheid tussen vrouwen en mannen te versterken. Turkije was het eerste land dat het verdrag ondertekende en het wettelijk verankerde als de “wet ter voorkoming van geweld tegen vrouwen en bescherming van het gezin”. De Turkse regering heeft aangekondigd de overeenkomst te ontbinden, wat een storm van verontwaardiging heeft veroorzaakt onder de vrouwenbeweging.

  Het platform “We zullen de vrouwenmoorden stoppen”, de Vrouwenraden en de alliantie “Vrouwen zijn samen sterk” riepen dinsdag op tot de protesten. In de wijk Kadiköy in Istanbul kwamen honderden vrouwen samen bij de Eminönü-pier om de moord op de Pinl Gültekin-student uit Bedlîs (Turks: Bitlis) aan de kaak te stellen en de toepassing van het Verdrag van Istanbul te eisen.

  HDP-parlementsleden Dersim Dağ en Muazzez Orhan namen ook deel aan de campagne. Met spandoeken, borden en gezangen maakten de vrouwen duidelijk: “We geven ons leven, onze dromen, onze rechten, onze gelijkheid, onze vrijheid, onze toekomst en het Verdrag van Istanbul niet op!”

  Like

 8. Bas zegt:

  Like

 9. Bas zegt:

  De enorme toename van het aantal nieuwkomers van bootmigranten in de afgelopen weken is niet beperkt tot #Italy & #Lampedusa

  Dit is vanmiddag opgenomen op het strand in #Almeria #Spain.

  Tientallen migranten komen aan land in een “#GhostLanding” en verdwijnen.

  Wordt niet getest op COVID19…..

  Like

 10. Bas zegt:

  https://mobile.twitter.com/SamnyttSimon/status/1285449111416836096/photo/1

  Somalische migrant viel een 8-jarig Zweeds meisje aan dat van school naar huis ging, sleepte haar de bosjes in, wurgde haar, verkrachtte haar, bedreigde haar met een mes en zei dat hij haar ouders zou vermoorden als ze met de politie sprak. Aanklager wilde dat hij werd uitgezet, maar de rechter zei nee … #Zweden

  Like

 11. Bas zegt:

  20 schoten afgevuurd in een park in een woonwijk. 20-jarige migrant in zijn hoofd geschoten. Dit was vroeger de respectabele universiteitsstad #Uppsala in Zweden. Het verandert in een getto. & Zweden zijn bang om hun huis te verlaten

  Like

 12. Bas zegt:

  Franse #NoGoZone jeugdbende op jacht naar rivalen van een andere bende

  Like

 13. Bas zegt:

  60,5% van de jongeren die Erdoğan steunen, zei dat ze liever in christelijk Zwitserland zouden wonen met de helft van het salaris dat ze zouden verdienen in Saudi-Arabië

  https://www.gatestoneinstitute.org/16277/turkey-brain-drain-youths

  Turkije’s Brain Drain: waarom jongeren daar geen toekomst zien

  De islamitische president van Turkije, Recep Tayyip Erdoğan, verklaarde ooit zijn politieke missie als ‘het opwekken van vrome (moslim) generaties’. Onderzoek van de afgelopen jaren heeft aangetoond dat Turkse jongeren het meest ambitieuze social engineering-project van Erdoğan hebben getrotseerd.

  Konda, een opiniepeiler, ontdekte in 2019 dat Turkse jongeren minder snel dan de brede bevolking zichzelf als ‘religieus conservatief’ identificeerden. Ze vasten minder snel, bidden niet vaak of bedekken (voor vrouwen) hun haar niet. Ipsos, een internationale opiniepeiler, ontdekte dat slechts 12% van de Turken islamitische geestelijken vertrouwt. SODEV, een andere opiniepeiler, ontdekte dat 60,5% van de jongeren die Erdoğan steunen, zei dat ze liever in christelijk Zwitserland zouden wonen met de helft van het salaris dat ze zouden verdienen in Saudi-Arabië. Uit de studie van SODEV bleek ook dat 70,3% van de respondenten denkt dat een getalenteerde jeugd nooit in het professionele leven vooruit zou kunnen komen zonder politieke / bureaucratische “connecties”, d.w.z. zonder een verborgen vleugje nepotisme. En slechts 30% van hen denkt dat hij zijn mening vrijelijk kan uiten op sociale media.

  Er zijn nieuwe gegevens die erop wijzen dat jongere Turken een westerse denkwijze hebben in plaats van een “religieus conservatieve / vrome” denkwijze, zoals Erdoğan had gehoopt. Volgens een studie ondersteunt 72% van de Turken van 20 jaar of jonger het volledige lidmaatschap van de Europese Unie voor Turkije. Dit staat in schril contrast met de officiële leer van een land waar de beste islamitische geestelijke zei dat ‘kinderen die de koran niet lezen bij satan en satanische mensen zijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s