Afrika: Boko Haram vermoordt tien mensen in dorp in Tsjaad

Screenshot (3)

(Vertaling: E.J. Bron)

In Tsjaad hebben strijders van de jihadisten-militie Boko Haram bij een aanval op een dorp in de Tjaadmeer-regio minstens tien mensen vermoord. Zeven anderen zouden ontvoerd zijn, zei een legerofficier vrijdag tegen het persbureau AFP. Onder de doden zouden zich ook twee vrouwen bevinden. De strijders “plunderden het dorp en staken het in brand, voordat ze zich terugtrokken”, voegde hij er aan toe.

epoch times

In de regio rondom het Afrikaanse Tsjaadmeer zitten veel strijders van Boko Haram verborgen om van daaruit aanvallen in Nigeria, Kameroen, Tsjaad en Niger uit te voeren. Boko Haram vecht al sinds 2009 met geweld voor een “islamistische” staat in het noordoosten van Nigeria. Het conflict breidt zich echter ook uit naar Nigeria´s buurlanden. Door aanvallen en aanslagen van de militie werden in de afgelopen jaren ongeveer 36.000 mensen gedood, twee miljoen anderen sloegen op de vlucht.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afrika, Barbarisme, Boko Haram, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims, nieuw fascisme, Nigeria, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op Afrika: Boko Haram vermoordt tien mensen in dorp in Tsjaad

 1. Cleo zegt:

  In Nigeria is de systematische uitroeiing van Christenen door moslims nog steeds bezig, maar de msm in Nederland verzwijgt dit. Wèl zemelen deze msm mee met moslims over zogenaamde ‘islamophobie’; een non-issue vergeleken bij antisemitisme en uitroeiing van Christenen in Afrika en het Midden-Oosten. Lafaards!

  Like

 2. Astrid zegt:

  Black lives matter in Africa…… Negers die negers afslachten, maar daar hoor je onze televisie- en protestnegerts niet over.
  Kan de naam Nigeria eigenlijk nog wel? Het klinkt zo zwart.

  Like

 3. Rene zegt:

  Ach doe maar niets tegen Boko Haran we gaan er juist aan wennen het gaat al jaren zo.
  moorden daar zijn ze goed in misschien iets voor de VS om hier en daar de boel onder druk te zetten . Doe waar je goed in bent isis in europa en nieuw tuig voor te vervangen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s