KRANKZINNIG NEDERLAND!

Screenshot (16)

Het vrolijke kinderfeest Sinterklaas wordt in Nederland kapotgemaakt, het barbaarse Offerfeest moeten we omarmen. Wat een ongelofelijke achteruitgang!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Merlyn“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op KRANKZINNIG NEDERLAND!

 1. Tistochwat zegt:

  Ik zeg maar niks.

  Geliked door 9 people

 2. flo zegt:

  Verschrikkelijk…….

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  We zijn verraden door de kartelpartijen !!

  Geliked door 3 people

 4. Monalisa zegt:

  Blijf Rutte en zijn vrienden stemmen dan verandert er niks.

  Geliked door 1 persoon

 5. karton zegt:

  Ik zou een A-4tje kunnen vullen met verwensingen , gelardeerd met vloeken en het geven van smerige voorbeelden, alles gericht tot het moslim geteisem en de “heren” A.Kwassie en Afrikaantje. Ik zal dat niet doen want ik wil mijn zaterdagavond niet laten verpesten door minderwaardige sujetten , als boven genoemd.

  Geliked door 4 people

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Het langdurig kwellen en pijnigen totdat uiteindelijk de dood intreedt valt binnen de psychiatrie tot de categorie lustmoordenaars. In de Westerse wereld zijn dat zeldzame en incidentele gevallen. Lustmoordenaars worden binnen onze cultuur dan ook terecht als psychopaten gezien. Ter bescherming van de maatschappij worden deze psychopaten dan ook middels langdurige opsluiting ter beschikking van de Staat gesteld.
  Er is echter een uitzondering op. moslims doen en mogen dat in Nederland met onschuldige dieren. Men vergeet echter dat moslims, en daar hoeven ze niet eens voor in de minderheid te zijn, met liefde hetzelfde gaan doen met mensen die niet tot de islam behoren.
  Het bewijs ervoor is historisch bewezen en 56 landen zijn ons inmiddels al voorgegaan. Tussen de tweehonderd en driehonderd miljoen onschuldige niet moslims zijn op dezelfde wijze gefolterd en langzaam vermoord zoals ze dat nu in Nederland, volkomen legaal met dieren doen.

  Geliked door 8 people

  • R Thomasson zegt:

   @Joannes den Hollander. Wij kunnen niet kwaad zijn op moslims. Moslims zijn zoals ze zijn al meer dan 1400 jaar. Zij zijn wreed tegenover onschuldige dieren, zij vermoorden graag mensen die een schijt hebben aan Allah. Ja! Ze zijn ook gemeen tegenover vrouwen, en gooien graag homo’s van hoge gebouwen. Dat is allemaal bekend. Zij hebben het recht te zijn wat ze zijn! Zolang zij in hun eigen land wonen. Wij moeten kwaad zijn op onze politieke leiders, die zwermen van dit Derde-Wereld gespuis naar Nederland importeren. Zij gebruiken belastinggeld om misdadige organisaties zoals COA en Vluchtelingenwerk Nederland te financieren, die geïmporteerde moslim en Afrikanen verzorgen en huisvesten; als wetend dat ze liters onschuldig bloed aan hun handen hebben. Terroristen, moordenaars, vrouwen- en kinderenverkrachters en criminelen staan hoog op de ranglijst. Zij betalen uit de schatkist graag aan de EU: de creatie van de globalistische NWO geldmonsters. Zij weten dat NWO aan het project Kalergi-Plan werkt, die Europa geleidelijk zal ontvolken. Moslims en Afrikanen zijn geselecteerd het vuile werk te doen, precies op de manier dat schapen en geiten tijdens het Offerfeest worden geslacht. Voor de meeste politieke leiders zijn deze plannen; een kant aan hun broek. Zolang zij worden dik betaald, en een optie krijgen op vervolg carrière. Als laatste, moeten wij OP ONS ZELF KWAAD WORDEN. Wij stemmen keer op keer op mensen die geen bezwaar hebben tegen de horrorplannen van EU/NWO. Zij rekenen – net als regering De Geer in mei 1940 – op tijd weg te kunnen vluchten

   Geliked door 1 persoon

 7. George van der Sluis Perth WA. zegt:

  schandalig er zijn geen woorden voor te vinden STA OP NEDERLAND ! en geef Nederland zijn gezicht terug!

  Like

 8. Gienekehado zegt:

  Als er een (grote) KRACHTIGE meerderheid was, dan was het snel afgelopen met het onverdoofd KEELDOORSNIJDEN!! Maar de grote meerderheid van de Hollanders zijn SUFKUTTEN en vinden ‘Hotter than my daughter’, Boelevaar, PauperTV, veel belangrijker dan DIERENKWELLING!! Vreselijk wat een KUTVOLK!!

  Geliked door 5 people

  • Joannes den Hollander zegt:

   Dat is slechts een kwestie van tijd mijn beste. Nederland is aan het ontwaken. Dankzij Rutte, die met behulp van miljardenleningen plus onze gespaarde reservepotten, zonder enige tegenprestatie weggeeft aan de Zuidlanders, zal dit proces bespoedigd worden. Het wordt een hete herfst met de vele faillissementen en massa ontslagen die ons te wachten staan. Aangezien ons geld weggegeven is zal er fors bezuinigd moeten worden. Het zal niet meer vanzelfsprekend zijn dat iedereen zo maar een uitkering krijgt.
   Aangezien de huidige regering een hekel heeft aan de autochtone Nederlanders zullen ook dan de ongewenste buitenlandse klaplopers, net als nu en in het verleden, op de eerste plaats komen.
   Dat is het moment van de ommekeer. Bij geen politieke omwenteling zullen de burgers het heft in eigen hand nemen. Net zoals in 1945 in o.a. Tsjechie gebeurde zal dat ook hier gebeuren, de landverraders werden zonder vorm van proces aan elke willekeurige boom opgehangen. Neurenberg 2 is daarmee dan ook helemaal van de baan.

   Geliked door 2 people

   • Frans Brassens zegt:

    Citaat Joannes: “Dat is het moment van de ommekeer. Bij geen politieke omwenteling zullen de burgers het heft in eigen hand nemen.”

    Wat je nou vergeet, Joannes, is dat die ‘politieke omwenteling’ door ‘de burgers’ zélf tot stand kan en moet komen. Al vele verkiezingen lang. Maar dat gebeurt bij herhaling niet.
    Dus hoezo zullen ‘de burgers’ dan het heft in eigen hand nemen?
    Ze zijn al te labbekakkerig om op de partij(en?) te stemmen die een omwenteling kunnen brengen, blijven zelfs thuis voor een flink deel.
    Denk je nu heus dat die slapjanussen ‘het heft in eigen hand zullen nemen’?
    Wishful thinking, Joannes. Al zou ik willen dat je gelijk had.

    Geliked door 5 people

   • dutchess43 zegt:

    Dat gebeurt echt niet Johannes. Ik volg al jaren uw zeer positieve commentaren. U bent er al zo lang van overtuigd dat alles beter wordt, dat dit moment het moment van ommekeer wordt. Er gebeurt helemaal nog steeds niks. Rutte met zijn misdadig consorte zijn al 10 jaar aan het donderjaren, geld strooien bij klimaat,ontwikkelingshulp, geld voor “asielzoekers”, geld voor potverterende zuidelijke landen en bovendien weer een grotere bijdrage voor de allergrootste smeerlap aller tijden, namelijk Brussel.
    Geld dat wordt weggejat ( protesteren is niet mogelijk) bij de belastingbetaler. Nee, jij gaat nooit gelijk krijgen hoor. Bij iedere klap op ons hoofd gaan we alleen dieper buiger en niemand maar dan ook niemand zal worden aangeklaagd of opgehangen.

    Geliked door 3 people

  • Marijke zegt:

   Wij kunnen er weinig tegen uitrichten. Als we er tegen protesteren (of tegen zaken zoals vrouwenonderdrukking en besnijdenissen bij kinderen), dan zijn we racisten en daar wordt ons de mond mee gesnoerd.

   Geliked door 1 persoon

   • Pellicaan zegt:

    je kan er wel wat tegen doen : volgend jaar beter stemmen vooral niet op de partij voor de dieren

    Like

 9. fleckie zegt:

  Men doodt dieren op een vreselijke manier, : op dezelfde manier gebeurt het ook bij mensen, blijkt uit aanvallen van moslems op in hun ogen ‘Ongelovigen’, dus, mogen ze dat, gevoelloos ten opzichte van mens en dier……. doen!! …….<~<~<~<~<~<~<~, Geen bestraffing!!! vanuit hun Koran!,,’ en HOE. MEER. vanuit deze ( moslemlanden) geïmporteerd wordt, DES TE GROTER risico !! voor ons EUROPEANEN om op DEZELFDE. MANIER. ‘GEKEELD”. te worden !!!

  Geliked door 2 people

 10. Motorman zegt:

  Sinterklaas moet weg. We kunnen hem misschien bewaren, exclusief voor blanken, niet voor negers en arabieren. Privé- feestje. Ik stel voor dat dan in ruil alle moslimkindjes tot 8 jaar mee naar het slachthuis gaan en moeten kijken hoe de schaapjes onverdoofd geslacht worden. Eerst mogen ze natuurlijk de schaapjes gaan aaien en voederen. En vanaf 8 jaar moeten ze mee het mes vasthouden.

  Like

 11. Cleo zegt:

  Met zo’n stelletje ontiegelijk mieterige laml*llen zoals Mark Rutte, Gert-Jan Segers, Rob Jetten, Pieter Heerma aan het roer koerst Nederland voluit op het ravijn af!
  Wanneer staan de ECHTE MANNEN MET WOORDEN EN DADEN OP tegen deze nichterige volksverraders?!
  Zitten er in het Nederlandse leger alleen nog sukkels met grote ‘gewichtige’ snorren die elke daadkracht schuwen?!

  Geliked door 3 people

 12. Bas zegt:

  Like

  • boorzalf zegt:

   Allah heet u welkom, allemaal de jurk even goed trekken, en gaan staan en dat we de ongelovigen de keel door snijden, met mede weten van mark en jesse.

   Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado zegt:

   Zou weleens willen weten wie van dit ********* een normale baan heeft!!!!! En wie van ONZE belastingcenten parasiteren / profiteren!! ‘Den Haag’ zal het een rotzorg zijn. Ze kunnen immers ongehinderd van hun eigen burgers JATTEN! Misdadig Zooitje!!

   Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Gelukkig hebben we een dierenpartij en een partij voor de natuur, klimaat, flora en fauna.

  Like

 14. Johan Theunisse zegt:

  Triest echt een achteruitgang van Nederland

  Like

 15. HENK zegt:

  De moraal van de huidige regering holt achteruit , denk ook aan kinderhuwelijken wat goedgekeurd is, alles genderneutraal wat in je strot wordt gestopt , vaccinatie met een ongetest vaccin en geen enkele garantie of mogelijkheid tot schadeclaim. en ondanks woning tekort en corona gewoon weer 5000 gelukszoekers uit veilige landen erbij laten komen, je wordt er gek van als je aan de toekomst denkt

  Geliked door 1 persoon

 16. John van antwerpen zegt:

  Kan iemand mij eens eindelijk uitleggen wat de mens zo ie zo met offeren heeft ?
  De Azteken en Feniciers offerden kinderen, de Friezen bonden familieleden vast
  aan een vlot om ze naar open zee te sturen, Tibethaanse Boedhisten offeren hun lijken op
  aan gieren, Joden offeren kippen en Jezus heeft zichzelf opgeofferd.
  Soldaten offeren zichzelf op aan het land dat zij dienen en Hitler offerde 14 miljoen
  Duitsers op om zo veel mogelijk vernietiging te zaaien en oogsten.
  Insecten worden ook wel eens geofferd om eitje,s van binnen uit uit te late groeien.
  Een wurgvijg laat een grote boom offeren om zelf te groeien.
  Zelfs ons sterrenstelsel wordt opgeofferd door een zwart gat en microbiologie
  is net zo goed opofferen of anders zelf geofferd worden.
  Dat offeren, net als slavenhandel en barbarij universeel is is me wel duidelijk.
  Maar om het met lammetje,s te doe vind ik zo onaandoenlijk.
  Het is net of je de lente en alles wat begint met leven het leven ontzegt.
  Als je per se dieren wil offeren offer dan zwaar zieke dieren om ze uit hun lijden te verlossen.
  Daarom wil ik ook niet weten waar mijn vlees vandaan komt, uit schaamte.
  En toch vind ik het lekker, hopelijk heeft hij of zij niet te veel afgezien.
  Daarom ben ik dus wel voor verdoving om het lijden te verminderen.

  Geliked door 1 persoon

 17. Pingback: KRANKZINNIG NEDERLAND! | eunmask

 18. Bas zegt:

  -Zwarte Piet is kwetsend
  -Kruis op mijter Sinterklaas is kwetsend
  -Tekenfilms zijn kwetsend -Afleveringen FC De Kampioenen, Fawlty Towers en Little Britain zijn kwetsend
  -Cartoontjes zijn kwetsend
  -Lange lijst overige zaken

  Maar dit is waar we tegen een rotvaart op afstevenen

  Geliked door 4 people

 19. R Thomasson zegt:

  @John van antwerpen. Mensen die in een natuurrijk gebied zoals Noord Nederland leven, zien in de lente overal lammetjes in de weilanden. De kleine diertjes springen, spelen en rennen met elkaar, of ze drinken bij hun moeder. Om zulke kleine jonge vrolijke beestjes te slachten, moet men onmenselijk zijn. Zoals je zegt. “Als je per se dieren wil offeren, offer dan oude of zwaar zieke dieren om ze uit hun lijden te verlossen”.

  Like

 20. Pellicaan zegt:

  heeft totaal geen zin Ned. is allang geen vrij land meer

  Geliked door 2 people

 21. Dát dít nog mág gebeuren …… ONBEGRIJPELIJK……🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  Like

 22. Joannes den Hollander zegt:

  @ Dat gebeurt echt niet Johannes. Ik volg al jaren uw zeer positieve commentaren. U bent er al zo lang van overtuigd dat alles beter wordt, dat dit moment het moment van ommekeer wordt. Er gebeurt helemaal nog steeds niks.@

  @ Wishful thinking, Joannes. Al zou ik willen dat je gelijk had.@

  Ik ben wars van elke vorm van defaitisme. Onze voorouders hebben voor hetere vuren gestaan. Ik blijf dan ook onvoorwaardelijk geloven in Ons latent aanwezige Geuzenbloed dat inmiddels van alle kanten begint op te borrelen.
  Als ik het mis heb, wat ik betwijfel, dan zal ik blijven strijden, desnoods alleen. Ook als ik dat uiteindelijk met de dood moet bekopen. Al zal ik in dat geval een groot aantal beestmenschen mee de dood insleuren.

  Pugna pro Patria
  Odin zij met Ons.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s