“Angela, het volk is er!”

Screenshot_8

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Het waarschuwend signaal van Berlijn

Iedere individuele deelnemer aan de grote demonstratie in Berlijn gisteren heeft zich voor Duitsland en de democratie verdienstelijk gemaakt. De 1e augustus 2020 heeft het volksverzet tegen de vorming van een corona-democratuur op een noodzakelijk spectaculaire wijze zichtbaar en voelbaar gemaakt.

PI News (2)

Er zijn nu honderdduizenden deelnemers aan deze actie die tegenover hun families, vrienden, collega´s, iedereen die thuis gebleven is, kunnen bewijzen hoe ongelooflijk brutaal (en dom) de conformistische media over zowel het aantal deelnemers als hun sociale samenstelling en hun motieven liegen. En het is nu onweerlegbaar bewijsbaar, hoe opzettelijk verschillend er bericht en beoordeeld wordt als het om een grote manifestatie in coronatijden van linksen en Groenen (zoals op 6 juni bij de “Black Lives Matter”-massademonstraties in Berlijn, Frankfurt, München en Keulen) of om eentje van liberaalkritische burgers gaat.

De 1e augustus 2020 is zodoende ook de dag waarop het resterende geloof in de voor iedere democratie zo belangrijke informatiefunctie van de media in Duitsland definitief begraven moest worden. Hoe zwak, hoe bedorven, hoe huichelachtig moet het met een politiekmediaal systeem gesteld zijn dat zulke zo gemakkelijk te weerleggen, want duizendvoudig gefotografeerde werkelijk aantal deelnemers, fake-aantallen over de deelnemers durft te verbreiden?

Hoezeer moet dit systeem het volk verachten door er bij haar op honderden kanalen er de desinformatie probeert in te rammen dat het bij de demonstranten hoofdzakelijk gegaan zou zijn om idioten, rechtsen en mondmasker weigeraars? Niet de honderdduizenden van Berlijn op 1 augustus hebben dit leugensysteem geblameerd, maar dat is dit systeem zelf op indrukwekkende wijze grondig gelukt!

Korte tijd voor het waarschuwend signaal in Berlijn had de economieknecht van de Duitse regering, de baas van het Robert Koch Instituut Lothar Wieler, een provocatie losgelaten, die aantoonde hoe minachtend en autoritair de machtigen het in grote delen al maandenlang in doodsangst gebrachte Duitse volk denkt te kunnen behandelen: Wieler beval op de toon van een grootheidswaanzinnige militair dat we “deze regels nog maandenlang zullen moeten handhaven, zij moeten de standaard zijn, daar mag überhaupt niet aan getwijfeld worden – dat zou niemand meer mogen en moeten betwijfelen, dat zouden we gewoon zo moeten doen”. Dat moest en werd nu in naam van de democratie, van de grondwet en van het gezonde mensenverstand weersproken. Dat deze tegenspraak zo talrijk, zo indrukwekkend, zo vreedzaam en zo helder plaatsvond – dat is de onderscheiding die iedere deelnemer symbolisch op zijn borst mag spelden.

Screenshot_9

De politieactie tegen de manifestatie en individuele personen zijn de getuigenissen van de hulpeloosheid, maar ok van de woede van de corona-profiteurs. Het was ook niet te verwachten dat de (nog) machtigen gewoon de witte vlag van de capitulatie zouden hijsen. Maar zoals de gebeurtenissen in de DDR eind jaren-80 hebben aangetoond, is tegen de vreedzame macht onderdrukking door politie en politiek niet voldoende.

De manifestatie in Berlijn vond plaats onder het motto “Vrijheid”. Dat is in Duitsland traditioneel helaas niet de populairste waarde. Des te waardevoller dat hij eindelijk weer massaal werd betuigd. De voorspelling staat: de volgende nationale grote manifestatie zal nog groter zijn. Want Berlijn op 1 augustus 2020 heeft moed en kracht gegeven. Velen riepen: “Angela, het volk is er!” Nog meer zullen roepen: “Angela, het volk is er alweer!”

Bron:
www.pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, Egypte, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Angela, het volk is er!”

 1. guusvelraeds zegt:

  Als bij de elite de hoon voor het volk zal omslaan in angst voor het volk dan kunnen we op alles rekenen zodat ze hun macht niet zullen verliezen. Vrijwillig zal de elite nooit bijsturen want dan moeten ze bekennen 50 jaar foute politiek te hebben bedreven. Het is aan het volk de elite af te zetten. Er zit niets anders meer op. Wie denkt aan democratische oplossingen leeft nog in sprookjes land.

  Like

 2. droevige mof zegt:

  In het Duits rijmt het “Angela das Volk ist da.”
  Aan het einde van de DDR waren er soortgelijke minachtende en dreigende slogans. Angela zal het zich herinneren.
  De trein heeft duidelijk het station verlaten.
  Vandaag ging het naadloos verder. Demonstratie voor de Brandenburger Tor met goede toespraken.
  De politie bleef kalm.

  Like

 3. Hans M zegt:

  Wacht maar dit komt in Nederland ook nog wel. Zijn nog niet klaar met die corrupte bende in Den Haag en de MSN.

  Geliked door 1 persoon

  • Astrid zegt:

   Hans M zegt:
   2 augustus 2020 om 20:45
   “Wacht maar dit komt in Nederland ook nog wel. Zijn nog niet klaar met die corrupte bende in Den Haag en de MSN.”
   —-
   Ik mag het van harte hopen, want zo kan het echt niet langer.

   Like

 4. Blaffertje zegt:

  Dat demonstreren helpt niks.
  Zolang dat klootjesvolk op Mutti stemt zullen ze zich moeten schikken naar haar dictatuur.
  Man kan schreien “Angela das volk ist schon wieder da” wat ze willen maar ze luistert toch niet.

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Hier wordt duidelijk tentoongesteld met wat voor een leugenachtige media we te maken hebben en dit is eigenlijk wereldwijd de standaard geworden.
  Dankzij het vele geld wat Bill Gates in de media gepompt heeft word dit soort leugens al sinds tijden verspreid maar mense beginnen het te begrijpen zelfs de grootste slapers.
  Ik vraag me alleen af wat er gaat gebeuren als de protesten nog groter worden en dat er opgetreden gaat worden zoals tegen de gele hesjes in Frankrijk met zwaar gewonden tot gevolg.
  Want geloof nou maar niet dat Merkel hiervan zo geweldig geschrokken is en feitelijk al met haar meelopers zit te plannen hoe dit soort protesten onderdrukt moeten gaan worden.
  Het zal me ook niet verbazen dat bij een volgend protest ook Antifa zich zal laten zien zodat de kranten weer vol zullen staan van “ultra rechts” geweld.
  We kennen die truc namelijk zo langzaamaan wel.

  Geliked door 3 people

 6. jantjeuitnl zegt:

  In Duitsland is er wel actie bereidheid.

  Geliked door 1 persoon

 7. Peter zegt:

  Linkse tv daar,net zo erg als her,spraken over 10.000 demostranten.

  Like

 8. Julia zegt:

  Grandioos dat velen het smerige politieke spel en onderdrukking door hebben en hiervoor de straat op gaan. Het is schandelijk dat Merkel, Macron en de rest van trekpoppen in de EU lidstaten zoveel ellende en verderf heeft gezaaid. Alleen het feit is wel omdat wereldwijd de protesten toenemen eind augustus of in september de boel totaal lock down gaat omdat overheden zich niet kunnen verzetten tegen de massale macht van het volk. Het spel van lock down is al deels aan de gang en de angst met het verhaal van meer en meer besmettingen wordt dagelijks door de linkse media ingepeperd. Over media gesproken het journaal van afgelopen zaterdag NPO en RTL hebben weinig of niets uitgezonden over deze massa demonstratie maar NPO had alleen vanwege hetze tegen Rusland uitgebreid nieuws over een demonstratie in Rusland. Dat is nu het bagger op onze propagandazenders en linkse media koppen als het negatief nieuws over Trump, Poetin of wie dan ook betreft en een klein artikeltje als moedige mensen die strijden voor vrijheid in eigen land en omliggende landen massaal op de been zijn. Vandaar heb ik de bagger en staatsproaganda die in de linkse media wordt vermeld aan de kant gegooid omdat zij blijkbaar uitsluitend waardeloze links geïndoctrineerde journalisten hebben die nog geen 2 procent zicht hebben wat er daadwerkelijke dichtbij plaats vindt en buitenlandcorrespondenten met onwaarheden komen. Kortom het volk zou nu massaal wakker moeten blijven en koste wat het kost nieuwe lock down tegen moeten gaan willen over niet al te lange tijd aan de stok van armoede vallen en totaal zijn overgeleverd aan de overheid. Al die mondkapjes blijkt de volgende leugen doe ogen en oren eens open en zie België en andere landen waar deze niet goedgekeurde smetlappen al een tijdje normaal zijn maar nemen opnieuw de besmettingen toe. Kortom wij zijn het volk en wij hebben de macht om deze waanzin en ondergang te stoppen. Nimmer zijn er zo drastische maatregelen genomen bij welke ernstige virus dan ook en het gaat er bij overheden absoluut niet om het volk te beschermen (grove leugen) het doel is de agenda 21/30 NWO te realiseren waar zelfs reduceren van de wereldbevolking een agenda onderdeel is. We moeten ons nu niet langer kapot en ziek laten maken door elitaire machtswellustelingen op geldjacht en linkse onderdanige meelopers die op een dag zeer zeker hun terechte straf zullen krijgen en deze niet meer ontlopen. Uiteindelijk zitten we nu door toedoen van deze elitaire machtswellustelingen midden in een psychologische oorlog een voorspel dat vooraf gaat aan een daadwerkelijke oorlog namelijk WOIII,

  Like

 9. Julia zegt:

  Het volk is er wel en heeft nagenoeg nog weinig plezier aan vakantie omdat alle regels puur verstikkend zijn. Echter dit geldt niet voor de lapzwansen van de Haagse Maffia die zijn met reces terwijl de situatie ook in eigen land niet bepaald rooskleurig is en linkse burgemeesters nu eigen wetten tegen de grondwet in doorvoeren. Het debat over maatregelen moet maar wachten tot die lapzwansen terug zijn van vakantie. Laten we hopen dat De Jonge vanwege corona verplicht een hele tijd in Frankrijk dient te blijven en de rest voor zeer lange in quarantaine blijft op hun vakantieadresjes. Dat zou een weldaad zijn om voorlopig van dit zooitje links wanbeleid af te zijn. Dan is in ieder geval onze eigen vrijheid nog voor een korte tijd gewaarborgd en kan het volk orde op zaken stellen om zelf drastische maatregelen te gaan nemen om massaal verzet tegen deze lapzwansen kenbaar te maken en een eind te maken aan dit vernietigende zowel economisch als maatschappelijk wanbeleid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s