PVV-leider Geert Wilders: “De grenzen moeten dicht en de islam hoort niet thuis in Nederland”

Screenshot (22)

(Door: “Balkanske priče”)

Volgens beroemde overleden Italiaanse journaliste Oriana Fallaci is Europa al “een kolonie van de islam”. Er zou nu “een omgekeerde kruistocht” plaatsvinden met migranten in plaats van legers. In 1974 kondigde de Algerijnse president Houari Boumedienne aan dat Europa veroverd zou worden via de baarmoeder. Ook Moammar Khadaffi was ervan overtuigd dat de simpele aanwezigheid van moslims in Europa het in enkele decennia in een islamitisch continent zou veranderen. Geheel uit het niets komen deze uitspraken niet. De islamdeskundige en ex-moslim Sam Solomon vergelijkt islamitische migratie met het paard van Troje. Hij wijst op de rol van Al-Hijra – oorspronkelijk de vlucht van  Mohammed en zijn volgelingen naar Medina – in de islamitische theologie als een concept dat migratie tot methode verheft om een gebied onder islamitische heerschappij te kunnen brengen. De snelle demografische toename van de in het Westen levende islamitische bevolking dreigt binnen enkele decennia als resultaat te hebben dat tal van West-Europese steden geconfronteerd dreigen te worden met islamitische meerderheden…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, politici, PVV, Rechts geluid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op PVV-leider Geert Wilders: “De grenzen moeten dicht en de islam hoort niet thuis in Nederland”

 1. Monalisa zegt:

  De grenzen moeten dicht?? dit kan alleen als de pvv alleenheerser zou zijn, met Rutte gebeurt het niet. Klaar.

  Like

 2. neilsven zegt:

  Ik zeg het al jaren, hoe onverantwoordelijk de moslims bezig zijn om zoveel kinderen te krijgen terwijl de wereld overbevolkt is, onze en andere regeringen zien dit helaas niet en dit gaat een geweldige ramp veroorzaken, met kinderwagens vol zie je ze op straat, dubbeldekkers haast met kinderen, het ene kind is amper geboren en het andere wordt al gepland, dit moet stoppen, onze aarde kan dit niet meer aan, daarom moet zo snel mogelijk de kindertoeslag afgeschaft worden. Niet nu maar dat had gisteren al gemoeten.

  Geliked door 3 people

 3. Sophia. zegt:

  Ter illustratie de vraag hoe de Schilderswijk in Den Haag maar ook andere oudere buurten in grote steden er 35 jaar geleden uitzagen. Zagen we daar veroveringssymbolen zoals moskeeën, hoofddoekjes, minaretten,islamitische slagerijen, boerka’s, islamitische scholen en djellaba’s op straat?
  ——————————————–

  Of neem willekeurig welke grote stad, Eindhoven, Amsterdam, Utrecht of Rotterdam.

  Toen de gastarbeiders hier kwamen, was het totaal anders, dan nu met de massa emigratie, veelal vanuit islamistische landen, en juist “DAT!!” is het grote probleem, niet die moslim van 50/35 jaar geleden.

  -En omdat wij geen zelf beschikking meer hebben, en landsgrenzen, vluchten deze de EU in en daar mee zijn zij als ’n olie vlek verworden.
  Daarom stem ik op de PVV, en ben ik voor de Nexit.

  Maar wie kan dit nog stoppen?
  2021 laatste kans.

  Ziende blind.

  Geliked door 2 people

 4. Gienekehado zegt:

  Die Laffe Zooi op Het Binnenhof is ook niet achterlijk, maar wel ONTIEGELIJK LAF en MISDADIG, en nemen DE GOK dat er een VERLICHT islam ontstaat in W-Europa, met geëmancipeerde allahtonen die aan de leiding komen, deelnemen. Ze zullen, voorlopig, nooit erkennen dat ze hele CRUCIALE FOUTEN hebben gemaakt, KLOKKENLUIDERS hebben vermoord, wegkeken etc etc. De tijd zal het leren. De bevolking van Afrika verdrievoudigt. Velen zullen richting de Hollandse Moestuintjes vertrekken! Over 100 jaar is 70% van de Hollanders gekleurd! Mark Rutte en zijn MISDAADSYNDICAAT ligt dan allang met de neus….

  Like

 5. Geliked door 2 people

 6. welke Ned. minister zal als eerste door geimporteerde moslims worden gedood?

  Like

  • bobzelf zegt:

   OOOH HEERLIJK , EEN QUIZ,
   ALTIJD AL LEUK GEVONDEN

   DUS MAG IK GOKKEN ??

   KAN HET OOK MET 1 BOM OP DEN HAAG ?? OPGELOST WORDEN ??

   ZIJN ER PRIJZEN ???

   WHAHAHA LOVE YOU

   OOM QUIZMASTER

   Like

   • LUCIA zegt:

    Ik ga voor de grote oplossing met alle aanwezige daltons, uiteraard moet lucky Luke buiten de zone blijven en aangezien ik van dieren hou ook rataplan, de hond wel te verstaan.

    Like

   • bobzelf zegt:

    lucia,
    heerlijk een wijf met hersens en ballen …….

    en dat bedoel ik heel netjes , is A . B. Rottterrrrdams whahahaha

    oom zwart nazareth

    Like

  • Jack Baldinger zegt:

   Kaag en die zweedse hoer,de eerste door haar man,de 2e door paard volkert, een islamitich paard, door hoer beatrix zo genoemd !!!

   Like

 7. Bas zegt:

  https://www.stopdebankiers.com/rode-kruis-waarschuwt-nieuwe-migratiegolf-is-al-onderweg/amp/?__twitter_impression=true

  Rode Kruis waarschuwt: nieuwe migratiegolf is al onderweg

  Omdat het coronavirus het economische levensonderhoud van grote delen van de bevolking in ontwikkelingslanden vernietigt, anticipeert het Rode Kruis op een nieuwe ‘gedwongen migratiegolf’ naar de geïndustrialiseerde landen nadat de grenzen zijn heropend. In een interview met het persbureau AFP was secretaris-generaal van de Internationale Federatie van Rode Kruis- en Rode Halve Maanverenigingen (IFRC), Jagan Chapagain, diep bezorgd over de impact van de pandemie op het levensonderhoud en de voedingssituatie van een groeiend aantal mensen in de derde wereld . Maatregelen om het virus in bedwang te houden, zoals economische afsluiting en beperkingen in de internationale handel, hebben talloze banen vernietigd en de verdienmogelijkheden van veel werkende mensen vernietigd,
  »Wat we horen is dat veel mensen die hun levensonderhoud verliezen, gedwongen zullen worden te emigreren zodra de grenzen opengaan. We moeten niet verbaasd zijn als er een enorme impact hebben op de migratie in de komende maanden en jaren, «zal Chapagain’s sombere prognose .

  De eerste uitlopers van een nieuwe grote immigratiegolf, die met name Europa zou treffen vanwege de nabijheid van Afrika en de crisisgebieden van het Midden-Oosten, zijn al herkenbaar. De afgelopen weken hebben steeds meer zogenaamde “vluchtelingen” Italië bereikt via de Middellandse Zee.

  Like

 8. Bas zegt:

  Iran

  Like

 9. Bas zegt:

  Like

  • neilsven zegt:

   Met dank aan den Haag, dit soort volk hebben wij binnen gehaald en het gaat nog veel erger worden, die mensen hebben geen normen en waarden, geen fatsoen en géén opvoeding genoten (vader zit continu in de Moskee of het theehuis en moeder spreekt de taal niet goed of helemaal niet). De Nederlandse regering kijkt er na en laat het gebeuren, dit gaat helemaal verkeerd aflopen, we moeten dringend de islamisering stoppen als het al niet te laat is, Islamitische scholen per direct dicht en haat predik moskeeën ook, eigenlijk moeten alle moskeeën dicht en criminele moslims moeten het land uitgezet worden te beginnen bij diegene die in asielzoekerscentra zitten en zich niet aan de regels houden en Broekers-Knol moet per direct weg, wat een slap gedoe van haar, je moet daar iemand neerzetten met daadkracht die dit gespuis het land uitzet. Moslims van goede wil die zeer gematigd zijn en zich houden aan onze wetten en regels en ook onze cultuur naleven en ook onze taal spreken daar heb ik géén problemen mee.

   Like

 10. Bas zegt:

  Like

 11. Bas zegt:

  https://www.frontnieuws.com/afrikaanse-imam-roept-moslims-in-europa-op-tot-moord-en-roof/
  Video
  Afrikaanse imam roept moslims in Europa op tot moord en roof

  Debater en voormalige moslima Mona Walter duidt een gerenommeerde Afrikaanse imam aan die moslims oproept tot zowel moord als beroving van ongelovige kuffār mensen in Europa.
  In een bericht op Facebook schrijft Walter dat ze zich gedwongen voelde een toespraak te laten zien van 26 december verleden jaar waarin imam Sheikh Xassaan Abu Salmaan, die in Kenia verblijft en grote grote invloed in buurland Somalië heeft, zijn moslim-volgelingen in de westerse wereld geweldsinstructies geeft, schrijft Samhällsnytt

  Like

 12. Bas zegt:

  https://www.ad.nl/nieuws/achter-islamisering-zit-een-plan~a88e1806/

  ‘Achter islamisering zit een plan’

  SHARIA-ONDERZOEKDe islamisering van Europa gaat volgens een bepaalde strategie, geeft Machteld Zee aan in haar boek Heilige Identiteiten dat vandaag verschijnt. ,,Pas als je de kennis bezit, zie je wat er gaande is.”

  Like

 13. Bas zegt:

  Vluchtelingen…???

  Like

 14. Bas zegt:

  GB

  De asielzoekers hebben in ieder geval mooie kroonluchters in de Londense hotels, betaald door Britse taxbetalers. Welkom in Europa jongens!

  Like

 15. Bas zegt:

  Luxe cruiseschip voor vluchtelingen…

  Met duizenden Tunesische bootmigranten die de afgelopen dag in #Lampedusa aankomen en asielcentra vollopen, heeft de globalistische Italiaanse regering een luxe schip gestuurd om de migranten te huisvesten. Welkom bij Europese jongens!

  Like

 16. Jack Baldinger zegt:

  Een mens is een vreemd soort rat, moslims zijn de ratten onder de ratten, noord afrikanen, het grootste tyfus volk ooit, alleen gespuis komt naar de EU, interneren in barre omstandigheden totdat zij het zat zijn en vrijwillig terug gaan . marokko, tunesie, algerije, landen die niet meewerken hun vuilnis terug te nemen , boycotten en alle overboekingen en visa aanvragen stop zetten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s