Silvana Heißenberg: “Nu zijn jullie misdadigers aan de beurt!” – heet nieuws uit Berlijn

Screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

Eindelijk gebeurt er iets in Duitsland. Eindelijk kun je weer trots op de Duitse bevolking zijn, want vandaag laten honderdduizenden mensen (velen spraken van 1,3 miljoen) in Berlijn hun gezicht zien tegen dit gestoorde, mensonwaardige, huichelachtige, links-groene, socialistische BRD-systeem!

Mitteleuropa

Met de coronaleugen zijn jullie betaalde beroepscriminelen nu definitief te ver gegaan en onze vrijheden en GRONDRECHTEN voor de laatste keer met voeten getreden.

Het Duitse volk heeft lang genoeg passief toegekeken, maar nu is het uit met de pret! Het is nu afgelopen met jullie waardeloze, weerzinwekkende en levensgevaarlijke leugens! Het is afgelopen met jullie socialistische dictatuur! Deze dag zal de geschiedenis ingaan. Nooit meer zullen mensenverachtende, landverraderlijke, links-groene socialisten aan de macht komen.

De mensen hebben jullie opzettelijke misdaden, jullie opzettelijke landverraad nu lang genoeg gezien en die veel te lang verdragen. Het is nu afgelopen met jullie, jullie walgelijke links-radicale politieke criminelen, betaalde beroepsleugenaars van de corrupte links-groene media en Justitie!

NIEMAND mag er ongestraft mee wegkomen!  

Wie nu durft zijn toneeltalent te laten ontvlammen: “Dat wist ik toch allemaal niet… Ik was er altijd tegen, maar men heeft me gedwongen om te liegen en men heeft me gechanteerd, ik heb toch familie… Ik wilde nooit meedoen.”

Vergeet het maar, geen smoesjes en geen vergeving. Wie zich medeschuldig maakte aan deze misdaden, zal deze keer passend bestraft worden. In 1945 en in 1989 zijn de misdadigers en moordenaars er grotendeels mee weggekomen, maar deze keer niet, dat zweer ik jullie! Geen enkel Stasizwijn, geen enkele verklikker, die zijn eigen volk verraadde, zal er zonder kleerscheuren afkomen. ALLE verantwoordelijken, opdrachtgevers, insiders, mededaders, helpers, jaknikkers, … zullen allemaal hun terechte straf krijgen, ALLEMAAL!

De tijd van de weerzinwekkende Duitsland hatende Groenen, pedofielen, links-radicalen en ware socialistische nazi´s is nu voorbij. De mensen hebben zich nu lang genoeg laten verneuken, verarmen, tot slaaf laten maken, laten onderdrukken, nu is het afgelopen!

Wij zijn het volk. Samen zijn we sterk. Alle macht gaat van het volk uit!!!

Om heel eerlijk te zijn, had ik de afgelopen maanden een behoorlijke dip en weinig hoop voor Duitsland. Ik had nooit gedacht dat er zoveel mensen zijn die zo onbeschrijfelijk laf, zwak, ongeïnteresseerd, ongelooflijk naïef en chronisch dom zijn. Ik kon niet begrijpen hoe zoveel mensen zich nog steeds door betaalde politieke criminelen en betaalde media laten verneuken, want we worden geregeerd door de gevaarlijkste en meest hypocriete politieke criminelen die ooit in dit land mochten “heersen”. Er wordt uitluidend tegen het welzijn van het Duitse volk gehandeld, maar nog nooit eerder zo duidelijk als sinds het eind van 2015 door het Duitsland hatende, socialistische en dictatoriale Merkel-regime.

Ik heb me echt afgevraagd waarvoor ik al die represailles op me nam, mijn carrière opofferde, wanneer dit volk overwegend zo pathologisch dom is en nog steeds de dagelijkse leugens van de betaalde regimezenders gelooft. Geen enkel gecreëerd virus kan ook maar bij benadering zo gevaarlijk zijn als de huidige politieke criminelen en de domheid van de mensen.

Gelukkig is vandaag eindelijk de knoop in de hoofden van de mensen uit elkaar gespat en werd de afschuwelijk laffe schijnheiligheid beëindigd. Vreedzame en oudere medemensen werden op demonstraties door de politie als misdadigers afgevoerd. Gepensioneerden werden verdreven van openbare banken in het park, omdat zij zogenaamd een gevaar voor de openbare veiligheid vormen. Dat is niet meer in woorden te vatten.

De mensen liepen al als robotten met hun viruslappen in het gezicht rond, zelfs in de vrije natuur en in de auto! Dat is alleen nog maar ziek. Ik heb mezelf in supermarkten uitsluitend met een mondmasker met het opschrift “GEDWONGEN SLAVENMASKER!! Coronaleugen!!!” laten zien, want iedereen moet zich actief verzetten!

Deze politieke boeven doen zaken met de angst

Honderden gerenommeerde artsen en echte virologen gaven er informatie over dat corona een geënsceneerde leugen is. Alles is een geënsceneerde leugen om meer biljoenen aan een wereldwijde inenting te verdienen, die bewijsbaar het DNA van de mensen dient te veraderen. Deze inenting creëert pas een daadwerkelijk Covid-virus. Tegelijkertijd dient er met de inenting ook een chip geïmplanteerd te worden, waarmee IEDEREEN OP ELK MOMENT gecontroleerd kan worden.

Bill Gates wordt niet voor niets “Kill Bill” genoemd. In een interview zei hij heel openlijk dat hij de wereldbevolking graag drastisch zou willen reduceren. Uiteraard zou hij zijn eigen kinderen niet willen laten inenten. Wie dat niet te denken geeft, moet zichzelf alsjeblieft inderdaad laten inenten met deze gifspuit.

Silvana Heißenberg

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, burgermoed, Communisme, demoniseren, Duitsland, Groenen, Marxisme, Merkel, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, politici, Rotzakken, Socialisten, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

24 reacties op Silvana Heißenberg: “Nu zijn jullie misdadigers aan de beurt!” – heet nieuws uit Berlijn

 1. karton zegt:

  Schurken zijn het , grote schurken, die zich zélfs “elite” durven noemen. Ze zijn fe benaming “mens” niet eens waardig ! Dat geldt in Duitsland maar evenzeer in Nederland en veel andere EUSSR-landen ! Ruimen !

  Geliked door 1 persoon

 2. andre zegt:

  Helemaal mee eens en geef mij maar Frans Timmermans en die andere vetzak Bruls.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Die zijn goed voor op de barbecue. Zit voldoende, doorregen, vlees aan. Kun je alle voedselbankgebruikers uitnodigen. En ze zijn gelijk van het toneel verdwenen. En er zijn vast wel moslims die ze willen slachten.
   Win-win situatie.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 3. Jan zegt:

  Met Merkel heeft de actrice niks op. Heeft een aanklacht bij het Internationaal Strafhof (ICC) een aanklacht ingediend tegen Merkel, de voormalige Duitse minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maiziere, de voormalige Duitse kanselier Sigmar Gabriel en tegen alle politici van de Duitse federale regering die actief of passief betrokken waren bij de illegale opening van de grens in 2015

  Schauspielerin Silvana Heißenberg zeigt Merkel beim Gerichtshof in Den Haag an
  ….
  Motivering: Artikel 6 – Genocide In de zin van dit statuut betekent “genocide” een van de volgende handelingen, die worden uitgevoerd met de bedoeling een nationale, etnische, raciale of religieuze groep als zodanig geheel of gedeeltelijk te vernietigen:
  a) leden van de groep vermoorden;
  b) het veroorzaken van ernstige fysieke of mentale schade aan leden van de groep;
  c) het opzettelijk opleggen van levensomstandigheden voor de groep die in staat zijn hun fysieke vernietiging geheel of gedeeltelijk te veroorzaken;
  d) maatregelen opleggen om geboortes binnen de groep te voorkomen;
  e) Gewelddadige overdracht van kinderen van de groep naar een andere groep
  ….
  https://dokumentationsarchiv.com/2019/11/19/schauspielerin-silvana-heissenberg-zeigt-merkel-beim-internationalen-gerichtshof-in-den-haag-an/

  (via Bing-vertalen (k ben een beetje lui vandaag)

  Dus tegen de gevolgen als deze

  Dit interesseert DDR wijf Merkel geen zier
  Skandal-Kuschelurteil: Seit 21 Jahren zur Abschiebung fälliger Afghane vergewaltigt 83-Jährige
  https://dokumentationsarchiv.com/2020/07/05/skandal-kuschelurteil-seit-21-jahren-zur-abschiebung-faelliger-afghane-vergewaltigt-83-jaehrige/

  Like

 4. Harry zegt:

  Tja , leuk verhaal .
  Maar nu nog even werkelijkheid maken .
  Eerlijk gezegd heb ik er niet zo veel moed op !

  Maar ik hoop dat ik het fout heb !

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  En de BLM terreur slaat over naar Duitsland. Standbeeld keizer Wilhelm II ondergekliederd


  ….
  https://dokumentationsarchiv.com/2020/07/05/blm-wahn-linksfaschisten-beschmieren-reiterstatue-von-kaiser-wilhelm-ii/

  Like

 6. Jean zegt:

  Ben voor 1.000 % hier mee eens, ik schrijf al jaren dat de groene linkse rotzooi onze grootste vijand is.

  Geliked door 3 people

 7. droevige mof zegt:

  Ook iets minder pathetisch, 1 augustus was een belangrijke datum voor de nieuwe burgerrechtenbeweging. De mensen realiseerden zich dat er veel van hen waren en dat ze uit verschillende politieke en sociale kringen kwamen.
  De regering en haar propagandamedia proberen nu de demonstranten voor de tweede golf schuldig te maken. Dit zal niet lukken, de tegenstrijdigheden zijn te groot.

  Geliked door 1 persoon

 8. Frits ter Weele zegt:

  Zouden de mensen dan nu eindelijk wakker worden 1.300.000 mensen op de been , en de (N)epnieuws (O)nder (S)taatstoezicht vermelde in opdracht van het Haagse Zakkenvullende Linkse Schorem dat het om zogenaamd 17.500 mensen ging
  Het word hoog tijd dat we ook in Nederland Massaal de straat op gaan , en het dictatoriale bewind niet langer meer pikken

  Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   Juist we zingen niet voor niets in onx volkslied” ben ick van duitschen bloed”, hoop dat ik het goed geschreven heb, oud-hollands is niet mijn forte.

   Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Kan iemand mij verklaren waarom alle kritische rechtse vrouwen zo goed uitzien? Daar moet toch een verklaring voor zijn.

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  Bravo,daar zit geen communistisch chinees woord tussen.Fuck the N.W.O.

  Like

 11. Henk der Niederlánder zegt:

  Blond maar zeker niet dom Blond en daarbij flink haren op haar tanden.
  En zeker niet bang om voor haar mening uit te komen en ervoor te staan.
  een meisje naar mijn hart die iets heeft van liver dood dan onteerd ondanks dat alles in het werk gesteld is om haar leven kapot te maken en waaruit dan ook nog eens blijkt dat je talnten niet veel waard worden geacht als je niet de juiste politieke mening hebt.

  Geliked door 5 people

 12. Bas zegt:

  Antifa Berlin kwam in opstand, vernietigde, viel politieagenten aan ….. dus een normale dag

  Geliked door 1 persoon

 13. Blaffertje zegt:

  Als die 1.3 miljoen naar de stembus gaan, moeten ze dat laten blijken.
  Wat ze nu doen helpt niet.
  CDU is en blijft een machtige partij als het volk niet anders stemt.

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Als stemmen echt iets zou kunnen veranderen, zou Wilders al lang geleden minister-president zijn geweest en zou de EU nog steeds slechts een economische gemeenschap zijn. Pim Fortuyn werd vermoord voordat hij te machtig werd en de AfD zal worden verboden tenzij hij zichzelf tevoren vernietigt.

   Geliked door 4 people

   • F1802 zegt:

    Het is reeds lang bekend dat stemmen in een stemhokje wordt gemanipuleerd. Het enige wat helpt is digitaal stemmen. Dit wordt opzettelijk niet gerealiseerd. In de huidige tijd is alles gedigitaliseerd behalve het stemmen. Denk daar maar eens over na……..

    Like

 14. Franko zegt:

  Laat dat DDR zwijn niet naar haar boerderij inParaguay ontsnappen.

  Like

 15. Henk Azie zegt:

  Sylvana, de naam hetzelfde maar verder in alle opzichten elkaars tegenovergestelde.

  Like

 16. fleckie zegt:

  Ze , Merkel ! is zo ‘dapper’. LAF, dat ze zich. NIET. laat zien,, ( begin augustus 2020) en ‘ buiten schot ‘. blijft, terwijl. MEN. WEL. op HAAR. ORDER. de grenzen, voor ongeremde INSTROOM. van voor ONS. misdadigs, parasitaire volkeren wagenwijd open. moest. laten!!! …….<~<~<~<~<~<~<

  Geliked door 1 persoon

 17. Pingback: Brandenburg: Wederopstanding van het blokhoofd dankzij “meldtelefoon tegen rechts” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s