Tienduizenden dieren vallen ten prooi aan het islamitische “Feest van de hals”

Screenshot_6

Islamitisch gebed voor katholieke Domkerken in Italië: de kentering begint zich af te tekenen…

(Vertaling: E.J. Bron)

Dit jaar vond eind juli weer het “Id al-Adha”, ook bekend onder de naam “Feest van de hals”, het “Offerfeest” of “Grote Feest”. Ondanks alle regels tegen bijeenkomsten werden deze barbaarse Bedoeïenengebruiken in Europa niet verboden, terwijl christelijke processies wel degelijk verboden werden…

Mitteleuropa

Ook in Italië vond eind juli een bloedig slachten plaats. Terwijl de Italianen opnieuw mondmaskers moesten dragen, vierden de moslims het Offerfeest en offerden tienduizenden dieren aan Allah, die brutaal onder helse pijnen werden gedood.

Erger nog: enkele katholieke bisdommen zoals Bergamo nodigden de christelijke gelovigen uit om “deel te nemen” aan dit islamitische “feest”:

Traditioneel worden door moslims naar aanleiding van het “Offerfeest” dieren geslacht door bij hen de halsslagader door te snijden en ze langzaam dood te laten bloeden. Deze wrede taferelen vinden in het openbaar plaats en stellen volgens interpretaties van menigeen in Europa symbolisch niets anders voor dan het afslachten van ongelovigen.

Het islamitische “Offerfeest” stuit niet alleen bij dierenliefhebbers, maar ook bij stedelijke instellingen op verontwaardiging: tussen de huizen ontstaan geïmproviseerde slachthuizen  en er vinden “Do-it-yourself-slachttaferelen” met overduidelijke hygiënerisico´s plaats.

Wetten betreffende dierenbescherming, zoals in Italië het wetdecreet uit 1998 voorzien er weliswaar in dat een slachtdier voor het doden bewusteloos moet zijn om diens verdere lijden te voorkomen. Dezelfde wetten staan echter tegelijkertijd uitzonderingsregelingen toe voor het ritueel slachten.

Volgens een onderzoek van de internationale organisatie Animal Equality bedroeg de omzet bij het zogenaamde halal ritueel slachten alleen al in Italië in het jaar 2015 ongeveer € 5 miljard.

(Bron: “VoxNews”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Christendom, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Tienduizenden dieren vallen ten prooi aan het islamitische “Feest van de hals”

 1. Gienekehado zegt:

  Iedereen die hier aan meewerkt / dit faciliteert, mogen ze van mij tegen de muur zetten!!

  Geliked door 1 persoon

  • triumph zegt:

   Dit soort volk moet zelf de strot afgesneden worden en dan wel openbaar graag wat iedereen kan zien .Beter verdienen ze niet.Geïnporteerd zootje verrijkers.

   Like

 2. Sophia. zegt:

  Ik zeg niks, dan dit, wat was het toch ’n fijn kinderfeestje, in mijn jeugd:
  – En nu allemaal verboden.
  Nu krijgen we dit soort leuke kinderfeestjes ervoor terug, diep triest, wat er met mijn Vaderland is gebeurd

  Ik zong als kind:

  Zie ginds komt de stoomboot
  uit Spanje weer aan.
  Hij brengt ons Sint Nicolaas
  ik zie hem al staan.
  Hoe huppelt zijn paardje
  het dek op en neer,
  hoe waaien de wimpels
  al heen en al weer.

  Zijn knecht staat te lachen
  en roept ons reeds toe:
  Wie zoet is krijgt lekkers;
  wie stout is de roe!
  Oh, lieve Sint Nicolaas
  kom ook eens bij mij
  en rijd toch niet stilletjes
  ons huisje voorbij!

  Welke liedjes worden bij dit familie feestje gezonden?

  Vast niet:

  Slaap kindje slaap
  Daar buiten loopt een schaap
  Een schaap met witte voetjes
  Die drinkt zijn melk zo zoetjes
  Slaap kindje slaap
  Daar buiten loopt een schaap
  Slaap kindje slaap
  Daar buiten loopt een schaap
  Een schaap met witte voetjes
  Die drinkt zijn melk zo zoetjes
  Slaap kindje slaap
  Daar buiten loopt een schaap

  Like

 3. G.Kommers zegt:

  En dan te bedenken dat dit offerfeest gebaseerd is op een grote leugen. Bij dit offerfeest wordt herdacht dat Abraham zijn zoon Ismael offerde. Volgens de bijbel was het Izaak, de zoon der belofte die werd geofferd.Izaak staat in het geslachtsregister van Jezus, niet Ismael. Overigens, toen Abraham toonde God gehoorzaam te willen zijn, greep Hij op het cruciale moment in en riep Abraham toe zijn zoon niet te offeren.Een dier nam daarna de plaats in van Izaak.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Maar ondertussen…
  Zullen we het omdraaien?
  Zwarte Pieten zijn dood dus voortaan absoluut alléén nog Witte Pieten?

  https://www.bd.nl/oss-e-o/sinterklaas-is-helaas-overleden-aan-corona~a5d49626/

  ‘Sinterklaas is helaas overleden aan corona’

  COLUMN,,Lieve jongens en meisjes, het is met een zwaar gemoed dat ik jullie dit trieste nieuws moet vertellen. Sinterklaas is besmet met het coronavirus, en temidden van al zijn pieten is hij eerder deze week overleden. Wij, de pieten, zijn bedroefd, maar ook dankbaar voor de vele, vele, jaren die we met hem hebben mogen doorbrengen. Hij is nu naar zijn laatste rustplaats, gezien zijn heilige status zal die minstens net zo mooi zijn als zijn paleis hier in Spanje, dus treur niet.”

  Zullen we het gewoon doen? Dat hele feest opheffen, de kinderen een briefje schrijven, en voortaan kerstmis vieren? Ik kan me niet voorstellen dat er zóveel gedoe komt over wél of geen nepkerstbomen, en als er dierenactivisten zijn die zich zorgen maken om rendieren voor de slee dan laten we die nep-Sint rondrijden in een Tesla. Dat is het voordeel van een nieuwe traditie; je kunt hem precies zó bedenken dat niemand er aanstoot aan neemt.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Nu nog schapen, in de toekomst…………………………………….!

  Tijdens het slachtfeest,Eid al-Adha, enkele jaren geleden vierden de zuivere moslims [ zij die geheel consequent volgens hun wrede boek de Koraan leven ! ] van de islamitische staat dit “feest” o.a. door hun gevangenen op islamitische wijze te slachten, zoals ze met de schapen doen.

  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2016/09/isis4-960×570.png?iv=74

  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2016/09/isis3.jpg?iv=74

  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2016/09/isis21-620×334.jpg?iv=74

  WARNING: GRAPHIC CONTENT
  Sickening video emerged as Muslims celebrate holy festival Eid al-Adha
  Shows prisoners having their throats cut in a slaughter house in Syria
  Men are seen hanging upside down from meat hooks in gruesome film

  Advertisement
  ISIS ‘celebrate Eid’ by hanging ‘US spies’ from meat hooks and butcher them ‘like sheep’ in ‘worst ever video’ that also shows Tom Cruise in Mission Impossible

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-3786767/ISIS-celebrates-Eid-butchering-prisoners-like-sheep-slaughterhouse-atrocity-dubbed-worst-execution-video.html

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. Gerrit zegt:

  Hoorde van familie die nog in een moslim-gebied wonen als echte Nederlanders dat diverse huizen propvol zitten met familie dat zelfs uit Engeland is overgekomen om het offerfeest te vieren..
  Kan allemaal maar…..En zoals ik al eerder schreef: Schoonvader (die was slager) was blij met de nieuwe slachtmethoden zodat er geen dieren kwelling meer nodig was.
  Maar onze regering durft niet tegen deze mensen die nog middeleeuwse methoden gebruiken om te slachten op te treden.

  Geliked door 1 persoon

 8. Kees zegt:

  Waar was Wakker Dier?

  Like

  • boorzalf zegt:

   Die slaap uit.

   Like

  • Bagul zegt:

   Precies, Kees. En waar was het ‘dieren bevrijdings front’? Ik hoop dat ze het vlees zo volstoppen met groeihormonen dat er in de nabije toekomst nog maar 1 hapje nodig is om iets verschrikkelijks op te lopen. Zij die vlees vreten worden gauw vergeten. Want als je vlees consumeert maakt het jou namelijk geen fuck uit hoe dat zielige stukje op jouw bord terecht komt..

   Like

 9. Bas zegt:

  Jong geleerd…

  Like

  • Gienekehado zegt:

   Van dit soort volk is Ankie Broekers-Knol helemaal dolletjes!! Ze wil ze wel met 1000en tegelijk binnenhalen. Wel op ONZE KOSTEN, dat weer wel!! VERRIJKING!!

   Like

 10. David zegt:

  Resolutie van straatsburg, benzine in ruil voor islamisering, alleen zij die geen auto rijden mogen klagen, elke liter benzine in de tank is weer een dood schaap, of een besneden vrouw , of een uitgehuwelijkt kind

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  En weer zijn overal schapen gestolen en lees je er niets over.

  Like

 12. Julia zegt:

  Waar blijft de aanval van EU blaffer Frans Timmermans die roept dat er minder vlees moet worden geconsumeerd en die lieflijke diervriendelijke Partij voor de Dieren? Weereen voorbeeld hoe de smerige EU politiek in elkaar zit en dergelijke nietszeggende partijen een overbodige betaalde hobby is. Strot af snijden blijft barbaren cultuur of het nu van de mens of een dier is en dat wordt nu toegelaten binnen onze zogenoemde Westerse beschaving sterker nog ISIS terreur wordt ingevlogen en meer en meer woestijnenratten kunnen vrij Europa bestormen en vormen uiteraard geen zogenoemd besmettingsgevaar maar wel een gevaar van verkrachtingen, moord en machtswellust dankzij het smerige spel van de politiek onder het zogenoemde mom van dat we humaan moeten zijn ten opzichte van vluchtelingen. Welke vluchtelingen???? Daadwerkelijke vluchtelingen zijn in de zware minderheid dat weten we allemaal en hebben geen geld voor overtochten, I phones, hondjes en smetteloze kleding en hebben een andere mentaliteit dan die barbaren en zwarte afrikanen die voet aan wal zetten in Europa.

  Like

 13. bozeoudeman zegt:

  En wat vindt de Dierenpartij hiervan? Niets! Ook zij zijn voor de komst van nog meer islamitische dierenmishandelaars! Jammie jammie. Daarom stem ik ook niet meer op ze, enkel in het begin toen dat hypocriete stuk vuilnis Thieme nog niet in de Kamer zat met haar narcistische op eigen heil gerichte trekjes. Maar de tante die er nu zit? Is die beter? Stemmen tegen dierenleed? Stem dan niet op die Dierenpartij, dat zijn gore hypocrieten.

  Like

 14. Jan zegt:

  Het blijft het smerigste uitschot dat op aarde rondloopt

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s