Tsjechische SPD raakt YouTube-kanaal kwijt

Screenshot_5

Tomio Okamura, geflankeerd door Marine Le Pen en Geert Wilders.

(Vertaling: E.J. Bron)

Het YouTube-kanaal van de Tsjechische “populistische” politicus Tomio Okamura werd verwijderd. Okamura is de voorzitter van de partij “Svoboda a přímá demokracie” (SPD), in het Nederlands “Vrijheid en directe democratie”.

Mitteleuropa

We beleven een tijd van zware censuur en van het opkomend totalitarisme”, verklaarde Okamura daar over. “Ik beschouw het feit dat YouTube mijn kanaal, waarin ik ongecensureerde informatie heb gepost, verwijderd heeft als serieuze aanval op de vrijheid van meningsuiting en een aanval op de verankerde burgerlijke fundamentele vrijheden en een schending van de vrije concurrentie van de politieke partijen, zoals die in de Tsjechische grondwet is vastgelegd.”

(Bron : “Visegrád Post”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rechts geluid, Rotzakken, social media, Socialisten, Tsjechië, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Tsjechische SPD raakt YouTube-kanaal kwijt

 1. Tistochwat zegt:

  De ‘communistische’ tegenstander dendert gewoon door, en de ‘bruikbare idioot’ keek en zag dat het goed was.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Doe je gordel maar vast om. Het wordt veel ruwer en erger. Zij die de democratie in het Midden Oosten gingen brengen met bommenwerpers en financieren terreurgroepen komen nu de democratie in het westen terug brengen met censuur met eenzijdige propaganda en met het inschakelen van regeringsmachten om politieke tegenstanders uit te schakelen. Als dat alles niet lukt volgen een of meerdere politieke moorden.

  Like

 3. Julia zegt:

  You Tube, Facebook, Google is achterhaald en legt zwaar censuur op. Een slim mens maakt überhaupt geen gebruik meer van deze achterhaalde social medium censuur en weet heel veel andere kanalen te vinden waar overheden totaal geen macht en controle over hebben en er geen censuur is opgelegd en dat een ieder zijn vrijheid van meningsuiting zoals het hoort gewoon op kan plaatsen en de juiste informatie kan vinden die zijn geband door overheden en de rest van de gecontroleerde kanalen omdat daadwerkelijke realiteit in de wereld niet mag worden gepubliceerd. Gewoon dag met het handje wie zit nog op deze linkse bende te wachten. .

  Like

 4. Freddy zegt:

  We moeten dringend andere kanalen gaan gebruiken.

  Like

 5. karton zegt:

  De Tsjechische overheid denkt vermoedelijk met veel plezier terug aan de decennia lange dictatuur onder de Russen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s