VIDEO: Zware klap voor George Soros na verlies van rechtszaak (NL-ondertiteld)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: Zware klap voor George Soros na verlies van rechtszaak (NL-ondertiteld)

 1. R Thomasson zegt:

  Wat een geweldig nieuws! Eindelijk krijgt deze NWO-monster een harde trap tegen zijn oude verrotte ballen. Het hele verhaal laat zien hoe smerig en gedegenereerd is deze vent en zijn klik van geldvampiers zijn. Al hebben ze miljarden, proberen ze de boel te belazeren en hun vunzige praktijken op de kosten van belastingbetalers te financieren. Het is jammer dat er geen wet is, net als in Frankrijk van na de revolutie, dat mogelijk maakt deze lui naar de guillotine te brengen.

  Geliked door 6 people

  • guusvelraeds zegt:

   De Franse revolutie was de facto de eerste socialistische revolutie. Ik weet niet of we daar blij om moeten zijn. Robespiere was de voorganger van Lenin, Hitler, Stalin, Mao, Pol Pot en de rest van het zoodje. Als bepaalde bevolkingsgroepen uitgeroeid worden betekent dat niet dat er dan automatisch een rechtvaardige wereld komt. De geschiedenis heeft altijd het tegendeel laten zien.

   Like

   • bobzelf zegt:

    nee dat is helemaal waar

    maar mocht het gebeuren, dat er 125 landverraders , en de ouwe meuk , van zalm,. balkenende, kok , lubbers, de jager etc etc onze hugo snuifffffff
    de robot , de macro homo
    op het hakblok liggen
    dan kom ik echt een uurtje meeslaan hoor ,

    of het daarna beter wordt , ??

    ZEKER WETEN ROTTER DAN NU IS ONMOGELIJK

    alles , werkelijk alles hebben ze naar god, dan wel mijn grote manitou geholpen
    of zelfs naar de filistijnen

    dat doet me even denken , aan de laatste baan van bert ??????
    uw toppertje op dit blog al 7 jaar ongeveer !!!
    dat de baas sprak, he bertje, als jij zo doorgaat
    GAAN WE NAAR DE FILSTIJNEN

    WAAROM BERT NAAR ZIJN 2 HOERERENDE BROERS BELDE

    HOERA IK MAG MEE OP VAKANTIE

    HUGGIE OOM GUILLO

    Like

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  En ondertussen mogen we onder het mom van corona de banken weer eens gaan redden, waarbij Rutte de fabel staat te verkopen dat het zou gaan om hulp een Spanje en Italië.

  ‘Krankjorum dat Nederlanders het pikken dat Rutte ons de pinautomaat van de eurozone heeft gemaakt’ – 80% banken eurozone is technisch failliet – Hoeveel moeten Nederlanders nog offeren voordat ze in opstand komen?’

  Financieel journalist Arno Wellens was onlangs te gast bij CryptocastNL. Op 22 maart vroegen wij ons in ons artikel ‘EU besluit op zeer korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ of de coronacrisis niet een voorwendsel was om wéér de banken te redden. Dat is volgens Wellens inderdaad precies het werkelijke doel van het € 750 miljard kostende ‘herstelfonds’, waar premier Rutte de facto een blanco cheque voor heeft getekend. Hij vraagt zich verbijsterd af waarom de Nederlanders het pikken dat de regering Rutte ons tot de pinautomaat van de eurozone heeft gemaakt, iets waar wij een torenhoge prijs voor zullen moeten gaan betalen.

  ‘De overgrote meerderheid van de banken in de eurozone is technisch failliet: 80% van alle banken. Dat zijn bijvoorbeeld alle Italiaanse banken, op één na. Dat kun je zien aan het feit dat ze elkaars aandelen dumpen; ze vertrouwen elkaar niet. Dit geldt ook voor Deutsche Bank… Een aandeel DB is eigenlijk niets meer waard, en beleggers zien dat ook zo.’ Wellens legt dan uit waarom de koers van DB veel te laag is (minder dan een derde van een paar jaar geleden). Het komt erop neer dat DB en veel andere banken hun bezittingen intern wel hoog waarderen, maar beleggers weten dat dit een leugen is.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/bankencrisis-2021-corona-herstelfonds-is-een-bankenreddingsfonds-dat-nederland-moet-betalen/

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Het zegt niet alles maar, zat gisteren hiernaar te kijken en moet ergens een nog beter overzicht hebben, kan het effe niet vinden overzicht GDP alle landen vanaf 2008, zit ergens in de visvijver maar nog niet gevangen, dus dan maar deze voorlopig, check Spanje’s plaats op de ranglijst en

   ook die van Duitsland en wij staan pas op de 17e plaats en dan moeten wij helpen??? Zijn deze mensen nou van de pot gerukt . De hele wereld heeft indertijd China in het economische zadel geholpen en kijk waar het ons gebracht heeft, we hebben een monster gecreëerd, leren wij nou nooit???

   http://statisticstimes.com/economy/countries-by-gdp.php

   Nu we het toch over statistieken hebben check ook even de populatie stat’s en bedenk dan ook, dat een vermeerdering van de populatie ook door immigratie kan komen en vermindering uiteraard door emigratie en dan is het nog zeer vreemd;check m.n. heel europa wat er gebeurt de oost-bloklanden komen er nog het beste af en m.n. de rijkere noordelijke landen zijn de lul, Nederland valt mee; duitsland,spanje, italie,engeland, ierland en frankrijk zijn zwaar de sjaak jongens dit is/lijkt een grote uitroeiing in 5 jaar tijd. Als wat er op het net gesteld wordt, dat de vaccins steriel maken en ze ouderen uitmoorden dan is dit verklaarbaar, check ook effe wat er in USA gebeurt, ongelooflijk;
   http://www.deagel.com/country/forecast.aspx?pag=7&sort=Population&ord=DESC
   http://statisticstimes.com/demographics/world-population.php

   Like

 3. koplampkapot zegt:

  Als POTUS zou ik eens kijken of ik die 170.000.000 USD die Barack O. aan Soros gaf niet bij hem persoonlijk kunnen worden teruggevorderd, en als dat niet lukt bij zijn partij.

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   de eu , op DE MAIDAN
   NOEMDE ZE ECHT ZO ,
   NOU HADDEN DIE BUITEN WAT STENEN
   OOK SLAGWAPENS, aangeleverd door de gevaarlijke bert ???????
   Ja bert ?? was de enige die ze uit voorraad kon leveren !!
   pistolen geweren, stalen buizen
   en knuppels met spijkers erdoorheen
   en enige duizenden kant en klare molotov cocktails,

   DUS WAT BEGREEP U NOU NIET, VAN VREDELIEVENDE PROTESTERS ??

   GEINIG HE, DAT DIE OUW LUL, DIE OME BOB DUS DAAR ROND LIEP

   BERT ???, vertel jij nou eens een leuk verhaaltje

   waarom ben jij nou zo beroemd en befaamd hier bij ej bron

   komop , niet kinderachtig, we weten dat je als befaamd uitkeringstrekker
   vele dingen voor de gemeenschap gedaan hebt

   ik hoor het morgen we,

   ja beste meelezers, dat KAN NIET OP 1 A 4 TJE

   dat begrijpt u wel natuurlijk

   nou heeft hij weinig slaap nodig, hoorde ik whahahahaha

   tot morgen , als ik dan al uitgelachen ben

   stuiter, knots, rol , stuiter, die goser .
   ja je wilde oorlog ?? ik ben nog niet eens begonnen

   oom kgb , snel he 17 minuten

   Like

 4. Blaffertje zegt:

  Klap was nog niet hard genoeg.
  Hij leeft nog steeds, die wandelende mummie.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Logisch het bulkt van de pedo’s onder onze progressieve medemens.

  Geliked door 1 persoon

 6. fleckie zegt:

  Hoe is het toch mogelijk dat Rutte, ( op eigen houtje.?) geld ,afkomstig van ons,NEDERLANDSE burgers,2 landen sowieso al, (Spamje, heeft toch sinds DE ontsluiting voor het toerisme, [ waar aan de wegen- aanleg. ONS LAND AAN MEE HEEFT BETAALD!!!). Miljarden en miljarden ‘opgestreken’. via het voor hun ‘speciaal ‘opengelegde’ gebied, , ……. wat Italie betreft, , die moeten toch ook na jaren miljoenen belastinggeld ‘GEÏND!!! te hebben, nu toch ‘zelf- onderhoudend zijn ,‘ …… …….het zeer AANBEVELENSWAARDIGE boek. ‘Gomorra ‘ van. Roberto Saviano, een ‘ inkiijk ‘ over financiële malversaties van. MILJOENEN, …….daarbij schijnt het gedeelte Noord – Italie zeer GOED in ‘ de slappe was.’ te zitten. En Frankrijk met zijn ‘overblijfselen’ van de door hun. gekoloniseerde landen, denkt ook nog een goede slag te slaan, om ‘ook. HET. DOMME. NEDERLAND’ een goede poot. te. lichten .
  GOMORRA, isbn 978.90.499.5091.0. Uitg.Rothschild & Bach, 2007.
  Op ejbron,internet 8.3.2020 onder ‘grote ingreep Italie, Kwart v.d. bevolking in quarantaine Geplaatst. 31.3.2020 “ nieuwe vergelijkingen
  28.9.2019. “. Maffia- expert: “Amsterdam is erger dan Napels, jullie hele systeem is corrupt”. …….<~<~<~<~<~

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @Fleckie; Zie ook mijn reactie hierboven met de landen op de GDP ranglijst… we moeten dus landen helpen die duidelijk boven ons staan in de ranglijst , wij staan op de 17eplaats.Hoe logisch is dat???

   Like

 7. ronjaspers zegt:

  Henk.De banken schijnen al failliet te zijn sinds 2008.

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Sinds de crisis van 2008

  Like

  • LUCIA zegt:

   @ Ron, Ja daarom die bijna geen rente, culminerend in negatieve rente dat is allemaal afgekalfd van de pensioenen om het monsterlijke banken zwijnerige EU omhoog te houden. Check ook effe mijn ststistieken stukje hierboven.Wel goed dat er eindelijk bij de buren Duitsland een behoorlijke beweging ontstaat en nu hopen op het Fuck you NWO-virus met heftige verspreiding.

   Geliked door 1 persoon

 9. modilanto zegt:

  Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:
  een grote klap voor George Soros (niet in Uw MSM )

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s