Alsof het al niet erg genoeg is

Screenshot_19

(Door: H. Numan)

We zitten nu in een echte crisis. Niet zomaar een crisis, maar eentje waar de Grote Depressie van de jaren-30 goedemorgen tegen gaat zeggen. De bankencrisis van 2008 is er niks bij. We zitten met een links kabinet dat zich met keilbouten vastgeklonken heeft aan het pluche. Nog linksere partijen dan het kabinet willen die macht gaan overnemen. Doen ze samen met onze nieuwe medelanders, die zich grof beledigd voelen als je ze aanspreekt als Nederlander. En dan de EU. Een rupsje nooit genoeg dat nooit genoeg heeft. Tot overmaat van ramp is er nauwelijks oppositie. Zekers, de PVV en het FvD doen het redelijk, maar niet goed genoeg. Daar zorgen de media wel voor.

Laten we beginnen met de economische crisis, die langzaam maar ontzettend zeker heel wat erger gaat worden. Luchtvaartmaatschappijen zijn failliet aan het gaan, wereldwijd. Ik verwacht dat tegen het einde van het jaar ongeveer 25-50% er niet meer zal zijn. Dat leest u goed: de helft van alle luchtvaartmaatschappijen gaat op de fles. Vergeet goedkoop vliegen voorlopig maar. Juist die low budget maatschappijen missen de reserves om het te redden.

De Boeing 747 gaat met (welverdiend) pensioen. Die vliegt inmiddels al bijna 50 jaar rond, en dat lag in de verwachting. Dankzij de crisis gebeurt het 5 jaar eerder. Nieuwe technologie maakt langeafstandsvluchten met twee motoren veilig en rendabel. Waardoor oudere vliegtuigen met vier motoren veel minder waard worden. Dat heeft nogal wat gevolgen. De Airbus A 380 kwam tien jaar te laat. Die kan niet concurreren tegen kleinere modernere vliegtuigen met twee motoren, en wordt overal op non actief gesteld. Daar worden ze in Toulouse niet vrolijk van. Luchtvaartmaatschappijen ook niet, want ze zijn hun investeringen kwijt. De tweedehands waarde van een A 380 is … schrootwaarde. Als u weet dat een Airbus A 380 een half miljard per stuk kost, komt dat hard aan. In Seattle wordt dat nieuws niet met champagne gevierd. Daar hebben ze meer dan genoeg problemen met de Boeing 737 Max. Beide bedrijven, Boeing en Airbus, gaan hele zware tijden tegemoet.

“Ha, maar ik vlieg niet”, hoor ik mensen zeggen. Bedrijven waar 100.000 of meer mensen werken die failliet dreigen te gaan, raakt ook u. Waarom vliegt u? Om op vakantie te gaan, in veel gevallen. Als lange afstandsvluchten weer mogelijk worden – en dat zal zeker even duren – gaat dat met forse beperkingen. Zoals een medisch certificaat bij aankomst en bij vertrek (!) plus de hele vlucht een mondmasker om. Ik zie de gemiddelde Nederlander dat niet snel doen. Die klagen nu al over die #$%# maskers… Zo ongeveer dezelfde groep mensen die destijds klaagde over de veiligheidsgordel en de helmplicht heeft nu zo ongeveer dezelfde bezwaren tegen een mondmasker.

Dat veel minder vliegen raakt de hotel industrie wereldwijd. De Thaise centrale bank verwacht dat 60% van alle hotels in Thailand aan het einde van het jaar failliet zijn. Thailand is een toerismeland, dus dat komt hard aan. Maar ook in Nederland zullen er nogal wat bedrijven de deuren moeten sluiten.

Gaan we naar de Oosterburen kijken. Als ze daar lichte hoofdpijn hebben, krijgen wij zware migraine. Omdat het consumentenvertrouwen compleet weg is, is de productie van goederen met meer dan 12% gekelderd. Wees eerlijk: het eerste wat u tijdens een crisis doet, is niet meer op vakantie gaan, en het tweede is geen nieuwe auto kopen. De Duitse auto-industrie ligt dan ook op z’n Lederhosen. Als de Duitse economie +12% krimpt, dan krimpt de Nederlandse economie minstens 15%. Elders in Europa zien we hetzelfde. In Spanje is de productie met meer dan 18% gezakt. Ter vergelijking: de wereldproductie daalde met 9-11% tijdens de jaren-30. Deze crisis is dus nu al veel erger.

Dan de meest gevaarlijke premier die Nederland ooit gehad heeft. Niet de slechtste, maar wel de gevaarlijkste. Vergeleken met Rutte was Mussert een naïeve beginneling. Is er iemand die iets anders had verwacht dan tekenen bij het kruisje? Natuurlijk tekende Rutte bij het kruisje. Na enig pro forma nee geroep. Dat was puur voor de vaak. In de hoop dat hij net lang genoeg voor de verkiezingen tekende, zodat de kiezers het vergeten zijn. Als Wilders het goed aanpakt, houdt hij dit onderwerp levend tot de verkiezingen. Soort van Carthago Delenda Est. Bij elke gelegenheid, hoe ontoepasselijk ook, het onderwerp ter sprake brengen. In elk debat, en in elk interview.

Natuurlijk proberen de media dit onderwerp zo snel mogelijk in het vergeet te stoppen. Vooral omdat de EU nu de macht gekregen heeft om zelf belastingen te kunnen heffen. De transferunie is al erg genoeg, maar het zelfstandig belasting kunnen heffen is helemaal dodelijk. Hoort u bijna niets over, wel? U gaat er voorlopig niets van merken. Ons geld wordt overgemaakt na de verkiezingen, en daarvoor gaat de EU geen eigen belastingen heffen. Maar na die verkiezingen wel.

Het EU-beleid vanaf het prille begin is zoveel mogelijk macht naar Brussel transporteren. Hoe dan ook. Bij voorkeur in kleine “tijdelijke” stapjes. Die nooit terug te draaien zijn. Dat proces is nu voltooid. Rutte heeft het niet bedacht. Maar in de 11 jaar dat hij premier is, heeft hij er alles aan gedaan om wat Nederland was te veranderen in wat de EU graag wil zien. Hij heeft meer ‘vluchtelingen’ binnengehaald dan alle voorgaande kabinetten bij elkaar. De gezondheidszorg is door hem gedecimeerd. Onderwijs is niets meer waard. Ik heb bepaald geen hoge dunk van de huidige generatie HBO- of WO-studenten. Bejaarden moeten het gelag betalen. Dat is zo ongeveer de laatste groep die nog – zonder te veel morren – uitgeknepen kan worden. Het kabinet is ook fanatiek bezig tegen de boeren. Ook die moeten er aan geloven.

Kijk naar Venezuela. Voorheen een olieproducerende redelijk welvarende natie. Dat is nu een straatarme super corrupte communistische olie importerende dictatuur. Toch dragen veel mensen daar Chavez nog op handen. Rutte kunt u een beetje met Chavez vergelijken. De echte veranderingen vonden namelijk plaats onder zijn opvolger, Maduro. Dat was ook gebeurd als Chavez nog geleefd had. De centjes, die waren namelijk opgefeest. Verbrast. Met leuke dingen voor de sommige mensen. Maar dat zijn de meeste mensen al vergeten. Die herinneren zich enkel de feestdagen onder Chavez en het gebrek aan alles onder Maduro.

Nog een inmiddels oud probleem dat door ettert: de islamisering van ons land. En van geheel Europa. Er is weer een kathedraal in de fik gestoken. Deze keer is er een dader gepakt. En nog een echte ook. Een – wat anders? – ontevreden asielzoeker. Deze kwam uit Rwanda. Dat kon nog nèt in de krant, want de meeste Rwandezen zijn katholiek. Als hij mohammedaan was, dan was het niet in de krant gekomen, of hij was een beetje verward. Ik lees dagelijks over verkrachtingen door mohammedanen. Ze hebben er zelf een naam voor: taharrush. Dat is een spelletje waarbij je met zoveel mogelijk mannen een vrouw zo hard mogelijk verkracht. Omdat er zoveel (vaak 50 of meer) daders zijn, gaan ze meestal allemaal vrijuit. Vooral Ook in het vrije Westen. Er worden in Europa bijna dagelijks mensen voor de trein gegooid of neergestoken. Door… ‘verwarde’ mannen. Die verdomd goed weten wat ze aan het doen zijn.

Het kabinet, met name het CDA, wil graag nog veel meer van dat soort figuren importeren. Het CDA- bestuur heeft namelijk een incompetente clown gekozen als lijsttrekker. Hugo de Jonge is een incapabele minister die enkel uitblinkt in rare schoenen. Als je je persoonlijkheid bepaalt met ongepast schoeisel, dan is er iets flink mis met je. Hugo de Clown is nog eurofieler dan D66.

Op zich een goede zaak. Waarom? Omdat het CDA nu eindelijk kleur aan het bekennen is. De perfecte middenpartij die met alle partijen kan regeren? Dat zijn ze allang niet meer. De ‘midden’ partijen VVD, CDA, PvdA en D66 zijn allemaal fors naar links opgeschoven. Ze weigeren dat toe te geven en boycotten partijen die dat gat op rechts proberen op te vullen. De keuze voor Pipo Hugo de Jonge is een keuze voor meer Europa, meer migranten, meer geweld en meer problemen. Het kost het CDA nu al leden. Waar gaan ontevreden CDA stemmers naar toe? Bij gebrek aan beter moet dat PVV en FvD worden. Andere keuzes hebben ze niet echt. Als ze VVD hadden willen stemmen, deden ze dat al.

Reken niet op Pieter Omtzigt. Hij is binnen het CDA de meest redelijke man. Maar ook hij zal liever niet samenwerken met de PVV en de FvD. Hij zegt het niet met zoveel woorden, maar op dat punt verschillen Omtzigt en Pipo de Clown niet zo gek veel.

Wat betekent dat? Op dit moment wordt er al druk onderhandeld in achterkamertjes over een toekomstig kabinet. De keuze voor Pipo betekent dat het CDA kleur bekent. Koran-groen, om precies te zijn. Ze weten donders goed dat Omtzigt stemmen trekt en De Jonge stemmen kost. Sterker nog, de keuze voor Pipo de Clown kostte het CDA direct twee virtuele zetels. Dat interesseert ze dus niet. En dat betekent dat er hard gewerkt wordt aan een brede linkse coalitie.

Links heeft geleerd dat 99,3% verkiezingsoverwinningen niet geloofwaardig zijn. 51% is net zo effectief. 49% hoeft geen probleem te zijn, zolang ‘de anderen’ (PVV en FvD) geen coalitie kunnen vormen. Of dat gaat lukken, dat ligt helemaal bij u.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op Alsof het al niet erg genoeg is

 1. bozeoudeman zegt:

  Sorry en tja…..
  Ik wil niet de negatieveling uithangen maar… Tja… Ik heb er geen vertrouwen meer in in dat domme Nederlandse volkje… Dus kijk uit naar uitwijken naar….?Ja naar waar? Het lijkt overal hetzelfde laken een pak… Enkel Hongarije misschien (nog) niet . Zal niet lang meer duren voordat Merkel en Macron Michel de opdracht geven een EU leger naar Boedapest te sturen om het bewind over te nemen, dus, ja waarheen in vredesnaam? Overal dezelfde apathie en domheid die de klok slaat. Amper mensen die zich verzetten, ook straks als we allemaal een chip geïmplanteerd krijgen, allemaal netjes in de rij. want meneer Gates bedoelt het goed met je. Tja ik heb geen enkel geloof meer in de mensheid. En dat is allemaal begonnen nadat de grote ‘verbinder’ in de VS president werd in 2008. De grootste oplichter en leugenaar die ooit heeft geleefd, de man die qua slachtoffers Hitler, Stalin, Mao en Pol Pot ver gaat overtreffen, vrees ik. In de jaren dat ik bewust ben geworden van de rampen die de wereld aan het treffen zijn, heb ik de rampen aan een stuk door jaarlijks alleen maar erger zien worden, dus nogmaals, sorry en tja….

  Geliked door 5 people

 2. Peres zegt:

  Helemaal eens. Goed analytisch en duidelijk beschreven. Zou een ieder moeten kunnen lezen. Bravo.

  Like

 3. Peter zegt:

  Prima,als de mensen zo verder willen ,laat ze lekker, kan mij niet snel genoeg gaan,eerst alles werkelijk om zeep ,en dan pas gaat de media en de regering met kop en kont het raam uit .

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Het wordt steeds gezelliger op planeet Aarde.
  Als kleuter wist ik het al: het zou heel benauwd gaan worden, op welke manier dan ook.

  https://www.rt.com/news/496867-covid19-protective-helmet-colombia/?fbclid=IwAR06gbKbAx9c86mJu5do1bDUYjtmXRei8wndvqa8gXfIwbDp5Q5d4XYiiJI

  Toch wel een lekker verdienmodel, dat ‘corona’.
  Net zoals de klimaat- en andere gektes dat zijn.

  Geliked door 3 people

 5. John van antwerpen zegt:

  Kortom, de regering buigt voor de EU, zielige medelanders (terwijl ze niet hoeven te werken),
  staatje,s binnen de staat (salafisten en ottomanen) zegt daar niets over, zwijgt als het graf
  en ondertussen maar iedereen verketteren die er anders over denkt.
  Deze gedachtenpolitie is een gevaar voor de gezondheid van ons land (en de veiligheid).

  Like

 6. Bas zegt:

  In de VS

  Wartaal en waanzin bij biden

  Geliked door 4 people

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  Ja zoals ook tot in den treure herhaald schijnt te moeten worden dat een Hugo de Jonge de juiste man op VWS zou zijn.
  Nou lijkt het mij niet bepaald heel erg zinnig om daar een doorgesnoven junk neer te zetten want het lijkt me niet erg welzijnsbewust met hem aan het roer.

  Geliked door 2 people

 8. Bas zegt:

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   En een dag later zijn dat allemaal Syrische vluchtelingen

   Like

  • karton zegt:

   @ Bas.
   Prachtig filmpje !
   Ik kan n.l. ontzettend genieten van een filmpje met apen, maakt niet uit of het gaat om gorilla’s, chimpansee’s of bonobo’s.
   Maar, zoals op ’t filmpje is te zien : zodra dat soort apen wordt losgelaten in de min of meer beschaafde wereld, raken ze geheel en al de weg kwijt en vervallen in hun dierlijk gedrag zoals in de jungle.

   Like

 9. koddebeier zegt:

  Die hele regering hoort op het schavot !!

  Geliked door 2 people

 10. Anita zegt:

  Goed geschreven helaas waar

  Like

 11. karton zegt:

  In en links geleid land is nog nóóit iemand gelukkig geworden, nou ja……….alléén de linkse leiders natuurlijk en hun kontlikkers.
  In óns landje is ’t precies hetzelfde.

  Geliked door 1 persoon

 12. Julia zegt:

  Stembiljet massaal retour zenden omdat dit puur theater is om reden dat de linkse corrupte bende alle poppetjes al in het pluche geplaatst heeft die worden vervuld door de meest grote onbenullen zoals o.a. onze schoenenreus De Jonge (die overigens ook niet in de eerste leugen is gebarsten) een zooitje linkse partijen in de oppositie die meer en meer woestijnratten en barbaren wil toelaten en de trekpoppen en onderkruipsel die buigen en klakkeloos handtkeningen zet voor verdere verspilling van ons belastinggeld aan het mislukte bolwerk de EU. Kortom de EU heeft van Europa een verloren continent gecreëerd en overgeleverd aan de Islam.

  Geliked door 3 people

 13. paulzwueste zegt:

  Weer geweldig geschreven.

  Like

 14. bobzelf zegt:

  NOU GEWELDIG STUK , HR Numan echt , en duidelijk

  ik zit met 1 klein dingetje , DIT DUS ?????

  Dan de meest gevaarlijke premier die Nederland ooit gehad heeft. Niet de slechtste, maar wel de gevaarlijkste. Vergeleken met Rutte was Mussert een naïeve beginneling

  PUNT 1 HAD MUSSERT EEN EXCUUS ?? JA HET WAS OORLOG !! ( BERT VISSCHER )

  whahaha niet de slechtste ??? , ik neem aan dat u dacht in naai ome bob effe op .
  die pikt dat dus nooit,
  NEE KLOPT .

  DUS 70.000 BANEN IN DE ZORG VERNIETIGEN ??
  DE AOW STEEDS MAAR LATER INSCHAKELEN ???
  2.7 MILJARD, DAT KUNNEN WIJ NIET MISSEN IN NEDERLAND OM OP 65 TE BLIJVEN , HIJ ZEI HET GEWOON , DE ENGNEK …
  DE PENSIOENEN , ?? VAL IN ELKAAR AL 10 JAAR GEEN INDEXERING ???
  DE PENSIOEN GELDEN PER ONGELUK ?? NAAR DE EU OVERGEHEVELD ??
  DOOR EEN VOLKSTUIN MEVROUW, IN EEN ROLSTOEL ??
  MIJN EN UW EENS MOOISTE LANDJE TER WERELD VOLLEDIG NAAR GOD GEHOLPEN ?
  MAAR DAN OOK ALLES HE ??
  alle beslissingen naar brussel overgeheveld ???
  NEXIT ??? NOOIT IN ZIJN LEVEN , DUS DAN MOET ER EEN KOGEL IN ??
  GRENZEN DICHT ?? NOOIT IN ZIJN LEVEN, DUS MOET ER EEN KOGEL DOORHEEN??
  HEEFT IN KORTE TIJD DE STAATSSCHULD VERDUBBELD ??
  ONS GAS , DUS DE MILJARDEN EURO’S AAN INKOMSTEN VALLEN WEG ??
  TEKENDE BIJ HET KRUISJE EEN WEEKIE GELEDEN , WE STAAN GARANT VOOR 108 MILJARD ?
  EN EEN SCHULDENUNIE . HEERLIJK , BETALEN VOOR EEN ANDER. WHAHAHAH
  NOU STONDEN WE AL GARANT VOOR NOG EEN 450 MILJARD, BIJ HET E.S.M. ??
  DAN WIL OME FRANS 1000 MILJARD ??

  EN RUZIE GEZOCHT MET ONZE GROOTSTE KANJER TER WERELD, …
  MIJN OOM VLADIMIR.
  GOEDKOOP GAZZZZZZZZ ?? JAMMER DAN U MAG AAN DE WARMTEMOTOR
  WHAHAHAHAHAA
  HET GELD ZAL UIT UW ZAK VLIEGEN, MET DUIZENDEN EURO’S TEGELIJK !!

  en ik kan nog een pagina volkalken met de smeerlap gegevens vandie typhus homo

  DUS NIET DE SLECHSTE, IK ZOU DAT STUKKIE WEG HALEN

  WANT ALS ER IEMAND ,, AAN EEN WURGKOORD AAN DE ERASMUS BRUG MAG WORDEN OPGEHANGEN ,

  DAN IS HET DEZE RAT , DIT SERPENT, DEZE GLUIPERT

  DUS LATEN HANGEN EN WEGROTTEN IN DE OPEN LUCHT, OM ONS ER AAN TE HERRINNEREN WAT DEZE VRESELIJKE ENGNEK ,

  17 MILJOEN NEDERLANDERS AANGEDAAN HEEFT,

  incl, de vernietiging van de toekomst van onze kinderenen kleinkinderen

  en dat is eigenlijk het aller ergste

  mij interesseert het eigenlijk geen flikker meer

  DUS !! BERT G …. OP DE SCOOTER, EN GAAN NOU ,

  WITHETE OME BOB

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   bobzelf 3 augustus 2020 om 16:28

   Ik ben nog véél witheter dan u, want dat corona-gedonder komt er ook nog eens bij!
   Snapt nou niemand dat er met een virus is geknoeid, wat Bill Prick uitstekend van pas komt? Vanmiddag weer geprobeerd om het aan enkele schapen uit te leggen, maar nee…
   Ze nemen allemaal ‘het vaccin’. Ze kunnen niet wáchten, want dan ‘mogen’ ze weer.

   Geliked door 2 people

   • bobzelf zegt:

    LIEVERDTJE

    JA ER IS GEKNOEID , DUS EEN GEWOON GRIEP VIRUS
    DAAR IS MEE GEKLOOTZAKT IN GOED ROTTERDAMS

    ER ZITTEN DUS STOFFEN IN HET VIRUS DIE NIET IN DE NATUUR
    VOOR KOMEN ,

    DUS ?? JAMMER MAAR HEEL JAMMER

    HET IS EEN VIRUS GEMAAKT IN EEN LABORATORIUM

    EN BIJ EEN CHINESE BERENKLAUW SNACKBAR GEWOON VIA EEN OPENSTAAND BOVENLICHT NAAR BINNEN GEPLEURD

    WIJ HADDEN VANAF DAG 1 DUS GELIJK

    EN WEES DAAR NOU BLIJ MEE, JE HERSENS WERKEN PERFECT

    EN ???

    JE HBT GEEN BULT , / ONGELIJK

    DIKKE KUS,

    VRIEND VLADIBOB , THE VLIEGENDE REPORTER

    Geliked door 1 persoon

 15. BigLJohn zegt:

  Voor verandering zouden zowel de PVV alsmede het FVD ieder voor zich zo’n 40 Kamerzetels moeten halen bij de komende verkiezingen. Ziet u het al gebeuren ? Ik niet ! Eerder moet verwacht worden dat ze tegen een linkse tweede kamer moeten gaan opboksen, terwijl ze alle twee gebasht zullen gaan worden. Het is toch niet te bevatten dat bijna alle politieke partijen in de tweede kamer verlinkst zijn en dat – rechts- zodoende nooit een vuist zal kunnen maken. En eigenlijk is dit oud nieuws want a meer dan 50 jaar maakt – links – de dienst uit in de tweede kamer. Alsof ons land een kopie is van Venezuela. En waarom zou de meerderheid bij iedere verkiezing links stemmen ? Voor mij geen vraag maar een weet; stembusfraude !!!!! Nederland is helemaal geen links land, dat hebben de linksen er namelijk zelf van gemaakt !

  Like

 16. Julia zegt:

  Het kan nog erger dit soort tuig zit in een gemeenteraad https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/antisemitisch-raadslid-arnoud-van-doorn-wil-palestina-spoedig-judenfrei-maken-ben-eerste-die-die-kant-opgaat/ Hoe zo nog enige geloofwaardigheid in gemeente raden en politiek dit is werkelijk om te verafschuwen dat zo een misselijkmakende smeerlap nog überhaupt niet is weggetrapt.

  Like

 17. Peter zegt:

  Ze zien de bui al hangen,en hebben overal al linkse burgemeesters gestald,dit om de boel zoveel mogelijk te stagneren,Trump trekt ze aan hun oren als ze niet luisteren,hier zit niemand die zoiets kan .

  Like

 18. Harry zegt:

  Ik heb me op die Omtzicht toch ook wel verkeken .
  Leek het een soort Don Quichotte , die de strijd aanbond met ieder onrecht , zegt die lulhannes dat samenwerking met de PVV en het FvD geen optie is .
  Dan is ie dus meteen gedegradeerd tot het niveau van De Jonge , Buma , Verhagen , c.s.
  Waar doe je het dan godverdomme nog voor , lulhannes ?
  Wat is dat toch met die vrome kutten , dat ze geen rechte rug kunnen houden ?
  Godsdienstwaanzin ?
  Lafheid ?
  Religie leidt tot een soort wereldvreemde waanzin !

  Ze zijn echt niet compatibel .

  Like

  • Monalisa zegt:

   door verhagen is kabinet 2 gevallen, ach en Buma die zit nu met een mooie baan in een rode gemeente leeuwarden.

   Like

  • bobzelf zegt:

   beste harry

   iemand met 1 werkende hersencel kan toch na ONS NEE.. MET 62.9%

   ZOU TOCH MOETEN EN KUNNEN BEGRIJPEN

   EN DAN HET CDA VERRAAD VAN BALKENENDE

   BIJ DE LEUGEN VAN LISSABON

   WAARDOOR WE NU DUS IN DEZE GIGANTISCHE TYPHUS ZOOI ZITTEN

   OOIT NOG OP DEZE LANDVERRADERS, INCL JEZUS AAN HET KRUIS SPIJKERENDE BRIGADE STEMMEN ???

   ZE HEBBEN HET REFERENDUM WEGGEPLEURD, DAN WEL HUN REET MEE AFGEVEEGD

   EN MOEDWILLIG DE TOEKOMST VAN ONS, MAAR ZEKER DIE VAN ONZE KINDEREN EN KLEINKINDEREN VERNIETIGD

   HUGGIE

   OME BOBZELLUF

   p.s. ook die klootzak leeft nog gewoon in zijn huisje van 1.2 miljoen

   Like

 19. Julia zegt:

  Ik vrees dat wat er nu in de VS gebeurd ook niet de ver weg show meer voor de EU is. https://www.frontnieuws.com/minneapolis-politie-moedigt-bewoners-aan-om-zich-over-te-geven-aan-criminelen-bereidwillig-je-bezittingen-overhandigen/
  Het moet inderdaad niet gekker worden maar geeft nu wel serieus stof tot nadenken namelijk hoe het volk zichzelf tegen de massale onheil kunnen beschermen omdat we van de verloren macht en het wanbeleid van overheden niets meer hoeven te verwachten en onze huidige korpsen worden ingezet om hoofdzakelijk zich bezig te houden met het overtreden van de onrechtmatige regels inzake corona terwijl er zich daadwerkelijk heel wat meer zeer zorgelijke gebeurtenissen plaatsvindt de de veiligheid van onze samenleving in gevaar brengt. Dit alles door lafheid van een stel doorgeslagen misdadige elitaire linkse politici.

  Like

 20. Jan jamin. zegt:

  Zeer duidelijk hoe slecht Nederland er voor staat ,maar hoe duidelijk is dit voor de gewone burgers die niets begrijpt van onze economie die door onze welvaart tot stand is gekomen.
  Niet iedere burger begrijpt dat onze minister ons in een zwaar pakket van schulden duwd .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s