ChristenUnie wordt IslamUnie. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “rené“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, ChristenUnie, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, machtswellust, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op ChristenUnie wordt IslamUnie. . .

 1. Monalisa zegt:

  Gert-Jan Segers zou als God nu nog zou leven verraden, van de ellebogen werkers moet je het niet hebben in uw land, wij zijden vroeger daar heb je weer zo’n matennaaier.

  Geliked door 2 people

 2. Gienekehado zegt:

  Ook Schijtbang voor de allahtonen!! Zou Gert Jan ’s avonds voor het slapengaan, samen met zijn vrouw, nog een geknield intermezzo (naast het bed) hebben met Zijn Grote Leider??!! Hahahahaha…

  Like

 3. Bas zegt:

  Like

 4. LUCIA zegt:

  (I)Slam Dunk!!!

  Like

 5. Bas zegt:

  Extramedura, Spanje.
  Aangestoken kerkbrand

  Like

 6. wauso zegt:

  Alweer 5 jaar geleden dat ik deze DEBIEL een mail toegezonden heb:
  Goedendag (g.segers@tweedekamer.nl)

  U bent vandaag als nieuwbakken voorzitter van de Christen Unie te gast bij de diepzinnige wetenschappelijke rubriek van Wauso.

  Het W.C. Eend Onderzoeksteam heeft Uw handelen en Uw uitspraken van de afgelopen tijd en Uw vermeende doelstellingen eens onder de loep genomen. En wij komen hierbij tot heftige conclusies, dat U zich schuldig gemaakt heeft aan welbewuste medewerking van moord en doodslag op Christenen door Uw mond te sluiten en Uw Hoofd weg te draaien als zulks gebeurt.

  U was kamerlid en U bent nu fractievoorzitter en hetgeen ik in de Volkskrant moet lezen verbaast mij hoogstens: Christen Unie leider geeft islam de ruimte En in de Telegraaf kwam U met Seegers wil de hoopvolle ‘realist’ zijn ! En dan komt U aandraven met de vele ‘goedwillende’ moslims, die U kent ! Vraagje: Zijn dat soms diezelfde ‘goedwillende’ moslims, die in grote getale in demonstraties meelopen tegen islamgeweld, demonstraties die we tot de dag van vandaag nog niet hebben mogen aanschouwen !!! En dan komt U op Uw politieke pagina met: “Oneliners in de politiek zijn alleen nuttig als je er een goed verhaal aan kunt koppelen” !

  En dat goede verhaal welk ik van U niet hoor zullen wij U geven:

  Het verloochenen van de waarheid omtrent ‘asielzoekers’ en de rol van Erdogan (Turkije) waarbij vele Christenen de dood vinden. We mogen gerust spreken van Genocide waarbij U, ‘de man van het goede verhaal’, welbewust ‘wegkijkt’, net als Petrus de Apostel zo’n 2.000 jaar geleden.

  Petrus verloochende in de tuin van Getsemane tot 3x toe dat hij Jezus kende.

  De verloochening van GertJan Seegers, de zichzelf noemende ‘realist’, die 3x ‘wegkijkt’ voor de waarheid, die wij hem nu zullen vertellen.

  De Nederlandse Pater, Frans van der Lugt werd in Homs gedood door Al-Nusra strijders. In de media koppelde men Pater Frans van der Lugt ook nog even aan President Assad om zijn dood te verklaren en min of meer goed te praten. En vervolgens reageerden weer alle politici zoals gebruikelijk, ze waren ‘geschokt’ ! Al-Nusra, de dader, krijgt wapens en geld van o.a. de USA, Turkije en Saoedi Arabië. Een reactie naar Al-Nusra, de dader, of de betrokken landen, die de dood van Pater Frans van der Lugt mede veroorzaakt hebben, die kwam er van niemand niet. Maar ook U, Hr. GertJan Seegers, ook van U geen woord tegen betrokken daders. Ze krijgen nog steeds wapens en onthoofden Christenen en masse. En Uw bijdrage in dit geheel was, dat U nooit een woord hierover gezegd heeft, U keek weg, de 1e verloochening !

  Rutte = NAVO = ISIS. De NAVO met landen als de USA en Turkije in de voorhoede leveren wapens aan de zogenaamde ‘gematigde rebellen’. Deze ‘zogenaamde rebellen’ lopen na hun training vaak direct over naar ISIS en nemen hun wapentuig mee. Het wapentuig wordt ook vaak verkocht door door deze rebellen aan ISIS. En wist U Hr. GertJan Seegers wie ISIS heeft opgericht ? Dat waren dus o.a. Saoedi Arabië, Turkije en de CIA (USA). Hun bedoeling was om het regime van President Assad omver te werpen. Deze keuze van betrokkenen en Nederland (Regering Rutte) als lid van de NAVO heeft dus vele tienduizenden Christenen de ‘kop’ gekost ! En Uw bijdrage in dit geheel was, dat U nooit een woord hierover gezegd heeft, U keek weg, de 2e verloochening !

  Nu is het zover, dat de Russen zich ermee zijn gaan bemoeien. Zij bombarderen daadwerkelijk ISIS. Dus geen schijnbombardementen of bombardementen op voor hun vrijheid vechtende Koerden, zoals Turkije dat deed. Nee, ze gooien de gehele olie business van ISIS plat. Deze oliehandel is dus de ‘geldmachine’ van ISIS. En meent U nog in Uw naïviteit, dat de USA niet wist hoe ISIS aan zijn geld kwam om deze oorlog te bekostigen ? Bent U echt zo dom ! Het uitmoorden van de Christenen interesseerde de USA geen moer. Het enige wat telde was, dat de democratisch gekozen President Assad van Syrië moest verdwijnen. De Russen komen nu met overweldigend bewijs, dat de olieaanvoerroutes van Syrië door Turkije lopen met in Turkije de zoon van Erdogan als eindbaas,

  Het doel van de Turken is het uitmoorden van de Koerden en de overgebleven Christenen en daarnaast een Kalifaat te stichten op basis van de islam. En de NAVO wordt mede gebruikt om de doelstellingen van Erdogan te realiseren.

  En wat is het antwoord van de EU alsook Nederland ? We geven Turkije gewoon 3 Miljard Euro en Turken kunnen vrij naar Europa reizen. En Griekenland krijgt de schuld van de ‘open grenzen’ ! Dit is toch de grootste huichelarij die men zich toch maar kan indenken !

  En Uw bijdrage in dit geheel was, dat U nooit een woord hierover gezegd heeft, U keek weg, de 3e verloochening !

  U en Uw partij zijn in mijn optiek de ‘Vazallen van de moord’ ! In de 1e Kamer helpt U een Regering, die bijgedragen heeft aan de moord op vele tienduizenden Christenen en dat is U en Uw partij kwalijk te nemen. En voor dat ‘wegkijken’ krijgt U maandelijks 5.000 Judas Penningen !

  In discussies vragen wij ons wel eens af waar deze ‘wegkijk’ domheid vandaan komt ?

  Het WC-Eend discussie team denkt hierbij dat de oude 3-eenheid, de Vader, de Zoon en de Heilige Geest vervangen is door een nieuwe 3-eenheid en wel de al van vroegs af aan beginnende Indoctrinatie van der Gutmensch, de Liegende Media en de Over-Correcte Politici.

  Realisme, die U denkt te hebben, is ver te zoeken bij deze Vol-idioten.

  Vol-idioten, waar ik U en Uw soortgenoten ook bij tel, die het bon-ton vinden als moslims juichen bij de zoveelste moordpartij, die Jurkmansen met Haatbaarden in Haatmosketen hun gang laten gaan, die zelf als ze konden de paarse schoentjes zouden kussen van een man in Rome in een Sinterklaaspak, die geld beschikbaar stellen voor de zogenaamde ‘Vluchteling’ maar hun Eigen Volk laten stikken. Moslims zijn de nieuwe Joden is ook zo’n kreet waarin de Christen Unie zich in kan vinden, terwijl Christenen afgeslacht worden en daar hoor je ze dan weer niet over. In zulk een partij als de Christen Unie is 1-Oog Koning.

  De economische voorspoed waar de statistieken nu vol van staan is er enkel en alleen voor een kleine bovenste toplaag. Jan de Gewone man gaat er enkel ieder jaar op achteruit. De onderklasse wordt ieder jaar groter, maar het echte probleem is dat er onder deze onderklasse nog een diepere versie zal komen. Gevechten om eerste levensbehoeften in winkels zullen binnen 5 jaar ons deel zijn. En de Christen Unie van ‘onze realist’ GertJan Segers, zij die dit faciliteren, ‘die haben es nicht gewusst’ !

  En de lezer zal zich dan wel afvragen, zijn er dan nog grotere malloten, dan deze Christenboys ? Jawel, ze zitten in alle partijen, bij de EU is Timmermans hiervan het beste voorbeeld. Deze dwaas wou nog eens 500.000 ‘Vluchtelingen’ halen naast dat hij al verregaande afspraken heeft gemaakt met Erdogan, de man die willens en wetens, Europa naar de vernieling helpt en wil islamiseren.

  Hier in deze Video hoort U mijn relaas, maar dan van een ander

  Paris Attacks: Western Politicians are Accessories to Murder
  youtu.be
  Paul Weston, chairman of Liberty GB, talks candidly about the attacks in Paris, and how our politicians are complicit in the deaths of innocent civilians. Jo…
  En deze Video is van de man die U en Uw soortgenoten in de steek hebben gelaten:

  Een paar woorden Arabisch van Pater Frans van der Lugt.

  الأب فرانس يتحدث عن الأوضاع المأساوية في الأحياء المحاصرة في حمص
  youtu.be
  Op het eind van mijn relaas schrijft Wauso altijd een advies. Ditmaals voor U Waarde Heer GertJan Seegers.

  Als Christus voor de ‘mensheid’ gestorven is en U bent die ‘mensheid’, dan is hij gestorven ………voor niks !!!

  Wauso

  Geliked door 3 people

  • Lucie zegt:

   @Wauso
   Tot 100 % ben ik het eens met uw relaas,u heeft het goed gezien en zeer duidelijk verteld.
   Deze farizeeër is een gedrocht en een duivel in eigen persoon.
   Hij zal zeker eens zijn straf niet ontlopen.

   Geliked door 2 people

 7. delamontagne zegt:

  ***** [ plus nog veel meer *-en ]

  Like

 8. Bas zegt:

  Frankrijk?

  Geliked door 1 persoon

 9. bozeoudeman zegt:

  Dit soort ‘christenen’ doen mij denken aan wat men vaak vroeger zei dat de duivel stelt over dat soort ‘echte christenen’: “De fijne zijn de mijne en de grove komen vanzelf.” Het tweede weet ik niet maar het eerste is absoluut waar. Ik ben in mijn hele leven nog nooit een echte christen tegen gekomen maar wel vele duizenden Christen Unie of CDA hypocrieten. En de ergste van hen waren altijd de katholieken! Jach, jach en nogmaals jach. Maar de protestanten hebben de afstand tussen hen en katholiek inmiddels volledig ingelopen op wellicht enkele sektarische groepjes daargelaten.

  Geliked door 2 people

 10. Bas zegt:

  ISIS-commandant:
  Ik heb ongeveer 900 mensen gedood en afgeslacht.
  Klein zwart vierkantIk verkrachtte ongeveer 50 meisjes (15-16 jaar oud).
  Klein zwart vierkantI verkrachtte meer dan 200 vrouwen

  Like

 11. Peter zegt:

  Heb meer met de vuilnisman dan met de CU.Als die er morgen niet meer zijn mist geen mens ze.

  Like

 12. Bas zegt:

  https://mobile.twitter.com/BrazziBroglio/status/1290194692907257858/photo/1

  #VVD en #CDA willen in 10 jaar 1 miljoen inwoners erbij. Daarvoor moeten de boeren opzouten. Stemt U nog VVD of CDA?

  Like

  • Monalisa zegt:

   U zit verkeerd er is een verdrag met de EU voor het jaar 2050 moeten er 25 miljoen mensen van buiten af, geplaatst worden in Europa, de EU landen u kunt dit op zoeken in de statuten van Brussel.

   Like

 13. duinsnip zegt:

  @Wauso Amen op uw preek. En als christen schaam ik me diep voor dit judasgedrag.

  Like

  • loNe zegt:

   heeft niets met christen zijn wat ze doen
   – is gewoon het Ego [‘Ik’] onder de vlag van christendom

   zoals een mercedes ster op de kap van een wrak zetten .

   wereldse huichelaars .

   Like

 14. Bas zegt:

  Like

 15. Ad zegt:

  Wat heb ik een schurft aan die Segers

  Geliked door 1 persoon

 16. verwardeman zegt:

  Ach ja , die andere wang toekeren he , deden de CHRISTELIJKE gealieerde soldaten
  in WO2 ook naar die moffen / jappen toe……………………..Christen Untergang.

  Like

 17. Bob zegt:

  Motief van CU; luister naar mijn woorden
  kijk niet naar mijn daden,amen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s