Het probleem van Nederland . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Frans12“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op Het probleem van Nederland . . .

 1. Kuu zegt:

  PROMENADE sketch over de VI mannen: pis – nichten, slappe homo ‘s, dat soort kreten. Dat mag allemaal wel?
  Beetje selectief, die verontwaardiging….y

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Ik mis DENK in de reeks. Maar misschien is DENK helemaal geen probleem en is het meer een klucht.

  Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  En niet te vergeten de club die achter de schermen aan de touwtjes trekt,de nazi bilderberg groep.

  Geliked door 1 persoon

 4. wauso zegt:

  Er komen nieuwe straatnamen voor Politici.
  Segers krijgt de eerste: AchterdeEllebogenLaan.
  Zou die Mongool het snappen !

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Klopt, maar wat doe je er aan !!

  Like

 6. Gienekehado zegt:

  Als de mense geen interesse meer hebben in deze PROBLEMEN en er niet meer op stemmen, zijn al deze problemen uit de wereld!!

  Like

 7. Monalisa zegt:

  Dan blijft er niet veel over om op te stemmen 🗳

  Like

 8. delamontagne zegt:

  WAAROM kan dit niet in NL ? ?;
  In Spanje wordt een buurmeisje lastig gevallen door een……….”migrant”.
  3 buurmannen grijpen in en hoe…………….!

  Geliked door 3 people

  • Gienekehado zegt:

   Zit er toch nog fut in de Italianen!!!

   Geliked door 1 persoon

  • Heniusz zegt:

   Heel simpel: Omdat je in Spanje daar een schouderklopje van de Guardia Civil voor krijgt en mogelijk ook nog eens een geldelijke beloning, het wordt in elk geval duidelijk gewaardeerd. In Nederland ben je in zo’n geval een rechts extreme xenofoob die (uiteraard) keihard moet worden aangepakt. De echte dader wordt ondertussen geen strobreed in de weg gelegd om verdere criminele activiteiten te ontplooien, sterker nog: Goede kans dat deze loser ook nog een “schadevergoeding” (van U) tegemoet kan zien.

   Geliked door 3 people

  • bobzelf zegt:

   ik geef 12 punten van de atheense jury whahahahaha

   slaat um de touw typhus , dus is zo’n stalen licht in de hand liggende klauwhamer zo makkelijk

   en NIET DUUR

   OOM BOERENBOND

   Like

 9. Hovawart zegt:

  En….nog een hele rits aan staatssubsidie-afhankelijke NGO’s en onderzoeksbureaus, universiteiten en quasi-politieke organisaties oftewel mediabedrijven.

  Like

 10. John van antwerpen zegt:

  Ik zie DENK en nida niet staan. In Nederland zijn er dus veel meer problemen.
  Overbevolking bijvoorbeeld.

  Geliked door 2 people

 11. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/antisemitisch-raadslid-arnoud-van-doorn-wil-palestina-spoedig-judenfrei-maken-ben-eerste-die-die-kant-opgaat/

  Antisemitisch raadslid Arnoud van Doorn wil ‘Palestina’ spoedig Judenfrei maken: ‘Ben eerste die die kant opgaat!’

  Het enige salafistische raadslid van Nederland, Arnoud van Doorn, overweegt om zodra dat ‘legitiem’ kan de wapens op te pakken en de Joden uit Israël te verjagen. Dat zegt hij op Twitter.

  De gemeenteraad van Den Haag zal het binnenkort misschien zonder de doorgedraaide ex-PVV’er Arnoud van Doorn moeten doen. De politicus, die veroordeeld is voor drugshandel en een gewoonte heeft gemaakt van afschuwelijke antisemitische uitlatingen doen, overweegt om een kalasjnikov op de kop te tikken om daarmee Joden te vermoorden in Israël

  Geliked door 1 persoon

  • Heniusz zegt:

   Laat die l*l dat vooral proberen, in Israël weten ze wel raad met zulke geestelijk min vermogenden, dan zien we ‘m ook nooit meer terug. Eigenlijk niet zo’n groot gemis.

   Like

  • Bob zegt:

   Bas van Doorn zegt het maar het kabinet voert het uit.
   Ze geven geld en wapens die tegen Israel worden
   gebruikt.
   De anti -Israel stemmen in de VN over afspraken waar Nederland
   aan meegewerkt hebben worden zo vernietigd.
   Israel dus de joden moeten worden uitgeroeid.
   Dit beleid wordt constant (ontkennend) uitgevoerd.

   Like

 12. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/denk-jongeren-willen-geert-wilders-verbannen-naar-hongarije-ga-lekker-terug/

  DENK-jongeren willen Geert Wilders verbannen naar Hongarije: ‘Ga lekker terug!’

  Oppositie, de officiële jongerenbeweging van de partij DENK, vindt dat Geert Wilders in Hongarije moet gaan wonen en daar moet blijven. De jongerenclub neemt het de PVV-leider zeer kwalijk dat hij vanuit Hongarije alleen maar lelijke dingen over Nederland twittert, terwijl hij neergang van de Hongaarse rechtsstaat wegwuift.

  Nu zagen zij kans om de situatie eens om te keren en ditmaal de PVV’er te vertellen dat het hem vrij staat om neer te strijken in of om Boedapest: “Ga lekker terug naar Hongarije! Geert Wilders”, verkondigden de jeugdige volgelingen van Kuzu, Öztürk en Azarkan. Pats. Boem.

  Geliked door 1 persoon

 13. Bas zegt:

  https://www.ad.nl/den-haag/vier-klimaatactivisten-van-extinction-rebellion-aangehouden-op-eilandje-in-hofvijver~a4bef83a/

  Vier klimaatactivisten van Extinction Rebellion aangehouden op eilandje in Hofvijver
  UPDATEDe politie heeft vanmiddag op verzoek van loco-burgemeester Hilbert Bredemeijer de demonstratie op het eilandje in de Hofvijver beëindigd. De vier demonstranten, die ongeoorloofd op het eilandje zaten, zijn aangehouden.

  ,,De ontruiming nam enige tijd in beslag, omdat de activisten zich hadden vastgeketend, maar verliep verder rustig en ordelijk”, laat de gemeente weten.

  Like

 14. Republikein zegt:

  14-jarige jongen uit Syrië pleegt zelfmoord in azc – https://nos.nl/l/2342731

  Like

 15. Bas zegt:

  Instructies

  Geliked door 1 persoon

 16. boorzalf zegt:

  Nederland stuurt ‘welkom in Nederland’-video voor jonge migranten de wereld in.
  En in het kader van de islamisering, en om duidelijk te maken wat de doelgroep is, is alles ondertiteld in het Arabisch.
  https://amalek.news/wp-content/uploads/2020/08/Nederland-stuurt-welkom-in-Nederland-video-voor-jonge-migranten-de-wereld-in.-In-het-kader.mp4?_=1

  Like

 17. Hovawart zegt:

  Een reden voor de corona-maatregelen, JE BREIN WORDT MOE VAN DE CORONACRISIS
  Ben jij ook zo moe de laatste tijd? Dat zou best eens door de coronacrisis kunnen komen zegt een hoogleraar…de Pays-Bah oververmoeid en uitgeblust, is als was in de handen van de Haagse onheilsprofeten.

  Like

 18. Sammy zegt:

  HELEMAAL MEE EENS!!!!!!!!!!

  Like

 19. Bas zegt:

  Iets anders
  https://www.parool.nl/amsterdam/geschorste-directeur-haga-lyceum-deed-omstreden-overboeking-van-1-ton~b3b60070/

  Geschorste directeur Haga Lyceum deed omstreden overboeking van 1 ton

  De weggestuurde directeur-bestuurder van het Cornelius Haga Lyceum, Soner Atasoy, heeft een dag na zijn schorsing 100.000 euro aan schoolgeld overgemaakt naar een rekening waar hij volgens ingewijden als enige toegang toe had. Onduidelijk is wat met het geld is gebeurd.

  Dit voorjaar liepen de spanningen op de islamitische school op na klachten van docenten, medewerkers en leden van de medezeggenschapsraad over Atasoy. Op 25 mei werd hij per direct geschorst, een week later ontslagen. Op 10 juni gelastte de rechter hem tot het afgeven van bankpasjes en overige zaken die essentieel zijn om de school te besturen.

  Nadien kwam aan het licht dat Atasoy op 26 mei – één dag na zijn schorsing – een ton had overgemaakt naar een andere rekening die eveneens op naam van het schoolbestuur staat. Het gaat om een rekening bij internetbank Bunq, die volgens ingewijden rond de school alleen Atasoy kon beheren. Atasoy zelf zegt dat ook de andere bestuurders erbij konden

  Geliked door 1 persoon

 20. Hovawart zegt:

  Fearonomics: A Stimulus of Hope for Tough Economic Times, In times of economic uncertainty, it’s easy for people to get scared and want to pull back and conserve instead of moving forward. We call this Fear-onomics. Fear-onomics believes in all the bad news. We think we have to hoard all we have just in case something even worse happens. This is the same kind of thinking that became part of our culture after the Great Depression………Georkestreerde Bangmakerij, de angst regeert.

  Geliked door 1 persoon

 21. Heer Bommel zegt:

  Ik kan niet wachten op de politie die mijn huisdieren afmaakt uit voorzorg voor de plandemie corona hoax want ik denk dat ik denk dat ik door mijn beagle met corona besmet ben geraakt en nu mijd iedereen in de buurt me als de pest, alsof ik besmet ben met builenpest ofzo…. Ha! gelukkig weet ik beter en heb voor elke imbeciel een .50 tractatie! Heeft mijn humor mij alweeeeeeeeeer gered!!!! Zegt het voort want dat wordt uw redding! Een simpele .50! Vertrouw NOOIT! op de waakzaam en dienstbaar, die zijn 99% FOUT! Hoe was ie ook alweer, mijn eigen eenzame weg? Oh, wat een afschuwelijke droom, alle Bilderbergers gaan hetzelfde lot tegemoet als de aanbidders van het oog van Sauron. Dat wordt een lange lijst van lands- en volksverraders die zich onaantastbaar wanen maar toch zich moeten verantwoorden voor hun daden en dan zich jammerlijk realiseren dat het kwaad wat ze aangericht hebben, ze nooit goed kunnen maken. Voor hun zielerust is dus een .50 best wel genadig! Enhet leuke daarvan is dat je het niet ziet aankomen en de beveiliging vanwege een projectiel ophoge snelheid 1500 meterin acht moet nemen terwijl het gevaar veel dichterbij is! Gevaar voor Bilderbergers en een bevrijding voor de mensheid.

  Geliked door 1 persoon

 22. Bas zegt:

  Iets anders,
  Fatsoen
  Deze man verteld waarom hij als dragqueen vindt dat het NIET geschikt is voor kinderen!

  Een vriendelijke boodschap voor moeders die hun kinderen willen laten beïnvloeden door drag.

  Like

 23. Bas zegt:

  https://t.co/8WVBMWYB0v?amp=1

  Naar verluidt wil de VVD het verplichte eigen risico bij de zorgverzekering verhogen naar €485. Geld van Nederlandse belasting- en premiebetalers vloeit naar Zuid-Europa en wij krijgen een nog hoger eigen risico.

  Like

  • Gienekehado zegt:

   Kun je vergif op innemen. De Zorgverzekering gaat de hoogte verder in. Moet wel zeggen dat ik een vrij aardige toeslag krijg en het zodoende nog een beetje betaalbaar blijft. Dit geldt natuurlijk ook voor miljoenen andere Nederlanders.

   Like

 24. Bas zegt:

  Like

 25. Bas zegt:

  Walgelijk!
  https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/inbraak-museum-beek/

  Grote inbraak in oorlogsmuseum Beek: ‘Het hart is uit mijn collectie’

  Het Eyewitness Museum in het Limburgse Beek is dicht na een grote inbraak in de nacht van maandag op dinsdag. Dieven hebben voor een ravage gezorgd in het museum en veel zeldzame museumstukken gestolen.

  Museumdirecteur Wim Seelen is erg aangedaan: “Het is mijn levenswerk,” vertelt hij aan Hart van Nederland. “Ik mocht net pas naar binnen, want de politie heeft eerst onderzoek gedaan. Er is heel veel weg.” Onder de gestolen voorwerpen zijn zeldzame dolken, medailles, documenten en poppen in kostuum. “Het hart is uit mijn collectie,” vertelt Seelen.

  Volgens Seelen gingen de dieven grondig te werk. “Ze hebben het heel professioneel gedaan. Ze hadden de weg versperd met banden en het was een enorme kraak.” Getuigen vertellen aan Hart van Nederland dat ze zes tot acht mensen met bivakmutsen op hebben gezien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s