JAPAN versus EUROPA . . .


(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Europa, gezond realisme, Immigratie, Islamisering, Japan, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet. Bookmark de permalink .

5 reacties op JAPAN versus EUROPA . . .

 1. koddebeier zegt:

  Ook daaruit blijkt dat het IQ van de Aziaat stukken hoger is dan die van de Westerling !!

  Like

 2. Bas zegt:

  Waarschuwing
  Zaad uit China
  https://www.breitbart.com/asia/2020/08/03/international-seed-testing-agency-warns-chinese-mystery-seeds-could-be-terrorism/

  International Seed Testing Agency waarschuwt dat Chinese Mystery Zaden ‘terrorisme’ zouden kunnen zijn

  Een hoge ambtenaar bij de International Seed Testing Association (ISTA), die landbouwproducten certificeert, waarschuwde dit weekend dat pakketten van niet-gelabelde zaden die uit China lijken te komen, “zaadterrorisme” kunnen vertegenwoordigen.

  Individuen hebben pakketten gemeld met Chinees schrift erop dat ze vanaf maandag in elke Amerikaanse staat en Taiwan aankomen. De autoriteiten hebben nog niet vastgesteld wat de zaden zijn of hoe de afzenders hun bestemmingen hebben gekozen. Geen van de ontvangers zei dat ze zaden online hadden besteld of iets dat gemakkelijk voor zaden kan worden aangezien. De Chinese Communistische Partij heeft banden met de pakketten ontkend.

  Amerikaanse landbouwfunctionarissen hebben hun bezorgdheid geuit dat de zaden van invasieve soorten kunnen zijn die aanzienlijke schade aan het milieu kunnen veroorzaken als ze in Amerikaanse bodem worden geplant, en waarschuwden iedereen die de pakketten ontving om onmiddellijk contact op te nemen met de lokale autoriteiten.

  In de eerste soortgelijke verklaring van internationale functionarissen waarschuwde K. Keshavulu, een vice-president van de ISTA, dit weekend dat mensen buiten de Verenigde Staten ook voorzichtig moeten zijn bij het ontvangen van zaadpakketten. Aangezien Keshavulu ook het hoofd is van de Telangana State Seed and Organic Certification Authority (TSSOCA) in India, droegen vooral Indiase mediakanalen zijn opmerkingen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s