VIDEO Dr. Nicolaus Fest over de “Next Generation EU” (+ Nederlandse vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag! Vandaag in het Europees Parlement het hulppakket van € 750 miljard van de EU tegen de coronacrisis. € 390 miljard als subsidies die niet terugbetaald hoeven worden, € 350 miljard als leningen. Miljarden, waarvoor vooral de Duitsers zullen moeten dokken. Nieuwerwets heet het pakket van € 750 miljard NG EU, “Next Generation EU”. En Next Generation klopt ook wel op een bepaalde manier: want het zijn vooral de komende generaties die onder de schandalige geldverkwisting zullen lijden, die hier werd besloten.

In het kort de belangrijkste punten:

 1. Twee derde deel van de nu besloten projecten, dus projecten voor ongeveer € 500 miljard, hebben niets te maken met de Covid-crisis. Hier gaat het om infrastructuur, digitalisering, warmte-isolatie enz. Allemaal dingen die de staten ook zonder Covid zouden hebben moeten aanpakken. Nu mag vooral de Duitse belastingbetaler er voor werken dat Spanje, Portugal, Italië en Frankrijk de door hen zelf veroorzaakte problemen oplossen.
 2. Er wordt minder geïnvesteerd in onderzoek. Dat toont aan hoe belangrijk de belangen van de komende generaties tellen – niets! Spanje heeft al aangekondigd zijn sociale uitkeringen te verhogen. Men investeert dus niet in toekomstige arbeidsplaatsen, maar in directe consumptie. Net zoals in Frankrijk, Italië of Portugal.
 3. Ook is er minder geld voor de grensbewaking. Die zou tot vorige week nog enorm uitgebreid moeten worden. Nu wordt uitgerekend daarop bezuinigd. De mensensmokkelaars zullen juichen, en ook alle economische migranten. Want minder grensbewaking betekent meer migranten en nog meer volledige verzorging – dus meer consumptie, minder investeringen. En dat er alleen maar geschoolde arbeidskrachten uit Syrië, Afghanistan of Somalië komen, beweren zelfs de Groenen niet meer.
 4. De EU dient een eigen recht op het heffen van belastingen te krijgen. Dat is ongehoord! Een democratisch niet gelegitimeerde bureaucratie krijgt nu toegang tot de portemonnee van de burgers. Dat is net zoiets alsof de FIFA of het Olympisch Comité belastingen zouden kunnen heffen!
 5. De Europese Commissie dient zelf schulden te mogen maken. Voor deze schulden staan de natiestaten garant. Zodoende is de schuldenunie bezegeld, en de Portugezen en Italianen zeggen dat ook heel openlijk. Nu staat Duitsland voor een groot deel garant voor elke door de Europese Commissie opgenomen euro, ook al wordt die bijvoorbeeld alleen in Griekenland, Roemenië of Bulgarije uitgegeven wordt. Het is zoals altijd: Duitsland betaalt.

Vooral de regelingen m.b.t. het recht om belasting te heffen en schulden op te nemen door de Europese Commissie zijn waarschijnlijk duidelijke schendingen van de Verdragen van Maastricht en Lissabon. En ze schenden ook alle beloftes die aan de Duitsers bij de invoering van de euro werden gedaan: dat we nooit voor de schulden van andere landen zouden hoeven opkomen; en dat er geen transferunie zou komen. Beiden zijn nu definitief het geval.

Deze woordbreuk, dit bedrog aan de Duitsers is gemeen. Maar men zou bereid kunnen zijn dit te accepteren wanneer het pakket van € 750 miljard in ieder geval voor iets goeds zou zorgen, wanneer het dus voor bloeiende landschappen zou zorgen. Maar dat zal niet gebeuren. Noord-Italië heeft 50 jaar lang miljarden en nog eens miljarden naar Zuid-Italië en Sicilië overgemaakt, en desondanks is daar niets verbeterd. Zuid-Italië is nog steeds Afrika: corrupt, achtergebleven, maffioos. Zo zal het hier ook gaan: een paar jaar strovuur, dan is het geld weg. En daarna de grote knal en veel meer armoede dan nu.

NG EU heet het reddingspakket, Next Generation EU. Eigenlijk zou het NF EU moeten heten: No Future EU. Want precies daar gaat het naartoe!

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Algemeen, EUSSR, gezond realisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO Dr. Nicolaus Fest over de “Next Generation EU” (+ Nederlandse vertaling!)

 1. Bob Fleumer zegt:

  Ik hoop dat de EU stikt in de eigen doelstellingen en a.s.a.p.

  Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  Het gehele EUSSR-gebeuren hangt van leugens en bedrog aan elkaar, geleid door de meest geraffineerde, achterbakse en smerige criminelen. De afrekening met dat soort “mensen” kan niet snel genoeg plaatsvinden.

  Geliked door 2 people

 3. Bob zegt:

  Weer een door burger oncotroleerbare greep uit
  de portemonee van de burger.
  De burger die via zijn pensioen premie gespaarde pot
  verdwijnt in de landen die er maar oplos hebben geleefd.

  Geliked door 2 people

 4. Julia zegt:

  Wanneer keren we ons massaal tegen die corrupte miljardencriminelen die miljarden van ons plunderen en absoluut naar eigen inzicht vergooien. Nederlanders die jaren geld hebben ingelegd in pensioenfondsen raken hun pensioen kwijt en zijn afhankelijk wat de criminelen in Brussel ons nog toebedeeld. Volkomen afhankelijk worden we van die ongekozen EU criminelen die zichzelf verrijken eigen pensioen hebben veilig gesteld en nu massaal ons geld in beslag nemen. Het trieste en schandalige is dat de Nederlandse politici hier volop aan mee werken en onze soevereiniteit hebben verkwanseld. Wat is het nut überhaupt nog om hier een Koningshuis en een regering te hebben die eigen volk puur laat stikken en de EU blijft belonen met onze miljarden terwijl in Nederland de boel totaal is kapot bezuinigd en geen cent meer over is voor gezondheidszorg, ouderenzorg, jeugdzorg, onderwijs, investeringen in sociale woningbouw en onze veiligheid niet meer is gewaarborgd door bezuinigingen in leger en politie. Het is een chaos van regels en heerst er een grote tweedeling binnen onze rechtstaat. Kortom een eens zo welvarend mooi land is volledig op zijn zuiver Hollands gezegd naar de kloten geholpen en overgeleverd aan het walgelijke miljarden bolwerk EU. De enige oplossing is liever vandaag dan morgen de EU vaarwel te zeggen en er geen cent meer in vergooien. Zuidelijke landen hangen aan onze portemonnee die ondertussen wordt leeggezogen. Kortom als het volk zich niet tegen dit dictatoriaal en uitzuigend regime keert tekent het voor eigen totale ondergang en armoede.

  Geliked door 3 people

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Vandaag in het Europees Parlement het hulppakket van € 750 miljard van de EU tegen de coronacrisis. € 390 miljard als subsidies die niet terugbetaald hoeven worden, € 350 miljard als leningen.”

  €390 miljard+ €350 miljard = €740 miljard. Blijft er € 10 miljard over. Zal ik m’n rekeningnummer geven, zodat het daar op gestort kan worden? Hoeft niet alles, hoor, 10% is ook goed.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. delamontagne zegt:

  TOEKOMSTIG KALIFAAT ? ? ? ?

  Like

 7. Pingback: VIDEO Dr. Nicolaus Fest over de “Next Generation EU” (+ Nederlandse vertaling!) | eunmask

 8. Tistochwat zegt:

  Julia 3 augustus 2020 om 15:51

  Kortom als het volk zich niet tegen dit dictatoriaal en uitzuigend regime keert tekent het voor eigen totale ondergang en armoede.

  Tja, wij begrijpen hoe de vork in de steel zit.
  Maar het ‘oranje bóóóven-roepende’, vlaggetjes-wapperende ‘deugvolk’ wil het niet zien/horen/weten.

  Like

 9. Pingback: Dr. Nicolaus Fest over de “Next Generation EU” (Nederlands ondertiteld) | JDreport.com

 10. Julia zegt:

  Schandalig leve de EU en Rutte met zijn rijkelijke bijdrage. Zo wordt ons geld o.a. (miljardensteun) hoofdzakelijk schenking van de noordelijke landen besteed waar blijkbaar het geld tegen de plinten klotst behalve voor eigen volk https://www.frontnieuws.com/griekse-regering-trekt-portemonnee-om-zich-te-ontdoen-van-migranten/ Er kan nog heel veel meer bij om ze daarna te smeken terug te keren naar eigen land en ze hiervoor zelfs nog rijkelijk te belonen. Wat moeten we nog met deze linkse idioten die alleen maar ons geld lopen te verbrassen en eigen volk tot op het bot uitkleed, bedrijven bewust failliet laten gaan, gezondheidszorg en overige zorg tot op de bodem hebben afgebroken waardoor tekorten IC bedden en deskundig personeel is ontstaan door o.a. destijds duizenden mensen uit de zorg te ontslaan vanwege bezuinigingen, klassen uit hun voegen kraken in vaak slecht onderhouden scholen en meer mensen afhankelijk hebben gemaakt van voedselbanken. De torenhoge kosten voor o.a. gezondheidszorg rijzen de pan uit die elk jaar tot verhoging van de premies leidt maar waar burgers mindere gezondheidszorg voor terug krijgen. Echter wie betaalt de zorg voor al die besmette migranten waarvan er duizenden ongecontroleerd de EU binnen stormen buiten de geconstateerde besmettingen op een paar migranten komen er behoudens Corona besmettingen andere besmettingen voor maar dat wordt uiteraard niet aan de grote klok gehangen https://www.frontnieuws.com/bijna-70-procent-van-de-migranten-die-naar-malta-werden-gebracht-coronavirus-positief-getest/ Men kan zich nu toch echt afvragen of strafrechtelijke vervolging van Merkel, Macron en alle schuldige mede trekpoppen die deze massale bestormingen blijven faciliteren absoluut noodzakelijk is en de EU als een verloren misdadig miljarden bolwerk opgeheven dient te worden. Europa is door wanbeleid tot een grote ongecontroleerde chaos verworden waar eigen burgers zwaar de dupe van zijn op financieel en maatschappelijk gebied. Gaat u nog stemmen op linkse partijen en acteur Rutte die migratie als een liefdadigheid ziet en de rottigheid en criminaliteit verzwegen wordt en al die partijen die zo pro EU zijn waar leugenaar Rutte het als een groot belang ziet om lid van deze corrupte bende te blijven en blindelings bij elk kruisje of het nu over een verdrag of bijdragen gaat zijn handtekening zet na eerst een hoop komedie te hebben gespeeld dan weet u zeker dat u uw toekomst en die van uw kinderen voor goed heeft verknald.

  Like

 11. LUCIA zegt:

  Als ik 3 dagen godinnenstatus kreeg van boven, dan hield ik mijn eigen 3 dwaze dagen; alle politici die grote schandalen hebben veroorzaakt of aan meegewerkt hebben…. deleten, idem de 1% ellende veroorzakers hier op aarde, alle religieuze kopstukken. het vaticaan boem de lucht in, alle bankboys alle moordenaars en psychopaten ( niet zijnde politici) . Alle vrouwenverkrachters boem. Dat zal toch lekker opruimen en dan dit klusje klaren met een aantal vrouwen want opruimen en reorganiseren…. kijk daar hebben wij meer kaas van gegeten dan mannen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s