Amerikaanse overheid en Yale University testen hoe mensen gemanipuleerd kunnen worden het Covid-19 vaccin te nemen

Screenshot_30

(Door: “Open Oogjes”)

Met operatie Warp Speed in de VS en met het AstraZeneca vaccin, ook wel het Oxford-vaccin genoemd, welke in record tempo klaar wordt gestoomd voor Nederland, test de Amerikaanse overheid met behulp van de Yale universiteit hoe mensen het beste gemanipuleerd kunnen worden, zodat zoveel mogelijk personen het Covid-19 vaccin zullen nemen.

De overheid en Big Pharma willen namelijk koste wat kost jouw leven ‘redden’ en dat van alle mensen om jou heen. Omdat ze zoveel liefde voor je voelen zullen we maar zeggen. Echter om dit voor mekaar te krijgen en zoveel mogelijk mensen niet een echt vrije keuze te geven, maar een schijn vrije keuze, doen ze er alles aan om jou op je zwakke punt te pakken zodat je tóch de keuze vóór het corona vaccin zal gaan nemen.

Lees verder>>>
open oogjes

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Amerikaanse overheid en Yale University testen hoe mensen gemanipuleerd kunnen worden het Covid-19 vaccin te nemen

 1. karton zegt:

  Ze kunnen manipuleren wat ze willen : in mijn lijf géén Covid-19 vaccin !

  Geliked door 6 people

 2. droevige mof zegt:

  Hoe kan men ongemakkelijke coronamaatregelen kritische artsen elimineren? Ze eruit schoppen, hun licentie intrekken, of ze gewoon vervangen door kunstmatige intelligentie? Alleen de derde optie is legitiem en humaan in de NWO van 2020/21.
  https://gedachtenvoer.nl/2020/08/03/het-plan-om-artsen-voor-eens-en-altijd-het-zwijgen-op-te-leggen/

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Zieke debiel !

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Sophia

   De duivel himself!

   Wat een vals en doortrapt loeder is hij. Enerzijds de wereld zogenaamd ‘redden’ met zijn vaccins, maar anderzijds op een podium zonder schaamte staan te vertellen dat hij 10 tot 15% van de wereldbevolking kan laten verdwijnen.
   Verder zegt hij zonder blikken of blozen dat een nieuw vaccin wel eens 700.000 doden zou kunnen veroorzaken, maar ja, dat kan gebeuren. Vanwege bijwerkingen of zoiets.

   Deze man heeft geen geweten, geen gevoel, geen hart. Wat mij betreft verdwijnt hij voor de rest van zijn leven in een kille kerker. Net zo kil als hijzelf is. Misschien heeft hij daar dan de tijd om na te denken over zijn massamoorden.

   Geliked door 1 persoon

   • Sophia. zegt:

    Dag Cathja ik denk niet dat hij de duivel zelf is, maar wél ’n Satanist, zie filmpje, van ’n zogenaamde kunstenares die wel van wat bloed houdt, en andere satanische gebruiken, en dit wordt dan ondersteund door Bill Gates, zij speelt ook ’n belangrijke rol in zijn nieuwe Microsoft reclame video.

    Totaal gestoord vind ik.

    Geliked door 1 persoon

 3. Tanya zegt:

  ik Zweer dat ik nooit en te nimmer die troep in mijn lijf zal laten spuiten. OVER MIJN LIJK !!!!!!.

  Like

 4. Gezien het origineel op YouTube gecensureerd is een link naar een backup op bitchute. https://www.bitchute.com/video/Z6ffIBtP7Mpj/

  Like

 5. Bas zegt:

  Iets anders
  The clintons and very suspicious deaths….

  https://pbs.twimg.com/media/EedfedGXkAAGUUs?format=jpg&name=large

  Like

 6. duinsnip zegt:

  Dit is de opmaat naar een DNA veranderend vaccin, waardoor de mens z’n eigen bestaan elimineert.
  Dat is al jaren het plan en wordt nu opgeschaald. Elke godvergeten links/liberale regering weet er van en werkt er aan mee. Wie deze boodschap verspreid wordt als een samenzweringsidioot door de media gebrandmerkt, maar ik zou tegen hen zeggen, u laat u maar naar de slachtbank voeren.
  Wie God als Vader afwijst krijgt de duivel als zijn vader, en hij haat de mens.

  Like

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  Een beetje meer over manipulatie en indoctrinatie.
  Geschreven door Hannibal (Veren of Lood)

  Weer geëerd media-instituut onderuit – de Skripal-zaak

  Herinnert u zich de de Skripal-zaak nog? Ook ons laatste bericht er over is al weer twee jaar oud, dus dat u dat vergat is niet vreemd. Om meerdere redenen, ook nog.

  De Britse krant Financial Times (FT) – een icoon van zwaarwichtige objectiviteit in haar soort – bemoeide zich met de Skripal-zaak. Op 9 juli jongstleden kwam de Financial Times met een uitgebreid artikel, dat claimde dat het rapport van het OPCW de schuld van de zaak-Skripal nadrukkelijk bij Rusland legde. Een bijgevoegde foto moest aantonen dat de FT het geheime rapport had ingezien, en er naar vermogen uit citeerde. Dit blijkt nu deels een hoax – maar de FT had het rapport wel degelijk. Daarin wordt echter klip en klaar elke betrokkenheid van Rusland beschreven als pure speculatie, en het gebruik van Novitsjok naar het rijk der fabelen verwezen.

  De zaak-Skripal
  De zaak-Skripal, wat was dat ook weer? Die betrof de vergiftiging van een Russische ex-spion in het UK nabij Salisbury in Midden-Engeland. De Britse regering beweerde vrijwel direct dat de schuldigen gezocht moesten worden bij de Russische geheime dienst, en er brak een grote diplomatieke rel uit met Rusland. Er kwam nog een tweede parallelzaak bij waarin ook het zenuwgas Novitsjok een rol zou spelen, en vervolgens bloedde de zaak dood. Vader en dochter Skripal verdwenen tot op de huidige dag uit beeld (wonen die in de kelder van Salman Rushdie, soms?), en een uitgebreid onderzoek zou worden gedaan door het internationale OPCW-agentschap. Zie voor uitgebreider informatie ons dossier.

  Weten we het allemaal nog. PUTIN DID IT.

  http://verenoflood.nu/weer-geeerd-media-instituut-onderuit-de-skripal-zaak/

  Like

 8. Jan zegt:

  Miljoenen mensen zijn dood omdat farmaceutische bedrijven miljarden winst wilden maken en een hetze tegen HCQ voerden terwijl dit medicijn een duidelijk genezende werking heeft

  COVID-19 Dr. Zelenko: 150,000 Americans and Many More Around the World Are Dead Because HCQ Stood in the Way of Making Trillions

  A great meta-analysis of COVID19 randomized trials in the BMJ confirms benefits of glucocortcoids on mortality but the shockers is that hydroxychloroquine does better than remdesivir at resolving symptoms, the point that led to remdesivir’s approval!
  “https://t.co/5dfNbAUvFA pic.twitter.com/KbzXjK5asi

  — Covid19Crusher (@Covid19Crusher) August 3, 2020

  en

  Wetenschappers en artsenleren steeds meer over COVID-19 en een nieuwe studie vond iets opmerkelijks: meer dan een derde van de mensen die het virus nooit hebben opgelopen, heeft immuuncellen die SARS-CoV-2 kunnen herkennen.
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/08/study-common-cold-viruses-may-protect-covid-19/

  Het zou mij niets verbazen dat dit samenhangt met de zgn ‘toename van besmettingen’ is

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s