EEN BIZARRE VLUCHT…

Screenshot_32

(Door: “Driek”)

In één onzer Socialistische Couranten las ik het sombere bericht dat een veertienjarige jongen uit Syrië zelfmoord heeft gepleegd, omdat hij met zijn familie niet in Nederland mocht blijven. De familie is afkomstig uit het zuidwesten van Syrië en is al negen jaar op de vlucht. Het gezin bestaande uit zeven personen verbleef aanvankelijk vijf jaar in Libanon. Vervolgens reisde het naar Spanje waar het een verblijfsvergunning kreeg. Doch de situatie in de stad Murcia, waar ze een kamertje zonder raam kregen toegewezen, was voor het gezin onleefbaar. Met een gezin van zeven mensen is dat niet te doen, aldus vader Ahmed.

Het is natuurlijk reuze zielig voor dat Syrische gezin om een zoon te verliezen. Maar – en de spitse lezer moge mij harteloos vinden – ze waren toch in veiligheid? Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat vader Ahmad op zoek was naar een land van melk en honing. En ik kan mij ook niet voorstellen dat die familie de rest van hun leven op dat kamertje zonder raam zouden moeten bivakkeren. Als ik die foto aanschouw, is die vrouw tijdens die negenjarige vlucht doorlopend zwanger geweest.

Trouwens, waarom moeten wij steeds worden opgescheept met de ellende van andere volkeren? Nederland is inmiddels een vergaarbak van zieligheid. Vroeger vernam je nooit iets van die landen. Doch sinds de komst van de Turkse gastarbeiders en hun familiehereniging is Nederland één groot opvangcentrum voor zielige mensen uit islamitische landen. Ik heb schoon genoeg van al die zieligheid.

Gedurende de Tweede Wereldoorlog werden in Duitsland de Joodse burgers aan de meest wrede vervolgingen blootgesteld. Doch die vluchtelingen die have en goed moesten achterlaten, werden in Nederland nou niet bepaald gastvrij onthaald. Bij de grens werden ze al teruggestuurd. In bijna alle gevallen moesten ze onder erbarmelijke omstandigheden hun leven laten in onmenselijke concentratiekampen. Ik begrijp daarom ook niet waarom wij nu zoveel erbarmen moeten hebben voor die familie uit Syrië. Die Corona baart ons al genoeg ellende.

Ik wens U allen nog een mooie zomerdag.

PVV nieuw

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op EEN BIZARRE VLUCHT…

 1. loNe zegt:

  …dit keer zit je ernaast , Driek .
  het is het vaticaan [‘koning van het noorden
  = westen , want gezien vanuit het midden oosten]

  dat zijn bulldog US etc die ramp heeft laten beginnen
  om het M-O [en Lybie etc] te ontwrichten ,
  met de BEDOELING om die vluchtelingenstroom op gang te brengen .

  Ken uw [echte] vijand .

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  In Nederland zijn óók Nederlanders die leven in een kamertje zónder raam, wát zeg ik ???
  In Nederlanden zijn zélfs mensen die leven zónder kámertje !!
  Flikker op met die “zielige” Syriërs !!!!

  Geliked door 4 people

 3. Julia zegt:

  Ach de tranen liepen mij ook over de wangen toen ik dit vreselijke nieuws las waar uiteraard de linkse media zo nodig een publicatie over moest plaatsen terwijl er dagelijks mensen uit nood en wanhoop zelfmoord plegen die nimmer zijn geholpen door onze Geestelijke Gezondheidszorg omdat dit kapot is bezuinigd. Aan de genocide op blanke boeren in het lieflijk vredig Afrika wordt nimmer een letter besteed in die linkse waardeloze media. Wat wordt er verwacht dat deze jongen op kosten van de belastingbetaler wordt begraven in land van herkomst of zo. Wat was er zo bijzonder aan het nieuws de wanhoop bij vele van onze jongeren is nabij en daar zijn hele trieste gevallen van zelfmoord onder vergeet dat vooral niet. Uiteindelijk hebben zijn ouders zelf gekozen om een onzekere stap riskeren door illegaal naar Nederland te komen dus kunnen zij hooguit zich afvragen waar ze zelf mee bezig zijn geweest.

  Geliked door 3 people

 4. andre zegt:

  Tief maar op met Ahmed en zn stomme gezin. Overal moet je de handjes uit de mouwen steken. Bestaat Ahmed wel echt? Of is het weer eens een verzinsel van psychopaat links.

  Geliked door 2 people

 5. A. de Koning zegt:

  Driek, zoals gewoonlijk heb je weer helemaal gelijk, ik snap het ook niet, moslims worden in de watten gelegd en zodra ze in de meerderheid zouden komen, wat haast onvermijdelijk is al zal ik dat hopelijk niet meer meemaken, dan zul je eens wat beleven en dan komen ze misschien tot inzicht dat Wilders toch gelijk had maar dan is het te laat, Want moslims kunnen soms aardig doen maar je kunt ze nooit vertrouwen want die zogenaamde godsdienst die van wreedheid aan elkaar hangt zal altijd de boventoon voeren. Als je alleen al dat domme gekakel van die imams hoort dan denk ik wat is Nederland ver afgezakt.

  Geliked door 5 people

  • Peacepipe zegt:

   Ze wachten niet op de meerderheid om dan via democratische weg de “boel” over te nemen. Als er genoeg moslims zijn die actief mee kunnen/moeten strijden en daar is 20% voldoende voor gaat het gebeuren!
   En dat zal helaas met veel geweld gepaard gaan!

   Geliked door 1 persoon

 6. fleckie zegt:

  Deze lui konden toch beslist een GOED. onderkomen. ‘veroveren’, ( dergelijke MEELIJWEKKENDE verhalen in onze kranten, , vanuit MOSLEM- hoek, daar geloof ik totaal niets van: zij moeten immers DE. ONGELOVIGEN. belazeren, ( volgens hun Koran! ).
  En dan de schrille tegenstelling tot wat de meer dan 800.000 Joden o.a. uit de ARABISCHE landen verjaagd, overkwam, toen de Arabieren, NA in inbeslagname van hun Joodse eigendommen ,+ banktegoeden etc. ( vanuit alleen al )Egypte , slechts EEN koffer. mochten meenemen. met een inhoud van 20 kilo., ( de rest werd in gepalmd door o.a. De Egyptische . natie,…….. , nationalisatie dus. ???!!! zoals in de andere MOSLEM-STATEN
  Heeft daar OOIT al eens een of andere krant aandacht aan besteed, en hoe. ze opgevangen
  werden ? In het land dat zelf nog in ‘ONTWIKKELING’ was. ?
  BOVENDIEN:……. WAAROM moeten wij ALTIJD geconfronteerd worden met zielige verhalen van kinderen, Op tv? Er wordt al genoeg. ‘opgehoest, door ons, voor , PARASIETEN die hier ‘neerstrijken’
  . ( men gaat dan vanzelf denken: bij het zien van die t.v.- beelden: “ steriliseer’”. die vrouwen + mannen zoveel mogelijk , na maximaal 3 jong, dan wordt die ellende enigszins beperkt!!!
  En …….WAAROM worden die daar welbekende Gekleurde MILJOENEN!MILJARDEN- bezitters NIET. aangesproken op hun bezittingen en kapitalen, om ‘de nood’ In hun continent te beperken..,,’?!!., het zijn toch hun eigen gekleurde volkeren!!!
  …….<~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 2 people

 7. Helena zegt:

  Altijd verbaas ik me erover dat die zgn. vluchtelingen zich naar hartenlust blijven voortplanten in een oorlogssituatie zoals daar in Syrië. De emotie wordt gevoed door de zieligheidsindustrie door het plaatsen van dit soort berichten. Alsof de verantwoordelijkheid voor hun paringsdrang ligt in het land dat hen opvangt, voedt en huisvest!! De arrogantie, het is misselijkmakend! Net zoals die asielzoekers in Drenthe die zich, met door de asielindustrie verstrekte bordjes (in het Nederlands!), bij de ingang van het azc posteren om te protesteren tegen de te lange wachttijden bij de IND!
  De veelal splinternieuwe ‘tijdelijke’ onderkomens wijzen ze verongelijkt van de hand, nee ze eisen meteen een verblijfsvergunning (!) en een villa met oprijlaan net als die uitgeprocedeerde Lili en Howick, die hebben het toch ook voor elkaar gekregen?

  Geliked door 3 people

 8. BigLJohn zegt:

  Misplaatst medelijden en aandacht proberen te trekken met de MSM krant als hulpmiddel. Misschien krijgen ze net als de familie Flodder een villa toegewezen op kosten van de desbetreffende gemeente. Dat laatste zullen wij nooit aan de weet komen. En tegen Nederlanders die ingeschreven staan voor een (eenvoudige) huurwoning word gezegd; U staat op plaats 500 en moet nog minstens 10 jaar wachten. Als er intussen alweer geen nieuwe moslims arriveren die ook dit huis toegewezen krijgen. Dit soort nieuw normaal werd al lang geleden uitgedacht en heeft zijn vervolg gekregen door de misdaden van het huidige kabinet. Dat ze Rutte nog niet afgeschoten hebben verbaast mij hogelijk, gezien de diepe ellende waar hij ons de afgelopen 10 jaar in gestort heeft. Hetzelfde geld voor die andere gore smeerlappen zoals Merkel en Macron.

  Geliked door 1 persoon

 9. Alex Delarge zegt:

  Is hoogstwaarschijnlijk een muᛋᛋliminteeltfamilie. Wedden dat die kinderen ook nog eens allemaal gehandicapt zijn.

  Geliked door 2 people

 10. koddebeier zegt:

  Tja, zielig hoor, maar hun extreem rijken islamitische broeder landen doen geen ene flikker voor ze, op een paar kleine uitzonderingen na.

  Geliked door 1 persoon

 11. koddebeier zegt:

  De linkse landverraders zullen wel weer massaal klaar staan voor ze !!

  Geliked door 1 persoon

 12. Ton Ruygrok zegt:

  Wel apart dat zo’n jochie zo graag in dit rechts populistiche rot land wilde blijven… , tenslotte druipt het racisme .., de discriminatie en vreemdelingen haat uit elke dakgoot … , een land waar standbeelden staan van M de Ruyter… J P Coen en straten , lanen en Tunnels naar hen zijn vernoemd…, ja er lopen op gezette tijden zelfs Zwartepieten op de straten en de daken… , dit land is de hel op aarde voor elke asielzoeker zeker voor Afrikanen, moslims , e.d. … , nu snap ik ook waarom vluchtelingen van de week protesteerden die willen zsm uitsluitsel wanneer ze weer weg kunnen … dus de dood van dit jochie heeft een andere reden..
  Ton Ruygrok

  Like

  • karton zegt:

   @ Ton Ruygrok.
   Ik begin me af te vragen of er überhaupt wel een “dood jochie” zal zijn.
   Ja, die zijn er wel natuurlijk,maar ik ga sterk twijfelen of het een jochie uit dit gezin is.

   Like

 13. verwardeman zegt:

  Ga maar schooien bij die oliesheiks , eigen soort en geld zat !
  OPGEFLIKKERD.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s