GODSDIENSTWAANZIN…

Screenshot_35

Binnenkort overal in Nederland te aanschouwen…

(Door: “Driek”)

Onze regeringslieden zijn zo gebiologeerd door de islam, dat ze die ze zo snel mogelijk in Nederland willen implanteren. Hoe een en ander moet geschieden, interesseert ze niet. Als hij er maar komt. Het dondert niet hoe. En de Nederlanders werken ijverig mee om die vuige plannen te realiseren. Niet voor niets dragen Nederlandse mannen alvast een baard om er straks bij te horen. Welnu, spitse lezer, de ondergang van Nederland is nabij, het zal niet lang meer duren voordat in alle dorpen en steden de galmende oproep tot gebed weerklinkt – en alle burgers vijf maal daags gehoorzaam neder knielen op een kleedje. Want die Nederlandse burger zal – net als gedurende de Duitse bezetting –  gehoorzaam de bevelen der imams opvolgen. Reken maar.

Ik zie steeds meer van die gebedsknielende lieden rondlopen, het is gewoon van de gekke dat de Nederlandse burger zo gehoorzaam buigt voor de knoet van Allah. En worden we er iets wijzer van? Het kost alleen maar een hoop geld en een hoop ellende. Is er dan niemand in Den Haag die deze waanzin kan stoppen? Is er nu werkelijk niemand die z’n verstand gebruikt en zegt: Nu is het genoeg? Ach, spitse lezer, straks maak ik het nog mee dat ook ik gedwongen word om te buigen voor een stel infantiele jurken die in Nederland de baas zijn. Ik hoop dan werkelijk dat iemand de dijken doorsteekt, zodat de hele zooi onder water komt te staan. Want veel gaat er aan Nederland niet meer verloren. Het is dat ik een ongelovige ben, anders zoude ik denken dat die Corona een straf is van de Almachtige.

Een fijne dag verder, Nederlanders!

PVV nieuw

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op GODSDIENSTWAANZIN…

 1. bozeoudeman zegt:

  Ik kan hier enkel op zeggen: AMEN! Ik denk er helaas net zo over.

  Like

 2. karton zegt:

  Ik bid niet veur brune boon’n en ik buig niet voor jurkjes dragen islamieten.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Tenzij ze natuurlijk een pistool op je hoofd zetten, of een mes op je keel. ’s Kijken wie er dan buigt.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • karton zegt:

    @ J.C.Th. Köhler.
    Met u eens.
    Maar in dát geval zal ik mij op “overmacht” beroepen.
    Of had ik misschien beter kunnen zeggen : “………ik buig niet VRIJWILLIG voor ….”enz ?
    Óók zou ik buigen als er gedreigd zou worden met geweld/verkrachting van m’n echtgenote, en/of ernstige mishandeling van één van onze kinderen.
    Maar heb ik ’t goed begrepen dat u, zélfs in zo’n situatie, de Dappere Dodo zou uithangen ?

    Like

 3. Republikein zegt:

  Jammer, u schreef zo ludiek.

  Like

 4. Comerius zegt:

  Ik had gehoopt dat de Christen Unie een dam zou opwerpen tegen de islam Maar helaas, de partij zwijgt.

  Like

  • Tom zegt:

   Van de Christen Unie hoef je niks meer te verwachten. Zij zijn verworden tot een socialistische partij. Dan 100x liever de SGP.

   Zelf stem ik standaard PVV maar ik had toch veel liever gezien dat Pim nog in leven was geweest. Dat was 1 van de weinige politici die ik persoonlijk vertrouwde.

   Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   whahahahahahahaahahahahaa

   die JUDAS ISKARIOT GRAPJASSEN ??

   WHAHAHAHAHA

   U HEEFT WEL ERG VEEL HUMOR

   OOM BOBBBIEEEEEEEEEE

   Like

 5. Alfred zegt:

  Ik ben lid van Forum, maar stem PVV volgend jaar.

  Like

 6. Willem zegt:

  Ja, inderdaad, we zijn hard op weg om een islamitische staat te worden. Een paar jaar geleden vroeg ik aan een oude kennis wat hij daar van vond, zijn antwoord : Nou en!!! De onwetendheid over de islam is stuitend, dit gecombineerd met een veel te grote dosis PC en niet de islam is fout, maar ik ben fout. Het zelfde geldt voor immigratie, hoofdzakelijk moslims uit landen die honderden jaren achter lopen op ons, antwoord : Het zijn meestal toeristen, die gaan weer weg, jij bent bevooroordeeld. Tegen zoveel onbegrip, onnozelheid en PC is moeilijk te argumenteren, het zijn toch zulke aardige mensen, maar als je verteld dat de propheet de 6 jarige aisha trouwde en het huwelijk op haar 9de “consumeerde’ wordt ik met ongeloof aangekeken en wordt er gezegd dat is niet waar. Het moslimbroederschap ‘project ‘ met de uiteengezette strategie om een land te ondermijnen met het doel het uiteindelijk over te nemen waar hard aan gewerkt wordt, antwoord : dat geloof ik niet, is niet waar. Men zit is een totale ontkenning, ze kunnen het zich bewoon niet voorstellen. Positief puntje, toen ik zei : er zijn sinds de jaren 70 zo’n 500 moskeeen zijn gebouwd, dat zijn er zo’n 10 per jaar, dus minder dan elke 1,5 maand een moskee erbij, werd het toch even stil. Zou er heel misschien dan toch een keer worden nagedacht? Maar dan hebben we de media weer tegen, zie het NPO nieuws over het offerfeest, onverdoofd slachten wordt niet genoemd, maar als de beelden verschijnen van moslims die met duizenden buiten op een sportveld bidden zitten de presentatrices er met een glimlach naar te kijken. Het is verschrikkelijk om dit om je heen te zien gebeuren. Geert, ik zal je altijd blijven steunen, ik heb groot respect voor je !!!

  Geliked door 3 people

 7. Henk Azie zegt:

  Ja en we kunnen allemaal klagen, maar NIEMAND wil over de oorzaak praten.
  Ik roep al lange tijd: alleen het opzeggen van het verdrag van Straatsburg en EU resolutie 1743 kan deze tendens stoppen.
  Mensen, bestudeer deze waanzin verdragen toch voordat U op dit gebied in discussie gaat!

  Like

 8. verwardeman zegt:

  Er zijn diverse mogelijkheden om dit straatvuil ” op te ruimen ” : eroverheen rijden met auto ,
  te lijf gaan met knuppel , kopschoppen enz. Aleen……………………………………de grote vraag is:
  Heb je er gevangenisstraf en een verpest leven voor over ?
  Voorlopig maar gewoon PVV stemmen .

  Geliked door 1 persoon

 9. Stef zegt:

  Soms kan een enorm probleem in enkele zinnetjes worden uitgelegd.

  In deze regering en in Brussel weten ze heel goed dat alles te ver is gegaan.
  Ze proberen nu om het in goede banen te leiden.
  Vergeet het maar! Het gaat geheid mis.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Grapje tussendoor

  Haga Sofia na de bevrijding door de kruisvaarders

  Like

 11. Bas zegt:

  https://www.trouw.nl/nieuws/yezidi-meisje-van-zeven-is-voor-is-al-prima-slaaf~bc90f1cd/

  Yezidi-meisje van zeven is voor IS al prima slaaf

  Slaven mag je verkrachten zonder met ze te trouwen, vinden de moslim-extremisten van IS. Dat tekent het lot van de duizenden yezidi-vrouwen en tienermeisjes die IS roofde na het innemen van de stad Sinjar, vandaag precies een jaar geleden.

  Ze is zeker aan twintig verschillende mannen verkocht, zegt de 12-jarige Shreen. “Ze dwongen me te trouwen. Ze zeiden dat dit mocht vanwege hun geloof.”

  De tiener is ontsnapt aan Islamitische Staat (IS), die haar met duizenden andere yezidi-vrouwen in de dagen na 3 augustus 2014 uit haar geboorteregio in Irak ontvoerde. Ze is een van de vele tieners die systematisch seksueel zijn misbruikt door IS-strijders, na te zijn gekocht, of als cadeau te zijn weggegeven.

  Veel IS-strijders hebben een voorkeur voor jonge vrouwen en maagden, blijkt uit verhalen van de honderden vrouwen die het afgelopen jaar wisten te ontsnappen. Na hun ontvoering scheidden de strijders hen van hun moeders en de oudere vrouwen, waarop strijders hun keuze kwamen maken. De koopwaar werd mooi uitgestald op de markt: vrouwen moesten hun haar tonen en de mooiste meisjes gingen het eerst van de hand. De jongste en mooiste waren het duurst, en gingen daarom meestal als een cadeautje naar een emir of andere hoge functionaris binnen IS.

  Like

  • karton zegt:

   @ Bas.
   Het is té gek voor woorden ! En dan zit “Den Haag'” erover te ouwehoeren om gevangen genomen IS-strijders en -strijdsters terug naar NL te halen !
   Ombrengen dat tuig, op de meest gruwelijke wijze.
   En dan “moeten” wij , Nederlanders, ons op last van een stelletje dolle negers gaan zitten schamen voor een zg “slavernij-verleden” ? Hoe durft dat gore zootje daarover te beginnen !!

   Like

 12. Jan zegt:

  Brussel is een crimineel nest van land-en volksverraders

  “Enorm Schandaal” – EU betaalt Moslimbroederschap € 36,5 miljoen om Europa te onderwerpen

  De cijfers zijn gepubliceerd door I & D-vicevoorzitter Nicolas Bay bij het doorzoeken van het EU-systeem voor financiële transparantie voor de jaren 2014-2019 voor de belangrijkste fronten van de Europese Moslimbroederschap. In deze vijf jaar ging in totaal €5.422.678 naar het Europees netwerk tegen racisme, waarvan de leden het “Forum van Europese moslimjongeren- en studentenorganisaties” (FEMYSO) omvatten. FEMYSO is een frontorganisatie van de Moslimbroederschap, schreef de Duitse Bundestag Research Service in 2015.

  FEMYSO fungeert op haar beurt als lobbyorganisatie in Brussel, protesterend tegen de nieuwe EU-commissie 2019 en noemt het “niet divers” genoeg en daarom “extreemrechts”.
  ….
  Bij FEMYSO aangesloten organisaties zijn onder meer spin-offs van de Moslimbroederschap, zoals de “Jeunes Musulmans de France”, de “Young Muslims UK” en de “Islamic Foundation” in het VK, evenals de radicale Turkse NGO Milli Görus, die de Duitse politieke politie “een tak van de Moslimbroederschap ‘dat de democratische grondwet probeert te ondermijnen, en moslimjongeren in Duitsland (MJD), die al jaren door de Duitse politieke politie worden geobserveerd als een’ gevaar voor de Duitse democratie ‘. MJD organiseert “regelmatige optredens” door sprekers die banden hebben met de Moslimbroederschap en dient als “rekruteringsreservoir en talentpool voor deze door de Moslim Broederschap beïnvloede versie van de politieke islam”, schreef de Bundestag Research Service.

  Volgens het EU-systeem voor financiële transparantie 2014-2019 ging € 5.139.569 naar Islamic Relief, een andere frontgroep van de Moslimbroederschap.

  1.350.230 euro ging naar British Muslim Aid 2014-2019, waarvan de financiering door de Britse regering in 2015 werd stopgezet vanwege de banden met de Muslim Brotherhood en het Islamic Forum of Europe, die lobbyt voor de oprichting van een sharia-staat in Europa. De Daily Telegraph. : ”Muslim Aid heeft toegegeven dat financieringsorganisaties nauw verbonden zijn met de verboden terreurgroepen Hamas en de Palestijnse Islamitische Jihad, en is zelf in Israël verboden als financier van terrorisme. Het is nauw verbonden met het extremistische Islamitische Forum van Europa, dat een sharia-staat in Europa wil creëren.

  Verder heeft de EU 24.425.879 euro betaald aan projecten waarbij islamitische propaganda-NGO’s 2014-2019 betrokken waren. Dit gebeurde nog geen 2 maanden na de slachting bij CharlieHebdo!

  Voor de periode 2014-2019 telde het kantoor van EP-lid Nicolas Bay in totaal € 36.523.142 aan EU-financiering voor radicaal-islamitische NGO’s, die terrorisme en de sharia steunen.

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/08/massive-scandal-eu-pays-muslim-brotherhood-e365-million-subjugate-europe/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s