Maskerplicht voor leerlingen is massatraumatisering

Screenshot_31

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Leren zonder zuurstoftoevoer

De politiek bedreven en gestimuleerde coronawaanzin deinst nu ook niet meer terug voor de bewuste massatraumatisering van leerplichtige kinderen en jongeren: deelstaten zoals Hamburg, Nordrhein-Westfalen, Beieren of Mecklenburg-Vorpommern willen de leerlingen verplichten tot het dragen van mondmaskers op het schoolterrein of zelfs ook tijdens de les. Deze maatregelen worden gemotiveerd met verhoogde besmettingscijfers. Terwijl bekend is dat juist kinderen en jongeren uitermate immuun voor het virus zijn, wat ook bewezen wordt door een actueel onderzoek in de deelstaat Sachsen.

PI News (2)

Er is geen fundamentele pessimistische instelling voor nodig om te voorspellen dat ook het nieuwe schooljaar chaotisch beloofd te worden. Daarmee worden echter niet alleen de psychische schades van komende generaties steeds groter, ook de tekorten op onderwijsgebied en sociaal gebied in een land dat existentieel aangewezen is op slimme, goed opgeleide koppen, nemen in zorgwekkende omvang toe. En met de maskerdwang wordt de afgelopen zaterdag in Berlijn duidelijk geworden splijting van de Duitse samenleving nu ook de scholen ingedragen. Of, zoals de vicefractievoorzitter van de AfD in de Duitse Bondsdag, Beatrix von Storch, het tegenover “PI-News”uitdrukte: “Leren zonder zuurstoftoevoer – op zo´n idee moet je eerst maar eens komen.”

“Dan kan ik tegelijk wel doodgaan”, was de spontane reactie van een leerlinge uit Nordrhein-Westfalen op de plannen van een maskerplicht tijdens de les. Ze kan niet weten dat deze plannen heel weinig met haar bescherming tegen het virus, maar heel veel met de strijd om het kanselierschap tussen de minister-president van Nordrhein-Westfalen, Armin Laschet (CDU), en zijn Beierse concurrent Markus Söder (CSU), de tot nu toe grootste coronaprofiteur, te maken hebben. Geen van deze politici schijnt het echter te interesseren wat het voor kinderen en jongeren betekent om op school, in de pauzes of zelfs tijdens de les adem- en spraakgehandicapt te zijn. Wat dit voor het onderwijzend personeel betekent, kan iedereen zelf bedenken.

De smoes dat dit altijd nog beter zou zijn dan nog meer lesuitval, is maar gedeeltelijk juist, omdat voortgezette schoolsluitingen volgens bestaande onderzoeken in Leipzig en Dresden empirisch vastgestelde dramatische negatieve gevolgen hebben, die niet meer goed te praten zijn. Maar de komende onderzoeken over de gevolgen van de maskerplicht voor scholieren zullen geen beter resultaat hebben: deze beproeving, die bovendien gezondheidspolitiek schadelijk is (bijvoorbeeld longklachten), raakt geen kind meer kwijt in het latere leven.

Desalniettemin is geen van de in Duitsland verantwoordelijke politici in de deelstaten of in Berlijn tot nu toe bereid om de ingeslagen corona-dwaalweg te verlaten. Daarom is het te hopen dat er nu van de kant van de ouders vastberaden verzet komt tegen de maskerdwang voor hun kinderen en jongeren. Want wie heeft er per slot van rekening kinderen op de wereld gezet om ze door de staat gedwongen te laten traumatiseren?!

Bron:
www.pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Krankzinnigheid, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Maskerplicht voor leerlingen is massatraumatisering

 1. Svalbard zegt:

  Het is duidelijk de krankzinnigheid ten top!!!!!!@

  Geliked door 1 persoon

 2. Svalbard zegt:

  Het is duidelijk de krankzinnigheid ten top!!!!!!

  Like

 3. Sophia. zegt:

  Citaat: ‘Grotere kans op besmetting’
  Het is precies waarom deskundige infectiepreventie Ellanie de Bruijne van het Amsterdam UMC geen voorstander is van mondkapjes in de strijd tegen het coronavirus. “Bij juist gebruik, de juiste draagduur én de juiste mondkapjes kunnen ze werken. Maar bij verkeerd gebruik vergroot je met een mondkapje juist de kans op besmetting.”
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5173081/mondkapjes-wel-niet-discussie-viroloog-burgemeesters

  De wereld draait door, of moet zijn draaft door.

  Geliked door 1 persoon

 4. karton zegt:

  Steeds denk ik weer : “Zo, eindelijk het gekste gehoord/gezien/gelezen betr. de corona-gekte, gelukkig !”
  Blijken er nog ergens “leiders” onder een steen te leven die tóch in staat blijken de tot heden onmogelijk gehouden corona-gekte te overtreffen.
  “Hulde” aan deze gekken ; maar vergis u niet : zulke gekken, en misschien nóg wel gekkere gekken, leven óók in óns landje.
  Gek landje hè ?

  Geliked door 1 persoon

 5. wauso zegt:

  Off topic:
  De kleinzoon van David Cohen, Job Cohen (PvdA) gaat zorgen voor een schadevergoeding bij de NS voor nabestaanden van gedeporteerde Joden. Bedenk hierbij dat David Cohen als lid van de Joodse Raad lijsten doorgaf aan de Nazi’s van Joden die gedeporteerd konden worden. M.a.w. David Cohen deelde gratis treintickets naar het Oosten uit en werkte dus mee met het vergassen van de Joden in de concentratiekampen. En kleinzoon Job Cohen komt de schadevergoeding regelen !
  Is dit ZIEK of dit niet ZIEK ?

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/96650830/claim-bij-ns-van-7645-holocaustslachtoffers-en-nabestaanden

  http://www.dedokwerker.nl/joodse_raad.html

  Like

  • karton zegt:

   @ wauso.
   In de door u genoemde Joodse Raad had óók de grootvader van Asscher (PvdA) zitting !!
   Zou dit óók iets zeggen over deze PvdA-¨mastodonten¨ ?
   Ik bedoel hiermede niet te zeggen dat zij zouden moeten worden afgerekend op ´t handelen van hun voorouders, maar…………zouden zij dezelfde morele waarden koesteren als die voorouders ?

   Like

   • LUCIA zegt:

    De vraag is zeker gezien wat zijn voorouders hebben gedaan, hoeveel % van de schade vergoeding krijgt hij betaald vanwege zijn geregel???Zijn voorouders hebben vast ook verraad gepleegd omwille van de pecunia’s.

    Like

 6. Cathja zegt:

  Dit is doodgewoon een misdrijf of een misdaad tegen de menselijkheid. Hierop zouden zware straffen moeten staan. Je beschadigt nog hele jonge mensen misschien voor de rest van hun leven, en voor wat? Voor een virus, waarvan we er al heel wat over ons heen gehad hebben, maar dan met een andere naam?

  De toestanden wereldwijd worden steeds bedreigender, en mensen worden tegen elkaar opgezet. Wil je geen masker dragen? Dan heb je de dood van een medemens wellicht op je geweten. Dit soort smerige aantijgingen zullen velen in hun schulp doen kruipen en dat is exact wat slechteriken willen.

  Donderdag krijgen wij weer eens een persconferentie van het ‘Duo Onbekwaam’. Wat zullen ze voor ons in petto hebben? ‘Lieve mensen, zónder een vaccin is er geen leven meer mogelijk”,…..of zoiets? Ik verwacht weer een inperking. We gaan het zien. a.s. donderdag.

  Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  Afgelopen zaterdag met mijn kleinkind naar een overdekt kinderpretpark geweest. Voor volwassenen was mondkapje verplicht. Voor mijn kleinkind heb ik alles over. De hele middag met zo’n lap voor mijn smoelwerk gelopen. In een woord vreselijk de hele dag je eigen asem in je gezicht. Ik ben bril drager als het straks kouder wordt loop je met een beslagen bril.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Ik heb het al vaker geschreven en ik word er steeds panischer voor.
  Als kind was ik doodsbang dat de zuurstof ooit zou opraken. Ik troostte mezelf met de gedachte dat het wel héél toevallig zou zijn als dit tijdens mijn leven zou gebeuren.

  Maar het gaat wél gebeuren. Niet omdat er geen zuurstofproducerende groene planten meer zijn (hoewel de ‘groene communist’ die het liefst zou uitroeien >>> ‘biomassa’) Maar omdat we gedwongen zullen worden om moeizaam te ademen door een vod.
  TEGENNATUURLIJK EN MISDADIG!

  Een soort waterboarding, maar dan zonder water.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Waterboarding

  Rutte moet niet veel verdergaan met zijn martelpraktijken, want op deze manier houd ik het ‘leven’ niet vol. Dan offer ik mezelf wel op, is Bill Prick ook weer blij.

  OMG!

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Tis , niet doen hou alsjeblieft vol, dit gaat duren tot 2024 en dan gebeurt er iets onverwachts, heb ik van iemand die vaker dingen voorspelt heeft en correct, dan komt er iets positiefs wat het tij gaat keren, ondertussen check die mondkapjes op amazon wat ik je linkte/aanbeval, heb ze al besteld, dan haal je gewoon adem, zijkanten zijn vrij en masker drukt ook niet echt op je gezicht, je hebt ook verschillende soorten ervan, bijkomend voordeel dat het doorzichtig is, want ik vind al die koppen met een masker een vreselijk gezicht.. Je kunt ook naar de huisarts en een vrijstelling vragen, doe liever dat dan je weet wel.

   Like

  • karton zegt:

   @ Tistochwat.
   U gaat zichzelf toch zeker niet opofferen voor dat Haagse Zootje ? Bent u nou helemaal gek geworden ? Zo lang mogelijk treiteren die gasten, hoewel ze vast niet deze site bekijken, maar ze krijgen wel zo links en rechts wel wat te horen, reken maar, óók diverse zg. Veiligheidsdiensten lezen regelmatig met dit soort mee ; bovendien geeft het mij, maar vermoedelijk ook ú , enige mate van opluchting als u weer ’t één of ander op deze site heeft gezet.
   Met uw eventuele zelf-opoffering maakt u niet alleen Bill Prick blij maar óók DDR66 met hun euthanasie-gesodemieter en dát wilt u vast en zeker niet !!
   Mijn advies , zéér gemeend maar niet bindend, niet doen @ Tis.
   (bovendien zijn uw reacties het lezen méér dan waard; maar dit terzijde)

   Like

 9. loNe zegt:

  …ik stel voor dat je nog ’n week vakantie neemt EJ
  de niet aflatende onzin en ergernissen maken ziek

  Like

 10. Julia zegt:

  Tijd dat ouders zich massaal gaan verzetten. Hoe haal men het in het ziekelijke hoofd om jonge kinderen hun zuurstof te ontnemen door het dragen van dit soort ongecontroleerde smetlappen. Mijns inziens zijn de dwazen in de politiek totaal doorgeslagen buiten de dictatuur dus nu ook nog kindermishandeling. Aan al deze waanzin dient een eind te komen omdat het de weerstand en het immuunsysteem zeer zeker voor een kind niet ten goede komt en men er nu compleet kasplantjes van maakt die geen enkele weerstand meer hebben tegen welke virus dan ook. De doorgeslagen corona maatregelen maken meer kapot en ziek dan het virus zelf.

  Geliked door 2 people

 11. ronjaspers zegt:

  Iedereen masker op,en straks de euthanasie vaccinazi van kill bil gates.Per slot van rekening moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden voor de communistische N.W.O. van de satanische globalistische elite.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @ Ron….Kijk effe een paar dagen terug waar ik het linkte of zoek zelf, Deagle.com vooruitzichten bevolkingsdichtheid van 2025…. desastreus, lees wel eerst het roze gedeelte waarin ze uitleggen hoe of wat.

   Geliked door 1 persoon

 12. Julia zegt:

  Kinderen traumatiseren door verplichte smetlappen om de zogenoemde Covid 19 virus tegen te gaan. Echter komen er flinke aantallen ongecontroleerde smettingshaarden Europa binnen echter zonder smetlapjes voor de mond https://commonsensetv.nl/italiaans-eiland-tot-de-nok-toe-vol-met-immigranten/ Blijkbaar één troost vormen zij geen gevaar voor de volksgezondheid en blijven ongestraft sterker nog ze worden van harte welkom geheten. Hoe geloofwaardig zijn die linkse ziekelijke elitaire mafkezen in de politiek. Ondertussen wacht eigen volk een bak ellende die zijn weerga niet kent door veroorzaakt door al die rotte linkse trekpoppen die achter de Bilderbergers, Gates en Soros staan. Hoelang blijven burgers nog weg kijken en hoever strekt de tolerantie nog?

  Geliked door 4 people

  • LUCIA zegt:

   Die Italiaanse roverheid is ook zwaar crimineel, ze hebben in ik dacht 2018, de ouderen verplicht om een griepprik te halen en daar was ook mee gerotzooid, want laten het nou al die oudjes zijn die de pijp uitgingen en onderzoek wees uit dat het te maken had met het eerdere verplichtte griepvirus, die mensen waren alvast voorgeprogrammeerd, erg he schandalig, je zou ze aan de kloten moeten ophangen. Alleen daarom al boycot Italie met vacanties, het waren en blijven fascisten, niet het volk maar de leiders.

   Like

 13. Helena zegt:

  Ach die arme kinderen, geen vrijheid meer, zelfs de frisse lucht wordt ze ontnomen!
  Benieuwd hoe lang dit nog wordt geaccepteerd maar de boel staat op springen….

  Geliked door 3 people

 14. Qvic zegt:

  In onze lucht zit 20,8% zuurstof, bij elke ademhaling verbruiken we onder normalen omstandigheden ongeveer 4% zuurstof. Bij sporten meer. Dus ademen we 16,8% zuurstof uit. Als je een mond/neus masker op hebt, daalt het zuurstof gehalte in een rap tempo naar een vergiftige luchtmengsel voor je. Het medische mond/neus masker heeft ongeveer 5% demping van het zuurstof, dat geeft nog 19,76% zuurstof. Maar de niet medische mond/neus maskers dempen de zuurstof tot wel 20% en dan kom je op 16,64% zuurstof. Deze lage waarde is niet meer levensvatbaar. De Arbo schrijft dan ook voor dat wanneer het zuurstof gehalte lager wordt dan 19,5%, dan ben je verplicht om die ruimte te verlaten. Dus dan zijn alle niet medische mond/neus maskers die langdurig verplicht gedragen moet worden een aanslag op onze gezondheid en dus illegaal. Want als je te lage zuurstof gehalte binnen krijgt, wordt eerst je concentratie compleet te niet gedaan, je lichaam schakelt direct over naar het overleven en als het nog langer duurt, dan val je flauw of raak je in coma en met alle gevolgen van dien. Deze maatregels kun je niet invoeren voor leerlingen, dan kunnen ze net zo goed alle scholen definitief sluiten en diegene die deze regels verplicht doorvoeren. Moeten voor het gerecht gesleept worden met de beschuldiging van doodslag/moord met voor beraden op grote groepen van de bevolking.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Qvic op 4 augustus 2020 om 23.23 uur. Na het lezen van uw reactie ben ik ogenblikkelijk gestopt met sporten én andere zeer vermoeiende bezigheden , dit tot groot vreugde van m’n echtgenote. “Eindelijk rust”, zei ze tegen mij , ik begrijp hier niks van !

   Like

 15. Kessens Freddy. zegt:

  Met mondmadkers is de eigen adem uitstoot maar ,ongeveer 20 a 30 cm ver.
  ZONDER masker is dat 1,50m a 2 m
  Daarom is een mondmadkers nuttig.
  Zeker op plaatsen waar niet voldoende afstand kan gehouden worden
  Mensen die halsstarrig blijven wijgeren om het te dragen ,kunnen onvrijwillig oorzaak zijn van de dood van anderen .
  Men moet ze beschuldigen voor poging tot onvrijwillige ddoodslag

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Kessens Freddy. 5 augustus 2020 om 02:37

   U staat al vooraan in de rij voor:
   – een pallet mondkapjes;
   – een coronatest;
   – ‘het vaccin’?

   U bent een van degenen die ervoor zorgen dat we geen leven meer hebben.
   Bij lieden zoals ú is er meer sprake van dood door schuld (‘onvrijwillige doodslag’ bestaat niet als strafrechtelijk delict).

   Accepteer toch eens dat dood en virussen bij het leven horen.
   Niet ‘het killer-corona-virus’, want ik sluit niet uit dat er ergens in een laboratorium is geknoeid met een virus om goedgelovigen als u in de val van de angst te lokken.
   Met als doel? Bedenk t u dat zelf maar.

   Geliked door 2 people

  • droevige mof zegt:

   Soms is het goed om mensen op hun woord te geloven. Ik vermoed dat “onvrijwillige doodslag” dood door schuld betekent, dus artikel 307(2) Wetboek van Strafrecht.
   Dat wil zeggen, tot 4 jaar in de gevangenis.
   Ik zie de Nederlandse gevangenissen vollopen en de advocaten de dag van hun leven hebben. Zelfs de psychiatrische ziekenhuizen zullen overbevolkt zijn, omdat veel mondcapjes misdadigers geestesziek waren.

   Artikel 307
   1 Hij aan wiens schuld de dood van een ander te wijten is, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste twee jaren of geldboete van de vierde categorie
   2 Indien de schuld bestaat in roekeloosheid, wordt hij gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste vier jaren of geldboete van de vierde categorie.

   Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @ Kessens Freddy

   Het dragen van een mondmasker moet vrijblijvend zijn. Jouw opmerking dat mensen die dat weigeren onvrijwillig de dood van anderen kunnen betekenen, vind ik respectloos!
   Als mondkapjes zo goed werken, waar zit dan de angst voor besmetting? Als jij een kapje draagt, en ik weiger dat, kan ik jou (en anderen die kapjes dragen) toch niet besmetten?
   Zo ja, dan werken ze voor geen meter, en is die troep zijn geld niet waard.

   Mondkapjes houden een schijnveiligheid in stand. Mensen voelen zich kennelijk prettiger ‘als hen niets kan gebeuren’……

   Beste Freddy, geniet van je mondkapje en het gevoel dat jij ‘safe’ bent.
   Ik geniet van de door God gegeven zuurstof, wat ik gratis en onbeperkt mag innemen en wat broodnodig is voor alles wat leeft!

   Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Uw neusholte en mondholte zijn door de maker van alle dingen gescheiden, dat heeft een reden, het is namelijk niet de bedoeling dat uw mondbacteriën in uw longen via de neusholte terechtkomen, dat is een route waar er niets is dat ze vernietigd d.w.z. geen ingebouwd systeem dat de zaak verdedigd en nu wil de mens in zijn onmetelijke domheid, hier een ingreep in doen.
   We weten inmiddels allemaal, dat alle door mensen bedachte dingen, een ding missen… ze zijn niet goed genoeg doordacht, met vaak catastrofale gevolgen.
   We modderen zo al eeuwen door en zijn slechts voor complete uitroeiing beschermd, door onze voortplantingsdrift, nou aan dat laatste wordt binnenkort via de vaccinaties definitief een eind gemaakt.
   Blijf vooral alles geloven wat ze u zeggen en vertellen en bedenk als het ze dit keer niet lukt om de domme massa, u en consorten te overtuigen, dan verzinnen ze vast weer iets anders.
   De enige fout van de grote maker aller dingen is, dat hij een intelligentiebeginsel had moeten inbouwen en als dat niet functioneerde, had hij een soort delete functie moeten inbouwen… b.v. een spontane natuurlijke abortus.

   Like

   • karton zegt:

    @ LUCIA.
    De laatste zin van uw reactie sprak mij erg aan : “………..b.v. een spontane natuurlijke abortus”. In de dierenwereld komt dit wél voor, serieus. Enkele jaren geleden werd in de Berlijnse dierentuin een ijsberen-tweeling geboren, één van de jongen werd door de moeder verstoten en grootgebracht door de verzorgers. Na een periode, de lengte weet ik niet meer, ging dit jonge ijsbeertje dood aan een afwijking die het bij de geboorte al had maar niet bekend was geworden. Maar de ijsbeer-moeder had het kennelijk wel gevoeld.
    Als dit gedrag óók bij mensen zou bestaan dan waren we nóóit opgezadeld geworden met “mensjes” als Rutte, Robje Jetten, Yasser Feras, Quag, Segers, Hugo de Jonge en meer van dat soort. Jammer dat bij geestelijke afwijkingen géén spontane miskramen optreden bij mensen, zoals bij dieren wél het geval is.

    Like

 16. Tistochwat zegt:

  Cathja 5 augustus 2020 om 14:48

  Ik geniet van de door God gegeven zuurstof, wat ik gratis en onbeperkt mag innemen

  Ooit zal er ook belasting over zuurstof worden geheven.
  Misschien wel eerder dan we denken.

  Like

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat om 16:44

   Je bedoelt misschien CO-2 belasting, omdat mensen stikstof uitademen?

   Sinds het ontstaan van de aarde is zuurstof de levensbron voor alles wat leeft en groeit.
   De Schepper heeft dit zo bepaald, en heeft ook bepaald dat er voldoende zal zijn voor alles wat leeft, onder normale omstandigheden uiteraard.
   Als onze overheid belasting zou durven heffen op iets waar elk levend wezen niet voor kan kiezen, maar dringend nodig heeft om van te leven, dan is onze overheid uit op onze ondergang. Ik denk dat het niet zover zal komen, Tis, maar andere vormen van belasting zullen we wel voor onze kiezen krijgen. Zogenaamd omdat wij met z’n allen ons milieu belasten.

   Het wordt tijd dat onze overheid stopt met het toelaten van honderden, duizenden immigranten, zodat de leefwereld van ons wat aangenamer wordt. Maar hoe voller ons land wordt, hoe problematischer het zal zijn om elkaar een beetje uit de weg te gaan.

   NEDERLAND IS VOL, ZO NIET OVERVOL, zei prinses Juliana ooit. Op dat moment had ons land ca.10 miljoen inwoners. Ik zou willen dat ‘we’ het daarbij gelaten hadden….

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Cathja 5 augustus 2020 om 21:01

    @Tistochwat om 16:44

    Je bedoelt misschien CO-2 belasting, omdat mensen stikstof uitademen?

    Nee, ik bedoel concreet betalen voor zuurstof. 😦
    Wie weet, moeten we straks zuurstofflessen kopen, die aangesloten worden op een door de overheid verplicht gesteld masker. Een masker dat je zelf niet kunt afzetten.
    De ‘creativiteit’ van communistische dictators is onuitputtelijk en ik verbaas me nergens meer over.

    Like

 17. ronjaspers zegt:

  Die muilkorven hebben niets met besmetting te maken,maar alles met macht,controle en onderdrukking.Ik zie het ook als symbolisch,mensen monddood maken.Tijdens de jaarlijkse griepperiode heeft ook nog nooit iemand met een mondkapje rondgelopen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s