Nederland gewaarschuwd voor Palestijnse ‘terreursubsidie’

Screenshot_27

Terroristen van het “Volksfront voor de Bevrijding van Palestina” (PFLP).

(Door: Anita van Rootselaar en Peter Winterman)

Nederland is meermaals gewaarschuwd voor mogelijke banden tussen een door Nederland gesubsidieerde hulporganisatie en een Palestijnse terreurgroep. Twee ex-medewerkers van de hulporganisatie worden verdacht van een bomaanslag bij een Joodse nederzetting.

Begin juli schortte minister Sigrid Kaag (D66, Ontwikkelingssamenwerking) de miljoenensubsidie aan de Palestijnse hulporganisatie UAWC (Union of Agricultural Work Committees) op, omdat twee voormalig medewerkers worden verdacht van de bomaanslag in augustus vorig jaar. Bij die aanslag kwam de 17-jarige dochter van een rabbijn om het leven.

Het salaris van de twee verdachten bleek betaald te zijn met Nederlands subsidiegeld. Daar kwam Kaag pas in juli achter, terwijl de twee ex-medewerkers al kort na de aanslag werden opgepakt. De twee verdachten bleken ook een pasje te hebben van de Nederlandse vertegenwoordiging in Ramallah.

Lees verder>>>
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, D66, demoniseren, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Nederland gewaarschuwd voor Palestijnse ‘terreursubsidie’

 1. karton zegt:

  Deze zg “minister”, Sigrid Quag, heeft met óns geld terroristische aanslagen gefinancierd !
  Dit mens is zéér onverantwoord bezig, ik weet bijna zeker, dat zij zéér goed op de hoogte was van de besteding van óns geld, maar zij is nu eenmaal gehuwd met een Hamas-terrorist en “het hemd is nader dan de rok”.
  Leverde Nederland ook al niet geld , wapens en voertuigen aan de terroristen van ISIS in Syrië ?
  Niemand heeft zich daar óóit druk om gemaakt; maar het al of niet dragen van mondkapjes …………dát is pas de moeite waard.
  Waarin een piepklein landje groot kan zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ongelofelijk waar ons belastinggeld allemaal heen gaat. Eerst het schandaal van geld naar een Syrische terreur organisatie en nu ook nog eens naar een Palestijnse. Was toch al bekend dat die Kaag nauwe banden had met Palestijnen.En dit is toch meer dan voldoende reden om uit dit kabinet te stappen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Mary zegt:

  Natuurlijk……..daar kwam Kaag pas in juli achter……..Nederland betaald de salarissen van vastzittende terroristen hoe langer ze vastzitten hoe meer ze krijgen, financiert aanslagen etc.etc., in 2016 al stopte Engeland met het betalen van miljoenen ponden om reden dat het voor terroristische activiteiten gebruikt werd maar Kaag kwam er pas in juli achter………….crimineel dat zijn Kaag en consorten!!!!

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Wij Nederlanders hebben ook nog. MEE mogen betalen aan de aanschaf van een particulier vliegtuig voor. ABBAS,? Meen ik me te herinneren, …….HOEVEEL. MILJOENEN. heeft madam KAAG al van ons belastinggeld ‘al. GESLUISD ’ naar de PARASITAIREN, die zich PLO noemen, en meestal ook nog zeer riant behuisd zijn,… OOK . namelijk .door de miljoenen die andere landen ‘doneren’, dus…..zijn. dat Vanzelfsprekend miljarden geworden.!! …….<~<~<~<~<~<~<[ op de keper beschouwd weten DE. GEKLEURDEN. ons wel. GOED. KAAL. TE. PLUKKEN,!!! …….<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 4. Pingback: Nederland is meermaals gewaarschuwd voor Palestijnse ‘terreursubsidie’ van minister Kaag | JDreport.com

 5. Een stem op D66 is een stem op terreurfinancier en belastrnggeldverkwister Sigrid Al Qaq wiens naam om een of andere reden steeds weer tot Sigrid Kaag verbasterd wordt. eens mens zou bijna gaan denken dat dit welbewust gebeurt om mensen op een dwaalspoor te brengen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s