Onze kinderen!!

Screenshot_37

(Door: “Elise Nijmegen”)

Uw kind, uw kleinkind, buurjongen of -meisje, neefje, nichtje of de kleine van een goede vriend of vriendin… Ze zijn in gevaar! Alle kinderen van Nederland zijn in gevaar! Ze zijn in gevaar, omdat de scholen nu nieuwe richtlijnen hebben gekregen, rechtstreeks van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), een onderdeel van de net zo corrupte Verenigde Naties. Deze richtlijnen zeggen expliciet dat u toestemming geeft voor het vaccineren van uw kind als u uw kind na de grote vakantie in september weer naar school stuurt. 

Ook zijn er nieuwe richtlijnen van de VN en de EU voor peuters en kleuters en andere kinderen die hen leren dat het oké is om op zeer jonge leeftijd te masturberen; kunnen peuters dat nog niet, dan mogen kleuters ze helpen… 

Misschien heeft dat te maken met de “nieuwe opgedrongen globalistische mindset”, het zogenaamde nieuwe (ab)normaal, dat mijns inziens nauw verweven is met de mondiale pedofielenring waar nu in vele landen een licht op geschenen wordt en het een kwestie van tijd is voordat alle spelers van deze satanistische organisatie in het volle licht zijn gezet!

Ook lopen uw kinderen gevaar op school door de wifi en 5G.
www.transitieweb.nl

Willen we nog meer Rutte? Dacht het niet!!!
https://eunmask.wordpress.com

Uw kinderen, daar mag u mijns inziens over beslissen en niet de WHO, de VN, de EU of dit dwazenkabinet!

Uw kinderen zijn uw dierbaarste bezit en politici, net zoals ze met onze ouderen doen, handelen niet in het belang van de Nederlandse kinderen.  Ze leren op scholen allerlei globalistische nonsens, een nieuw normaal dat mijns inziens 90% van de Nederlanders niet wil.

Wees de verandering, gebruik gezond verstand en sluit u aan bij de groeiende verzetsbeweging die democratie, vrijheid en zelfbeschikking willen. Laten we samen de toekomst die globalisten voor ogen hebben voor onze kinderen veranderen en zorgen dat onze kinderen onze normale beschaafde normen en waarden meekrijgen! We strijden met zijn allen voor ons Nederland, onze vrijheid en een goede toekomst zonder dictatuur voor onze kinderen!!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Onze kinderen!!

 1. Monalisa zegt:

  vaccin die is er nog niet, hoe kunnen ze eisen dat de kinderen gevaccineerd moeten zijn.

  Like

  • Tineke zegt:

   Dat staat er niet moon,als ze na de vakantie naar school gaan,geef je als ouder expliciet toestemming om je kind te laten vaccineren.
   ik zou mijn kinderen thuishouden ongeacht de consequenties,

   Geliked door 3 people

   • Monalisa zegt:

    Ten eerste is het vaccin er nog lang niet, en welke ouder geeft toestemming om dit vaccin in t spuiten ze weten niet of het werkt het is geen pokken of een DKTP prik.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Vraag 1 Deze richtlijnen zeggen expliciet dat u toestemming geeft voor het vaccineren van uw kind als u uw kind na de grote vakantie in september weer naar school stuurt. Dit staat er en daar reageer ik op, de scholen in uw provincie gaan 24 augustus weer naar school.
    Dus nogmaals mijn antwoord op de eerste vraag. vaccin die is er nog niet, hoe kunnen ze eisen dat de kinderen gevaccineerd moeten zijn.

    Like

   • Tineke zegt:

    Ze geven expliciet toestemming……..

    Dat houdt in dat als dat vaccin er eenmaal is,de school toestemming heeft jouw kind te vaccineren MOON!
    dat is wat er staat.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Klopt helemaa

    Like

  • Fixoptix zegt:


   UN Agenda 2030.; de UN vindt dat zij de kinderen op aarde moeten opvoeden.
   En ziet ouders als gelijkwaardige partners…
   Kijk vooral naar het filmpje van Alex Newman, heel verhelderend, als je je afvraagt waar om de school de kinderen wil enten.

   Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Monalisa
   En hoe kan Elise nog voordat er een vaccin is zeggen dat het rotzooi is ?

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Monalisa op 4/9 om 22:12

   Ik doe een poging.

   Als je je kind na de zomervakantie weer naar school brengt, en of dit nou eind augustus is of in september, of eventueel nog wat later, dan betekent dit dat je automatisch toestemming geeft dat je kind gevaccineerd wordt. In welke maand…, daar gaat het nu niet precies om, maar je gaat er gewoon mee akkoord.

   En nee, is er nog geen vaccin, dan valt er weinig te prikken.

   Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Klopt daarom reageerde ik er op ik heb ze niet klein meer maar u heeft straks met Rutte niks meer te vertellen. De domboos steunen hem nog met 43 zetels.

    Like

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Ondanks dat het er niet is hebben 3 Europese landen al miljoenen vaccins veilg gesteld met belasting geld
  Je hebt bepaald iets gemist Monalisa.

  Geliked door 1 persoon

 3. pepo Copyright zegt:

  Dit komende lesjaar zullen op scholen tests worden uitgevoerd op cova-19.
  Hierbij zullen enkele besmetting boven water komen en de school zal dan geïsoleerd worden van de buitenwereld.
  De kinderen én docenten mogen pas weer naar huis nadat ze de vaccinatie hebben gehad.
  De ouders moeten hier voor tekenen.
  Dit is het nieuwe scenario voor het komende seizoen.

  ps: word in diverse videos en ( draaiboek) over gesproken.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Heer M

   De smeerlappen!! Dus als er honderdduizenden doden vallen, gaan de fabrikanten vrijuit?
   Opknopen die lui! Massamoordenaars mogen niet wegkomen na hun moorddadige werk.

   Like

 4. M. zegt:

  Gaan de scholen nou les geven in wat volgens de wet verboden is?
  Kinderen seksuele handelingen bijbrengen.
  Als de wet dit allemaal prima vind is het tijd voor burgerarresten om deze viespeuken te verwijderen uit de scholen die zich daar mee bezig houden.

  Geliked door 3 people

 5. Julia zegt:

  Ik heb medelijden met de kinderen die verplicht worden gevaccineerd het is belachelijk en schandalig dat een WHO zeggenschap over uw kind krijgt. We weten überhaupt niet of welke vaccinatie dan ook positief werkt en willen daar nu al onze kinderen aan bloot stellen. Puur misdadig. Daarbij mogen er ook wel grote vraagtekens worden gezet bij de plannen in het onderwijs op scholen. Te ziek voor woorden om kinderen op zeer jonge leeftijd te leren masturberen kunnen peuters dat niet dan mogen kleuters ze helpen. Mijns inziens zitten er toch zeker een aantal zeer zieke geesten binnen de WHO en EU om hier überhaupt toestemming aan te geven. Het zou verstandig zijn dat ouders de handen bijeen slaan en niet hun kind blootstellen aan deze waanzin maar zorgen voor goed onderwijs wat momenteel nog al te wensen over laat. Als een aantal ouders maandelijks een bijdrage kunnen leveren zouden ze bijvoorbeeld hun kinderen in privé sfeer les kunnen laten geven door een gecertificeerde leerkracht in te huren zodat goede algemene ontwikkeling, rekenen, talen een garantie is en indoctrinatie van ziekelijke waanzin is uitgesloten. Een kind mag kind zijn waar geen waanzinnige dwangmaatregelen invloed hebben op een gezonde ontwikkeling van een kind en een kind dient in vrijheid zonder mondkapjes te kunnen spelen en les te krijgen. Stop de waanzin en onderneem verzet.

  Geliked door 5 people

  • Tineke zegt:

   De kinderen van de toekomst worden eigendom van de staat.
   Gaat u maar slapen ouders,wij zorgen voor uw kinderen.
   Zieke wereld !!

   Geliked door 3 people

   • Julia zegt:

    Tineke als ouders dit toestaan dan zijn zij geen knip voor hun neus waard en zouden zij zich verplicht moeten laten steriliseren. Welke ouder gunt haar of zijn kind zo een zieke toekomst onder terreur van ziekelijke machtswellustelingen.

    Geliked door 3 people

   • Monalisa zegt:

    Daarom krijgt Rutte steeds meer macht, hoe dom is die Nederlander.

    Like

 6. Bas zegt:

  Over kinderen gesproken…ALL GIRLS MATTER!!!
  Tegen grooming gangs

  Like

 7. chloroquine is een bewezen effectief en goedkoop middel tegen corona

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Alphons Mantel daar wordt de farmaceutische industrie uiteraard tegen gehouden vergeet niet dat al die ziekelijke elitaire machtswellustelingen belangenverstrengelingen hebben zoals Bilderberg, Soros, Gates en o.a. onze Ab Osterhaus, de broer van De Jonge grote belangen heeft in de farmaceutische industrie op verdiensten van miljarden uit zijn en alleen voorschrijven waar zij miljarden voor in eigen zak steken. Denk nu niet dat het om de bescherming van de volksgezondheid gaat omdat het streven is volgens de agenda 21/30 NWO de wereldbevolking drastisch te reduceren. Ook in Nederland speelt dit de hoofdrol sinds wanneer maakt Rutte en de rest van zijn politieke aanhang zich ineens druk over het welzijn van ouderen en overige kwetsbare groepen terwijl zij al een aantal jaren hebben bewerkstelligd op alle zorg drastisch en onverantwoord te bezuinigen. Wie gelooft in een zogenoemd werkend gifvaccin dat in no time is ontwikkeld waarvan nog geen enkel bewijs ligt of deze daadwerkelijk werkt maar ondertussen wel de algehele bevolking verplicht stellen zich straks te laten vaccineren. Waarom de voorgeschreven niet goedgekeurde smetlappen verplichten dit is omdat dan het grote deel van de bevolking straks geen enkele weerstand meer heeft en problemen krijgt door gebrek aan zuurstof.

   Geliked door 2 people

 8. Henk zegt:

  Covid 19 vraag uw arts eens wat Covid 1 is een griep!
  daar leeft u uw hele leven all mee is dat de reden om alles kapot telaten gaan?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s