Corruptie, belangenverstrengelingen en de waarheid

Screenshot_41

(Door: “Elise Nijmegen”)

Nederland betaalt, altijd weer. En ook nu betaalt Nederland weer aan het coronaherstelfonds… De coronacrisis, zo is de mening van journalist Arno Wellens, wordt gebruikt om de banken te redden in de eurozone. 80% van alle banken zijn namelijk technisch failliet. In Italië bijvoorbeeld zijn alle banken, op één na, failliet. Ook de Deutsche Bank is failliet door politiek wanbeleid.

Er is een overeenkomst met wat er gebeurde met de Lehman Brothers in 2007-2008. De banken pleegden toen “feitelijk fraude” door hun eigen producten een veel te hoge waarde te geven.  Tegelijkertijd dumpten ze elkaars aandelen, want ze wisten allang dat de crisis van 2008 eraan kwam.

Nu doen de banken feitelijk exact hetzelfde. De koers van ABN-AMRO, waarvan de Nederlandse staat één van de grootste aandeelhouders is, staat gelijk aan die van de Deutsche Bank. Het punt van Dhr. Wellens is dat als de koers van je aandeel gedurende een crisis ver onder de boekwaarde per aandeel zit, je er nooit meer uitkomt, en dan kapotgaat. Dan veroorzaak je een kredietcrisis en ga je failliet en zal je de overheid om hulp gaan vragen. Deze banken worden als “too big to fail” gezien en zullen dan ook door de politiek gered worden met het geld van de hardwerkende burgers.

Aan het einde van het jaar zullen bij de banken in de eurozone de jaarrekeningen worden opgemaakt en zal de “schade” groter zijn dan de buffers die de banken hebben en gaan ze op papier failliet en zal 2020/2021 net zo worden als de crisis van 2008.
https://jdreport.com

De lijntjes van de farmaceutische industrie worden steeds meer zichtbaar en er is vaak sprake van belangenverstrengelingen.  Vrijheidsactivist Frank Ruesink heeft onderzoek gedaan en stuitte op een gigantische belangenverstrengeling tussen de vaccinatie-industrie en de Nederlandse overheid.

Mijns inziens is het verdienen aan de vaccinaties voor heel veel mensen belangrijker dan de gezondheid van de mens. Over Ab Osterhaus heeft Dhr. Reusink het volgende te zeggen; de man die op een harteloze manier met een fles whisky in de hand stond te juichen bij het eerste zieke kind en die schaamteloos alle Nederlanders angst aanpraatte om zo zijn persoonlijke financiële belangen te behartigen.

De directeur van AstraZeneca Duitsland, waarmee minister de Jonge een contract heeft afgesloten voor vaccinaties die nog uitgevonden, getest en gemaakt moeten worden, blijkt de broer te zijn van coronagezant Feike Sijbesma, die dus zijn broer voorzien heeft van miljoenen van ons belastinggeld. Daarom moest de vaccinatiedeal van 700 miljoen, mijns inziens ook gewoon totaal onnodig, natuurlijk “staatsgeheim” blijven.

Er zou een vaccinatie moeten komen voor het corona Covid-19 virus, een virus waaraan minder mensen doodgaan dan aan de griep!! Wereldwijd stijgen de besmettingen, doordat er meer getest wordt, maar het aantal doden ligt wereldwijd al een poosje op ongeveer 0,1%…
https://jdreport.com

Ook Edith Schippers houdt dingen onder de tafel en houdt van geheimhoudingsverklaringen, zo blijkt uit onderstaand artikel. Het schijnt dat mevrouw Schippers zelf medicijnen inkoopt, en die dan doorverkoopt aan zorgverzekeraars…
www.wanttoknow.nl

Was het u eigenlijk al opgevallen dat niemand griep heeft gekregen dit jaar? Normaal worden we doodgegooid met de griepcijfers, maar dit jaar worden we, zal wel vanwege de coronahype zijn, niet verveeld met griepcijfers.

Volgens onderstaand artikel blijkt dat het RIVM goochelt met cijfers. Dat hadden de wakkere Nederlander en de meeste boeren allang door, maar nu wordt er gegoocheld met de cijfers van griepdoden. Die bestaan niet! Ook in Australië hebben ze geen doden dit jaar van de griep. Best vreemd, vindt u niet?

Ook op de website van het in mijn ogen corrupte RIVM wordt het aantal mensen dat is overleden aan het “zo gevaarlijke virus”, dat is zeer minimaal, nu weggelaten en wordt er enkel gepraat over het aantal besmettingen… Er is een zogenaamde mondiale pandemie, maar over het aantal doden wordt nauwelijks meer gepraat. Misschien komt dat omdat er niet bijster veel mensen sterven aan het mondiaal gehypte virus…
https://jdreport.com

Er zijn in ons land nog veel mensen die geïnformeerd worden door de MSM en hun weg naar de alternatieve media helaas nog niet hebben gevonden. Ook deze Nederlanders hebben recht op de waarheid over de corruptie die Nederland in zijn greep heeft, over de VN-dictatuur die de politiek over ons heen wil gooien, over het gevaar van dictatoriale ideologieën, over satanisme, het gevaar van 5G in combinatie met en over kinderen die vermist en misbruikt worden. U kunt deze mensen de andere krant bezorgen.
www.deanderekrant.nl/

Ook u heeft kwaliteiten die ingezet kunnen worden om de waarheid aan het licht te brengen en de vrijheid en de democratie in ons land te herstellen! Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze kinderen ook vrijheid kennen, vers voedsel kunnen halen bij onze boeren en veilig op kunnen groeien.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Censuur, corruptie, Desinformatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Corruptie, belangenverstrengelingen en de waarheid

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Behalve ING want die zou volgens Elsevier Weekblad in 2019 nog 53 miljard op de plank hebben liggen.

  Like

 2. Julia zegt:

  Niemand zou meer naar die linkse propagandazender NPO moeten of willen kijken zodat de straf is dat zij praktisch geen kijkcijfers meer hebben waardoor de subsidie in gevaar komt en veel van die linkse journalisten (waarvan de ogen uitsluitend naar links kijken en het blijkbaar onbelangrijk vinden wat voor een ellende die is veroorzaakt door het wanbeleid van de falende EU en onze politiek en programmamakers continu bewust verzwijgen en kijkers een rad voor ogen draait). Wie heeft er nog behoefte aan om tot vervelens toe de angstzaaiende Ab Osterhaus te aanschouwen die niet verder kijkt dan naar zijn eigen belangenverstrengeling en blind is wat voor een desastreuze schade economisch en maatschappelijk wordt aangericht dat heel veel meer mensen zieker maakt en totaal de economische afgrond in zakken. Nota bene een idioot die een fles whisky opentrok toen de Mexicaanse griep grip op ons land kreeg en over zijn misdadige praktijken in o.a. Azië nog maar niet te spreken. Deze misdadiger verdient geen enkel podium en is onbetrouwbaar. Dan dat eeuwig gezanik over racisme maar o.a. Sylvana Simons de grootste racist is die notabene met haar walgelijk clubje in de Gemeenteraad Amsterdam zit alsmede die walgelijke racist Van Doorn zitting heeft in de Gemeenteraad van Den Haag. Wat deze man openlijk heeft uitgekraamd over de Joden https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/antisemitisch-raadslid-arnoud-van-doorn-wil-palestina-spoedig-judenfrei-maken-ben-eerste-die-die-kant-opgaat/dient per direct opgepakt te worden en gerechtelijke vervolgd. Hadden velen het ook niet zo te kwaad over minder minder uitspraak van Wilders die al jaren een proces aan zijn broek heeft? Kortom zelfs onze rechtstaat blijkt corrupt. Een realist weet dat banken zo goed als failliet zijn en Sinterklaas Rutte miljarden van ons belastinggeld heeft weggesmeten aan de bodemloze put namelijk de EU. Kortom kapitalisme, wanbeleid en corruptie is de ondergang van onze samenleving erger dan welk virus ook.

  Geliked door 1 persoon

  • Jan de Jong zegt:

   @ Julia
   even een reële vraag. Hoe krijgen we mensen zover dat er een aanklacht tegen van Doorn kunnen indienen. IK zou bereid zijn om daar een substantieel bedrag voor neer te tellen.

   Geliked door 1 persoon

   • Julia zegt:

    Jan de Jong Goede vraag Nederlanders zijn niet zo voor aanklagen maar wel voor verraden via kliklijnen daarbij die racist Arnoud van Doorn zal door een rechter niet worden veroordeeld omdat we te maken hebben met een corrupt rechtssysteem beter is misschien dat hij wordt aangepakt door bijvoorbeeld de Israëlische geheime dienst zodat hij zich daar over zijn walgelijke racistische uitspraak kan verantwoorden.

    Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Dadelijk komt ook een groot hulpprogramma voor Libanon. Let op! Allah Akbar hoorde je meermaals op het eerste filmpje dat over de wereld ging. Stik maar in jullie Allah Akbar.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   guusvelraeds. Ik verheerlijk absoluut het grote gros Islam barbaren niet maar wat de burgers in Libanon is overkomen is een daadwerkelijke regelrechte ramp. Liever steun voor een land wat vreselijk is getroffen dan miljarden over de balk aan die massale tsunamie van economische uitkeringtrekkers waar Europa dagelijks mee wordt bestormd en zelfs nog 2000 euro die Griekenland verstrekt aan import dat hier illegaal de boel bestormd als zij maar terugkeren naar land van herkomst en ongecontroleerd (vraag het o.a. die kwakzalver Ad Osterhaus die zo dramt over het in gevaar brengen van de volksgezondheid) in dit geval niet aankaart en onze linkse gevaarlijke ziekelijke politiek die miljarden blijven storten. Er is een verschil geld verstrekken aan landen die door een dermate ramp of oorlog worden getroffen of miljarden verspilling aan de Islam woestijnratten en zwarte inboorlingen uit Afrika die massaal blijven binnen stromen en een smet op onze samenleving zijn.

   Like

   • guusvelraeds zegt:

    Als je zo naïef bent om geld over te maken in de hoop dat het bij de allerarmsten terecht komt ga je gang. Van mij krijgen ze nog geen 5 cent. Kun je Haïti nog herinneren ook zo’n land wel geen moslims maar barstens vol met negers. Dat was tenminste nog een natuurramp. Op Haïti werd niets fatsoenlijks gepresteerd met de miljarden. De “ramp” in Libanon gebeurd in het kielzog omdat ze zo nodig Israël willen vernietigen. Alsof ze niets beters kunnen verzinnen. Ze zijn daar al 80 jaar bezig Israël te vernietigen. Als je dat 80 jaar volhoudt ben je niet goed bij je hoofd. De hele islamitische wereld bestaat uit geestelijk gestoorden.

    Geliked door 1 persoon

 4. Hans van Straaten zegt:

  Er is nog iets vreemds in mijn ogen met die coronagezant. Hij is ook board member van het World Economic Forum (staat op hun websiste). Je weet wel die samen met het John Hobkins en de Bill en Melinda Gates foundation de pandamie al geoefend hebben einsd vorig jaar bekent als event 201.
  Ik vind het stinken.

  Geliked door 2 people

 5. Bob zegt:

  Maak mensen dan kunnen ze niet denken en laten
  zich monddood maken.
  Zo kan er van allesgeorganiseerd worden, ook wat
  het daglicht niet verdraagt.

  Like

 6. hannah zegt:

  wanneer komen de eerste Libanezen ….

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s