’De buik vol van shoarmazaken’

Screenshot_48

(Door: Tanja Verkaik)

DEN HAAG – Bewoners van de Haagse wijk Transvaal zijn radeloos door de enorme overlast als gevolg van de grote hoeveelheid cafés, shoarma- en kebabzaken en bakkerijen aan de Hoefkade en omgeving. „Het liefst zou ik wegvluchten”, zegt een bewoner die anoniem wil blijven.

„Ik gun iedereen zijn brood, maar het aanbod is niet divers genoeg en gaat ten koste van de leefbaarheid”, zegt D66-raadslid Fonda Sahla (foto) die zich achter de bewoners schaart. „Ik word er intens verdrietig van”, zegt een van de bewoners die allemaal anoniem willen blijven uit angst voor represailles. De Haagse groeide met veel plezier op in de buurt, maar denkt erover om te verhuizen. „Elke keer dat er een zaak vertrekt, houd ik mijn hart vast: komt er weer een shoarmazaak?!”

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, D66, Den Haag, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op ’De buik vol van shoarmazaken’

 1. flo zegt:

  Dat is/wordt ook het nieuwe normaal, halal moord vreet tenten, deze “haagse” moet niet zeiken met haar kopvod, het is haar “eigen” volk, de pislamieten, illegaal of niet allemaal dezelfde meuk. De pislam veroverd europa, het is nu een vreselijke zekerheid……

  Like

  • Jan zegt:

   En zij zit bij een sekte van land- en volksverraders. Laat zij maar eens beginnen zich fatsoenlijk te kleden. Al die wijven lopen rond in die vieze Mocroshit.
   Man, man. ’s Ochtends drentelen zij bij de Sloterplas met hun volgevreten lijf om de kilos kwijt te raken. Vroeg omdat zij zich generen en terecht. Allen in zwachtels als mummies en net waggelende eenden, klotsend vet
   Klotsend vet in zwachtels, rood aanlopend wegens oververhitting.

   Like

 2. neilsven zegt:

  Heel Nederland gaat naar de klote!!

  Like

 3. loNe zegt:

  .. hoezo erg ?
  gewoon slim bedachte witwasbedrijfjes om al die merktasjes
  en dure auto’s en opgeknipte nekjes te kunnen financieren

  Geliked door 2 people

 4. karton zegt:

  Mensen mensen , maak je niet zo druk om een paar winkeltjes ! Deze winkeliers/allochtonen zijn de beloofde verrijking van ons landje.

  Geliked door 3 people

 5. Rini Stegeman zegt:

  hier in Deventer precies het zelfde.Rielerweg en Deltaplein…..maar hier is niemand die er iets van durft te zeggen……….

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Rini Stegeman. Af en toe kom ik in uw woonplaats, mooie stad o.a. Bergkwartier , Waag en het verdere centrum. De door u genoemde plekken zijn idd overgenomen door onze “verrijkers”. Trouwens, zónder iets te zeggen kan men al zien waar de “verrijkers” wonen/verblijven………kijk naar de troep die dat zootje overal veroorzaakt.

   Geliked door 1 persoon

 6. Peter zegt:

  Witwassen,maar daar komt geen ambtenaar achter,zelfde verhaal voor snoepzaken in grote steden,eerst coke en hasj ,later worden het caramels , zet daar eens een Boa neer,of zijn ze daar te stom voor om die 3 klanten per dag te noteren .

  Like

 7. Sabeltant zegt:

  Als die tentjes, waar nooit een hond wat koopt, zijn er alleen om geld wit te wassen.
  Het bestaat niet dat bv een kapper of een shoarmaboer een Porsche Panamera of een Ferrari kan rijden. Let maar eens op, de lieden die hun haar laten knippen rijden niet zelden veel te dure auto’s.

  Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  De domme Hollanders geloven namelijk nog steeds dat een straat vól met shoarmazaakjes, of kapsalons, of belwinkeltjes, of andere bezorg/afhaalzaakjes, allemaal hun hoofdjes boven water kunnen houden,…..dat heeft toch niets met witwaspraktijken te maken……..toch?

  Like

 9. Lise zegt:

  Wat een trut! Nu politiek correcte, wenselijke, uitspraken doen, maar als het er op aankomt zal ze je kelen zonder met d’r ogen te knipperen.
  Verlaat ons land, smerige fascist!

  Geliked door 1 persoon

 10. guusvelraeds zegt:

  De meeste van die zaakjes zijn allemaal witwas fabriekjes.

  Like

 11. Monalisa zegt:

  Hoefkade was vroeger de hoeren buurt, van de Haag

  Like

 12. Jan zegt:

  De shoarma wordt om de hoek bereidt

  video

  Like

 13. Jackholland zegt:

  Is overal in Nederland waar alla h tuig woont. Als de belastingambtenaar er eindelijk achter komt dat het waarschijnlijk niet pluis is met de shoarmatent van achmed en onderzoek wil gaan doen dan blijkt het tentje al 3 x doorverkocht te zijn aaan neef oom buurman . En die achterlijke Rutten maar roepen dat de Turkse en Marokkaanse ondernemers grote bijdragen leveren aan de nl staat je lacht je kapot. Startersaftrek, subsidie dat is de nl staat kwijt aan dit pislamvolk , de huurbaas kan naar zijn huur fluiten want de kamelbeffers redeneren ook nog zo dat als ze geen omzet hebben ze ook geen huur hoeven te betalen moet de verhuurder toch begrip voor hebben.? De onderneming wordt ook gebruikt om kopvodnichtje Fatima een arbeidscontract te geven . Oom hassan heeft dan fijn een aftrekpost (loon wat hij betaalt en direct van nichtje zwart terugontvangt inclusief loonkosten) nichtje is nu in loondienst werkt niet mr wordt ziek dus recht op ziektewet. Krijgt van oom hassan ook een werkgeversverklaring dus kan samen met haar neef Youssef.waar ze mee getrouwd is een huis kopen inclusief hypotheek met groot verbouwingsdepot. De nota s van verbouwingsdepot komen van aannemersbedrijf van oom fouat die nog geen spijker in de muur kan slaan . Verbouwing wordt nooit gedaan maar de nota s worden door de hypotheekbank wel uitbetaald dus lekker 50 mille cash in de pocket Oom fouat krijgt paar duizend cash voor afgeven valse nota’s huis wordt verhuurd aan illegalen dus nog een keer vangen of hypotheek wordt niet meer betaald pand geveild bank zwaar de lul en kopvoddentax Fatima gaat in de schuldsanering met 50000 cash in de pocket en is na 3 jr weer schuldenvrij is komt in de bijstand gaat scheiden met voorrang 2 huurwoningen worden er voor dit koppel geregeldvol met huursubsidie 1 wordt verhuurd aa n illegalen en de andere wordt bewoond door Fatima die zich 3 x per dag vol laat blaffen door haar neef waar ze gewoon weer mee samen woont was om wederom een generatie fraudeurs te kweken .

  Geliked door 3 people

  • ! zegt:

   Strak commentaar, mijn waarde. Ik kan U spijtig genoeg geen leukje geven. Zwartjanstraat Rotterdam. Mijn ouders gingen er in de jaren zeventig en tachtig vaak vrijdagavondinkopen doen. Dan had je nog echt de winkeltjes waar je speciaal naar uitkijkt, het exclusieve snoepwinkeltje waar je Hollandse lekkernijen kon halen die alleen daar te koop waren. In de jaren negentig had ik daar nog vrienden waardoor ik regelmatig aankopen deed bij Dixons, Free Record Shop maar natuurlijk ook de plaatselijk fotospecialist, lijstenmaker, de natuurbeauty en vloerbekledingspeciaalzaak alsmede ook bepaalde videotheken, het waren de jaren negentig. Als ik er zo eens naar terugkijk https://www.geenstijl.nl/5141156/allahbollen-test-rigged-door-het-ad/

   Er zijn straten in Roffa (Bijerlandselaan, Zwart Janstraat) die van begin to eind vergeven zijn van triestige meukwinkeltjes vol met glitterserviesjes en kaftans, de hoogste “deunervreetschuren”-concentratie per 100 strekkende meter en waar je de ene halalslagerij/fruitboer/kruidenier toko uit kunt lopen om dezelfde toko een deur verder in te lopen. Straten waar de koopkracht in permanente staat van bloedarmoede voortstrompelt. Wat er nog zit aan lokale autochtone ondernemers zit mag alles minstens 3x (langzaam en hard NL sprekend) aan de clientèle uitleggen (want als 1e generatie allochtoniër hoef je toch geen Nederlands te spreken zeker ?) of heeft permanent een beveiligingsgorilla in het pand rondlopen. Dat LR die overconcentratie van dit soort minimalistisch winkelaanbod tegen wens te gaan (of beter wil reguleren): mijn zegen hebben ze.

   wordt verderop in de reacties al genoemd, denk ik dat ik dik in tranen zou uitbarsten als ik het vandaag de dag zou terugzien.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s