De giftige slang van zogenaamd antiracisme in Nederland

Screenshot_43

(Door: “Cultuur onder Vuur”)

Een bekende fabel uit de oudheid van de Griekse verteller Aesopus verhaalt van een boer die medelijden krijgt met een verkleumde slang en deze onder zijn jas bergt om hem te laten opwarmen. Eenmaal warm bijt de slang de boer, waarop deze sterft met het besef dat hij schuldig is aan zijn eigen dood. Het verhaal moet de boodschap overbrengen dat het onverstandig is om van het kwaadaardige dankbaarheid te verwachten. Hieraan danken we de uitdrukking: een adder aan de borst koesteren. De moraal van deze fabel is in ons huidige Nederland zeer actueel.

Open deuren

Zwarte activisten in Nederland hebben de wind in de zeilen. Voor Mitchell Esajas, Jerry Afriyie, en Akwasi gaan overal de deuren open. Ze ontvangen subsidie van het Amsterdamse gemeentebestuur, mogen in allerlei talkshows komen opdraven en worden door Mark Rutte uitgenodigd op het Torentje voor een gesprek over racisme. Ze mogen overal hun boodschap van ‘gelijkheid’, ‘solidariteit’ en ‘antiracisme’ laten horen. De politieke en culturele elite in Nederland laat graag solidariteit met deze slachtoffers van vermeend racisme zien, als teken van hun eigen deugdzaamheid. Maar beseffen ze wel wat voor gevaarlijke adder ze hiermee aan hun borst drukken?

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
Cultuur onder Vuur

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op De giftige slang van zogenaamd antiracisme in Nederland

 1. racisme geklets leidt af van immigratiekosten en nadelen

  Geliked door 3 people

 2. Bas zegt:

  Like

 3. Bas zegt:

  Like

 4. koddebeier zegt:

  We hebben velen slangen binnen gehaald en ze beginnen behoorlijk irritant te worden !
  En de meeste slangen vreten ratten………dus de politici mogen wel oppassen !

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Het is trouwens in de VS al geregeld voorgekomen, zoals ik in bepaalde documentaires had gezien, dat veel mensen daar inderdaad zo stom waren om gif- en wurgslangen als huisdieren te nemen! In het begin leken die slangen zo lief en onschuldig maar ze keerden zich uiteindelijk, door hun wil om te doden en te overleven, alsnog tegen hun eigenaars die ze vaak hierna nog doodden!
   En dat is haast hetzelfde als je leeuwen, tijgers, beren, wolven, apen, neusberen etc. als huisdeuren wilt gaan houden als ze heel klein zijn maar zodra ze volwassen zijn geworden accepteren ze hun eigenaren niet meer als bazen!
   Wat mij betreft mogen er een hoop gifslangen en Komodovaranen komen die al die antiracisten gaan vergiftigen omdat die nog veel erger zijn dan de opgenoemde reptielen!

   Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Nog eens 200 bootmigranten arriveerden y-day op #Lampedusa #Sicilië

  De held Matteo #Salvini was er een paar dagen geleden om aandacht te vragen voor de terugkeer van de #MigrationCrisis (duizenden zijn de afgelopen weken gearriveerd)

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. Jean zegt:

  Er is maar één redding die effectief zal helpen en dat is “massaal voor de PVV stemmen” zo zal er snel een einde komen aan het luilekker leventje van die vreemdelingen én lafaards onder eigen volk.
  Als de PVV dan heel snel gaat samenwerken met het VB, AfD, FN, LEGA dan zal Europa op korte termijn vreemdelingenvrij gemaakt worden. Vreemdelingen die werken voor hun eigen onderhoud en ONZE seculiere wetten, normen & waarden respecteren zijn van harte welkom maar aan parasieten hebben wij geen behoefte want parasieten brengen enkel ellende zoals barbaars geweld, pandemieën, angst enz. en daar hebben wij totaal geen behoefte aan.
  Blanken zijn geen racisten want moesten ze dat zijn dan liepen hier niet zo een massa zwarten rond.

  Like

 8. Bas zegt:

  Illegale immigranten die aankomen in Italië weigeren in quarantaine te gaan, 200 bootladingen zijn gisteren alleen aangekomen in Lampedusa, Sicilië, Europa wordt geconfronteerd met een invasie op catastrofale schaal, en onze leiders doen helemaal niets!

  Geliked door 1 persoon

 9. verwardeman zegt:

  LINKS MAAKT MEER KAPOT DAN JE LIEF IS.
  Stem PVV !

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Er bestaat geen vaccin tegen het deugvirus. Ik ken ze allemaal. Het is mijn generatie en hun kinderen. We zaten vroeger samen op school. Men deugde tegen elkaar op en het westen was altijd de gebeten hond. Vietnam begon op toeren te komen. Ik hoop dat onze kleinkinderen tot bezinning komen.

  Geliked door 1 persoon

 11. hans zegt:

  Onder de hoeder van VERMEEND RACISME racistisch en fascistisch kunnen zijn! Naar Blanken!
  Dat is het en niet meer of minder! Het banale is dat het van ons belastinggeld word gesubsidieerd!
  Dat kan alleen maar duiden op OPZET!
  Het word door onze regering aangestuurd en
  ge- instigeert! Dat maakt onze regering een onwettige (alsof ze dat al niet waren door hun decennia lange verkiezingsfraude) en crimineel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s