Halsema is boos op Amsterdam: “Amsterdammer is nu te laks tegen corona”

Screenshot_60

(Door: Bart Reijmerink)

Burgemeester Femke Halsema is niet te spreken over het gedrag van (sommige) Amsterdammers. Het aantal besmettingen stijgt rap, maar veel mensen houden zich nu niet bepaald aan de regels. Daarom doet Halsema een dringende oproep naar Amsterdammers om zich beter te houden aan de opgelegde regels. Best ironisch dat uitgerekend Halsema mensen oproept om zich aan de geldende regels te houden. 

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", achterlijkheid, Amsterdam, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, GroenLinks, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, moralisme, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op Halsema is boos op Amsterdam: “Amsterdammer is nu te laks tegen corona”

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Halsema dient op grond van incompetentie af te treden. Amsterdam heeft een leider met ballen nodig die evenementen verbiedt en de horeca, waar al de herbesmettingen vandaan komen, sluit.

  Like

  • willie zegt:

   Johannes, als zelfs een vat afgewerkte motorolie ”besmet” is ?? Dan zal men bij testen wel zeker 90% positief hebben, dus vergeet die ”besmettingen”, we lopen ongeveer allemaal rond met zogenaamde ”besmettingen”: Allemaal BULLSHIT !!!!!! Gewoon ons tot slaven degraderen, dat is het doel : FUCK CORONA !!! ( NIET het Corona BIER wel te verstaan)Hehehe

   Geliked door 1 persoon

   • BigLJohn zegt:

    Je gelooft het niet Willie, maar in mijn tuin is een van de tuinkabouters besmet geraakt met Corona. Hij ziet zo pips en ik heb de arme stakker in quarantaine gezet. Ik moet wel, want anders steekt hij de andere kabouters en ons aan.

    Like

  • Harry zegt:

   Die Amsterdammers zuchten al tientallen jaren onder een zwerm linkse imbecielen qua burgemeesters .
   En misschien verdienen ze ook niet veel beter .
   Je hoort er daar nooit eens een die de boel probeert te slopen !
   Linkse dromers en lamlullen .

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Lijkt me heerlijk, een ‘vakantie’ met de hele dag een muilkorf op.

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Ja Halsema nietwaar.
  Toen tijdens de corona uitbraak 14.000 mensen op de Dam stonden om een policor lulverhaal kracht bij te zetten was ze niet te horen en ging ze er zelf tussen staan, die goedkope kwatspruim.
  Nu ze gezien heeft dat het hele BLM gebeuren niet van de grond komt zal ze eens met haar vingertje wapperen.
  Het lijkt steeds meer tijd te worden voor een gekozen burgemeester.

  Geliked door 2 people

 4. karton zegt:

  Deze vrouw, Halalsema, moet zich eens normaal gaan gedragen. Ze heeft zichzelf nooit aan de regels gehouden. Linkse truttebol.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  De verstandelijke beperkingen van de Linksche Looney Brigade komen steeds vaker aan het daglicht, proberen van onze wereld een ‘camera obscura’te maken…………. de buitenwereld op zijn kop.
  De communisten van de SP in de Stadsraad in de Stopera zijn vol op het orgel gesprongen over de vele pied-à-terres (tweede huisjes) in de stad,……kijk eerst eens naar die schreeuwende opperheks van de Linksche Looney Brigade met haar diverse adressen, en als ze vol willen gaan, kijken ze eerst eens naar die Oranje huisjesmelker en al die Turkse en Marokkaanse woningbouwverenigingen, eens kijken wie er echt staan ingeschreven in de sociale hoerwoningen, en dan een échte controle uitvoeren met identiteitscontroles en geen schijnvertoningen zoals de laatste poging…………wat een aanfluiting dat linkse beleid…

  Geliked door 2 people

 6. ronjaspers zegt:

  Kwalsema,extreem linkse trol en landverraadster sterf met je dictatuur.Sorry voor mijn krachtig taalgebruik,het is 5 over 12.

  Geliked door 2 people

 7. Peter zegt:

  Halsema is stapelgek,samen met groen slinks helpen ze de hele stad om zeep,aan de regels houden had ze beter in eigen familie kunnen doen,tijdens het racisme protest liep ze zelf zonder monddoekje of afstand door de meute,maar eigen soort heeft zeker geen corona.

  Geliked door 1 persoon

 8. BigLJohn zegt:

  Het aantal besmettingen stijgt rap, Natuurlijk, iedereen is gek gemaakt door Den Haag en laat zich testen. De uitvinder van de tests is er niet over te spreken, want zijn testmethode is niet geschikt om virussen me te ontdekken. De uitslag bij alle geteste personen schijnt altijd positief te zijn en biedt de overheid een kans om valse statistieken te presenteren. Als we de overheid moeten geloven is (over een tijdje) twee derde deel van Nederland besmet. En dat zal het geval zijn in November – December 2020. Geen een virus heeft het ooit gepresteerd om na de winter de zomer te overleven. Corona word verkocht als zou die nooit meer verdwijnen. Mondkapjes zullen overal verplicht gaan worden terwijl een nieuwe lockdown om de hoek komt kijken. Ze hebben van een mug een olifant gemaakt en proberen die uit te schakelen met een atoombom. Je zult het zien komende winter, een tweede golf werd al gecreeerd, een derde golf zal er aan zitten te komen, enz. enz. En om dit circus in stand te kunnen houden zullen mogelijk de verkiezingen een jaar uitgesteld worden….

  Geliked door 4 people

  • willie zegt:

   John, de uitvinder is vorig jaar overleden( aan een LONGONTSTEKING nb), men weet nog niet of dit een handje ”geholpen is of niet ) , wel vreemd

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Big John Zijn er nog echt mensen die in de wetenschap geloven???Het is een en al modellen die daar op los gelaten worden en het is nog tot daar aan toe als je het hebt over graatmagere mooie 16-jarigen die als zodanig de wereld in gedumpt worden door pa en moe, maar het gebruik van modellen en algoritmen in de wetenschap.. ja kan je net zo goed gaan pendelen of Jomanda om advies vragen, de afgelopen 1–15 jaar hebben wetenschappers veranderd van exacte methodisch onderzoekende wetenschappers naar flierefluitende linkse u vraagt wij draaien wetenschappelijke DJ’s, die niet gehinderd door al teveel kennis en hoe je onderzoek moet doen, gewoon iets roepen en een daarbij behorend modelletje op los laten/ er bij zoeken. Ja dat kan een baviaan ook.

   Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Alleen BLM sympathisanten krijgen vrijstelling.

  Geliked door 1 persoon

 10. Halsema is extreem laks als het om bekend maken van immigratiegevolgen gaat

  Like

 11. In Rotterdam is een vrouw verschenen met enkel 3 mondkapjes op haar lichaam. ……….https://twitter.com/010fotograaf/status/1290965351426134016?s=20

  Like

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Maar de Amsterdamse bevolking is op dit moment veel te laks. Dat is heel heftig en zorgelijk.”

  De stoephoer bedoelt natuurlijk: zorgwekkend. De mensen bij wie het die zorg wekt zijn vervolgens zorgelijk. Maar weet zij veel. Als je nou maar goed links en goed groen uit je nek lult, word je vanzelf burgemeester. Hoef je verder niets voor te kunnen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  ‘Het aantal besmettingen stijgt rap’

  Ik zou wel eens willen weten wie dat heeft vastgesteld en hoe. Daar hoor ik niemand over Staat men in de rij om in de neus gepeuterd te worden? Kan ik mij niet voorstellen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Jan 5 augustus 2020 om 20:02

   Ik voorspel verplichte ‘cojonatesten’.
   En ik blijf bij mijn voorspelling dat we eind 2024 allemaal naar de kl*oten zijn:

   Like

  • karton zegt:

   @ Jan.
   Als ik de foto bekijk lijkt het mij véél handiger om het wattenstaafje via je oor in te brengen !

   Like

   • Jan zegt:

    Egyptenaren trokken via het neusgat de hersenen uit de lijken als onderdeel van het mummificeren van de farao’s.
    Ik voel mijn geen farao en ook nog geen lijk. Laat men maar op Rutte experimenteren hoewel ik bang ben dat men dan op een holle ruimte stoot

    Geliked door 1 persoon

 14. OphEUffen zegt:

  Je bent geloofwaardig of niet. Femke heeft haar kans verspeelt.

  Like

 15. Jan zegt:

  Het geestelijke niveau van de terroristen

  video

  Like

 16. hans zegt:

  Halsema moet oppassen! Zo al die andere linkse criminelen ook. Corona bestaat niet, want het is een politiekl wapen. Laat mensen het maar niet uitvinden, want dan Ceausecuaanse taferelen.
  Iedereen zijn die teringmarxisten met hun drammerige arrogante zelfgenoegzaamheid spuugzat!
  Jullie winnen toch niet, laat dat duidelijk zijn. Ze denken echt dat mensen braaf alles over zich heen laten blijven komen. Dat zij op de dam al die zwarte teringfascisten gesteund door de “antifa” wel toestaan en complexloos anderen dit niet toestaan en daar zelfs nog over stemden in de tweede kamer dat dit zo zou moeten zijn is al een reden te over om haar tegen de muur te zetten.

  Like

 17. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/EerFGLAWkAE1jYB?format=jpg&name=900×900

  https://mobile.twitter.com/FerrySemati/status/1291060957393948675/photo/1

  Griepprik komt in arbeidsvoorwaarden. Is dit grondwettelijk wel toegestaan? Heb ik over mijn lichaam geen zelfbeschikkingsrecht meer? Waarom stemt FvD hier voor?

  Like

 18. Steven zegt:

  GEVAARLIJK!! .. PAS OP!! … TWEEDE GOLF!! ..ANDERHALVE METER!!!..

  Burgerjournalist filmt lachende verpleegsters: ‘Dit ziekenhuis is leeg’

  https://www.ninefornews.nl/burgerjournalist-filmt-lachende-verpleegsters-dit-ziekenhuis-is-leeg/

  Like

 19. Ton Ruygrok zegt:

  Een door het gedachte goed van Mao en Pol Pot gebakerde trol en een Marrokaanse Allah mol .., ooit geridderd door dictator koning Mohammed VI.. ,
  En dit soort neemt het voortouw om NL de mond te snoeren…,
  Die trol stond even geleden nog frank en vrij tussen duizenden te demonstreren tegen alle corona maatregelen in…,
  En op een paar na..hier en elders.. bijna niemand die het doorziet… , NL een Failed State.., met een koning die geen knip voor de neus waard is.., ooit was er een Prins Willem de Zwijger en een Prins Maurits… zelfs 1 is er nog Koning van UK geweest… en nu …. allemaal gerochel in de marge… absolute Nullen…,
  Ton Ruygrok., Monster

  Geliked door 1 persoon

 20. verwardeman zegt:

  Deze moSSelhoer heeft in 2010 een kamervoorstel ingediend om aan het ” de-islamiseren van
  Nederland geen prioriteit te geven ” , alle linkse partijen ondertekenden dit !
  Deze moSSelhoer – en alle ondertekenaars – hebben hiermee – in mijn ogen – puur landveraad gepleegd.
  Er was een tijd dat je hiervoor de kogel kreeg , de laatste verader / collaborateur is ergens
  in 1952 afgeknald .

  Geliked door 1 persoon

 21. Hovawart zegt:

  Het zal ons nog benieuwen hoelang de Linksche Looney Brigade zich in de Stopera zal blijven barricaderen wanneer de boze burgers en middenstanders met fakkels het Amsterdamse Politbureau komen platbranden, de stad is geen dorpje dat men even uitbreidt met een Vinexwijkje, of een nieuw stadshart,…….slechts een bodemloze put waar Vadertje Staat al decennia vele miljarden inpompt om de stad enigszins overeind te houden, een beetje leefbaar te houden………de staatsafhankelijkheid in stand gehouden sedert het linkse PvdA-moeras van uitkeringen en subsidies in de Bijlmer begon.
  Mocht Amsterdam ooit zijn eigen broek moeten gaan ophouden dan is subiet de kaalslag aan de Grachtengordel groot genoeg om Schiphol een paar nieuwe start en landingsbanen in de stad te laten bouwen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s