De Groenen en Die Linke razen en tieren: Islamkritische journaliste Güner Balci wordt integratiegevolmachtigde van Berlin-Neukölln

Screenshot_75

(Vertaling: E.J. Bron)

Güner Balci (foto) – journaliste en schrijfster met Turks-Alevitische migratieachtergrond – werd maandag tot nieuwe integratiegevolmachtigde van Berlin-Neukölln benoemd. De Groenen en Die Linke weten zeker: omdat Balci zich meermaals kritisch over islamverenigingen heeft uitgelaten en Thilo Sarrazin ondersteund zou hebben, zou ze niet aanvaardbaar zijn als integratiegevolmachtigde.

journalistenwatch

De journaliste Güner Balci, zelf afkomstig uit Berlin-Neukölln, o.a. bekend geworden door de in 2010 door de ARD uitgezonden documentaire “Strijd in het klaslokaal”, die de omvang van mislukte islamitische migratie als nauwelijks een andere film aantoont, is de nieuwe integratiegevolmachtigde van de van het uitermate geïslamiseerde Berlijnse stadsdeel Neukölln.

Die Linke en de Groenen hyperventileren op dit moment en laten weten dat de 45-jarige Balci zich meermaals niet islamdevoot uitgelaten zou hebben en meermaals vooroordelen tegenover moslima´s zou hebben laten zien. “Mevrouw Balci staat bekend om uitspraken zoals ´De islam is een geladen wapen´” – aldus het uit de context gerukte citaat – dat Die Linke in Neukölln nu probeert tegen Balci te gebruiken. De afgevaardigde van Die Linke, Ahmed Abed, beschuldigde de documentairemaakster er zelfs van met haar documentaire “In de schaduw van de clans” “grote migrantenfamilies gestigmatiseerd” te hebben. Die Linke in Berlijn eist nu de benoeming van Balci tot integratiegevolmachtigde van het district Neukölln in te trekken.

Balci, een fel critica van de reactionaire islamverenigingen en strijdster tegen de islamitische sekseapartheid en islamitisch parallelsamenlevingen, zou een “bizarre foute bezetting” zijn, aldus de afgevaardigde van de Groenen, Susanne Kahlefeld.

De links-groene verontrusting is ook gericht tegen districtsburgemeester Martin Hikel (SPD): deze zou niet, wat de bedoeling was, de migratieadviescommissie Neukölln bij de keuze en de benoeming van Balci betrokken hebben. Hikel verdedigde de personele beslissing: “Mevrouw Balci staat er met haar werk voor om patriarchale structuren te boven te komen en jonge vrouwen en mannen te emanciperen. Daar kan ik niets verkeerds in vinden.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Allochtonen, belangenverstrengeling, Berlijn, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op De Groenen en Die Linke razen en tieren: Islamkritische journaliste Güner Balci wordt integratiegevolmachtigde van Berlin-Neukölln

 1. Jules Vismale zegt:

  Die Linkse en de Groenen zullen wel mooi in hun hemd staan als ze vernemen dat in China, waar helaas het akelige communisme nog steeds aan de macht is, de politici daar juist gigantisch anti-islam zijn geworden! Zij zijn daar namelijk bezig om de Oeigoeren, een moslim-minderheid in Oezbekistan, zwaar te onderdrukken, hun moskeeën te sluiten en hen te willen dwingen om communisten te worden!
  Het blijkt dus wel dat de islam en het linkse communisme dus helemaal niet zo goed samengaan met elkaar en zelfs Jozef Stalin was een fanatieke moslim- en islamhater die de dood van vele honderdduizenden moslims in Rusland op zijn geweten heeft!

  Geliked door 1 persoon

 2. Willem zegt:

  Iran onder de sjah, westers gericht. Links was daartegen en maakte de weg vrij voor de islam. Sjah weg, Khomeinie komt aan de macht en raad eens……. binnen een paar weken staan de linken voor het vuurpeleton en khomeinie zegt : dank je wel linkse nuttige idioten en geeft het bevel tot executie.

  Geliked door 2 people

 3. karton zegt:

  De Groenen en Die Linke zijn toch ook wel verschrikkelijk stom, zó stom is nou die hele linker-zooi !!! Komt er iemand in hun gezichtsveld met een iets andere, maar wél juiste, mening, dan slaat het hele zootje op hol en begint meteen te roepen “racisten en fascisten”, niet in de gaten hebbende dat zij het zélf zijn die racistisch en fascistisch bezig zijn !!
  Zij lopen hun leven lang al met oogkleppen op !!!!

  Like

 4. Julia zegt:

  Helaas is het jammer dat het grote deel van de bevolking blijft geloven in de linkse politiek en zich nimmer verdiepen wat er in de nog vrij recente geschiedenis wereldwijd plaats heeft gevonden https://www.youtube.com/watch?v=yhrIBkuR3EU&app=desktop. Dit is de rotte en onmenselijke gedachten gang van links en laten we niet vergeten dat de democraten en de Clinton clan niet voor niets stonden te juichen toen deze man was vermoord. Deze man had een te vooruitziende realistische blik die nu wel terdege realiteit is. Uiteindelijk had deze man op tweede na de grootste goudvoorraad en dat was uiteraard helemaal een doorn in het oog (over deze enorme voorraad is tot heden gezwegen) Kijk naar het resultaat Libië en dergelijke landen zijn totaal ingestort onder support van o.a. de VS. Vergeet ook Obama niet die hier bij was betrokken.

  Like

 5. John van antwerpen zegt:

  Balci; Een mooie vrouw met een goed stel hersens. Zet heks Merkel ernaast en het
  is net of een kersenboom in bloei naast Dracula staat.

  Like

 6. Heniusz zegt:

  Als zo wel “de groenen” als “die Linke” haar niet pruimen, moet het dus wel een topper zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s