STRAKS GAAN ONZE HOOFDEN ERAF…

Screenshot_80

Wreedheden der islam.

(Door: “Driek”)

Zelden is het immorele handelen der huidige politici zo sterk bewezen als in de afgelopen jaren. Regeringen, gezanten en ministers wedijveren met elkander in onoprechtheid en leugen. En ieder van deze infame lieden is straks verantwoordelijk voor de in slavernij gebrachte bevolking. De Europese Machten zijn reddeloos verloren en ontkomen niet aan de wrede kwellingen van die bloeddorstige Mohammed.

Misschien – heel misschien – is de Nederlandse burger eindelijk uit zijn diepe slaap ontwaakt en ziet hoe de afschuwwekkende terreur der islamitische horde als een furieuze herfststorm zijn vaderland ten ondergang voert. Want, spitse lezer, hoe kan een normaal mens in hemelsnaam geloven dat die zogenaamde vredelievende islam hem de vriendschapshand zal reiken? Dat zal nooit en te nimmer gebeuren. Het lijkt wel alsof de naïeve burger zich al aan deze wrede ideologie heeft overgegeven en zijn onvermijdelijke ondergang lijdzaam zal ondergaan. Want die oorlogszuchtige en op verovering uit zijnde mohammedanen zijn hier niet gekomen om vrede en welvaart te brengen, doch zullen met kwistige hand het zaad van onvrede en armoe uitstrooien om Nederland om te vormen tot een achterlijk kalifaat. Als de gezapig slapende burger niet spoedig tot inkeer komt, zal hij aan de voortijlende wagen van het noodlot niet lang meer kunnen ontkomen.

Nederland heeft een onbetrouwbare en onbuigzame Minister-president die handenwrijvend toekijkt hoe het Nederlandse volk dieper en dieper wegzakt in het zompig stinkende moeras van die duivelse islam. Mark Rutte pleegt openlijk landverraad en levert de burger de ene rotstreek na de andere. Het is een onbetrouwbaar sujet die met een mond vol woorden de boel belazert. Het volk kan wat hem betreft de pot op. Rutte is de nagel aan onze doodkist.

Maar hebben de Nederlanders eigenlijk wel weet van die verschrikkelijke wreedheden die de volgelingen van Mohammed toepassen op de onderdrukte bevolking? – heeft de brave Nederlandse huisvader wel weet dat vrouwen en dochters straks volgzaam de woorden van de profeet moeten opvolgen en al hun verworven vrijheden moeten opgeven? Ach, lezer, het is mij vaak zwaar te moede. Want als de burgers doorgaan met hun geestelijke slapheid zullen zij straks het kruis der slavernij moeten dragen. Of hun hoofden gaan eraf. Het is niet anders. Ik had mij de toekomst van Nederland toch heel anders voorgesteld.

PVV nieuw

Ik wens U allen nog een fijne zomerdag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op STRAKS GAAN ONZE HOOFDEN ERAF…

 1. karton zegt:

  Dit soort islamitische beesten zou je toch onverdoofd de keel doorsnijden ? Onbegrijpelijk dat tuinkabouters als Pinokkio Rutte , Robje Jetten, Yasser Feras , blijvend gebukt staan voor dat moorddadige schorem. Geeft duidelijk aan voor welke normen en waarden bovenstaande “politici” hanteren.

  Geliked door 4 people

 2. Gienekehado zegt:

  JakkieBah, alweer een Verwarde Man…
  ‘Bomb squad officers arrive at scene of Le Havre hostage taking’

  Like

 3. Laura van der Storm zegt:

  Dries, ik ben het altijd met je eens, maar dat helpt niet. De mensen zijn totaal niet geinteresseerd wat er met hun land gebeurt. Ik ben een bridger en bridge redelijk vaak. Dan denk je…dat is toch een intelligente denksport, daar moeten toch mensen bij zitten die nadenken over waar hun land naar toe gaat?! Dus niet of heel weinig! Ik zie en lees iedere dag de vorderingen van de islam in ons land en in Europa. Daar moet ik maar niet te veel over praten, want dat irriteert mensen! Natuurlijk doe ik dat wel, dan maar geen vrienden. Ben toch al geen allemans vriend. Heb maar een paar mensen nodig en dat lukt.

  Geliked door 5 people

 4. Marijke zegt:

  Vandaag in het nieuws dat een lesbische vrouw met kokend heet water is overgoten in een azc. En nog moeten we deze intoleranten op blijven nemen in onze gemeenschap en ze in van alles voorzien. Wegwezen met die lui; ze passen hier niet.

  Geliked door 2 people

 5. Ton Ruygrok zegt:

  Ik vond dat verhaal wat ik hier ergens las van die boer die een verkleumde slang onder zijn jas stopte …wel heel erg goed, die slang warmde op en beet de lieve zorgzame …maar ozo naïeve boer fijntjes dood.., en zo zal het ons in ,de westerse wereld ook vergaan…, nou ja ook weer niet onterecht…, gezien de massa moord die wij al jaar en dag plegen op onze aller kleinste medemensen…,
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 1 persoon

 6. verwardeman zegt:

  En natuurlijk weer ongewapende burgers , anders durft dat laf tuig toch niets !
  Maar laat je niet bang maken , wij kunnen hier via internet ook allerlei zwaarden ,
  machettes enz. kopen !
  als ze echt niet ” willen ” kunnen wij dat ongedierte ook aan mootjes hakken !
  Maar zolang ze elkaar kapotmaken zal het mij een zorg zijn EN een dooie moSSel
  is een goeie moSSel EN die komen in elk geval NIET meer hier naar toe …………
  Ja , ik ben harteloos ( geworden ) .

  Geliked door 4 people

 7. verwardeman zegt:

  Kijkt u eens op COLDSTEEL.BE , keus genoeg !

  Geliked door 1 persoon

 8. Stef zegt:

  Het westen van Europa is verloren. Ze zijn gewend aan de luxe die ontstaan is door harde en meestal rechtse mensen.dewelke deze luxe hebben opgebouwd voor hun kinderen.
  Dit harde zwoegen wordt nu gretig geconsumeerd door alle lamlullen terwijl de rechtse mensen versleten zijn en creperen in verzorgingshuizen.
  80 % van mijn kennissen (en kinderen) begrijpt me niet meer. Moslims zijn lief en de kerk is kut.
  Geestelijken zijn misbruikers en zwart is goed.
  We wonen nu heerlijk in Polen waar de meeste mensen het met mijn gedachten eens zijn.
  Zij laten hun land nooit meer afpakken.en zullen er indien nodig voor vechten i.p.v. weggeven zoals in het westen gebeurt. Stelletje domoren die kiezers in Nederland.

  Geliked door 5 people

 9. Hovawart zegt:

  De politiek blijft halsstarrig de harde waarheid en statistische feiten negeren, hun hoofdjes begraven in het zand, het stijgende aantal ‘incidentjes’ steevast verbergen onder de noemers ‘verwardheid’ en ‘drugs en alcohol-gerelateerde’ ongelukjes. Maar het feit dat er een brede laag ideologisch-indoctrineerde moordenaars ( met een lange lijst van criminele activiteiten) zich dagelijks onder de bevolking begeeft, mag geen naam hebben,………wacht u maar gewoon af totdat uw buurman met een groot mes voor uw deur staat voor het onthoofden van ongelovigen uit naam van zijn profeet omdat die daartoe heeft opgeroepen, of de Noord-Afrikaanse bendes die al schietende en rovende door uw wijkje rijden, dan kunt u alsnog de politie bellen……..veel geluk er mee. (houd u wel aan de 1.5 m vanwege de Corona hé).(en vraag aan buurman of hij vanwege de kabinetsmaatregelen niet beter een lang kromzwaard kan meenemen voor zijn jihad).
  De regering weet het volk aardig te besodemieteren met hun Coronaleugens, maar over het grootste gevaar voor de samenleving, de dreiging van de islamistische verwardheid blijft het angstvallig stilletjes……

  Geliked door 3 people

 10. Julia zegt:

  Dan eerst maar de hoofden af van al die linkse verantwoordelijken die bewust aan de ondergang van het Europees continent naar de afgrond hebben geholpen en de Islam boven eigen volk verheerlijken en graag subsidiëren en massa import toe blijven staan. Zij allen die hier aan hebben meegewerkt zullen de geschiedenis in gaan als de killers van een eens zo welvarend continent. Nu pakken ze alleen nog maar macht over eigen volk door het opleggen van dictatuur en ontnemen van vrijheid maar geven alle vrijheid aan de Islam en de massa smethaarden aan woestijnratten die vrij de EU kunnen binnen varen (blijkbaar waait het zogenoemde gevaarlijke coronavirus hier boven hun hoofden verder en raken zij uiteraard niet besmet). Wel verplicht mensen die van vakantie terug keren eventueel quarantaine opleggen en eventueel verplicht laten testen. Kortom de linkse politiek is de meest besmettelijke virus die hele grote gevolgen heeft en de komende jaren niet meer is te overzien. We zitten namelijk in een smerige psychologische oorlog (veroorzaakt door de waanzin van machts- en geld wellust van de elitaire kapitalisten) namelijk WOIII die ongekend veel slachtoffers zal gaan eisen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/homofobe-nigeriaanse-asielzoeker-haalt-nigeria-naar-nederland-lesbische-vrouw-met-kokend-water-overgoten/

  Homofobe Nigeriaanse asielzoeker haalt Nigeria naar Nederland: lesbische vrouw met kokend water overgoten

  Het idee dat asielzoekers die naar Nederland komen ons land hebben uitgekozen op onze normen en waarden… dat klopt zeker niet in alle gevallen, zo bewees een recent voorval in het azc in Gilze. Een vrouw werd uitgescholden voor “domme lesbienne” en daarna met kokend water overgoten, waar ze ernstige brandwonden aan overhield.

  Geliked door 2 people

 12. Bob Fleumer zegt:

  Ook onze woorden lijden aan een gigantische inflatie, landverraad b.v. roept hoogstens een glimlach op het teflon gelaat van onze grote roerganger die het schip verkoopt waar wij met zijn allen op varen. Dat die man zich niet rotschaamt voor wat hij heeft en nog aanricht is mij een raadsel. Man ga toch koken!

  Geliked door 3 people

 13. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 15. Bas zegt:

  Effe shoppen

  Geliked door 2 people

 16. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 17. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://mobile.twitter.com/Martinbosma_pvv/status/1291366039972917249/photo/1

  Het linkse racisme van de gemeente Amsterdam.
  #diversiteit

  Het prachtige museum Ons’ Lieve Heer
  @opsolder
  krijgt geen geld meer.

  Want er werken te veel blanken.

  Like

  • Bas zegt:

   Etnocide, racisme én christenfobie
   https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/schofterig-amsterdam-trekt-volledige-subsidie-in-van-museum-ons-lieve-heer-op-solder-wegens-te-wit-personeel/

   Schofterig Amsterdam trekt volledige subsidie in van museum Ons’ Lieve Heer op Solder wegens ‘te wit’ personeel

   Naar alle waarschijnlijkheid zal het kleine Museum Ons’ Lieve Heer op Solder moeten sluiten, nadat het gemeentelijke Amsterdams Fonds voor de Kunst besloot om de gehele subsidie van de kunstinstelling in te trekken. De voornaamste reden: het katholieke museum zou niet “inclusief” genoeg zijn.

   En zo lijkt er een einde te komen aan één van de oudste musea in heel Amsterdam. Niet omdat de kunst in de culturele instelling onvoldoende is. Nee, omdat het personeel niet genoeg melanine in de huid heeft. Treurig.

   Like

   • Stef zegt:

    Ja, in Frankrijk was een kerk waar een persoon met meer melamine het onderhoud deed.
    Dan heb je ook geen subsidie meer nodig.
    En waarschijnlijk is er bij de Notre Dame ook melamine aan te pas gekomen.

    Like

 18. Bas zegt:

  1954: regering bestudeert overbevolking…..

  https://mobile.twitter.com/Gerard1945X/status/1291647163957743617/photo/1

  Met name de bevolkingspolitiek is een taboe-onderwerp omdat men het helemaal uit de hand heeft laten lopen. Met 10 miljoen inwoners was Nederland in 1954 al overbevolkt. Inmiddels zitten we al op ruim 17,4 miljoen inwoners (met name door massa-immigratie).

  Geliked door 1 persoon

 19. Harry zegt:

  Liet die foto boven het artikel aan iemand zien ,
  die huiverde een keer en zei : ” huuu , klik maar gauw weg ” !
  En het volgende was : ” warm he vandaag ” ?
  Snap je , het komt gewoon niet bij ze binnen .
  Zelfs al zou je ze met hun smoel door dat bloed wrijven , valt het kwartje nog niet .

  Net als al die onnozelaars die nog steeds in Rutte geloven !
  Wat een hopeloos klotevolk zijn we toch geworden .
  Geen wonder dat zelfs Nigeriaanse criminelen ons soort mensen veel geld kunnen ontfutselen .

  Geliked door 2 people

 20. Jean zegt:

  Ik hoop uit het diepst van mijn hart dat het de koppen van die huichelaars/lafaards/volksverraders zullen zijn die het eerst rollen, als die rotkoppen opgeruimd zijn dan pas schakelen wij de slachters uit want wij Europeanen zullen de overwinning vieren, het vreemd gewelddadig zootje barbaren zal sowieso verdreven worden zodat onze westerse Europese samenleving terug in vrede en veiligheid kan leven.
  Nooit heb ik haat gekend maar de lafaards/volksverraders hebben het mij geleerd.

  Like

 21. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/national-security/2020/08/06/pakistani-court-rules-14-year-old-christian-girl-must-remain-married-muslim-kidnapper/

  Pakistaanse rechtbank oordeelt 14-jarig christelijk meisje moet getrouwd blijven met moslimontvoerder

  Een rechtbank in Pakistan oordeelde dinsdag dat het 14-jarige christelijke meisje Maira Shahbaz zich vrijwillig bekeerde tot de islam en wettelijk getrouwd is met een oudere moslimman genaamd Mohamad Nakash, hoewel Maira en haar familie zeggen dat Nakash haar onder schot heeft ontvoerd met twee medeplichtigen tijdens de blokkering van het coronavirus in april.

  Als de uitspraak standhoudt, zal Maira worden gedwongen terug te keren van het asiel waar ze verblijft naar het huis waar ze werd gegijzeld.

  Getuigen zeggen dat Maira op 28 april naar huis liep in de stad Madina toen Nakash en twee handlangers haar in een auto dwongen, verschillende geweerschoten in de lucht afvuurden en wegsnelden.

  Toen haar familie aangifte deed van de ontvoering, legde Nakash een ‘huwelijksakte’ voor waarin de leeftijd van het meisje op 19 stond vermeld, ook al heeft haar familie een geboorteakte waaruit blijkt dat ze nog maar 14 is. In de akte stond de datum van het huwelijk als afgelopen oktober, zes maanden voordat Nakash Maira ontvoerde. De moslimgeestelijke die ogenschijnlijk de geboorteakte ondertekende, ontkende bij ondervraging elke betrokkenheid bij het “huwelijk”.

  Geliked door 1 persoon

 22. Julia zegt:

  Schaamteloos subsidies verstrekken aan terreurorganisaties, miljarden naar nepvluchtelingen die worden voorzien van uitkeringen, huisvesting en onze sociale voorzieningen waar zijn nimmer een cent voor hebben bijgedragen of zich maatschappelijk hebben ingezet. Nog meer binnen halen terwijl voor eigen volk alles is kapot bezuinigd. Dan breekt mijn hart als ik dit artikel lees waar een daadwerkelijke held alles heeft gegeven maar er geld bij elkaar gebedeld moet worden voor een eervolle begrafenis van deze held. https://www.nhnieuws.nl/nieuws/271076/ruim-123000-euro-opgehaald-voor-vrouw-en-kindjes-van-verdronken-poolse-redder
  Diep triest en ik wens zijn vrouw, kinderen en overige familie en vrienden heel veel sterkte toe om dit enorm verdriet te verwerken.
  Hou zou heel normaal zijn als onze minister van Buitenlandse zaken zijn condoleance namens ons volk overbrengt.
  Dan is het toch walgelijk dat het journaal en de rest van de linkse shit volop podium en publiciteit hebben gegeven aan een zwarte crimineel in de VS en nodig moest laten zien dat deze crimineel als een held werd begraven zelfs in een gouden kist.
  Dit is nu het resultaat van de linkse rotte appels binnen onze politiek en gemeenten die zeer discriminerend bezig zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • Ton Ruygrok zegt:

   Bas… een Pool die kindjes red en het er mee doet…, ok prima … jammer voor Hem..en de Zijnen maar daar kan je verder niet zoveel mee… , had veel… “gaver” … gebekt als het zo’n kans parel uit de Oriënt of de Sahel had geweest.. , dan had de Media het uit de ether gejubeld en de… opper pooiers en hoeren van dit land .. hadden wel wat geregeld… zie hoe de franse pooier macron .. tijdje terug een kansparel na een helden daad buiten sporig bewierookt…,
   Ton Ruygrok,Monster.

   Like

 23. ronjaspers zegt:

  Ik heb een goedbedoeld advies,mocht u op het punt staan om onthoofd te worden,kan je het beste wat desinfecterend middel om je hals aanbrengen.Dit voorkomt infecties en ontstekingen.Geen dank.

  Like

 24. Willem zegt:

  Driek en allen die gereageerd hebben, ik ben het 100% met jullie eens. Ik zit ook met de gedachte dat stemmen op de PVV of Forum helaas niet genoeg meer zal zijn vrees ik. Komende verkiezingen zijn cruciaal gezien de huidige ontwikkelingen, EU subsidies voor de islam en de ‘herstel Ottomaanse rijk’ plannen van Erdogan in 2023, etc.. Een ‘Landslide’ overwinning van de PVV en Forum en dan Geert als Premier is het meest wenselijk, dat zou een statement voor heel Europa zijn. Realistisch is het denk ik niet en zal het dus aanmodderen blijven en zal het gevaar van de islam blijven groeien. Ik ben creatief genoeg om een aantal draconische maatregelen te verzinnen voor ondergronds verzet, maar ja……..?! De hoop is vooralsnog dan op die ‘Landslide’ , maar dan moet jullie wel allemaal gaan stemmen hoor, ik reken op jullie.

  Like

 25. Sobieski zegt:

  Als ik de meeste linksen hoor praten (zeg maar bazelen), dan lijkt het dat hun koppen er al af zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s