BKA-situatieoverzicht: Toenemend geweld door links-extremisten

Screenshot_111

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook al duurt het weer eens iets langer – het Duitse Bundeskriminalamt (BKA) waarschuwt nu daadwerkelijk toch voor de toenemende bereidheid van links-extremisten om geweld te gebruiken tegen politieke tegenstanders. Dat meldt de “Spiegel” in haar nieuwste editie. Volgens een vertrouwelijk situatiebeeld bereiken zulke aanvallen sinds begin 2019 een “nieuwe kwaliteit”.

journalistenwatch

Autonomen zetten “compromisloos” vaart achter hun acties, zodat in individuele gevallen ook “van een beperkte opzet om te doden” uitgegaan zou kunnen worden, aldus het BKA. In het kader van hun “antifascistische strijd” zouden delen van het linkse milieu zich steeds meer radicaliseren. Dat zou vooral gelden voor de scene in Leipzig, die naast Berlijn en Hamburg als een bolwerk bekendstaat. Sinds 2019 stelden de federale rechercheurs in heel Duitsland ongeveer 100 linkse aanvallen op vermeende of daadwerkelijke rechts-extremisten vast.

De overvallen zouden spontaan plaatsvinden wanneer mensen bijvoorbeeld aan de hand van hun kleding als tegenstanders geïdentificeerd zouden worden, schrijft het BKA. Zo zou bijvoorbeeld een rioleringsarbeider in Leipzig door vijf mensen zijn overvallen, omdat hij een hoofdbedekking droeg van een in rechtse kringen populair kledingmerk. De man zou daarbij wonden aan zijn hoofd en een breuk van zijn jukbeen hebben opgelopen. Bovendien zouden vermeende rechtsen ook heel doelgericht voor gewelddadige aanvallen worden uitgekozen.

Als voorbeeld noemen de federale rechercheurs een overval in mei door ongeveer 20 aanvallers op drie mensen in Stuttgart. Een van de slachtoffers raakte levensgevaarlijk gewond. Links-extreme moordaanslagen op politieke tegenstanders verwacht het BKA op dit moment echter niet.

Maar dat kan immers ook nog komen. Wat het BKA uiteraard niet noemt, omdat dit buiten zijn “reikwijdte” ligt. De stalinistische zuiveringen op de universiteiten en in de cultuurwereld van Duitsland worden eveneens steeds gewelddadiger, ook al is hier nog geen sprake van in elkaar slaan.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", achterlijkheid, anarchisme, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, politie, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

9 reacties op BKA-situatieoverzicht: Toenemend geweld door links-extremisten

 1. Dr. Heinz zegt:

  Dat zijn stoottroepen van links!
  In nazi Deutshland had je de SA, om de tegenstanders af te rossen, en te vermoorden!
  De geschiedenis herhaalt zich, het vierde rijk komt tot leven en word met de week zichtbaarder.
  Hitler en zijn bende waren socialisten, en dat EUSSR kliek gaat de zaak af maken!!

  Geliked door 4 people

  • fleckie zegt:

   Hitler en zijn ‘trawanten’,waren vooral op. zichzelf gericht, MET. hun levensstandaard, terwijl de Wehrmacht met bepaalde tekorten te kampen had, …vooral de onwetenheid van de. RUSSISCHE. WINTERS, ( en de Duitse soldaten, ondanks hun tekort aan kleding, en medicijnen, waardoor in hun met Van ONTLASTING stijf bevroren pantalons , geen
   ‘ verbetering’ mogelijk was, zoals bij de ‘lazaretten‘,verzorgingen en eventueel ‘mochten’ de dood tegemoet zien,….. door bevriezing!…….<~<~<~<~<~<~<~

   Like

  • BigLJohn zegt:

   Dr. Heinz; De gelijkenis met de SA is treffend. De SA hield als burger eerst marsen waarbij ze houten nepwapens bij zich droegen, maar een poos daarna droegen ze militaire pakken en echte wapens met zich mee. De huidige Antifa SA is bijna klaar om massa’s weerloze rechtsdenkenden te gaan vermoorden. Al dan niet in uniform en met echte wapens. Want inderdaad, de mensheid wil niet leren zodat de geschiedenis zich zal herhalen.

   Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Benoem de links-extremisten tot terroristen, stop ze in werkkampen waar ze leren werken voor hun geld in plaats van zoals nu met een uitkering te parasiteren over de ruggen van anderen en dan ook nog eens rotzooi te trappen !!

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Koddebier dat gaat niet gebeuren Merkel, Macron en al die falende idioten binnen de EU zijn door hun waanzin van maar blijven importeren en subsidies aan terroristische groeperingen blijven verstrekken maar ondertussen hebben zij alle macht verloren en zullen niet ingrijpen. Ik vrees wat ik een tijd geleden al heb zien aankomen totale burgeroorlogen alleen zal dan de burger zichzelf van de nodige middelen moeten voorzien om dit tuig af te rekenen en zich keihard te gaan opstellen. Dat is de redding van burgers omdat overheden de boel de boel laten en totaal niet de nodige manschappen hebben om eigen volk te verdedigen om al deze gewelddadige linkse extremisten massaal dan ook maar met geweld op te pakken voor goed op te sluiten totdat de massale uitzetting wordt gerealiseerd dus geen bed en bad, geen huisvesting, geen uitkeringen en summier voedsel dat zij net nog kunnen overleven. Helaas vraagt geweld om geweld en iedere burger heeft het recht tegen geweld zich te verdedigen als de overheden dit haar burgers niet meer kunnen beschermen. Het is een misdadig wanbeleid van de EU met medewerking van regeringleiders van alle lidstaten.

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   koddebeier.Het extreem linkse nageboorte wordt achter de schermen gesteund door de satanische elite, door b.v. george soros lid van de nazi bilderberg groep.Het zijn nuttige idioten en werken mee aan de oprichting van de communistische N.W.O.

   Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Zie Nederland een zwarte haatzaaier niet vervolgd heeft een nieuwe ambitie die straks betaalt moet worden van ons belastinggeld. https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/akwasi-hoopt-op-politieke-partij-voor-mensen-met-kleur-in-parlement-golden-retrievers-nog-beter-vertegenwoordigd-in-tweede-kamer/ Op deze manier kun je onze zogenoemde Tweede Kamer toch absoluut niet meer serieus nemen en is dat hele Binnenhof toch weggegooid geld. Zelfs onze rechtstaat houdt die mafklapper nog de hand boven het hoofd maar heeft het al jaren druk met Wilders over een heel wat mildere uitspraak. Troost ook Nederland gaat ten onder aan dit soort terreur en terrorisme het wordt met de dag gekker. Kijk ook naar die racistische zwarte slang Sylvana Simons die toch tot op heden dagen het stadhuis mag betreden omdat deze racist in de gemeenteraad zitting heeft..Zo wordt onze politiek en samenleving met dag meer vergiftigd.

  Like

 4. kampersrene zegt:

  zo is Hitler ook begonnen

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s