De leugen regeert . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “annette kiel“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op De leugen regeert . . .

 1. Harry zegt:

  Het is met chronische leugenaars precies hetzelfde al met junks , ze blijven eeuwig beloven , maar er komt geen donder van terecht !
  Wie is er nog zo stom om dat soort oplichters te geloven ?
  Ik trap er niet meer in !

  Geliked door 4 people

 2. Hovawart zegt:

  En heel zachtjes worden onze zelfbeschikkingsrechten ons ontnomen, worden er bepalingen uitgevaardigd die ons straks duur komen te staan,……eerst een verplichte test, dan een verplichte app, dan een verplicht vaccin,…..ziet u de overeenkomsten? VERPLICHT.
  Nexit alstublieft.

  Geliked door 3 people

 3. delamontagne zegt:

  Geliked door 4 people

 4. LUCIA zegt:

  Je zou zo een prijsvraag kunnen uitschrijven… heeft iemand die man ooit betrapt op het verkondigen van de waarheid…. desnoods per ongeluk???

  Geliked door 4 people

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Belangrijk nieuws trouwens, er zijn drie grote Marokkaanse steden in volledige lockdown gegaan vanwege Corona.
  Casablanca, Marakech en Rotterdam….
  😀

  Like

 6. Jan zegt:

  Over die mondkapjes wordt ook gelogen
  [video src="https://i.imgur.com/BhD7f7H.mp4" /]

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  De leugen groot genoeg maken. Elk uur van de dag herhalen. Mensen die de leugen geloven of geloofwaardig verkondigen uitnodigen op T.V. Zij die niet geloven uitschelden voor nazi en belachelijk maken door ze te betichten van complot denken. Zie wat gebeurd een heel land loopt achter de rattenvangers van Astra Zenica aan.

  Like

 8. Harry zegt:

  En de waarheid over Corona ?

  Ik kan me niet herinneren ooit zo’n rare toestand meegemaakt te hebben waarbij blijkbaar niemand écht wist hoe het nou precies zit .
  Haast iedereen heeft er wel een idee over , niemand weet het kennelijk écht .
  Deskundigen zoals die Gommers zijn ook al gemanipuleerd om niet zijn eigen mening , maar die van de overheid te verkondigen .
  Wie kun je nog geloven ?

  RUTTE KUN JE NIET BETRAPPEN OP VISIE , WÉL OP DE VOLGENDE LEUGEN !
  Bij voorbaat al .

  De smerige rat .
  Welke klojo stemt er nou nog op die linkse smeerlap ?
  Goede maatjes met Alexander Pechtold , een van de smerigste politici uit de recente geschiedenis .
  Wat ben je dan ???

  Like

 9. Jan zegt:

  Ook in Oostenrijk meent dat het Ministerie voor Volksgezondheid wetgever is

  https://3speak.online/watch?v=rairfoundation/sdcodatc&jwsource=cl

  Like

 10. M. zegt:

  Als de leugenaar roept dat het volk in de sloot moet springen springt teveel van dit achterlijke volk in de sloot zonder zich ook maar eens af te vragen waarom.
  Alleen achterlijk volk danst graag voor de duvel en draagt braaf een muilkorf ondanks dat de ‘deskundigen’ van het Rijks Instituut Volledige Manipulatie zeggen dat het geen enkel nu heeft.
  Van al dat ontsmetten van de handen tig keer per dag word je ziek dus gaat teveel van dit achterlijke volk zichzelf ziek maken met ontsmettingsmiddel en muilkorven omdat men nou eenmaal graag danst voor de duvel en zijn betaalde leugenaars.
  Alles beter dan zelf je verstand gebruiken.
  Men laat zich met alle liefde ziek maken omdat de corona maffia dat nou eenmaal graag zo ziet en achterlijk volk doet niets liever dan zichzelf naar de verdommenis helpen want daar zijn ze al jaren mee bezig.
  U kan uw lol op want omdat u lekker ziek word van zo’n muilkorf en dat ontsmetten ziet de corona maffia dat het liefst verplicht en u als dom schaap uiteraard ook.
  U zal wel klappen en juichen en voeten gaan kussen voor uw eigen ondergang want dat is bijna cultuur geworden dat men zich volledig voor de gek laat houden als achterlijk schaap zonder eigen denkvermogen buiten de leugens van de tv om.

  Like

 11. Bas zegt:

  Bomen
  https://mobile.twitter.com/DeHeerFlick/status/1292232326219542528/photo/1

  Dankzij @D66 & @GroenLinks hebben wij nu een flinke warme zomer in de straat.
  De verkoelende bomen zijn immers opgegaan aan hun biomassa-industrie. Namens alle hart en long patiënten wil ik @RobJetten & @jesseklaver
  hartelijk danken voor hun domme linkse beleid!

  Like

 12. Jan zegt:

  ‘Over corona spreek ik wel de waarheid’

  De mythe dat lockdowns een einde maken aan pandemieën

  In maart hadden de projecties van Imperial College London invloed op het Witte Huis, maar een zorgvuldige lezing van het advies in het Imperial College-rapport onthult dat de auteurs wisten dat lockdown infecties niet kon elimineren, maar ze alleen kon vertragen: “Hoe succesvoller een strategie is bij tijdelijke onderdrukking, de latere epidemie zal dan groter zijn zonder vaccinatie, omdat er minder immuniteit is opgebouwd.

  Centra voor ziektebestrijding en -preventie pandemische planningsdocumenten stellen niet-farmaceutische interventies zoals sociale afstand niet effectief zodra een ziekte 1% van de bevolking van een regio besmet. Literatuur over dit onderwerp is wereldwijd unaniem.

  Volgens het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding zijn er geen historische waarnemingen of wetenschappelijke studies die de opsluiting door quarantaine van groepen mogelijk besmette mensen voor langere tijd ondersteunen om de verspreiding te vertragen. Het is moeilijk voor te stellen dat maatregelen zoals die in de categorie van sociale afstand geen positief effect zouden hebben door de overdracht van een luchtweginfectie bij de mens te verminderen. . . De wetenschappelijke onderbouwing van elke afzonderlijke maatregel is echter vaak zwak. ”

  De natuur vindt altijd een manier. Geen enkel virus dat invloed heeft op de ademhaling had ooit een “lockdown” nodig om te verdwijnen. Wat het nodig heeft, is kudde-immuniteit, bij voorkeur eerder dan later, bij voorkeur ontwikkeld door de jonge en gezonde om sterfte te minimaliseren. Politici weten dat de ziekte uiteindelijk zal verdwijnen, maar ze proberen een kritische massa ervan te overtuigen dat hun acties – moderne versies van de regendans – dat resultaat teweegbracht. Ze rekenen erop dat we ons gedragen als de bijgelovige duiven van de beroemde psycholoog B.F. Skinner.

  https://www.realclearpolitics.com/articles/2020/08/07/the_myth_that_lockdowns_stop_pandemics_143899.html

  Like

 13. Cleo zegt:

  Het structurele bedrog van de gewetenloze rat Rutte heeft in 10 jaar tijd Nederland in ALLE opzichten VERLOEDERD (zorg, onderwijs, huizentekort, belastingdruk, democratie, politie, defensie, onze nationale soevereiniteit, rechtspraak,etc.)!
  In Libanon ervaren de Libanezen NÚ waar dit op uitdraait: brede maatschappelijke CHAOS & ELLENDE!
  Het is NÚ TIJD voor weldenkende Nederlanders 🇳🇱 om dit te onderkennen en de macht van de amorele Rutte-kliek TERUG TE NEMEN!

  Like

 14. LUCIA zegt:

  Neen hoor Cleo, Nederland wacht braaf tot Rutte als een volgezogen teek naar het andere slachtoffer toewaggelt …liever geen druppel bloed meer dan van de bank af komen, er wordt nog voor minstens 20 jaar aan oude voetbalwedsrijden verwacht .

  Like

 15. Jan zegt:

  Rutte is net zo’n imbeciel als Fauci

  Zelfs de ontwikkelingslanden Algerije, India, Indonesië en Cuba die HCQ gebruikten, deden het beter dan de VS bij de behandeling van coronavirus – gemiddeld 79% beter!

  De laatste internationale testen van hydroxychloroquine-behandeling van coronavirus laten zien dat landen die het medicijn vroeg gebruikten een 79% lager sterftecijfer hadden dan landen die het gebruik van het veilige malariamedicijn verboden.

  Dit betekent dat Dr. Fauci, Dr. Birx, de CDC, de liberale nepnieuwsmedia en de techreuzen een leugen hebben gepusht die dodelijke gevolgen heeft gehad!
  …….

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/08/killer-fauci-even-developing-nations-algeria-india-indonesia-cuba-used-hcq-fared-better-us-treating-coronavirus-average-79-better/

  Like

 16. Bas zegt:

  https://t.co/W7nMdNAOMb?amp=1

  Nee, de 45e #hittegolf sinds 1901.

  #KNMI heeft in 2016, 16 hittegolven van voor 1950 laten verdwijnen na gegoochel met data. Ze noemen dat #homogenisatie. Daarmee lijkt hittegolven iets van de laatste tijd maar dat is het dus niet. No worry, enjoy

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s