EEN GESCHIEDENIS UIT EEN VER VERLEDEN…

Screenshot_123

Een overblijfsel uit een ver verleden.

(Geschreven door “Driek”)

Lang geleden – niemand weet meer hoelang, want op scholen wordt geen geschiedenis meer onderwezen – was er een schitterend welvarend land waar de bewoners intens gelukkig waren. Het ontbrak de bevolking niet aan levensgeluk en welvaart. Iedereen had voldoende te eten en vele bewoners van dat Utopia bezaten een auto en reisden verscheidene malen per jaar voor een vakantie naar het buitenland. Door toeristen werden vooral de zuidelijke landen druk bezocht. De bewoners van dat Paradijselijke land wisten soms van gekkigheid niet meer wat ze met al dat levensgeluk aan moesten.

Toen, lezer, kwam er een kentering in dat gelukzalige Paradijs. Een zondvloed van wilde horden uit islamitische landen stortte zich over Europa. De muren van het eens zo welvarend Europa brokkelden ineen en werden weggevaagd als nutteloos puin. De overwinning die door de aartsvijand islam behaald werd, leidde tot een verschrikkelijke armoe en ellende. Want de lieden die toen Europa gingen regeren, hadden weinig verstand van economie en politiek en zagen de wetenschap met vijandige ogen aan. Ze ontmoedigden alle wetenschappelijke onderzoekingen op het gebied van wiskunde, biologie, geneeskunde en sterrenkunde. Kortom alles waar de christelijke Europeanen hun ziel en zaligheid in hadden gelegd was tot een lage trap van verwaarlozing gedaald.

Hoe hebben de Europeanen het in hemelsnaam zo ver laten komen? We dienen, voor zover dat mogelijk is, terug te gaan in de geschiedenis. Nederland werd in die tijd bestuurd door een regering waarvan het hoofd, ene Mark Rutte, Minister-president was. Veel later werd die man als slaaf verhandeld, doch ik loop op de geschiedenis vooruit. Onvermijdelijk moesten de overwonnen christenen – laat ik ze hier maar zo noemen – zich bekeren tot de islam. Dat kon goedschiks of kwaadschiks. Doch die aardige Marokkaanse slager op de hoek ontpopte zich als een sadistische machthebber. Het bevel van die slager was wet. Er was geen ontkomen aan.

En het geschiedde dat de bewoners van dat eens zo vreedzame land vijf maal daags op hun knieën moesten om te bidden tot Allah. Dat ging gepaard met veel geschreeuw vanaf minaretten. Weigeraars of lieden die te laat kwamen, werden met zweepslagen naar hun bidplek geranseld. Neen, van die eens zo heerlijke levensvreugd was niks meer overgebleven. De bewoners van dat afschuwwekkende land leefden in angst en vrees.

Enkelingen waagden het verleden te doen herleven door het stiekem lezen van boeken, sommige waaghalzen waren lid van een geheime sekte, doch indien dat de plaatselijke imam ter ore kwam, werd hij overeenkomstig de wet van Allah ter dood gebracht. De islam had in alle opzichten gezegevierd. In alle straten der dorpen en steden waren aan de gevels der huizen luidsprekers bevestigd die luidkeels de zegeningen van de nieuwe wetgeving ten gehore brachten.

Later, pas veel later, toen de wereld onbewoonbaar was, de steden verwoest en de volgelingen van Mohammed door inteelt ineen waren gekrompen tot een piepklein aantal, waren er nog enkele  vooruitstrevende lieden die het plan opvatten een partij op te richten. Een partij voor Vrede Volk en Democratie. Iemand daarvan zoude de leiding op zich nemen. De leider van deze nieuwe partij benoemde zich zelf tot Minister-president. En die zelfbenoemde Minister-president leek een heel klein beetje op Mark Rutte.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, dictatuur, Europa, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op EEN GESCHIEDENIS UIT EEN VER VERLEDEN…

 1. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Leuk stukje maar ik vrees toch dat we nog een stapje verder terug in de tijd zouden moeten nemen, Mark Rutte is gewoon de tot nu toe laatste schakel in het verworden tot een dar- el- islam, Joop den Uyl, Dries van Agt, Ruud Lubbers, Wim Kok, Jan-Peter Balkenende zijn allemaal even schuldig.

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Onder het artikel staat;
   “Dit artikel werd geplaatst in Religie van de Vrede, achterlijkheid, BARBARISME”
   Met name dat barbarisme wordt tijdens deze hittegolf blootgelegd, Belgische badplaatsen zien zich genoodzaakt dagjesmensen te weren na massale vechtpartijen en op filmpjes is duidelijk te zien dat het ‘zwart zag van de mensen’ maar dan wel heel letterlijk, en ook in ons eigen Scheveningen gaat het helemaal mis.
   De boulevard is inmiddels verworden tot een zeer gevaarlijke plek waar allochtonen de dienst uitmaken en waar vechtpartijen aan de orde van de dag zijn.
   Het is natuurlijk een bekend fenomeen dat bij warmte de hormonen een beetje op hol slaan bij pubers en jongvolwassenen maar zoals zo vaak staat de politie weer machteloos.
   Als de politie zegt ‘machteloos te staan’ dan bedoelen ze dat ze erbij staan en toekijken.
   Ook zo ‘machteloos’ kijken ze toe hoe daklozen en al dan niet illegale arbeidsmigranten massaal ‘kamperen’ op parkeerplaatsen en op het strand.

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   De hier opgenoemde personen zouden eigenlijk, gelijk als in het verhaal van ‘A Christmas Carol’ (1843) van Charles Dickens, als een soort Jacobs Marley’s naar de huidige machthebbers moeten worden toegestuurd, dat zijn een soort Ebenezers Scrooge’s, en dan allemaal geketend met de kettingen van kasboeken, geldkisten, sleutels en dergelijke! En dan zouden de machthebbers eens moeten aanschouwen dat hun kettingen, die zij met hebzucht, gierigheid, machtslust, egoïsme en onderdrukking hadden gesmeed, nog tientallen malen langer zijn geworden dan die van Ebenezer Scrooge!
   Grappig is trouwens om te vernemen dat in een verhaal over ‘De Vijf’ van Enid Blyton, genaamd ‘De schat van de strandjutter’ (1961), de vier kinderen; George, Julian, Annie, Dick en de hond Timmy ooit een oude zeeman ontmoetten, Jeremiah Google, die het in zijn jeugd aan de stok kreeg met misdadige strandjutters die schepen op klippen lieten lopen om de buit daarvan te bemachtigen en de overlevenden te doden!
   Een van hun leiders was een zekere Bill en twee verre achter-, achterkleinzonen van hem, een soort reïncarnaties van hem, hadden als voornamen eveneens Ebenezer en Jacob!

   Like

 2. Bas zegt:

  Like

 3. Harry Willemse zegt:

  Maar maar maar de islam is toch vrede? Dat zeggen zij zelf en ook het nieuws ( NOS) zegt het dus is het waar.

  Like

 4. Bas zegt:

  Like

 5. Republikein zegt:

  We gaan naar een contactloze samenleving, China geeft de toon aan, en weg met Hollandse gezelligheid, niet dat dat mijn keus is, we worden min of minder gedwongen.

  Een voorbeeldje van “pech hebben”.

  Reizigers hebben meer geluk gehad op Alipay, dat vorige week een zevenstappenproces introduceerde waarbij bezoekers paspoort- en visuminformatie aan Alipay moeten voorleggen, voordat ze geld met een overzeese kaart op een prepaid kaart laden.

  In een badkamer bij de Grote Muur raakte Catherine De Witte, een Belgische marketingadviseur, onlangs gefrustreerd. Ze zwaaide met haar handen voor een high-tech toiletpapierautomaat, stak haar vingers in de gleuf en stampte uiteindelijk op de machine. Ze was niet geamuseerd toen ze de QR-code zag.

  “Je hebt het toilet echt nodig, en het toilet geeft je alleen toiletpapier als je iets vreemds met je telefoon kunt doen,” fumde ze. Travelers have had more luck on Alipay, which introduced a seven-step process last week that requires visitors to submit passport and visa information to Alipay, before loading money using an overseas card onto a prepaid card.

  In a bathroom near the Great Wall recently, Catherine De Witte, a Belgian marketing consultant, was getting frustrated. She waved her hands in front of a high-tech toilet-paper dispenser, jammed her fingers into the slot and finally pounded on the machine. She wasn’t amused when she saw the QR code.

  “You really need the restroom, and the restroom only gives you toilet paper if you can do something strange with your phone,” she fumed.

  https://nworeport.me/2020/08/08/flashback-before-the-covid-19-scamdemic-china-and-wall-street-bankers-pined-for-cashless-society/

  Like

 6. verwardeman zegt:

  WELNEE DRIEK , MIJN BESTE !
  Het ging anders : na het jarenlange met lede ogen aanzien van de dreigende ondergang van
  Europa besloten twee toenmalige LEIDERS om hieraan een einde te maken .
  Deze leiders heetten Putin en Trump .
  Nadat ze hun onderlinge verschillen hadden bijgelegd , besloten zij het – met uitsterven
  bedreigde – blanke Europese volk te hulp te komen.
  In een soort Blitzkrieg , werdt BRUSSEL door luchtlandingstroepen overvallen en werden
  de corrupte moSSelknuffelaars gevangengezet .
  Ook diverse koningshuizen moesten er – vanwege Bilderberg – aan geloven.
  Beide legers verspreiden zich vervolgens razendsnel over West Europa , waarbij zij
  elke iSSlamitische oppositie volledig VERPULVERDE .
  Het hierna volgende Neurenberg 2.0 proces was een waar feest voor de bevolking !
  Alle moSSelknuffelende veraders werden in het openbaar aan hijskranen opgeknoopt
  en omdat het toch om enkele honderden veraders / Bilderbergers ging , duurde de feesten
  – met gratis eten en bier en zitplaatsen – enkele weken lang , een dolle boel !!!!
  Nadat het iSSlamitische gezwel volledig was uitgesneden , ontstond er tussen de drie
  parteien – Europeanen , Russen en Amerikanen – een geweldige broederschap welke
  tot op de dag van vandaag voortduurd.
  Overigens heeft een toenmalige politieke stroming , genaamd LINKS , nooit nog een
  poot aan de grond gekregen daar de jeugd – vanaf de lagere school – tijdens zeer
  goede geschiedenislessen leert om hier NOOIT MEER IN TE TRAPPEN !
  De blanke Europeanen leven sindsdien LANG en GELUKKIG .
  Zo ging het volgens mij , Driek .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s