GOEDGELOVIGE SUFKUTTEN…

Screenshot_103

Een familie van sufkutten voor de buis.

(Door: “Driek”)

Onlangs las ik op deze site dat één onzer lezers de Nederlanders sufkutten noemde. Ik moet dat volkomen beamen. Het is de juiste benaming voor die schaapachtige volgzaamheid en grenzeloze achterlijkheid van de Nederlanders die nog altoos hun stem uitbrengen op de VVD of andere malicieuze partijen die Nederland rijk is. (Ik denk aan de Dierenpartij en de Ouderen Partij en Groen Links). Het weerstandsvermogen van het Nederlandse volk tegen het leugenvirus van onze regeringspartijen grenst werkelijk aan debiliteit. Ik kan het niet anders benoemen. Die vileine lieden in Den Haag maken mijn toch al overgevoelige zenuwen volkomen van streek.

Nederland is zo goed als bankroet. Wijl grote aantallen asielzoekers wekelijks binnenstromen, blijven die sufkutten geloven in de woorden van Mark Rutte die lult als een Amerikaanse dominee en de boel belazert als een energieleverancier. Het misleide volk blijft horende doof en ziende blind. Ik vind Rutte een misselijkmakend figuur met het aureool van een leider, doch is hij niets meer dan een egotripper die de ontreddering van Nederland met een woordenbrij tracht te camoufleren.

Hoe is het toch in hemelsnaam mogelijk dat een Minister-president een uitgerangeerd personage als vrouwe Ankie Broekers Knol (1946) handhaaft als staatssecretaris van Justitie en Veiligheid? Een gepensioneerde oma die niks tot stand brengt en zich in leugens verstrikt? En straks, lezer – straks gaan al die debiele sufkutten weer enthousiast stemmen op Mark Rutte. Echt waar. Dat doen ze, gegarandeerd. Lezer, ik slaap er meer niet van.

Doch als wantrouwend observator van onze Haagse regeringsleiders en lezer van deze kritische site van E.J. Bron, is er geen twijfel meer mogelijk dat wij als een op hol geslagen paard draven naar een pijlloze afgrond. Tegen deze boevenstreken der Haagse sujetten is geen verweer meer mogelijk. Ik vind het maffiapraktijken. Doch laat ik op deze met zon overgoten dag, waar in eindeloos lange files de zorgeloze burger zich naar koele watervlakten verplaatst, niet al te pessimistisch zijn. Want, spitse lezer, staat er niet geschreven Zalig zijn de armen van geest?

 Ik wens U allen nog een mooie zomerdag.

PVV nieuw

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

44 reacties op GOEDGELOVIGE SUFKUTTEN…

 1. Vulkanoloog zegt:

  Niet voor niets dat ik dikwijls roep: steek de dijken maar door. Verlos dit land van zijn diep achterlijke bevolking en geef het terug aan de zee/natuur. Liever dat dan onderdeel te moeten worden van die EU als wingewest en provincie, overgeleverd aan de mohammedanistische en socialistische krachten…

  Geliked door 7 people

 2. Bob Fleumer zegt:

  De kapitein Rutte van ons schip van staat heeft geen idee van navigatie weet de bestemming van ons land niet en wil daar blijkbaar ook niet over nadenken. En omdat hij niet wil nadenken en dat blijkbaar ook niet kan, kan hij niet anders dan anderen volgen op het pad naar de ondergang. Een echt mens met verantwoordelijkheid zou al lang zijn opgestapt gezien de ravage die hij heeft aangericht.

  Geliked door 7 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Het blijft maar doorgaan, Bob. Rutte afschilderen als een dwaas die niet weet wat hij doet.

   Rutte is een uitermate intelligente rotschoft, die moedwillig bezig is Nederland naar de ondergang te helpen, zodat er een Nieuwe Wereld Orde gevestigd kan worden. Tezamen met Bilderberg, de VN, de WHO, Bill Gates en mogelijk ook Soros.
   Noem ze geen dwazen of herzenlozen. Het zijn subversieve elementen, die in een normaal Nederland voor het gerecht gebracht zouden worden. In een normaal Nederland wel, ja. Maar niet in Sufkutterije.
   De dwazen die niet weten wat ze doen, zijn de Nederlandse kiezers. Díe willen en/of kunnen niet nadenken.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 8 people

   • Julia zegt:

    J.C. th, Kohler iNederlanders daar moet men het echt niet van hebben. Door angst, lafheid en zelfingenomenheid doen zij één ding samen en dat is volgzaam lijdzaam hun ondergang definitief tekenen. Rutte is niet dom maar een zeer geschikte trekpop met al zijn komedie een rad voor ogen te draaien en listige leugens terwijl hij donders goed op de hoogte is van wat er door Bilderberg en de rest van het elitaire tuig is bekonkeld op de geheime conferenties. Vandaar dat hij ook de hielen likt van de Oranjes die mede schuldig zijn door hun actieve deelname in o.a. Bilderberg (kijk naar de vrij recente geschiedenis van Beatrix en haar Oranje voorgangers). Nederlanders kijken uitsluitend naar de dag dat zij hun rood wit blauwe vlaggetjes uit de kast kunnen halen om deze club lieflijk toe te zwaaien. Hieruit blijkt dat de gemiddelde massa Nederlanders naïef en dom zijn en te laf om de daadwerkelijke realiteit onder ogen te zien. Maar de realiteit is dat zij zich hebben overgeleverd door onderdanigheid aan deze elitaire club en de gevolgen hier jaren van zullen merken. Rutte draait dacht het niet hij wil geen landelijke verplichting om overal mondkapjes te dragen maar het blijkt dat het merendeel van de bevolking hier een sterke voorkeur voor heeft behalve de afgelopen stranddagen waar ze als mieren zonder mondkapjes op de stranden liggen. In eigen kringen klagen wat er volgens hen door de overheden niet goed gaat maar ondertussen massaal op deze partijen blijven stemmen maar in hun hart niet durven uitspreken aanwelke partij waar zij achter staan want dat vinden hun vriendjes, werkgevers en kennissen niet zo leuk. Zo kan ik nog wel heel veel punten opnoemen en vergeet ook niet dat in WOII 1 op 3 Nederlanders fout zat dus zit het blijkbaar toch in de genen. Kortom medelijden met heel veel Nederlanders heb ik niet door wegkijken en lafheid hebben zij mede aan de dictatuur en sociale controle meegewerkt.

    Geliked door 6 people

   • Tistochwat zegt:

    J. C. Th. Köhler 8 augustus 2020 om 15:25

    **********

    Ik zou het helemaal niet erg vinden als iemand Rutte een gewetenloze genocidepleger zou noemen.

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    Bravo , bravo , en nog 3 x bravo

    en met kleine letters…. , vriend, geweldig duidelijk

    ome BOBZELLUF

    Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Wat een fijne reactie, een verdiende ondersteuning @ Julia, zo heet de vriendin van mijn vrouw ook.
    Zou het aan de naam liggen?

    Like

 3. Bas zegt:

  Niet op t journaal
  Frankrijk

  Geliked door 4 people

 4. Bas zegt:

  Idioot en racist?
  https://www.telegraaf.nl/entertainment/1471969384/akwasi-pleit-voor-partij-voor-mensen-van-kleur

  ’Er is niks mis met mij, er is wat mis met Nederland’

  Akwasi pleit voor ’partij voor mensen van kleur’

  Akwasi hoopt dat er snel een partij komt in de Tweede Kamer die de belangen gaat behartigen voor mensen van kleur. De muzikant zegt het onbegrijpelijk te vinden dat dieren nog beter zijn vertegenwoordigd in Nederland.

  Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Wat zou er gebeuren trouwens als iemand een partij voor blanke mensen zou willen oprichten, de Partij voor de Blanken? Of een winkel voor blanke mensen wil openen?

   Geliked door 4 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “De muzikant zegt het onbegrijpelijk te vinden dat dieren nog beter zijn vertegenwoordigd in Nederland.”

   Misschien vinden wij in Nederland dieren wel belangrijker dan parasieten van zijn soort. Als ik Akwasi zie, heb ik steeds de neiging om naar de DDT te grijpen, in het kader van de ongediertebestrijding.

   Fijn weekend allemaal.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 3 people

  • Gienekehado zegt:

   Ahw ik AlKwakki een ***** vind, ben ik het wel met ‘m eens. Ons landje is zo ong. voor 35% OF NOG MEER gekleurd en dat zie je niet terug in de 2e(slaap)Kamer!! Zal ze leren de Sufk……..

   Like

  • koddebeier zegt:

   Met als zijn negatieve commentaar op Nederland snap ik niet waarom hij niet oprot !!
   Hij bijt de hand die hem voert………………………….dus trek z’n paspoort in en flikker hem het land uit .

   Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Bas 8 augustus 2020 om 12:39

   De muzikant zegt het onbegrijpelijk te vinden dat dieren nog beter zijn vertegenwoordigd in Nederland.

   En de ‘muzikant’ praat niet over het ‘halal’ doodmartelen van steeds meer dieren?
   Dat vindt de ‘muzikant’ allemaal prachtig?

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Het is heel kenmerkend voor een zwarte , dat ie maar een deel van het geheel ziet of snapt .
    Daar doe je niks aan , dat gaat al honderdduizenden jaren zo .
    Beetje horizontale leercurve , zeg maar .
    Ze hanteren nog gewoontes die ze van de chimpansees geleerd hebben , écht waar !
    Of van hun gemeenschappelijke voorouders .

    Kortom , interdisciplinair denken , is ze niet gegeven .
    En negers die hier nog wel wat bereikt hebben , deden dat omdat sommigen in staat zijn een verhaal redelijk goed te reproduceren .

    Maar iets zelf uitvinden of ontdekken , daar zal je ze niet op betrappen !

    Like

 5. Bas zegt:

  https://amp.nos.nl/artikel/2343283-zaans-zorgpersoneel-boos-over-bonusregeling-voor-managers.html?__twitter_impression=true

  ‘Zaans zorgpersoneel boos over bonusregeling voor managers’

  Sommige verpleegkundigen van het Zaans Medisch Centrum zijn boos over een bonus die is uitgekeerd aan enkele leidinggevenden zonder daar verder ruchtbaarheid aan te geven. De verpleegkundigen kregen zelf niks extra’s, melden betrokkenen aan De Telegraaf.

  De ondernemingsraad kwam bij toeval achter de gratificatie, gegeven aan leidinggevenden die hebben overgewerkt tijdens de coronacrisis. De OR trok na de ontdekking aan de bel bij de Raad van Bestuur, maar een gesprek liep op niets uit. De raad vindt dat iedereen een extraatje moet krijgen, of niemand.

  Geliked door 5 people

  • Gienekehado zegt:

   Dit kan alleen maar in een omgeving waar (bijna) iedereen INGEKAKT is, de FUT er uit is!! Die Vieze Graaiers gaan er vanuit dat ze er mee wegkomen. Wat een Stel Viezeriken, een schop onder hun obese kont, weg met dat VULLES!!

   Like

  • Gienekehado zegt:

   IC-personeel is het zat, geef ze ’s ongelijk! Ik heb het idee dat zodra de temperatuur weer flink daalt, de ziekenhuisopnames (op de IC), ook weer de hoogte ingaan. Nog even en de R zit weer in de maand. De R van KUTTE!!
   ‘Ic-hoofd VUmc: ‘De motivatie en opofferings­bereidheid zijn afgenomen’.

   Like

 6. Bas zegt:

  Mensen die kokend water over een homo gooien moet je voor straf confronteren met de grondwet. Dat zal ze leren.

  Geliked door 2 people

  • Gienekehado zegt:

   Haha, die Kortekaas, Goedheilige Homo (Sufkut!). Zouden al die Asylum Gays geen “tegenprestaties” hoeven te leveren???? Haha, leer mij de homo’s kennen!!

   Like

  • koddebeier zegt:

   wet ???? ha ha

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Het gebeurde in een AZC terwijl in Nederland dagelijks de monden overstromen over homo geweld (wat absoluut vreselijk is) maar over deze luizen wordt rijkelijk door de NPO gezwegen. Dit soort smerig tuig die deze zware misdaad in zijn hoofd haalt dient openbaar terecht gesteld te worden. Zijn gratis toebedeelde advocaat zal wel pleiten dat deze misdadiger verward of getraumatiseerd is en komt er met een sisser van af. Maar zie links Nederland verzwijgen waar daadwerkelijk de meest misselijke en walgelijke barbaren geweld gebruiken maar wel worden voorzien van leefgeld en onderdak. Waar blijven die grote monden allemaal nee we dwepen mee met zielige terroristische organisaties zoals BLM met voortdurend gezeik over racisme en zien niet dat dit soort zwarten de grootste racisten zelf zijn en die geïmporteerde barbaren die grootste sadisten.

   Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   Goh en dan te bedenken, dat als je een koksopleiding volgt, waar je alles van koken moet leren, ze je nou net niet met de grondwet om de oren slaan maar die heb je ook f…g niet nodig, om te weten hoeveel schade je kunt berokkenen, met kokend water en als iemand dat niet weet, geloof ik in het recht van demonstratie en dan letterlijke gelijkwaardige demonstratie.

   Like

 7. G.F. zegt:

  Helemaal de waarheid!

  Like

 8. Tineke zegt:

  Sufkutten inderdaad.
  Het is om moedeloos van te worden.
  Ik had van de week een gesprek met een geliefd familielid,die zeer ingenomen is met het beleid van staatsman Rutte.
  Ze is intelligent als de pest,maar heeft medelijden met met mij omdat ik altijd in de contramine ben.
  en vindt mij eigenwijs omdat ik niet HAAR mening deel.
  We hebben maar afgesproken dat we het niet meer over politiek zullen hebben.
  machteloos voel ik mij vaak,en denk steeds vaker,zoek het maar uit,je komt er nog wel achter !

  Geliked door 7 people

  • Monalisa zegt:

   over politiek praten en bekvechten komt ruzie van, denk gewoon stik. Gr een warm weekend

   Geliked door 5 people

   • Gienekehado zegt:

    Hahahahahahaha… Bekvechten…. Hahahahahaha, sloan pa!

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    nou grote oude vriend, zo ben ik niet opgegroeid ….
    Ik heb mijn oude vriend en buurman en mede harrdloper,
    die het altijd te druk had, en VVD stemde, en daarna nog VVD stemde
    en toen hij orgel les nam na zijn pensioen nog VVD stemde

    toen zijn vrouw gillend riep we moeten emigreren, ze staan nu overdag zelfs hier op de oprit in de containers te kijken

    NET OPA EN OMA GEWORDEN, EN DAT TUIG DAT HIER BINNEN GELATEN WORDT, fredddddddddddd we moeten EMIGREREN

    DUS HEEFT OME BOB GLIMLACHEND GEVRAAGD , WAT HEB JE DAN DE LAATSTE KEER GESTEMD ???????????????????????????

    HEEL DOM KIJKEND WAS HET ANTWOORD …VVD . EN ZIJN EUQUALYPTA OOK !

    DUS NADAT IK ZE DE TOUWTYPHUS HAD GESCHOLDEN, DAT ZIJ DUS MEDEVERANTWOORDELIJK ZIJN, VOOR DIE TYPHUS BENDE IN NEDERLAND NA 3 JAAR VVD STEMMEN ….

    EN DAARNA LACHEND HET HUIS VERLATEN OM NOOIT MEER TERUG TE KEREN

    KIJK DAARNA SLAAP JE OOK HEEL LEKKER, EN HULLIE !!! NIET

    DUS NIET DENKEN STIK , DAT ROEP JE DUS ALS JE ZE DE PESTPOKKEN HEBT GESCHOLDEN ALS LOBOTOMY PATIENTEN .

    HUGGIE OOM BOBBIEEEEEEEEEEEE

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Wie moten we slaan 🥊🥊 ik sla geen vrouwen

    Like

  • Tistochwat zegt:

   Tineke 8 augustus 2020 om 13:54

   Ik heb al vele jaren geen familie meer: zo links als de pest.
   Oliedom, ze willen niets, maar dan ook NIETS van je aannemen.
   En straks allemaal in de rij voor ‘het vaccin’.

   Geliked door 5 people

   • Monalisa zegt:

    😂😂😂😂

    Like

   • LUCIA zegt:

    Tistochwat; Denk dat we allemaal hier zo’n beetje vreemdgangers zijn in de familie, bij mij in de familie is niemand in politiek geïnteresseerd, ze weten b.v. ook niet meer wat er 4 jaar geleden gebeurd is, ik had net zo goed van een andere planeet af kunnen komen, wat hen betreft en ik bekijk hen dus ook met verwondering en verbazing, soms met afgrijzen , Je zou je soms afvragen wat een eicel en spermacel bezielt om uit te groeien tot een 9-maandsproduct….. wat de planeet daarna alleen maar ellende bezorgd. Ik denk wel eens ….dat we het verkeerd zien, de mens is geen hoogtepunt van de evolutie…. maar een dieptepunt en helaas niet alleen voor onze soort, niet dat we als soort slecht zijn maar de combi domheid en onverschilligheid pakt slecht uit voor de planeet, zeker afgezet tegen een slimme en slechte elite die ons bestuurt.

    Geliked door 2 people

   • Gienekehado zegt:

    @LUCIA… TOP! Ik heb niet de gave om het zo duidelijk te stellen, jij wel! Van een andere planeet, zo voelt het!

    Like

  • Gienekehado zegt:

   Van de week ook nog bij 2 Sufk… geweest. Aardige luitjes hoor, maar that’s all. Eenmaal weer thuis, gelijk plat. Die Sufk…kosten alleen maar energie. Met hun koetsjes/kalfjes gekwek, zuigen ze je helemaal leeg. ‘Maak je toch niet zo druk, is hun mantra. Zóóóóó moe van al dat volk!

   Geliked door 4 people

   • fleckie zegt:

    Troost U, U ondervindt dat niet alleen,!! ( of ze blijven mekkeren over een of ander krantenbericht). en gewoon denken,” bepaalde zaken begrijpen ze, ondanks het gemekker, gewoon NIET

    Like

 9. Gienekehado zegt:

  Ik heb het idee dat Transen uit het buitenland hier in NL …… OP ONZE KOSTEN……. worden omgebouwd!!!! Verdomd, als het niet waar is!!!! Meen dat dhr. Kortekaas ook gevluchte homo’s opvangt bij hem thuis. ‘Een warm en veilig nest!!’ Hahahahahaha…..

  Like

 10. Bas zegt:

  Kijk naar dit filmpje aub en retweet dit. Zou je een vluchteling opnemen ? “Ja hoor” is het antwoord. Later verschijnt Ali die onderdak nodig heeft. Dezelfde mensen zeggen nu allemaal NEE ! Die doen allemaal een
  @claudiadebreij tje. Hypocriet links ten voeten uit

  Geliked door 5 people

 11. BigLJohn zegt:

  Moet je die familie gehypnotiseerd kijken naar die TV (het model hondenhok) van Philips. 80 a 90 jaar geleden was er ook zo een die kon praten als Brugman en het charisma had van een geslepen goeroe. Zijn hypnotishe blik was alom bekend. De legerleiding verloor elke discussie met hem. Hij was in staat om aan de macht te komen en te blijven tot dat; geheel Duitsland platgebombardeerd werd. Bij Rutte zien we hetzelfde beeld; Aan de macht gekomen en blijven, praten als Brugman, en ook dat charisma waar velen nog intrappen tot dat; Compleet Nederland aan de dictatuur en grote armoe is. Dr. Goebbels praktiseerde het al; Je praat ze net zo lang een leugen aan (hersenspoeling) totdat iedereen in die leugen begint te geloven. Dit is wat de MSM media ook doet. Mensen krijgen niets anders meer voorgeschoteld als; Corona is zeer dodelijk en zeer besmettelijk. Volg de instructies op. Inderdaad Driek, zalig zijn de armen van geest. Maar wat schieten wij daar nu mee op. Door die armen van geest worden wij de afgrond mee ingesleurd !

  Geliked door 2 people

 12. Gienekehado zegt:

  Óóóóóóoóóhhhhh… Overvallen door 4 mannen. Laat mij raden! Je moet toch wat, het duurt nog even voor de Oetkering weer overgemaakt wordt.
  https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/het-huis-van-nikkie-de-jager-is-overvallen/ar-BB17Jghh?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Like

 13. Bas zegt:

  Boten én vliegtuigen vol…

  Meestal retweet ik Russia Today (Kremlin-propagandacentrum) niet, maar soms hebben ze inhoud die anderen niet hebben. Hier kunnen we zien dat de duizenden bootmigranten die onlangs over het Engelse Kanaal zijn aangekomen, niet genoeg zijn. Nu vliegen ze ze ook over vanuit Griekenland

  Geliked door 1 persoon

 14. David zegt:

  Beste Driek, mooie zomerdagen zijn er bijna niet meer. De laatste dagen de hele lucht vergeven van chemtrails, chemische troep dus. Door de sluierbewolking kan de aarde s nachts niet afkoelen en vormt zich een muur van hitte, waarna weer stortbuien en water overlast. Zelfs tegen kinderen liegen ze hier over, zie het jeugdjournaal van 15 juli jongstleden

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s