Macgregor: “Duitsland betaalt rekening voor ongewenste islamitische binnendringende vijanden”

Screenshot_101

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

De gedoodverfde Amerikaanse ambassadeur voor Berlijn ziet gevaar door migratie van moslims

Zoals “PI-News” al berichtte, heeft de Amerikaanse president Donald Trump op 29 juli Douglas Macgregor (foto) als opvolger van de Amerikaanse ambassadeur in Duitsland, Richard Grenell, genomineerd. De 73-jarige gepensioneerde kolonel van het Amerikaanse leger is op dit moment werkzaam als politicoloog, militair theoreticus, schrijver, adviseur en geeft vaak commentaar op de tv-zender “Fox News”. Macgregor schijnt ook een kundig islamcriticus te zijn, want hij liet zich in de afgelopen jaren duidelijk uit over de bedreiging van Europa door de islamitische massa-immigratie uit.

PI News (2)

De “Welt” publiceerde afgelopen woensdag zijn door CNN verzamelde uitspraken. Volgens hem zouden islamitische migranten naar Europa komen om het continent in een “islamitische staat” te veranderen. Hij heeft kritiek op de Duitse regering dat zij in plaats van voor haar strijdkrachten miljoenen voor “ongewenste islamitische binnendringers” zou uitgeven.

Toen ik in een toespraak bij Pegida-Duisburg in juli 2015 het begrip “invasie” voor de massa-immigratie uit islamitische landen heb gebruikt, werd ik daarvoor door het kantongerecht Duisburg veroordeeld wegens “geringe volksophitsing”. Ik ging hiertegen echter in beroep. De zaak werd inmiddels geseponeerd.

De Duitse islamkritiek zou met de benoeming van deze Amerikaanse ambassadeur enorm versterkt worden. Zo zou hij in een radio-interview in 2016 gezegd hebben dat islamitische migranten “niet assimileren” en “geen deel van Europa” wilden worden. Ze zouden komen om er van “te profiteren, te consumeren” en zich vestigen in de landen van andere mensen “met het doel Europa te islamiseren”. Dat zou een “slechte zaak” zijn voor het Westen en de Europeanen.

In een in 2015 gepubliceerd interview zou hij hebben bekritiseerd dat de Europese Unie islamitische vluchtelingen “zeer luxe” en “extreem dure” sociale uitkeringen zou hebben toegestaan. Want deze zouden komen “om alles over te nemen wat ze zouden kunnen krijgen”.

In 2018 zou Macgregor de Duitse verwerking van het verleden en de confrontatie met de gruweldaden van het land in de Tweede Wereldoorlog een “zieke mentaliteit” hebben genoemd. Generatie op generatie zou voor de zonden van datgene moeten boeten wat in 13 jaar Duitse geschiedenis gebeurd zou zijn, en de andere 1500 jaar Duitsland zouden geïgnoreerd worden. Dit zou fataal zijn, want Duitsland zou een beslissende rol in Midden-Europa spelen bij de “verdediging van de westelijke civilisatie”.

Het is niet verwonderlijk dat politiek links in Amerika zich nu fel verzet tegen het voorstel van Donald Trump om Macgregor als ambassadeur naar Duitsland te sturen. De Amerikaanse Senaat moet dit voorstel nog bevestigen, maar er staat nog geen datum vast voor de hoorzitting. Voor het islamkritische patriottische verzet in Duitsland zou Macgregor een enorm belangrijke versterking betekenen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Donald Trump, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Rechts geluid, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Macgregor: “Duitsland betaalt rekening voor ongewenste islamitische binnendringende vijanden”

 1. Eppo zegt:

  Een man met visie , inzicht , kennis en kunde .

  Hier in Nederstan hebben die clubs uit t Haagje er ook een groot Murken meuk ghetto van gemaakt .
  Parasieten , Opvreters , Crimigranten en Niks Toevoegenden voor dit Land massaal geimporteerd .
  Om te verhullen en te verbloemen dat Ze alles hebben verkloot hier.
  Geen verzorgingshuis , verpleeghuis , pensioen , veiligheid ,welvaart .

  Geliked door 3 people

 2. G.F. zegt:

  Laat de man maar zo snel als mogelijk naar Duitsland komen. Liever gisteren dan vandaag. Misschien valt er nog iets te redden. Want het kantelpunt nadert met rasse schreden, en dan is er helaas geen weg meer terug. En hoe denkt Pete Hoekstra eigenlijk over deze problematiek?

  Geliked door 1 persoon

  • G.F. zegt:

   Rood moet zijn: redden. Wil je moet zijn: want.

   Like

  • Julia zegt:

   G.F. Helemaal mee eens maar dan zullen we tegelijkertijd de wanbeleid misdadigers in Brussel en al degenen in de politiek van de lidstaten dit misdadig wanbeleid jaren hebben mee gewerkt en zelfs nog vele miljarden van de belastingbetalers die zijn verspild uit al die overbetaalde misdadigers die bewust Europa naar de donder hebben geholpen keihard moeten afrekenen. Dit wanbeleid is inmiddels dermate de spuigaten uitgelopen en absoluut niet meer te tolereren uiteindelijk heeft het volk de macht.

   Geliked door 2 people

 3. Bob zegt:

  Dit is een manmet kennis van zaken.
  Overal waar de Islam toe slaat krijg chaos en armoede
  en terreur.
  Libanon was voor de islamisatie rijk en goed geleid.
  Sinds de VN er zijn troepen heeft wordt het een
  terreur gebied.
  Nederland en heel de EU is hard op weg zo’n gebied
  te worden.

  Geliked door 1 persoon

 4. BigLJohn zegt:

  Als vreemde ogen (Douglas Macgregor) van een afstandje zien hoe Duitsland naar de afgrond dendert, dan moet dit wel waar zijn. De huidige Duitse leiders doen als of ze uit hun neus bloeden en denken dat Duitsland zijn leidende rol kan blijven behouden. Maar als Duitsland griep krijgt word Nederland verkouden zegt men wel eens. De hele wereld hangt economisch aan elkaar, maar de Covid aanhangers (socialisten c.q. communisten) alsmede The NWO zullen er wel voor zorgen dat de complete mensheid in een diepe afgrond gestort gaat worden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s