Met Zuckerberg: de “goddelijke” drie-eenheid

Screenshot_104

(Door: “bozeoudeman”)

Facebook-oprichter Zuckerberg is sinds donderdag centibiljonair, nadat zijn fortuin de $100 miljard was gepasseerd. De waarde van de ‘filantroop’ steeg, nadat hij had aangekondigd dat Facebook de app Instagram Reels voor het delen van video’s zal lanceren, waarmee hij hoopt TikTok te evenaren.

Zijne ‘heiligheid’ heeft een belang van 13% in het bedrijf en zijn nettowaarde is hierdoor tot boven de $ 100 miljard gestegen, nadat aandelen Facebook met 6% stegen na de aankondiging van de introductie van de nieuwe app in de VS.

Zuckerberg voegt zich hiermee bij Amazon-oprichter Jeff Bezos en Microsoft-oprichter Bill Gates als de drie enige mensen ter wereld die centibiljonair zijn, met z’n drietjes zijn ze inmiddels richting de $ 1000 miljard waard.

Nog meer zelfs dan Gates zo direct groen licht van de VN krijgt om zijn ‘maak zeven miljard mensen tot gewillige robotten programma’ te starten. Roofridders zijn nog nooit zo machtig geweest als nu vandaag, dankzij bijna 100% politieke en mediadweilen.

Mijn god, wat ben ik blij niet lang hier meer te zullen zijn, wat een verschrikking wacht de mensheid als dit soort gewetenloze demonen hun duivelse werk mogen en zullen uitvoeren: een vorm van slavernij en genocide die onvoorstelbaar is. Droom lekker verder jeugd, neem nog een blowtje!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Met Zuckerberg: de “goddelijke” drie-eenheid

 1. fleckie zegt:

  De blowtjes zijn. HIER toch geïntroduceerd. door de gastarbeiders ,noord- Afrikanen , , de hashhiesh, de marihuana, en heroïne toch door de TURKEN, …….maar ja, Amerikaanse soldaten in VIETNAM. MOCHTEN. blowen, ( zoals. Billy . JOELL, zong in zijn. ZEER . IN. FORMATIEVE lied.!! …… dan. bestaat er nog de informatie hoe de NU. zeer uitgebreide . cocaïnehandel opgestart
  werd in Latijns- Amerikaanse landen, [ BOLIVIA, etc. door een zeer beruchte Nazi, ( als slachter van de Franse stad Lyon, KLAUS. BARBIE, bekend! …….<~<~<~<~<~<~<

  <~<~<~<~<~<~<~

  Like

 2. Gerrit zegt:

  Het gevaar is dat deze Dagobert Ducks met hun geld de wereld naar hun hand proberen te zetten net zoals Soros al jaren doet. Het subsidiëren van allerlei in principe foute stichtingen. En de eigenaren van onze Postcodeloterij hebben daar ook al een handje van.

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Daar is dat elite tuig al jaren en jaren mee bezig, voor de wereld zou het stukken beter zijn als deze lieden verdwenen !

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Ja o.a. de Clinton foundation en ook als er rampen gebeuren, doneert ook de roverheid namens ons, toch makkelijk strooien met andermans hagelslag, naar diezelfde soort foundations daar is o.a. ook een groot deel van het geld voor Haiti aan blijven hangen., Het werd aan allerlei amerikaanse stichtingen in beheer gegeven… vraag maar aan de poes om op de melk te passen. I
   Ik las laatst nog op dit forum,. iemand die tekeer ging over.. “die zwarten… kijk maar naar Haiti nog steeds een puinhoop”, tja domheid blijf je houden maar nu even names mij, die mensen daar hebben het geld nooit gezien,.Is vast geinvesteerd in pedocircuits waar onze 1%, voornamelijk blank, veelvuldig gebruik van maakt.
   Overigens denk ik zelf niet zo in kleur… een engerd is een engerd in alle kleuren maar zo de Fora bekijkend, moet ik concluderen dat domheid toch troef is.. op enkelingen na !!! Overigens ben ik geen fan van organisaties op basis van kleur dat vind ik een te pover criterium..

   Like

 3. Bas zegt:

  Iets anders

  Like

 4. R Thomasson zegt:

  @Bozeoudeman. Men kan tegen Amazon-oprichter, Jeff Bezos, weinig negatiefs melden. De man heeft een online koop- en verkoop imperium gebouwd. Mensen nemen zelf de beslissing bij Amazon iets te bestellen. Er zijn ook talloze andere online bedrijven, waar men spullen kan kopen. Jeff Bezos geeft schrijvers de kans hun werk uit te geven. Zij zijn niet meer afhankelijk van arrogante uitgevers en literaire agenten, die tot nu toe als oppergoden golden. Echter, dat geldt niet voor Mark Zuckerberg en Bill Gates. Beide zijn, met George Soros, de zichtbare vertegenwoordigers van NWO-geldvampiers. Zij zijn ooit als mensen geboren. Door pathologische onstilbare zucht naar – nog meer – geld, hebben zij hun menselijkheid verloren. Zij zijn monsters. Bill Gates heeft de top van de medische wereld omgekocht; inclusief de VN-club WHO en instituten als de RIVM. Hij heeft ook, in de naam van de “filantropie” aandelenpakketten in alle leidende Pharma-industrie. Deze monster heeft geen bal verstand van virologie en epidemiologie. Geld geeft hem mogelijkheden een moderne Dr. Mengele te spelen met levens van miljoenen mensen en kinderen in de Derde Wereld https://commonsensetv.nl/bill-gates-een-kwaadaardige-levensgevaarlijke-psychopaat/ en https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/bill-melinda-gates-vaccinatiefraude-in-india/ Nu probeert hij zelfs (op verplichte basis) in het westen te experimenteren: https://stichtingvaccinvrij.nl/de-wereldwijde-vaccinagenda-van-bill-gates-een-win-win-situatie-voor-farma-en-verplichte-vaccinatie/. Wij kunnen ons tegen deze gevaarlijke rijke psychopaat beschermen: NIET TE LATEN VACCINEREN TEGEN DE CORONA. Wij willen ZIJN DREK niet in ons lichaam hebben. Niemand kan ons daartoe dwingen. Het eerste artikel van de NL grondwet staat aan ons kant. Nog gevaarlijkere monster is de NWO-geldvampier Mark Zuckerberg. Hij gebruikt Facebook en WhatsUp als een gigantische globale spionage net. Hij deinst er niet voor privé gegevens van tientallen miljoenen gebruikers tegen betaling te overhandigen. Hij werd daarover al twee keer ondervraagt: door de Senate op 11 april 2018 https://www.businessinsider.nl/facebook-does-not-use-your-microphone-to-spy-on-you-zuckerberg-2018-4?international=true&r=US en onlangs door het Congres https://www.nu.nl/internet/5864652/de-facebook-schandalen-van-afgelopen-jaar-op-een-rij.html en https://www.youtube.com/watch?v=i-8rSzBEjDU Nu speelt Monsterlijke Hoogheid Zuckerberg ook de Stasi van de wereld. Hij bespioneert gebruikers ook op andere sites en beslist of hun commentaren en postings aan ZIJN REGELS voldoen. Men kan ook deze spionerende psycho een halt toeroepen. Hem zien als de vijand van het vrije woord, en ver weg blijven van zijn spinnenweb.

  Like

  • LUCIA zegt:

   @R.Thomassen
   Dit zijn walgelijke mensen toegegeven en elk van hen verdient een behoorlijke lange opsluiting en enkelen onder hen zelfs de doodstraf maar at the end of the day, zijn ook zij stromannen van de onzichtbare top van de pyramide, die daar ben ik van overtuigd niet helemaal menselijk is en misschien zelfs helemaal niet menselijk is,
   De originele griekse tekst van de bijbel en de Nag Hammadi rollen, spreekt over de Archons… wezens die van buiten de aarde uit de ruimte komen… dit is later aangepast zoals zoveel.andere geschriften.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s