Premier Zweden: De vrijheid van meningsuiting is “een bedreiging voor onze democratie”

Screenshot_122

(Door: “Urban Moving Systems”)

De regering overweegt verbod op ‘racistische organisaties’: “Een bedreiging voor onze democratie”.

Premier Stefan Löfven maakt bekend dat de regering racistische organisaties wil verbieden. Volgens Löfven trekt het gewelddadige rechtsextremisme meer mensen dan ooit en verspreidt de boodschap zich in het land. Dit moet worden voorkomen door “speciale straffen”.

Toen de 12-jarige Adriana werd doodgeschoten toen ze ’s nachts haar hond aan het uitlaten was, bleef de premier stil. Maar toen dinsdag de explosie in de hoofdstad van Libanon plaatsvond, betuigde Löfven onmiddellijk zijn condoleances. Sindsdien doet de premier voorstellen om kernwapens uit de wereld te verwijderen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "hatespeech", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, Rechts geluid, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Premier Zweden: De vrijheid van meningsuiting is “een bedreiging voor onze democratie”

 1. Republikein zegt:

  Dat die malloot nog leeft 😡.

  Like

 2. leonvds zegt:

  Normaliter zou ik lachen om een figuur als hij maar we hebben het hier over de premier van Zweden…

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Laat die vieze en akelige linkse klootzak en huichelaar van een Stefan Löfven daar in Zweden van mijn part de lucht invliegen met zijn ziekmakende huichelarij omdat hij denkt dat de vrijheid van meningsuiting de democratie (?) zou bedreigen! In een echte democratie is het juist je goed recht om je eigen meningen te verkondigen maar niet in een dictatuur!
  En heeft die smeerlap ook het lef om het racisme van bepaalde gewelddadige links-extremisten en moslimextremisten te veroordelen? Want als die overal de boel op stelten te zetten dan hoor je daar totaal NIETS over! Daarbij is het onmogelijk om racisme uit de wereld te verbannen omdat gekleurde rassen elkaar net zo goed discrimineren en vervolgen en dus niet alleen de blanken! Wie tegen een ander ras of geloof is hoeft niet perse een racist te zijn want je moet anderen niet op hun ras afrekenen maar op hun daden!
  En ik vermoed zeker dat Stefan Löfven ooit eens zelf een keer zelf het slachtoffer wordt van een bende radicale moslims die hem in elkaar slaan hij vast NIET meer zo aardig over hen denkt!

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Misschien is een drugstest een goed idee om politici die onzin verkondigen eens tegen het licht te houden , meer drugstesten en minder Corona , dan maar ?

   We hebben hier ook al ettelijke politici die die rotzooi snuiven en het valt me op dat de laatste vijftien , twintig jaar er nog nooit zoveel achterlijke opmerkingen zijn gemaakt en besluiten zijn genomen .

   Die troep lijkt me een heel reeële oorzaak , het zit ook al in ons afvalwater tenslotte .
   En de drinkwaterbedrijven kunnen dat er – volgens mijn informatie – ,
   niet allemaal uitkrijgen .

   Ik wens daar niet door aangetast te worden , ik drink nu alleen nog witte wijn tegen de dorst !

   Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Jules Vismale. Het is duidelijk dat Stefan Löfven is een door EU/NWO uitgekozen premier. Een bekende Hitler karikatuur uit de Weimar Republiek is getiteld “Millionen Stehen Hinter Mich” https://www.google.com/search?q=millionen+stehen+hinter+mir&client=firefox-b-d&sxsrf= Boven het hoofd v.d. Führer staat een hand afgebeeld, met een dikke pak dollars erin. Premier Löfven komt net zo veel op voor Zweden en het Zweedse volk, als Seyss Inquart in 1940 – 1945 voor de belangen van NL en de Nederlanders. Hij werd geplaatst om toe te zien dat het project Kalergi-Plan op schema loopt. Hij moet zorgen dat het import voetvolk uit moslimlanden en Afrika zal in Zweden goed gedijen. Jihad-soldaten zijn nodig om in het Uur U een groot deel van de Zweden uit te roeien. Met de rest (vrouwen en kinderen) zal een fokprogramma gerealiseerd waarin via massaverkrachtingen, slavernij en huwelijk een nieuwe Europese ras zal ontstaan met minder IQ, dan de gemiddelde Zweed, maar goed genoeg voor slavenarbeid op hogere niveau. Als vertegenwoordiger van EU/NWO kan het Löfven niet interesseren dat kinderen worden verkracht of doodgeschoten door hun gekleurde protegees. Het kan ze ook niet interesseren dat steeds grotere enclaves worden bezet door islamitische bondgenoten. Het is immers de bedoeling dat autochtone Zweden steeds minder zeggenschap krijgen op hun eigen land. Of Zweden kan worden gered, ligt uitsluitend aan de wilskracht van de Zweden te overleven.

   Like

 4. Marc zegt:

  Tja, volgens mij zet die man zijn leven op het spel.

  Geliked door 1 persoon

  • Heniusz zegt:

   Dat die eikel zijn eigen leven op het spel zet vind ik nauwelijks boeiend, veel kwalijker is get feit dat hij zich kennelijk bijzonder weinig aan de levens van zijn eigen bevolking gelegen laat liggen. Ook altijd opvallend dat zij die zich “democraat” noemen juist altijd het in de broek doen voor het volk.

   Like

  • R Thomasson zegt:

   @Marc. Jij kan best gelijk krijgen. Hoe dan ook, het is zijn eigen beslissing deze risico te nemen.

   Like

 5. bozeoudeman zegt:

  Wat uit de wereld moet worden verwijderd is deze premier met zijn fascistische aanhang, liefst zo snel mogelijk en dan de rest. Bevrijdt het arme onder terreur zuchtende Europa van de vloek van Merkelianen en Obamisten!

  Like

 6. Jan zegt:

  Denemarken is geen haar beter

  interview met Rasmus Paludan
  https://3speak.online/watch?v=rairfoundation/earjkywa&jwsource=cl

  Like

 7. Jan zegt:

  Zweedse politiecommissaris: Moordenaars zijn ook slachtoffer van onze maatschappij

  Martin Lazar, a police officer in the municipality of Botkyrka where the deadly shooting took place last weekend, said that he felt the incident was a failure of all parts of Swedish society.
  ….
  https://www.breitbart.com/europe/2020/08/07/swedish-police-officer-gang-members-shot-12-year-old-also-victims/

  Socialisme is ook besmettelijk

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Jan. Het zgn. socialisme in Zweden, is geen socialisme, maar een landverraad. Het is net zoveel socialisme als de naam “Socialistisch” in de naam v.d. NSB. Zweden en alle West Europese landen hebben het begrip socialisme aangepast aan de oorspronkelijke hersenspoelingsprogramma van de Sovjets die het Westen wilden overnemen zonder veel moeite te doen (Zie het interview met ex KGB agent Bezmenov https://www.youtube.com/watch?v=Z1EA2ohrt5Q). Na de val van de Sovjet Unie in 1990 werd deze hersenspoelingsprogramma gekaapt door oppermachtige sent-miljardairs die tot aan de dag van vandaag, via de media en politiek, nep socialisme introduceren als camouflage voor hun beestachtige nietsontziende kapitalisme. Ze werken aan het implementeren van een Cultureel-Marxistisch horror-regime waar zij de totale controle over ons zouden nemen in de naam van “Liberte, egalite et fraternite”. Natuurlijk is de “Liberte” en fraternite (broederschap) uitsluitend behouden aan leden van hun eigen club.

   Like

   • ! zegt:

    Ik was even op zoek naar dat bericht, natuurlijk in de grote media niets van gehoord, maar ik zag alweer dat de schuld wordt toegeschreven aan verdwaalde kogels. Verdwaalde kogels letterlijk overgenomen van “stray bullets”, want uiteindelijk zijn het misgeschoten kogels, is weer een foefje om slecht nieuws als minder erg te doen lijken. En natuurlijk volgt dan de BS zoals we zo vaak horen: ze was op de verkeerde plaats op de verkeerde tijd, terwijl niemand daar een wapen had mogen hebben.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s