VIDEO: De agenda achter de vernietiging van onze samenleving

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", anarchisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, dictatuur, Elite, Globalisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, New World Order, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: De agenda achter de vernietiging van onze samenleving

 1. Lord of Hosts zegt:

  Ah, zo duidelijk. Precies wat er onder onze ogen afspeelt.
  We zien het gebeuren, maar kunnen niets doen.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  De enige oplossing is; het vernietigen van de aanhangers van agenda 21 !

  Like

 3. Kuu zegt:

  De Telegraaf:

  Akwasi: “Er is niks mis met mij, er is wat mis met Nederland”

  Beste Akwasi, wat doe je dan hier?

  Like

 4. Bas zegt:

  https://newspunch.com/george-soros-human-trafficking/amp/?__twitter_impression=true

  Rechterhand van George Soros beschuldigd van verkrachting en mensenhandel

  Howard Rubin, algemeen bekend als de rechterhand van George Soros, werd beschuldigd van het leiden van een ‘onderneming voor mensenhandel’ waarin hij naar verluidt vrouwen verkrachtte, brutaal mishandelde en tot slaaf maakte in een sekskerker van $ 8 miljoen in Manhattan, volgens gerechtelijke documenten.

  Een voormalige Wall Street-handelaar, Howard Rubin, 62, werd door drie vrouwen, waaronder twee spraakmakende Playboy-konijntjes, beschuldigd van het verkrachten en slaan van hen in een penthouse in Midtown dat hij naar verluidt had opgetuigd met touwen, kettingen en andere BDSM-apparatuur.

  De rechterhand van Soros zou tientallen vrouwen uit de hele VS hebben gelokt door tussen de $ 2000 en $ 5000 aan te bieden voor ‘vermeend gezelschap en fotoshoots’ voordat hij hen zo brutaal aanviel dat ze cosmetische en tandheelkundige reconstructieve chirurgie nodig hadden, aldus de rechtszaak.

  Like

 5. Tineke zegt:

  “Ze willen je DNA”

  Zouden ze daarom zo graag willen dat je ,je laat testen….

  Like

  • pepo Copyright zegt:

   Tineke,
   klopt, Covit-19 test is een dna test.
   Ze willen een globaal dna database.
   Iedereen die zich laat testen zit in het systeem en kan er uit worden gepikt als ze jou nodig hebben.
   Covid-19 is een dekmantel.
   Covid-19 is je regering.

   Geliked door 1 persoon

 6. LUCIA zegt:

  @Tineke dat heb ik ook al eerder aangegeven, als je nu bijvoorbeeld je bloed ergens op laat onderzoeken , kom je automatisch in de nationale DNA database en dat deden ze daarvoor ook al maar nu is het ook aan ons verteld. DNA en organen zijn namelijk vrij veel opleverende handelswaar, het is ook al jaren zo dat al die bloeddonoren nooit beseften dat hun bloed doorverkocht wordt/werd voor aardig wat geld en voor een groot deel gebruikt wordt/werd voor onderzoek. Ze willen alle DNA in de kaart brengen…roodkapje principe…zodat ze je beter kunnen vernietigen als het hen uitkomt en ook omdat ze allerlei wezens aan het maken zijn… Chimera’s door DNA-vermenging allerlei dieren met mensen kruisen en prototypes maken in labs..af en toe ontsnapt er een en dan vinden mensen een vreemd dier.En ze maken supersoldiers door DNA van verschillende mensen te combineren net zoal jij staat te koken en een beetje van dit en een beetje van dat doet dat doen zij ook ….in hun afgrijselijke keuken,Ik heb ooit eens zo’n verhaal van een supersoldier gelezen en wat ze met zo iemand doen… vreselijk !!!

  Geliked door 1 persoon

 7. fleckie zegt:

  Als men voor de suikerziekte- controle bloed -prik gaat, ::: kunnen ze ook. ALLERHANDE. ONDERZOEKEN op de ORGANEN. doen, ( ZONDER!!! KENNISGEVING. hierover!!! [ EN. …DAT. IS. AL. AAN. HET. GEBEUREN. !!!]? …….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s