Voormalig burgerrechtenactivist bekritiseert coronapolitiek: “Elke maand leert men meer van de DDR”

Screenshot_124

Coronademonstratie (“Dag van de Vrijheid”) op 1 augustus in Berlijn.

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de AfD heeft zich nu ook de vicefractievoorzitter van de CDU in de Bondsdag, Arnold Vaatz, kritisch over de dubbelhartigheid van het gevestigde meningskartel wat betreft coronademonstraties uitgelaten. Hij trok zelfs vergelijkingen met het DDR- en naziregime.

Duits - Zuerst

Vaatz, voormalig burgerrechtenactivist in de DDR, schreef nu in een gastbijdrage voor het magazine “Tichy” met het oog op de “Black Lives Matter”-demonstratie tegen racisme enkele weken geleden: “De kernvraag is waarom bij eenzelfde gevarensituatie de BLM-demonstratie tegen racisme algemeen geprezen en getolereerd en de demonstratie op 1 augustus tegen corona algemeen vervloekt werd.” Vaatz registreert hier een “waardeverschil”, waarin een voortschrijdend “verval van geloofwaardigheid” te zien zou zijn. “Het begon met de invoering van de maskerplicht, nadat men lange tijd had gezegd dat maskers geen nut zouden hebben – zolang ze niet te koop waren. In de DDR verspreidde de partij: bananen zouden helemaal niet zo gezond zijn.” En verder: “Elke maand leert men meer van de DDR. Het brutale bagatelliseren van het aantal deelnemers aan de demonstratie op 1 augustus door de politie van Berlijn komt ongeveer overeen met het gezwets van de “samenscholing van enkele rowdy´s”, waarmee de DDR-media in het begin de demonstraties in de herfst van 1989 bagatelliseerden.”

Al in de voormalige DDR zou men geprobeerd hebben om de mensen van demonstreren af te houden door hen in de schoenen te schuiven in opdracht van de CIA of van de West-Duitse inlichtingendienst te handelen. Deze strategie zou ook nu weer toegepast worden. “De actuele poging om de straten leeg te krijgen, bestaat in de waarschuwing: ´Pas op met wie je demonstreert´.” Demonstranten zouden ermee bedreigd worden “als nazi belasterd en zodoende maatschappelijk geruïneerd te worden”. Vaatz trekt zelfs een vergelijking met het Derde Rijk: “Bij nazi´s was het gevangenisstraf voor familieleden van een persoon die beschuldigd werd van een politiek misdrijf, in het Duitsland van nu is het collectieve gevangenisstraf.”

Tot nu toe was de weerklank op de uitlatingen van Vaatz terughoudend. Terwijl in de CDU-fractie benadrukt werd dat het zou gaan om een “persoonlijke mening van een parlementslid”, reageren de eerste stemmen bij de coalitiepartner SPD al met politiekcorrecte verontwaardiging.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, political correctness, Rechts geluid, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Voormalig burgerrechtenactivist bekritiseert coronapolitiek: “Elke maand leert men meer van de DDR”

 1. Jan zegt:

  En in Amerika ligt de communistische gouverneur Cuomo, beroepsgrootbek, onder vuur omdat zijn politiek tot duizenden doden onder bejaarden heeft geleid

  Geen enkele bewoner mag heropname of toelating tot de NH worden geweigerd uitsluitend op basis van een bevestigde of vermoedelijke diagnose van COVID-19. Het is NH’s verboden om voorafgaand aan opname of heropname te eisen dat een in het ziekenhuis opgenomen bewoner die medisch stabiel is, wordt getest op COVID-19.

  Moordenaar Cuomo vermoordde niet alleen duizenden ouderen in verzorgingshuizen, hij richtte zich ook op verzorgingscentra voor volwassenen en groepshuizen voor mensen met een handicap

  Cuoma ging letterlijk over lijken, puur voor geld:
  In 2018, toen gouverneur Andrew Cuomo voor een uitdaging stond bij zijn herverkiezing in de voorverkiezing van de New York State Democratic primary, kreeg hij op het laatste moment contant geld van $ 1 miljoen van de General New York Hospital Association (GNYHA), een machtige groep in de gezondheidssector in New York.

  Op 2 april 2020 betaalde hij de gunst terug toen hij stilletjes de wetgeving ondertekende die leidinggevenden in ziekenhuizen en verpleeghuizen beschermt tegen eventuele rechtszaken als gevolg van de uitbraak van het coronavirus. De clausules, die door Cuomo in de jaarlijkse begrotingswet zijn opgenomen, boden algemene immuniteitsbescherming voor leidinggevenden en beheerders in de gezondheidszorg, dezelfde personen en instellingen die een fortuin hebben verdiend door zieke Covid-19-patiënten naar verpleeghuizen te verplaatsen.

  De GNYHA (General New York Hospital Association) gaf de Democraten een ongehoorde $ 3 miljoen in de verkiezingscyclus van 2018. Hiervan ontvingen Cuomo en zijn staatspartijcomité bijna $ 2,3 miljoen van verschillende ziekenhuizen en donoren uit de verpleeghuisindustrie. Gouverneur Cuomo beantwoordde de gunst met zijn richtlijn om COVID-19-patiënten terug te dwingen naar bejaardenhuizen. Deze richtlijn zorgde voor een enorme toename van de inkomsten voor organisaties die verbonden zijn met de GNYHA en die rijkelijk werden betaald voor COVID-patiënten. Het was een goudmijn voor deze kliek.

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/08/exclusive-killer-cuomo-not-killed-thousands-elderly-homes-also-targeted-adult-care-facilities-group-homes-people-disabilities/

  My Governor is an Idiot New York Andrew Cuomo Mask
  https://www.redbubble.com/i/mask/My-Governor-is-an-Idiot-New-York-Andrew-Cuomo-by-savvyscribbler/47416245.9G0D8

  Like

 2. koosv8 zegt:

  Ik heb nooit eerder meegemaakt dat mensen zo tergend langzaam wakker kunnen worden.

  Like

 3. Jan zegt:

  Melbourne heeft van de stad 1 enorme gevangenis gemaakt

  Geliked door 1 persoon

 4. boorzalf zegt:

  ⚡LET OP… Er is nu een nieuwe ⏭ CORONA TEST ⏮ die je thuis kunt uitvoeren 🈯🔺

  Open een fles bier en kijk of je het kunt ruiken. Als dat zo is, geweldig want één van de symptomen is geurverlies.
  Nu het bier drinken en kijken of je het kan proeven. Zo ja, heel goed want een ander symptoom is smaakverlies.
  Ik heb mezelf gisteravond 12 keer getest en alle 12 keer negatief!!
  Het lijkt er opdat ik mezelf vandaag weer moet testen omdat ik een beetje hoofdpijn heb, en dat is helaas een symptoom van Corona……❗❗❗

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Australië gaat volledig nazi-Duitsland. 3 SS-ers tegen 1 vrouw

  video

  Like

 6. droevige mof zegt:

  Het grote verschil tussen de huidige situatie en die in de DDR is dat toon de leugens nooit door een meerderheid van de bevolking zijn geloofd. Onder het nationaal-socialisme was dat anders. Tot ongeveer 1943 was een meerderheid blij om bijna alles te geloven en geen vragen te stellen.
  Het huidige regime werkt vooral met het genereren van angst, angst voor de dood door infectie en de opwarming van de aarde. De overeenkomsten met het Derde Rijk en de DDR hebben slechts betrekking op het propagandasysteem, de controle en de repressie.
  En de trieste waarheid is dat een meerderheid de staatspropaganda nog steeds gelooft omdat iedereen die dat niet gelooft naar verluidt een vijand van de mensheid is. Gelukkig krimpt deze meerderheid van dag tot dag.

  Like

 7. Jan zegt:

  Burgers zijn de terreur meer dan zat

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s