“WE ZIJN HET ZAT!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Elite, Graaien, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op “WE ZIJN HET ZAT!”

 1. Monalisa zegt:

  Nou kom dan in opstand in elke stad niet op 1 plaats.

  Geliked door 3 people

 2. Gienekehado zegt:

  Minstens 3 steekpartijen afgelopen nacht, 2e politiechef op een rij ontslagen in Islamsterdam. Zeg niet dat het 1 niet met andere te maken heeft!! Hoe een goed leefbaar en stabiel landje naar de Kloten werd geholpen!!

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Gienekehado. Dat wijf van Halalsema heeft haar zaakjes prima voor elkaar; levensgevaarlijk serpent !

   Like

   • Gienekehado zegt:

    Je moet wel helemaal van de Ayatollala’s besnuffelt zijn om BOERGEMEESTER van zo’n stad te willen worden. (Op haar eigen website schrijft ze zich “blij, nederig en trots” te voelen) Een stad vol (WAPEN)TUIG, HANDOPHOUDERS, PLOFKRAKERS en ander ongewenst TUIG!! Zonder ONZE MILJARDEN was “haar” Amsterdam 1 Groot Banlieue!!

    Like

 3. Eppo zegt:

  Aan die Hollanders heb je niks ,volgende x stemmen Ze weer massaal op die zelfde Clubs die Ze met nog meer geimporteerde problematiek en achterbuurt klanten opzadelt en er tussen mee mag zitten , het betalen en het opknappen Zelf.

  Like

 4. Gienekehado zegt:

  Zodra de Blanken in de minderheid zijn, of nog eerder, is Het Huis van Oranje geschiedenis. Werken aan hun eigen ondergang! Culturen komen, gaan….

  Like

 5. Bob zegt:

  Op school zouden de kinderen les in kritisch
  denken moeten krijgen.
  Echter ze leren volgzaam te te zijn.

  Geliked door 1 persoon

 6. BigLJohn zegt:

  Soort zoekt soort. Het Koningshuis onderhoudt vriendschappelijke banden met zowel het kabinet alsmede rijke stinkers (b.v. Bill Gates en George Soros) en islamitische Koningshuizen. Honderden miljarden zijn volgens Brussel bestemd voor Zuid Europa om deze landen uit hun economische crisis te helpen. Maar niemand word er door geholpen, want de Zuid Europeanen zullen hun broekriem zeer stevig moeten aanhalen terwijl de banken al het gedoneerde geld gaan opslokken. De banken kunnen weer even vooruit, maar de bevolking raakt aan de bedelstaf. Net als wij overigens, want wij zullen voor deze donaties ook onze broekriem stevig moeten aanhalen. Dus hieruit blijkt het aloude verhaal; de rijken worden steeds rijker en de armen worden steeds armer. Geheel in lijn met The New World Order !

  Like

  • LUCIA zegt:

   @ BigJohn; Zelfde verhaal als Griekenland, de griekse bevolking heeft van al die geldstroom daar heen, ook geen cent van gezien, was ook een voornamelijk duitse banken reddingsoperatie, zie of beluister Y-T Yanis Varoufakis, heel intelligente vent ook nog met ontzettende humor…en voor de dames… ook nog sexy!!!.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s