Brandenburg: Wederopstanding van het blokhoofd dankzij “meldtelefoon tegen rechts”

Screenshot_142

(Vertaling: E.J. Bron)

Een volgende stap in richting overtuigingsdictatuur wordt op dit moment in de Duitse deelstaat Brandenburg gezet. Nadat volgens Brandenburg´s minister van Binnenlandse Zaken Michael Stübgen (CDU) “de conferentie van ministers van Binnenlandse Zaken de afgelopen herfst besloten had om consequent tegen rechts-extremisme en haatcriminaliteit op te treden”, worden nu de desbetreffende maatregelen ingevoerd. Zo werd er deze week een kliklijn in het leven geroepen. Niet op de radar staat het zich zo om de democratie zorgen makende links-extremisme en zijn haat- en geweldorgiën.

Mitteleuropa

Betrof het tot nu toe “alleen maar” prominente persoonlijkheden, zoals de moedige actrice Silvana Heißenberg, wier carrière men verwoestte alleen maar omdat zij zich kritisch uitliet over illegale migratie, zo dient nu elke fatsoenlijke burger aangepakt te worden die het waagt om het illegale en grondwetvijandige doen en laten van de machthebbers ook maar te bekritiseren.

Aanbrenging en bespioneren

Met de gevolgen van deze terugval in het donkerste hoofdstuk van onze geschiedenis zal weldra iedere fatsoenlijke burger te maken krijgen als hij zich kritisch over de democratie- en grondwetvijandige activiteiten van de huidige machthebbers uitlaat. In de stijl van een blokhoofd (in de NSDAP bestond vanaf 1933 de officiële dienstnaam “Blokleider van de NSDAP”) dient nu, net als onder de beide socialistische regimes (de “nationale” en de “reëel bestaande” variant) iedereen elkaar te controleren. Daartoe heeft de CDU-minister van Binnenlandse Zaken dinsdag (04-08-´20) een kliklijn vrijgegeven. In het kader van het “maatregelplan tegen rechts-extremisme” dient iedereen daar naartoe te bellen die denkt “rechtsextremisten” in zijn omgeving waar te nemen.

Overtuigingsterreur in plaats van echte terreurbestrijding

Dat deze oproep tot spioneren en aanbrengen niets met echte terreurbestrijding te maken heeft, bewijst de omstandigheid dat er al een “Tiplijn tegen extremisme en terrorisme” van het BKA (Duitse federale recherchedienst) bestaat. Daar kan sowieso iedereen naartoe bellen mocht men verdachte zaken vaststellen. Bij de huidige maatregel is het de politieke overtuiging die gemeld moet worden. En dat maakt de zaak zo gevaarlijk.

Wanneer Stübgen vindt dat we daardoor “samen succesvoller tegen extremisten zijn en onze samenleving nog beter tegen de vijanden van de democratie beschermen”, dan verstaat hij onder “vijanden van de democratie” waarschijnlijk iets anders dan hetgeen fatsoenlijke mensen als bedreiging waarnemen: namelijk mensen van zijn kaliber.

De vicevoorzitter van de AfD-Brandenburg, Birgit Bessin, zegt hier over:

“Blijkbaar is de federale recherche Brandenburg zo overbelast door haar taken, dat nu de burgers ertoe bewogen moeten worden elkaar wederzijds te bespioneren. Bijzonder brutaal vind ik de oproep dat bij de meldtelefoon iedereen zou moeten bellen die ´het gevoel heeft  dat er iemand het verkeerde pad opgaat´ Een gevoel dient dus te volstaan om de buurman door de staat te laten doorlichten. Zo brutaal was zelfs niet eens de Stasi van de ten onder gegane DDR. Brandenburg heeft geen kliklijn van de CDU nodig. Brandenburg heeft daadwerkelijke veiligheid voor alle burgers nodig. Daartoe behoren voldoende politieagenten op straat, goed uitgerust, fatsoenlijk betaald – en met steun van de politiek. Wij willen in veiligheid en vrijheid leven – we hebben geen snuffelstaat nodig, waarin de CDU iedereen bespioneert die niet op het Merkel-midden stemt!”

Opmerking:

Parallel aan zulke maatregelen worden in de linkse mainstream media linkse haat en terreur echter ten gunste van een zogenaamd om zich heen grijpend “geweld door rechts” niet genoemd. Een selectie van zulke aanvallen op partijbureaus, voertuigen en overvallen op AfD-politici en zelfs op hun familieleden (!) wordt op “dokumentationsarchiv.com” als waardevol hulpmiddel voor toekomstige generaties historici opgesomd, als het er om gaat dit duistere hoofdstuk van onze geschiedenis te verwerken. Aldus de exploitanten van deze website.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "hatespeech", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, collaboratie, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Mensenrechten, moralisme, nationaalsocialisme, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Brandenburg: Wederopstanding van het blokhoofd dankzij “meldtelefoon tegen rechts”

 1. Monalisa zegt:

  De jaren 30 komt weer terug toen most je ook oppassen wat je zij, de buren waren je grootse verraders.

  Geliked door 4 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Dus 1984 van George Orwell komt steeds dichterbij maar in een nog ergere vorm als George orwell het zich ooit heeft kunnen voorstellen.
  Als iedereen, iedereen gaat aanbrengen voor de verkeerde mening zullen de concentratie kampen weer open moeten, daar hoef je geen schrift geleerde voor te zijn.

  Geliked door 3 people

 3. jantjeuitnl zegt:

  Iedereen kan natuurlijk ook linkse fascisten aangegeven.

  Like

  • droevige mof zegt:

   Natuurlijk wordt de beller ook gecontroleerd, want niets is hier anoniem. Zoals we uit het verleden weten, zijn de Duitse en Nederlandse surveillancesystemen vrij perfect, maar niet helemaal.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   jantjeuitnl.Extreem links wordt achter de schermen gesteun door de politiek en de satanische globalistische elite (george soros bilderberger) het zijn de stoottroepen en nuttige idioten voor de N.W.O. agenda.

   Like

 4. karton zegt:

  Ja ja, in Brandenburg kan men Adolf maar niet vergeten. Z’n kleindochter Adolfina Färkel gaat hen nog lang niet ver genoeg.

  Like

  • Jan zegt:

   Hitlers Brandenburgers

   Nog voor de Tweede Wereldoorlog werd dit elitekorps als geesteskind van kapitein Von Hippel en admiraal Canaris geboren en werd het onderdeel van Canaris’ militaire intelligentie-apparaat. Het idee was om als kleine commando-eenheden, bestaande uit niet meer dan een paar man, vijandig gebied te laten infiltreren. De eenheden waren binnen het van oorsprong hiërarchische en formele Duitse defensie-apparaat niet erg geliefd en hun sabotage-activiteiten werden door de nog zeer traditioneel denkende officieren verafschuwd. Het merendeel van de tot deze speciale elite behorende commando’s was vloeiend in meerdere buitenlandse talen, wat ze in staat stelde om bijvoorbeeld in de Nederlandse maatschappij te infiltreren voordat Duitsland ons land in 1940 binnenviel.
   …..
   https://geschiedenis-winkel.nl/p/hitlers-brandenburgers/

   Geliked door 1 persoon

 5. bozeoudeman zegt:

  Ja, ja klikken maar! Heerlijk eindelijk krijgen de kleine fascisten van CDU/CSU en SPD samen met islam en zwarte racisten via de politiek macht over eenieder die afwijkt. De eerste stap naar juridische rechtvaardiging van politiek ‘correcte’ lynchmobs zoals BLM ern Antifa er twee zijn, die al lange tijd staan te dringen. Dat krijg je automatisch als je een regelrechte randdebiel als Merkel aanstelt als Bondskanselier, Michel als EU president en de loopjongen van ergens een afdeling personeelszaken als premier.

  Like

  • Jan zegt:

   “Von allem Schlechten, was da ist, / Was wühlt im Schlamm, was keucht im Mist, / Voll Gift und Gall’, voll Schmach und Schand’, Das Schlecht’ste ist: D e r D e n u n c i a n t.”

   (1875)

   Like

 6. Bob zegt:

  Ik heb hier geen woorden voor in mijn gevoel
  van afschuw. DEJAVU.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s