Deense minister van Immigratie noemt integratie “fiasco” en zet in op gedwongen terugkeer

Screenshot_135

(Door: “Xander”)

Immigranten uit Arabische/moslimlanden nauwelijks te integreren en aan het werk te zetten – Import in sociale zekerheid wordt onbetaalbaar, daarom krijgen migranten niet meer meteen een uitkering, en moeten ze akkoord gaan met terugkeer zodra hun thuisland veilig is

De Deense minister van Immigratie Mattias Tesfaye (foto), zelf zoon van een Ethiopische immigrant, noemt de integratie van migranten die de afgelopen jaren uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika kwamen, letterlijk ‘een fiasco’. Zo kon na 5 jaar slechts 17% van de vrouwen uit Syrië aan het werk worden gezet. Immigranten uit het Verre Oosten doen het daarentegen veel beter. Dat snijdt een thema aan dat ook in ons land ‘verboden’ en zelfs ‘racistisch’ is verklaard, namelijk dat niet alle culturen mensen met eenzelfde mentaliteit en ethiek voortbrengen, en sommige culturen overduidelijk onverenigbaar zijn met onze Westerse samenleving.

‘Helaas kunnen we ons niet veroorloven verrast te zijn,’ verklaarde Tesfaye, wijzend op het feit dat ook van de Syrische mannen na 5 jaar nog niet de helft aan het werk is. ‘Als we hetzelfde integratiebeleid blijven volgen, krijgen we dezelfde resultaten.’ Immigranten uit Thailand, de Filippijnen en China doen het daarentegen veel beter dan immigranten uit het Midden-Oosten.’

Lees verder>>>
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Demografie, Denemarken, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Midden-Oosten, Multiculti, Rotzakken, sociaaldemocraten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Deense minister van Immigratie noemt integratie “fiasco” en zet in op gedwongen terugkeer

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Kijk eens aan zeg, al lag dit jaren geleden al in de lijn der verwachtingen. De politieke correctheid maakt plaats voor gezond verstand. Even doorzetten en volhouden Denemarken. Wat de afspraken met dat genetisch afval ook zijn moge, sleur ze uit jullie huizen en schop ze over de grens.
  Goed voorbeeld doet goed volgen.

  Geliked door 1 persoon

  • Joannes den Hollander zegt:

   @ De Deense minister van Immigratie Mattias Tesfaye (foto), zelf zoon van een Ethiopische immigrant,@

   Hier had ik even overheen gelezen. Die gast moet natuurlijk ook op donderstralen. Gelijke monniken, gelijke kappen.

   Like

 2. Pingback: Deense minister van Immigratie noemt integratie “Fiasco” en zet in op gedwongen terugkeer! | eunmask

 3. A. de Koning zegt:

  Eindelijk iemand met een normaal verstand die het gevaar van de islam durft te benoemen, een voorbeeld voor Nederland waar die leugenachtige lafaard van een Rutte niet eens aan durft te denken. Ik hoop dat deze zienswijze en plannen overal zullen worden toegepast en uiteraard zal er een storm van kritiek losbarsten maar laat iedereen zich dan ook eens horen. Het mooie is dat het van een migrant afkomstig is die zijn verstand gebruikt..

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Het probleem ligt in het systeem, een sociaal stelsel zonder strenge voorwaarden, geen controle, geen sancties, enkel een uitnodiging is genoeg,…….
  “Gelegenheid maakt de dief” wanneer de omstandigheden het stelen mogelijk of gemakkelijk maken, wordt iemand allicht een dief……gelukkig is de strenge geloofsleer van de meeste gelukszoekers een prima leidraad, dat stelt dat stelen een hals/hand-misdaad is………toch?
  Mensen die vluchten zijn enkel dankbaar, mensen die uit andere overwegingen komen zijn nooit welkom en moeten teruggeschopt worden…….subiet!……dat zal ze leren elke keer als ze weer proberen naar het Westen te komen………zucht. Wat zou het toch een hoop uitmaken als men de grenzen weer instelt……..maar ja dat roept de PVV al JAREN, en die wil men natuurlijk niet het grote gelijk gunnen…

  Like

 5. Jean zegt:

  Daar moet je zelfs niet voor gestudeerd hebben om die catastrofe gemaakt door die EU troep te zien.
  Nu grenzen sluiten en overbodige ballast verwijderen.

  Like

 6. Dick Orwell zegt:

  Het was niks, het is niks en het wordt niks met moslims in Europa.
  Dat weet iedereen inmiddels wel.
  Maar het zijn consumenten die hier spulletjes kopen, dus de poorten blijven wagenwijd openstaan.
  Hoe meer hoe beter.
  Want de industrie moet meer meer meer centjes verdienen.
  Dat de bevolking daar onder lijdt zal hun een worst wezen.

  Like

 7. Yvonne zegt:

  Dat is mooi een zoon van een immigrant die immigranten terug wil sturen ,waarom ze zijn toch goud waard? Ze moeten in heel Europa de bezem erdoor halen
  Net weer afschuwelijk artikel gezien over die boerin in Italië haar geiten kippen en zelfs honden door die lamstralen zijn opgegeten
  Waarom is Europa toch zo gek op deze lui in België grote vechtpartijen door Afrikanen vroeger ging je voor de gezelligheid naar het strand nou dat is dus ook verleden tijd

  Geliked door 1 persoon

 8. LUCIA zegt:

  Voor wat betreft de “verplichte immigratie”…liever ten halve geDeend dan ten hele geDutched!!

  Geliked door 1 persoon

 9. guusvelraeds zegt:

  De Deense minister van Immigratie Mattias Tesfaye (foto), zelf zoon van een Ethiopische immigrant

  Geloof maar hij kent zijn pappenheimers. Het zou me niet verbazen als hij een christelijke achtergrond heeft afgaande op zijn voornaam is dat zo goed als zeker.

  Like

 10. Lost Johnny zegt:

  Hoera hoera……dacht U? Realiseer u dat als Denemarken immigranten eruit zet deze niet naar huis gaan maar binnen de EU een ander parasiteer land zoeken. Dus als een land heel consequent migranten gaat “terugsturen” dan s de praktijk dat deze afzakken naar groenere weiden….met als resultaat dat de landen die het laatste zijn om maatregelen te nemen overvol zullen zitten en hun sociale stelsel financieel kapot zullen zien gaan.
  Een land als Duitsland maar ook Frankrijk zitten al zo vol dat er geen uitwijzingen of terugkeer door de overheid meer mogelijk is. Landen zoals België en Nederland dienen dan als vergaar putje en als ook Engeland de deuren goed dicht krijgt komt alles hier tot stilstand.

  Denemarken, Oostenrijk, Tsjechië en Polen, Zwitserland, Engeland…..straks dicht. Italië zal alles ineens legaliseren mits ze direct naar elders in de EU vertrekken…EU legalisaite.pasje en buskaart….op een ochtend worden wij er wakker mee en is Italië van een probleem af….

  De besluiteloosheid en volgzaamheid die Nederlandse politici kenmerkt zal ons heel zuur opbreken….wij zullen de vergaarbak zijn van alles teveel en ongewenst.

  De straten zullen gevuld zijn met haatdragende ogen en afgunstige wezens die willen hebben wat ons eigen is….en geweld daarvoor als middel volkomen normaal vinden.

  Daar ben je mooi klaar mee.

  Like

 11. Ben zegt:

  Eerst de linkse elite aanpakken.
  Landverraders zijn het ergste soort.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s