Frankrijk eist 33 miljoen pond van Groot-Brittannië om Kanaal te bewaken tegen “migranten”

Screenshot_131

(Door: Kenneth Steffers)

Frankrijk zegt haar uiterste best te doen om het oplopende aantal “migranten” dat de oversteek naar Groot-Brittannië probeert te maken te stoppen. Daar wil de regering van Emmanuel Macron echter wel iets voor terug van de Britten: 33 miljoen in ponden.

Screenshot_130

The Sunday Telegraph bericht dat de Britten is gevraagd om even 33 miljoen pond over te maken voor de bewaking van het Kanaal tussen Frankrijk en Engeland.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, Demografie, Frankrijk, Graaien, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Frankrijk eist 33 miljoen pond van Groot-Brittannië om Kanaal te bewaken tegen “migranten”

 1. Hovawart zegt:

  Een typische EU-instelling, je veroorzaakt een probleem en laat anderen er voor opdraaien…….

  Geliked door 3 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Dat is hetzelfde als een inbreker die tegen je zegt geef me tienduizend Euro dan breek ik niet bij je in. De reinste necrofiele maffia praktijken van deze elite president die liever op een nog net niet dood lijk ligt dan op een pronte jonge deerne.

  Geliked door 2 people

 3. Monalisa zegt:

  De Fransen zijn totaal geschift.

  Geliked door 1 persoon

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Wat een ongelooflijke schooiers zijn die Fransen toch. Hoe desperaat ben je toch als je overal geld uit probeert te slaan.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Even een voorbeeld: Tijdens een bus -reis , o.a. ook een in. Frankrijk
   restaurant ‘bezocht , bleek een klein. flesje. water. voor de restaurant- houder. 10 euro !! op te brengen, dit meemakende : werd er wel gewaarschuwd, maar het mocht niet baten, moest . betaald worden, ( tja, de Fransen zijn NIET. zoals NEDERLANDSE. GEKKE HENKIE, die met kwistige hand, ..H E T. .door HET NEDERLANDSE VOLK. ’. GESPAARDE. APPELTJE. voor. de. Dorst DORST. ,( PENSIOENGELDEN zich door een of ander. foefje. laat. ‘ONTFUTSELEN‘!!!. …..‘.VAN. ANDERMANS. LEER. IS. HET. IMMERS GOED. RIEMEN. SNIJDEN’, nietwaar
   <~<~<~<~<~<~<

   Like

 5. Monalisa zegt:

  Frankrijk en de EU moet zorgen dat ze Europa niet in kunnen, maar ja de EU stop daar maar mee. Alle jongeren van nu worden straks zwaar gepakt door de EU.
  Ze blijven op Rutte zijn clan stemmen. Hij heeft u totaal verkocht aan de EU.

  Geliked door 1 persoon

 6. Marc zegt:

  Ik zou het onmiddellijk doen!

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Het blijkt nou eindelijk door te dringen in Engeland en Frankrijk dat hun gastvrijheid omtrent die “asielzoekers en vluchtelingen” totaal uit de hand is gelopen! Beide landen zijn feitelijk nog steeds elkaars vijanden maar ze hebben gewoon een heel stel gezamenlijke vijanden binnengehaald die hen verre van dankbaar zijn voor hun gastvrijheid en alles lijkt over te willen nemen! Laten ze al die migranten maar gewoon een gratis zwemles geven naar het Midden-Oosten toe opdat wij er voorgoed van af zijn!

  Like

 8. karton zegt:

  Macron, gehuwd met z’n eigen grootmoeder, wil, nét als Italië en Spanje, miljoenen euro’s aan hulp ; waar dat geld vandaan komt interesseert die dwaas niks. Leve de EUSSR die ons allen voorspoed én vrede zou brengen. Men vergat alléén om er bij te vermelden……….wannéér !!! Smeerlapperij, die hele EUSSR.

  Geliked door 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  Engeland moet direct betalen, lik op stuk beleid toepassen, met de voorwaarde dat ALLE illegalen die worden gevonden op het Britse grondgebied onmiddellijk uitgezet worden naar Frankrijk…….Allemaal!!
  Live is a BEACH, Best Escape Anyone Can Have.

  Geliked door 2 people

 10. Claudia Millenaar zegt:

  Het lijkt er anders op dat ze goed worden opgevangen…
  https://www.frontnieuws.com/nigel-farage-blijft-het-luxeleven-van-illegale-migranten-blootleggen/
  Lijkt me om te beginnen hiermee eens te stoppen. Opvang in de buurt van een vliegveld en zodra je er genoeg van hebt, naar huis toe brengen. Dat gezever dat landen de eigen bevolking niet terugnemen, is een gepasseerd station; wij willen ze ook niet, dus zoek het maar lekker met ze uit!

  Like

 11. Gerrit zegt:

  Was jaren geleden een dag en nacht in Calais. Parken overdag vol met slapende mensen. In de avond een uittocht van deze mensen naar de havens. Voelde toen al erg onveilig aan. Begrijp de bevolking daar niet. Je waande je s”avonds in Afrika op de straten. Dit wil je toch niet als burger?
  En wat als deze mensen zonder geld raken?

  Like

 12. Peter zegt:

  Macron heeft het afgekeken van die Turk,die heeft Brussel ook bij de ballen .Niks hoor je er meer over,alles gaat over het dragen van een mondkapje .

  Like

 13. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  Frankrijk

  Geliked door 2 people

  • Gienekehado zegt:

   Komen wij hier in Ruttelandje er nog GENADIG van af met alleen maar dagelijks een paar steekpartijen, schietincidentjes, doodrijden, overvallen, (huiselijk) geweld…. De meeste immigranten werken ook en kunnen in hun eigen onderhoud voorzien, volgens Rutte cs.

   Like

 15. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Zijn er al gesignaleerd die ’t op een [ nog] drijvend luchtbed hebben geprobeerd ?

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ delamontagne. Ik heb daarover nog niets gehoord/ gelezen. Bij deze doe ik een zéér dringende oproep aan “vluchtelingen” met eindbestemming Engeland : beste “vluchtelingen” , koop allemaal één luchtbedje , blaas ‘t op , ga er met 2 personen op zitten en verlaat de haven van Cherbourg, Calais of Hoek van Holland en vaar, al peddelend met uw handen naar ‘t westen, na plm.. 10 minuten zult u aankomen op de prachtige stranden van Dover !! Dóén hoor mensen !!!”

    Like

 16. delamontagne zegt:

  Er wordt weer flink afgegeven op onze President.
  Maar hij is eerlijker dan Rutte en geeft z’n foutentoe…………….
  .* / * / *
  Bezoek Macron aan Libanon gisteren: [ Libanon was een Frans Mandaatgebied]

  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2020/08/Lauwaert-Macron-au-Liban.jpg?iv=75

  Lieve/beste Libanezen; gezien het feit dat ik in Frankrijk alles al verkeerd heb gedaan, kom ik jullie uitleggen hoe je ’t beter moet doen.

  Ik had veel ervaring met:
  De AZF fabriek in Toulouse
  De Notre Dame in Parijs.
  De Lubrizol fabriek in Rouaan.
  En ik zeg jullie: “DIT was GEEN AANSLAG”…
  Maar houdt toch eens op met roken, die peuken staren je aan !

  Geliked door 1 persoon

 17. Bas zegt:

  Finland

  Geliked door 1 persoon

 18. guusvelraeds zegt:

  Jules Vismale zegt:
  9 augustus 2020 om 16:25
  Sommigen zouden liever zien dat dit moslim-ongedierte, in plaats van een zwemvest, gewoon met een molensteen om gaan zwemmen!

  Een voordeel je wordt niet met de stroom meegevoerd.

  Like

 19. Bas zegt:

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5176259/migranten-kanaal-vluchtelingen-groot-brittannie-frankrijk-marine?amp&__twitter_impression=true

  Controversieel Brits plan: marine inzetten tegen bootmigranten

  De Britse regering wil hard optreden tegen de duizenden migranten die met bootjes het Kanaal oversteken naar Engeland. Het plan is om marineschepen in te zetten om mensen uit zee op te pikken en terug te brengen naar Frankrijk. Om migranten op te sporen zullen drones en spionagevliegtuigen worden ingezet.

  Geliked door 2 people

 20. Bas zegt:

  Ondertussen graaient talië
  https://t.co/cADT5dSevX?amp=1

  Italië wil nu ook 28,5 miljard euro aan Europees geld voor financiering #werktijdverkorting

  Dit komt uit een pakket van €540 miljard dat op 23 april al goedgekeurd werd dus naast de €1825 miljard waar Rutte op 21 juli mee akkoord ging.

  Like

 21. Hovawart zegt:

  De Britse regering moet de strijd aangaan zoals men vroeger de belegeringen ook het hoofd bood, want de gereguleerde en gesponsorde tsunami van huurlingen naar de Europa is een islamistische belegering.

  Like

 22. Gienekehado zegt:

  Ik hoorde van een Engelse correspondent dat de meeste illegalen die naar Engeland komen, uiteindelijk toch een verblijfsvergunning krijgen!! Het loont dus om de oversteek te wagen! Engeland heeft de laatste jaren al zo’n 100 miljoen uitgegeven voor maatregelen om de toestroom proberen te stoppen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s