Het is Europa dat het islamitisch terrorisme financiert en zodoende in stand houdt!

Screenshot_126

(Door: “Balkanske priče”)

EU-geld blijft  in handen komen van terroristische groepen. De EU schenkt jaarlijks honderden miljoenen euro aan de Palestijnse Autoriteit, die deze doorgeeft aan de terreurbeweging PLO. De Palestijnse Autoriteit (PA) sluist onbeschaamd Europese subsidies door naar terroristen, die daarmee aanslagen plegen op Israël. Dat staat zwart op wit in een verschenen rapport van de Palestinian Media Watch. Het rapport werd in Brussel toegelicht door Europarlementslid Bert-Jan Ruissen (SGP), die het onaanvaardbaar vindt dat de Europese Unie niet krachtig optreedt tegen dit flagrant misbruik van Europees geld…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, verloedering. Bookmark de permalink .

15 reacties op Het is Europa dat het islamitisch terrorisme financiert en zodoende in stand houdt!

 1. Bas zegt:

  “Als de wetten van ons land alleen worden toegepast op het inheemse ras, is er iets vreselijk misgegaan.”

  Like

 2. Bas zegt:

  Ondertussen in GB

  Like

 3. karton zegt:

  Wij, bevolking, betalen aldus onze eigen ondergang, hoewel ik geloof dat het NIET onze ondergang zal gaan worden. Ik las op een andere site dat neger A.Kwassie erg verbaasd is dat een Partij voor de Dieren wél in ‘t parlement zit maar géén partij voor negers. Zou dat misschien , heel misschien komen omdat échte Nederlanders, meer vertrouwen hebben in Dieren als in negers ? Ik weet het natuurlijk óók niet zeker maar soms ga ik zulke dingen denken en dan vraag ik mezelf af : “ Waarom denk ik toch zo negatief over negers ? (Niet over álle negers hoor !). Ik zal zulks nou nooit denken over onze zwarte Piet bijv. en das toch óók een neger ?!

  Geliked door 1 persoon

 4. JWA zegt:

  Tja. De antisemieten zitten weer in de Nederlandse regering. Helaas!

  Like

 5. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/EewBiKYXYAAm0Re?format=jpg&name=large

  De hermitage van Onze Lieve Vrouw van de Correcte Weg (Nuestra Señora del Buen Camino) in Aravaca (Madrid) is vernield.

  Ze proberen het christendom van de kaart te wissen. Dit is ondraaglijk en moet stoppen.

  Het is duidelijk, ze willen geen christenen maar accepteren moslims.

  https://mobile.twitter.com/BasedSpain1/status/1291408884742213633/photo/1

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Nederland uit de EU nu !! Nexit !!
  Anders zijn ze in Den Haag medeschuldig aan al het bloed vergieten door deze terroristen !

  Geliked door 3 people

 7. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://www.skynews.com.au/details/_6179442854001

  Onderzoekers ontdekken ondergrondse paniekkamers op de plaats van explosies in Beiroet

  Onderzoekers op de plaats van de explosies in Beiroet hebben ontdekt wat lijkt op het begin van een reeks ondergrondse paniekkamers.
  Puin en puin worden momenteel verwijderd om toegang te krijgen tot en te zoeken in het ondergrondse labyrint dat nieuwe hoop heeft gewekt voor de familieleden van vermiste slachtoffers.
  De paniekkamers werden gevonden onder gigantische silo-opslagplaatsen die tijdens de explosies instortten.
  Ongeveer 5.000 of meer raakten gewond tijdens de explosie van ammoniumnitraat in de haven van de hoofdstad van Libanon.

  Like

 8. Bas zegt:

  Like

 9. Bas zegt:

  Like

 10. Bas zegt:

  Hoezo omvolking?

  Illegale immigranten donderdag als gezin van de boot af en zaterdag in een taxi naar een nieuw huis in Crawley

  Like

 11. Hovawart zegt:

  De Hollandse staatssteun aan terrorisme-gelieerde instanties zijn slechts herstelbetalingen voor schades die er nog geleden gaan worden, die we nog zullen gaan overkomen, waar de politiek in de toekomst nog misbruik van kan gaan maken mocht het politiek-noodzakelijk zijn……..
  “Wat in een goed vat zit………….ontploft pas als je het laat springen”

  Like

 12. LUCIA zegt:

  De illuminatie regeerders hebben de hele geschiedenis door van terroristen gebruik gemaakt om angst en terreur te zaaien onder de bevolking..het beste bewijs… wijs me een terroristische organisatie aan die geen onschuldigen doodt en het leven van de burgers tegen de onderdrukkende krachten heeft verbeterd en dit ook actief beoogd heeft, dus niet een per ongeluk positief uitgevallen actie.
  Waar is de ETA nu je ze het hardst nodig hebt en de IRA, je hoort niks van deze gasten.
  Me dunkt met alle misselijke onderdrukkende streken van deze geo/politieke viruswaanzin, de uitmonding en uitrol zeker in Europa van een Dystopia van jewelste… zouden deze mensen, die en de organisatie rondom het opzetten van en het onderhouden van zo´n netwerk beheersen, toch van erg veel algemeen nut kunnen zijn.
  Of ….waren het gewoon egostrebers die de mooiste boerendochters wilden en konden naaien, omdat ze toevallig een terroristische status hebben en sommige wijven daarop kwijlen… is ook een verklaring, geen Robin Hood maar Robin Wood.

  Like

 13. Jan zegt:

  Het zal niet lang meer duren en Trump zal de kliek in Brussel te kennen geven hiermee op te houden en anders maatregelen nemen.
  Net heeft hij het tot stand gebracht dat er een vredesovereenkomst is gesloten tussen Israël en de Verenigde Arabische Emiraten.
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/08/must-see-gateway-pundits-alicia-powe-asks-president-trump-meaningful-question-presser-president-responds-classic-trump-style-video/

  En daar zijn zij weer, de socialisten, de eeuwige leugenaars. Joe Biden beweert nu dat hij er voor heeft gezorgd dat deze overeenkomst tot stand kwam. Wat een geestelijke ziek ventje
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/08/lies-joe-biden-praises-israel-uae-peace-deal-takes-credit-deal-nothing-cant-remember/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s