Lampedusa: “Migranten” stalen kippen, geiten en puppies van boerin; alleen de varkens raakten ze niet aan

Screenshot_134

(Vertaling: E.J. Bron)

We zijn hier op het land van boerin mevrouw Rossi in de buurt van de “migranten”hotspot op het Italiaanse eiland Lampedusa. Hier kamperen, ondanks de vele klachten van de mevrouw bij de autoriteiten van het eiland, regelmatig “migranten”, die overal hun behoefte doen en hun afval achterlaten. Erger nog: ze doodden haar kippen en geiten en aten ze op. Onlangs zelfs vier van haar honden (op de foto boven rechts de overblijfselen van een van haar puppies). Mevrouw Rossi heeft nu alleen haar varkens nog, omdat die door moslims veracht worden.

Mitteleuropa

“Rossi is de wanhoop nabij. Ze dient al vier jaar lang klachten in. Tevergeefs. Haar hectare land is een vuilnisbelt geworden. In de loop der jaren vond ze hier honderden dekens, afval, gebroken flessen en uitwerpselen. Onlangs stond ze tegenover een groep van tien dronken migranten.”

Bekijk hier de video.

Zullen we ons binnenkort overal in Midden-Europa bij zulke toestanden moeten neerleggen?

Bronnen:
www.ilgiornale.it 
www.fdesouche.com

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, politie, Rechts geluid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Lampedusa: “Migranten” stalen kippen, geiten en puppies van boerin; alleen de varkens raakten ze niet aan

 1. karton zegt:

  Varkens vreten nooit soortgenoten op ! Is toch bekend ? Valt me nog mee dat ze deze boerin, mevr.Rossi, niks hebben aangedaan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  @ Zullen we ons binnenkort overal in Midden-Europa bij zulke toestanden moeten neerleggen? @

  Nee, daar leggen we ons niet bij neer. De boerin had ook wat dorpsgenoten kunnen uitnodigen. Met scherpe zeisen hadden ze dat crapule ter hoogte van hun enkels kunnen omkappen.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Johannes d.H. Bij de enkels lijkt mij persoonlijk een beetje érg laag; nét onder hun oren lijkt mij zinvoller.

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Net onder de oren is uitermate doeltreffend karton. Echter de amusementswaarde is vele malen groter als genetisch afval op stompen zonder voeten probeert te lopen.

    Like

   • karton zegt:

    @ Joannes de H. U hebt gelijk , ik verloor de amusementswaarde uit het oog. Doe maar zoals u voorstelt : schijfje na schijfje ! 👍👍

    Like

 3. Tistochwat zegt:

  Tja, als je barbaars, mohammedaans, overal schijtend ongedierte binnenhaalt, en “jij bent welkom, welkom in mijn land” blaat, verandert je eigen leefomgeving in een stinkende vuilnishoop vol ratten en ziekteverwekkers.

  Maar met een ‘mondkapje’ op kun je jezelf dan gelukkig wél beschermen tegen ‘het virus’.

  Geliked door 2 people

 4. Tistochwat zegt:

  Zullen we ons binnenkort overal in Midden-Europa bij zulke toestanden moeten neerleggen?

  Ja, gedwongen.
  Tegen een invasie van sterke, jonge indringers en tegen degenen die dit mohammedaanse, dierenfolterende schuim importeren om ons in elke opzicht kapot te maken, kunnen we niet op.
  Bovendien keren leger en politie zich tegen de realistische burger.
  Het enige wat wij willen, is rechtvaardigheid, eerlijkheid, vrijheid en een leefbaar bestaan.
  Daarom noemen de dictators en de ‘deugers’ ons ‘racist’, ‘nazi’, fascist, enz.

  Tegennatuurlijk leven is de nieuwe norm, ‘het nieuwe normaal’.

  Geliked door 1 persoon

 5. loNe zegt:

  *drat*
  … jammer weer dat ik geen genetisch wetenschapper ben geworden

  vind kippen met n krulstaart een prima idee langzamerhand , grijns

  Like

 6. Lis zegt:

  Arme mevrouw Rossi. Mogelijk had ze best graag haar buren ingeschakeld met hooivorken en dorsknuppels. Maar is er een burgemeester die dreigt met levenslange gevangenisstraf als burgers het heft in eigen handen nemen. Eruit met dat tuig!!

  Geliked door 1 persoon

  • triumph zegt:

   Leger en politie doet niks de enige manier is schieten op deze onderkruipsels en doe die burrie er dan maar meteen bij.Zet dit dan even op feestboek want dat hebben die gasten allemaal en dan kunnen ze zien wat er loos is
   .

   Like

 7. LUCIA zegt:

  Gevraagd een Medusa voor Lampedusa… alleen halal verstenen mag!!

  Like

 8. delamontagne zegt:

  De link werkte niet, deze ? ?

  Mevr. vertelde ook dat haar 14 jarige dochter sexueel werd lastig gevallen en dat de “asieligerts” een schuur zonder dak gebruikten als bordeel en zich een slag in de rondte “ne.kten”…
  Klagen bij de politie helpt niet want die zeiden:” Die lui zijn onaantastbaar, ZE KUNNEN DOEN EN LATEN WAT ZE WILLEN”.
  De boerin is een echte REALISTE, ze zegt:”De reden ? ?, er zijn hier op’t eiland heel veel die aan hun aanwezigheid verdienen”………..
  (( zouden er parellelen zijn met b.v. NL ? ))
  * / * / *
  Uur na uur komen ze aan, de sielige “migranten”= INVADERS.
  Op Lampadusa, de centres zitten berstenvol.

  Zo te zien zijn ’t allemaal mannen, de vrouwen komen natuurlijk later.
  Ik kan die Italiaanse Mevr. maar één advies geven, koop een goed jachtgeweer en jaag dat ongedierte weg.
  [ wanneer komt er op NOS-TV een uitzending over hoe de bevolking en dit ervaren ?……………………………….NOOIT

  Geliked door 2 people

 9. Blaffertje zegt:

  Zegt genoeg toch met wat voor tuig we te maken hebben?
  Soort laat soort meestal met rust.

  Geliked door 1 persoon

 10. Julia zegt:

  Hekken van kippen en overige dieren zwaar onder stroom zetten en deze woestijnbarbaren oppakken achter hele hoge hekken opstapelen en uitsluitend afval van een varken als eten geven misschien is dat de oplossing zodat die woestijnratten gaan smeken om zo snel mogelijk terug naar hun woestijn te worden uitgezet. Anders zit er nog maar één ding op en dat is met alle middelen eigen land en dieren, huis en haard te beschermen. De EU heeft deze ongekende massa import bewust uit de hand laten lopen en eigen volk hieraan bloot gesteld en is Europa inmiddels een enorme brandhaard. Hoogste tijd dat dan het volk deze brand gaat blussen omdat van de EU machtswellustelingen niets kan worden verwacht dan dat zij de onverantwoorde ongecontroleerde instroom blijven toestaan door meer en meer uitkeringstrekkers binnen te halen dat de EU (opgebracht door de belastingbetalers) inmiddels al miljarden heeft gekost. Wat krijgt de zwaar belastte belastingbetaler er voor terug hoofdzakelijk een hoop ellende en bezetting van omvangrijke woongebieden terwijl er voor de belastingbetalers niet veel meer over blijft dan uitsluitend te dure woningen en gebrek aan sociale woningen, bezuinigingen op gezondheidszorg, en overige zorg, bezuinigingen op politie die langzaamaan zich met gaan terug trekken voor het terreur van die massale import omdat zij door gebrek aan middelen en manschappen zich niet meer kunnen inzetten en vaak voor eigen leven de boel maar de boel moeten laten. Het is een grof schandaal en misdadig wat Merkel, Macron en de rest van het EU miljardenbolwerk het Europese volk heeft aangedaan en nu het volk totaal in de kou laat staan dan alleen zwaar te laten betalen voor het innmens mislukt wanbeleid.

  Geliked door 3 people

 11. kampersrene zegt:

  ze raken niet aan varkens ze beschermen hun lotgenoten !

  Like

 12. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Bas. Het wordt steeds duidelijker , de politie is er niet meer voor de mensen die hun salaris ophoesten maar uitsluitend voor de racistische en fascistische “leiders” van hun land. Vergist u zich niet : dit is óók in Nederland het geval !!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s