Stockholm: Politie durft niet met de metro – veel te gevaarlijk

Screenshot_140

(Door: “Urban News Systems”)

De metro van Rinkeby is geen geschikte plek om ’s nachts alleen te verblijven – voor de politie. Dit zegt Frida Nordlöf (foto), lokaal gebiedsmanager in Rinkeby, tegen SVT Nyheter.

Op 1 september verhuist de politie haar operaties naar het nieuwe politiebureau in Rinkeby, Stockholm. Dit betekent dat 200 politieagenten en 80 kantoormedewerkers in het gebouw gaan werken. Het politiehuis is gepantserd als een militair voertuig, omdat het zich in een door misdaad geteisterd immigrantengebied bevindt.

Veiligheid is een groot probleem geweest voor het nieuwe bureau.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, politie, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op Stockholm: Politie durft niet met de metro – veel te gevaarlijk

 1. Tistochwat zegt:

  Sorry hoor, maar: WHAHAHAHAHAHAHAAA!

  En, zijn jullie ook bang voor je eigen bevolking?
  Of durven jullie die wél aan te pakken?

  Geliked door 3 people

 2. Hovawart zegt:

  Eigenlijk hetzelfde verhaal als die horde incompetente politici in Brussel en Straatsburg,…..angstig voor hun eigen achterban.

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Dan zal Stockholm ook wel een aantal zangclubjes hebben die zingen welkom in mijn land.

  Geliked door 2 people

 4. Gienekehado zegt:

  GODVERDOMME…. Vent MET MOED vermoord in Islamsterdam / Femkestad!!
  https://112vdg.nl/2020/08/09/bas-van-wijk-doodgeschoten-nadat-dader-horloge-wilde-stelen/

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Nederland
  https://pbs.twimg.com/media/Ee-cTLrWsAEsB8j?format=jpg&name=900×900

  In het Nederland van nu kan een dag op het strand veranderen in een dag waarop je op klaarlichte dag met 5 kogels wordt geliquideerd als je iemand aanspreekt op het jatten van een horloge. En over een week is Bas van Wijk weer vergeten. Dat is de realiteit. #gerechtigheidvoorbas

  Meer wordt duidelijk over de dader
  Bas (24) werd zaterdag doodgeschoten in Amsterdam. ‘Een groepje mannen met licht getint uiterlijk kwam naar de steiger en had het voorzien op de Rolex van een vriend van Bas. … Afgeslacht, met meerdere kogels in zijn lijf. Om zo’n rot horloge’ twitter.com/KamranUllah/st…

  Geliked door 3 people

 6. Gienekehado zegt:

  WEGKIJKEN… wegkijken….. wegkijken….. wegkijken…. Hoe met WEGKIJKEN en negeren de CORRUPTIE en aanverwante zaken in Nederiglandje arriveerde! BANANENKONINKRIJK!! En de koning (kleine k) ging vrolijk door met handenschudden!!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/advocaten-verstrekten-geheime-informatie-aan-organisatie-rond-ridouan-t/ar-BB17LbiH?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Geliked door 1 persoon

 7. Laura van der Storm zegt:

  Ik woon in Zandvoort aan de aanvoerweg. Ik heb 2 dagen onder mijn veranda gezeten en de boel eens aangekeken. De politie verbood de toeristen al vrij vroeg door te rijden naar het strand, geen parkeerplek. Ze moesten al een stuk terug hun auto laten staan en lopend richting strand. Ze kwamen dus allemaal langs mijn huis. Het leek wel of heel allochtoon Amsterdam deze kant op was gekomen. Later hoorde ik van een vriendin dat een heleboel allochtonen uit Duitse autos kwamen! Tegen 5 uur mochten de auto weer doorrijden. Ik wist niet wat ik zag…hele rijen hele dure autos, niet 1 maar wel 50 reden achter elkaar binnen (grote audi’s, grote BMW, grote cabrio’s) met allemaal donkere mensen. Ik ben echt geschrokken. Een vriendin vertelde mij gisteren dat het hele strand “zwart ” was. Ik zat met haar en partners op een terrasje in het centrum en toe kwamen er 20 vrouwen langs, allemaal met een hoofddoek op en liepen achter elkaar echt te provoceren met een blik….wij zijn superieur! Ik verzin dit niet. Mijn ogen waren al heel lang open en toch schrok ik!!! Ik houd maar op……

  Geliked door 3 people

  • Gienekehado zegt:

   Bij de NPO (!) werd ook gerept over veel Duitse Syriërs op het strand. Laat “mooi” zien hoe Merkelland er aan toe is! NL en BE volgen. Ik woon 200 km van Zandvoort, maar ook hier veel arabieren, afrikaners op straat. Ben ook benieuwd wie al die (bijna) verdronken mensen zijn. Zo erg is het nog nooit geweest. Het is bekend dat veel Allahtonen niet kunnen zwemmen.

   Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Laura van der Storm. Dat is precies wat de meeste West Europese politieke leiders van ons willen. Geleidelijk wennen aan de Kalergi-Plan. Stapje voor stapje wennen dat Nederland zal worden ontvolkt; kost wat het kost! Wij, een zeker onze kinderen en kleinkinderen, leven nu in een count-down, totdat het Uur U zal uitbreken, en wij zouden worden afgeslacht door dezelfde personen die nu graag lammetjes op clandestiene wijze voor een feest afslachten. Velen geven regeringen Rutte en Balkenende de schuld. Maar zij zijn niet de eersten die met het verraad op hun eigen volk begonnen. Het verraad bestaat al meer dan 50 jaar. De verraders van Nieuw Links zijn oude kerels en dames die nu op een vreedzame dood wachten, net als de oude nazi’s die in vrijheid en rust verder mochten leven en sterven.

   Geliked door 1 persoon

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Feitelijk dus het faillissement van de politie, hoe is het mogelijk dat ze het zo ver hebben laten komen!
  En Nederland is de volgende, in Scheveningen zijn ze de regie al kwijt, dat had in het oude Scheveningen nooit kunnen gebeuren dan hadden ze zelf het heft in handen genomen maar na jaren is men erin geslaagd de oorspronkelijke bewoners weg te saneren.
  Hoewel…. in Duindorp durven ze nog steeds geen allochtonen in huurwoningen te plaatsen!
  De keren dat ze het geprobeerd hebben verloren ze binnen enkele weken.
  Scheveningers kun je maar beter te vriend houden, krijg je er één tegen dan heb je ze gelijk allemaal tegen, en geloof mij maar; dat wil je écht niet !

  Geliked door 3 people

 9. R Thomasson zegt:

  “Angst is een slechte raadgever”, luidt een bekend spreekwoord. De Zweden gedragen zich als mensen die bang zijn voor honden. Als een hond ruikt dat iemand bang voor hem is, valt hij aan. I.p.v. kapitalen uitgeven aan nutteloos en duur politiebureau, kon men beter het geld uitgeven om autochtonen, die in Rinkeby wonen, te evacueren naar buurten waar Zweden in de meerderheid zijn. Nadat de Zweden in veiligheid zijn gebracht, kan men overgaan naar fase b) hermetisch afsluiten van Rinkeby (en andere islamitische enclaves) van de rest van de stad. Als moslims graag hun No-Go Zone willen hebben, dan moeten ze daar ook blijven. Ze hebben niets te zoeken in de rest van de stad. Iedereen van hen die zich elders bevindt, zal zonder pardon worden gedeporteerd naar het land van herkomst; of doodgeschoten in extreme gevallen. Bij iedere rottigheid die ze uitvreten, zal elektriciteit- en watervoorzieningen worden afgesloten. PATRIOTTISME IS GEEN RACISME!.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bob zegt:

  Wie wind zaait zal storm oogsten. De oogst kan
  wel afflauwen als je ogen opent en doorgeeft aan je
  hersenen wat ze zien.
  Het gaat om feitelijkheden en niet wat je vertelt wordt,
  want van horen zeggen liegt men veel.

  Like

 11. Jan zegt:

  Politie gaat onder bescherming van lijfwachten de no go zones in

  https://3speak.online/watch?v=rairfoundation/scwkxvun&jwsource=cl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s