Corona terreurstaat Duitsland zoekt medewerkers om kinderen bij hun ouders weg te halen

Screenshot_144

(Door: “Xander”)

De maximale boetes voor het overtreden van de coronaregels in Duitsland verhoogd naar € 5000,- en € 10.000,-

Duitse medische instanties hebben vacatures voor een nieuw soort ‘droombaan’: kinderen weghalen bij ouders die weigeren hen thuis op te sluiten en in quarantaine te doen als ze positief zijn getest op het corona virus. Deze zoveelste dictatoriale maatregel in de DDR 2.0 terreurstaat van Angela Merkel zorgt voor veel ophef bij onze Oosterburen.

Duitse autoriteiten willen ouders van kinderen van 3 tot 11 jaar die positief op corona zijn getest, verplichten om hen in eenzame opsluiting te doen. Ze mogen geen enkel contact meer hebben met de andere gezinsleden, moeten alleen eten, et cetera. Ouders die weigeren krijgen torenhoge boetes, en lopen het risico dat hun kinderen bij hen worden weggehaald. Social media liepen vervolgens over van woedende reacties van burgers.

Lees verder>>>
(h/t “droevige mof”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, dictatuur, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, machtswellust, Merkel, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Corona terreurstaat Duitsland zoekt medewerkers om kinderen bij hun ouders weg te halen

 1. Tistochwat zegt:

  Reken er maar op dat er nog veel meer ‘corona-maatregelen’ zullen volgen.
  Alles voor de ‘communistische heilstaat’, en ‘burgertje pesten’ blijft natuurlijk leuk.

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: eunmask

 3. Sabeltant zegt:

  DDR2 vol in de maak!

  Geliked door 2 people

 4. Mary zegt:

  Misdadig!!!!, maar ja we hebben het dan ook over de NWO misdadigers, nazi’s die niets te ver gaat………..

  Geliked door 2 people

 5. klaas zegt:

  Like

 6. Cathja zegt:

  Dit zijn toch gewoon NAZI-praktijken?

  Ongehoord en ongelofelijk, wat er thans in ons buurland aan de gang is. Hoe kunnen mensen zó diep zinken, om kinderen bij hun ouders weg te halen als die de regels niet (goed) opvolgen. Regels die gelden voor een inmiddels gedoofd virus, waaraan maar relatief weinig mensen (kinderen) zijn overleden.
  Waarom worden kinderen psychisch kapot gemaakt door de overheid? Het gezin is de veilige basis voor een kind, en daar hoort de overheid met haar poten vanaf te blijven!!!

  Kinderen horen bij hun ouders te verblijven; zij zijn GEEN EIGENDOM VAN DE STAAT!!!

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   De nazi’s hebben trouwens in WO II vele honderdduizenden Noorse, Joegoslavische, Poolse en Russische kinderen bij hun ouders weggehaald en als ze Arisch bloed hadden, blond haar en blauwe ogen, dan werden ze “geadopteerd” door pleeggezinnen om als nazi’s te worden opgevoed!
   Blijkbaar hebben de walgelijke linkse klootzakken in de terreurstaat zelf GEEN kinderen en ik heb zo het idee dat heel wat ouders zich ertegen gaan verzetten om hun kinderen af te pikken!

   Geliked door 1 persoon

 7. Marc zegt:

  Een uitgelezen kans om illegalen te retourneren!

  Like

 8. Bas zegt:

  Depopulation through forced vaccination!
  Ontvolking door gedwongen vaccinatie!

  Foto van Artikel uit 2011, het kan nu nergens meer gevonden worden….
  Deel het!

  https://pbs.twimg.com/media/EfDV9rUWsAA6dbw?format=jpg&name=large

  https://mobile.twitter.com/Felicity256/status/1292768354990686209/photo/1

  Laten we eens kijken waar “COV-ID” eigenlijk voor staat:

  Certificaat.
  Van.
  Vaccinatie.
  Identificatie.

  Kijk dan op: “VN-agenda 21, 2030 en ID2020” Het ging NOOIT over dit virus. Het ultieme DOEL Het was bedoeld als een manier om je GEFORCEERD te laten vaccineren.

  Geliked door 3 people

 9. Jan zegt:


  Van honderden vrouwen en mannen in de DDR werden de kinderen afgenomen omdat ze werden beschouwd als “vijanden van de staat”, als werkschuw of omdat hun manier van leven het SED-regime niet aanstond. Sommigen van hen zijn nog steeds op zoek naar hun kinderen.
  …..
  “De ouders werden bijvoorbeeld bedreigd als ze uit de groepering kwamen die opkwam voor burgerrechten: we nemen je kinderen bij je weg. Je bent niet in staat de kinderen op te voeden tot socialistische persoonlijkheden, en dat kon heel snel gebeuren…. ”

  “Als de staat het niet eens was met de ouders en die een manier van leven hadden die niet bij hen niet aanstond of die te veel naar het Westen hadden gekeken of iets dergelijks, dan werden hun kinderen op verschillende manieren bij hen weggehaald – men ging zover dat ze werden gechanteerd dat zij vrijwillig hun kinderen afstonden. ”
  ….
  https://www.deutschlandfunkkultur.de/zwangsadoptionen-in-der-ddr-die-gestohlenen-kinder.976.de.html?dram:article_id=471143

  Asozialen Paragraph (Paragraf) – Zwangsadoption in der DDR – Das Schicksal der geraubten Kinder

  De asocialenparagraaf stamt regelrecht van de nazi’s https://de.wikipedia.org/wiki/%C2%A7_249_StGB_der_DDR

  Geliked door 2 people

 10. droevige mof zegt:

  Met de volgende tekst zoekt de christelijke instelling “Diakonie Michaelshoven Köln” maatschappelijk werkers voor een baan in de “Inobhutnahme”, ondertoezichtstelling en plaatsing van kinderen buiten eigen gezin als gevolg van de Coroana quarantaine.
  De taal van deze kennisgeving van vacature is verraderlijk. De Rijkscommissaris voor bezet Nederland stuurde in 1940 soortgelijke lieve brieven naar de jeugd.
  Voor vrienden van de Duitse taal de link met de volledige tekst. (Misschien zijn ze hierna geen vrienden meer.)

  “All for one, one for all: We zijn op zoek naar jou om ons team te versterken! Als je geïnteresseerd bent om samen met geweldige collega’s het verschil te maken voor andere mensen, lees dan nu verder!”
  https://jobs.diakonie-michaelshoven.de/job/K%C3%B6ln-P%C3%A4dagogische-Fachkraft-%28mwd%29-in-einer-Inobhutnahme-f%C3%BCr-Kinder-und-Jugendliche-in-Quarant%C3%A4ne/601328601/

  Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @ droevige mof om 14:16

   Een ‘christelijke instelling’…..zoekt maatschappelijke werkers voor het meest bizarre wat een mens zich maar kan indenken: kinderen zonder aanleiding van hun ouders scheiden…! Dit kan toch alleen maar als er sprake zou zijn van ernstige verwaarlozing en/of kindermishandeling?

   Beste droevige, ik kan hier echt niets ‘christelijks’ aan ontdekken. Ze moeten zich diep schamen! Kinderen horen bij hun ouders te leven en door hun ouders te worden opgevoed.
   Het leven wordt beklemmend op deze manier.

   Geliked door 1 persoon

   • droevige mof zegt:

    Een eenvoudig antwoord: De grote kerken maken deel uit van de Nieuwe Wereldorde en dat is hoe ze zich gedragen. Dit heeft niets te maken met Jezus, hij is slechts het vijgenblad.
    Marcus 9,42 Maar als iemand een van deze jonge mensen die in Mij geloven, op het slechte pad brengt, zou het voor hem beter zijn met een zware molensteen om zijn hals in de zee te worden gegooid.

    Geliked door 2 people

 11. karton zegt:

  Dit zijn nou precies de baantjes waarvoor Quag, Ollonkreng, Rutte en Adolf Verhofstadt “in de wieg zijn gelegd”.

  Geliked door 1 persoon

 12. Tineke zegt:

  Meestal als “wir schaffen das” iets uitvaardigt,volgt Nederland als vanzelf.
  Ik ben blij dat mijn kinderen volwassen zijn.
  Dit is te schandalig voor woorden.
  Misdadigers zijn het,stuk voor stuk !

  Geliked door 3 people

 13. Jan zegt:

  Duitsland, een communistische terreurstaat in wording

  https://3speak.online/watch?v=rairfoundation/spvwshhh&jwsource=cl

  Lisa Eckhart

  Like

 14. Jules Vismale zegt:

  Ik heb thans een artikel gelezen dat er ook een aantal ouders (?) in Nederland rondlopen bij wie eigenlijk de kinderen juist WEL moeten worden weggehaald maar dan omdat zij die kinderen totaal hebben verpest met hun vreselijke “opvoedingen”!
  Lees hier en oordeel:

  Kansenparel-ouders en -vrienden blokkeren politiebureau omdat daar zwembadtuig wordt vastgehouden

  Op het politiebureau in Zutphen is het gisteren losgegaan. De wetsdienders hadden enkele zwembadterroristen gearresteerd, maar hun vrienden en familieleden (natuurlijk weer van het soort dat die kinderen verafgoden, verkeerde diengen van hen gedogen en hen blijkbaar geen normen en waarden bijbrachten!) pikten dat niet. Ze blokkeerden het politiebureau en gingen agressief lopen doen omdat de zich misdragende tuigpareltjes waren opgepakt.
  Zouden die ouders en vrienden dat trouwens ook hebben gedaan als hun spruiten bij HEN thuis daar alles hadden verbouwd of ze zelf bedreigd werden?

  Wie de berichtgeving rondom zwembaden volgt zou haast denken dat de term ‘hittegolf’ niet op de extreme warmte die Nederland momenteel aandoet doelt, maar op het temperament van enkele badgastjes die zich niet kunnen gedragen.
  Ze maken zo’n janboel van het zwembad (hopelijk kunnen de meesten van hen nog niet eens zwemmen!) dat de badmeesters het niet zelf kunnen oplossen en de politie moeten inschakelen. Die vervolgens arrestaties moet uitvoeren.
  Waarom ga je trouwens naar een zwembad toe om rotzooi te trappen als het daar snikheet is? Dat tuig verpest het hiermee niet alleen voor anderen maar ook voor zichzelf!

  Het gebeurde gisteren in het Gelderse dorp Almen, waar de politie noodgedwongen moest optreden. Dat is natuurlijk al te zot voor woorden, aangezien zwembaden de plaatsen zijn waar families verkoeling komen zoeken – geen onderdeel van het criminele circuit, of iets dergelijks. Een agent kreeg zelfs een kaakslag. Ontzettend sneu, crimineel en onnodig.
  hopelijk krijgt dat uitschot een levenslang zwemverbod daar en moeten de ouders alle schade afbetalen!

  Maar hoe bekenden en familieleden van de opgepakte tuiggozertjes zich vervolgens meenden te moeten gedragen, gaat echt iedere perk te buiten:

  “Een aantal personen was het niet eens met de aanhoudingen die bij het zwembad werden verricht en kwamen gisteravond verhaal halen bij het politiebureau in Zutphen. Met een auto werd de toegangspoort geblokkeerd. Hoewel de auto later werd weggehaald, bleef de groep recalcitrant.
  Twee jongens werden aangehouden omdat ze agenten beledigden.
  Ook ouders van de jongeren waren aanwezig, een van hen werd aangehouden omdat zij de aanhouding van haar zoon belemmerde. Om de groep te verwijderen moesten agenten gebruik maken van pepperspray en de wapenstok. Meerdere agenten moesten erbij komen om de groep te laten vertrekken.”

  De families van de tuigparels blijven zelfs na dit incident huiliehuilie doen: op Facebook zijn ze nu een lastercampagne tegen de politie begonnen. Die zou “zware mishandeling” hebben toegepast op de straatcrimineeltjes. Cry me a river, aanstellers! En ga daar volgens lekker zelf in zwemmen: dan hebben de normale badgasten geen last van jullie agressieve en hinderlijke getreiter.

  Die akelige snertouders hebben natuurlijk hun kinderen zo liefdevol (?) opgevoed door hen niet berispen, kritiek te leveren of straf te geven, te gaan oververwennen etc. waardoor het helemaal de spuigaten uitliep met die “jongeren”!
  Maar als die eenmaal volwassen worden dan weet ik heel zeker dat zij met hun asociale gedrag NOOIT meer aan een huis of een baan komen en daar mogen ze hun ouders hierna heel erg dankbaar voor hun softe “opvoedingen” zijn maar niet heus hoor!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Jules Vismale op 10 augustus

   Maar dit soort ouders zijn toch van een heel ander soort dan de ouders die ‘ongehoorzaam zijn aan de staat’. Het maakt nogal verschil of je je kinderen wilt beschermen tegen het kwade, óf je steunt hen in het kwade.

   Like

 15. fleckie zegt:

  Als die jongeren volwassen zijn: worden ze dan ( ook). Einsatzgruppen genoemd, i.v.m de vanzelfsprekende ‘hersenspoeling’( wat waarschijnlijk de bedoeling is) :: tegen de eigen bevolking( en) ( ja, andere landen zullen heus wel. HET!! voordeel hiervan inzien) !!!…….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 16. Jan zegt:

  Turkse premier Erdogan overweegt alcoholverbod in Duitslands kroegen wegens gebrekkige dicipline  Cafés en barbezoekers in Berlijn moeten zich aanpassen aan strengere controles door politie en toezichthouders vanwege de coronabeperkingen. De Berlijnse senator voor gezondheid Dilek Kalayci (SPD) maakte dit bekend in de “Berliner Morgenpost”. Men moet ook nadenken over een alcoholverbod “als de discipline in de restaurants niet verbetert”, aldus Kalayci.

  ….
  https://www.rbb24.de/politik/thema/2020/coronavirus/beitraege_neu/2020/08/berlin-dilek-kalayci-alkoholverbot-kneipen-bars-hygieneregeln.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s