Daag, bedrieglijk sprookje!

Screenshot_155

(Door: “bozeoudeman”)

Het jaar 2030 nadert en dus voor Nederland, de VS en Europa, de blanke westerse beschaving: R.I.P.! Of wordt het nog eerder? Als een van de laatste blanke Nederlanders ben ik begin 2000 Amsterdam ontvlucht. In het portiek waar ik toen woonde, waren nog maar drie van de acht bewoners van Nederlandse afkomst. Bij de portiek- en etagewoningen in de omgeving was dit vrijwel hetzelfde. ´s Zomers was het soms niet te harden. Niet vanwege de hitte, maar door de kakofonie aan geluiden. Enkel asociale Nederlanders en veelal studentikoze types voelden zich nog thuis in een land dat op geen enkele wijze nog op een Europees, maar eerder een Afrikaans of Zuid-Amerikaans land leek. Tot mijn opluchting was mijn nieuwe woonplaats nog het Nederland dat verloren was gegaan in de grote stad. Maar niet meer, ook hier is inmiddels multiculti al bijna vijftig procent tegen toen misschien tien.

Ook hier is nu veel herrie via de opkomst van de multiculturele samenleving, waar enkel dwaze en lichtelijk gestoorde blanken zich lekker tussen voelen. Dus met name D66 en GroenLinks types die koste wat het kost willen laten zien dat zij ‘politiek correct’ zijn. Ingehaald door herrie, ingehaald door mensen met boze gezichten naar iedereen die blanker is. Maar dit laatste kan natuurlijk niet, dat zijn natuurlijk leugens.

Allochtonen discrimineren niet, zij zijn slachtoffer van discriminatie en kunnen dus, naar ideeën van narren, nooit daders zijn. Een samenleving waarin allochtonen onderling elkaar discrimineren, bestaat niet, want dat mag van de narren niet. Zij ontkennen alles wat hen niet uitkomt, zo is het probleem niet bestaand en dus opgelost. Discriminatie van allochtoon naar autochtoon wordt door deze types afgedaan als kinderachtig van autochtoon of zelfs gore leugens van ultrarechtse figuren.

Discriminatie van allochtoon naar autochtoon bestaat gewoonweg niet en als het al bestaat, is dat geen racisme! Welnee, je moet als blanke ergens tegen kunnen hoor! Je moet niet zulke lange tenen hebben. Verder moeten ‘nieuwe Nederlanders’ een handje op weg worden geholpen in hun ‘nieuwe vaderland’. Daarover zijn ook alle politieke warhoofden en potentaten het eens en dat is wat zij noemen “positieve discriminatie”; dus wat schuilt daar voor fouts in? Het is goed bedoeld, dus!

De anderen, zeg maar de oorspronkelijke Nederlanders, moeten een beetje geven, tenslotte hebben zij het al vanaf de oorlog heel erg goed. De jaren vijftig van opbouw en tekorten zijn hen geweldig goed gezind geweest. De jaren zestig zelfs nog beter! Er waren volgens gemanipuleerde statistieken geen armen meer in Nederland en er waren door CAO’s enkel goed verdienende werknemers die vanaf toen zelfs medewerkers gingen heten in plaats van arbeiders.

In de jaren zeventig had zelfs bijna iedere medewerker een autootje tot zijn beschikking en kondenhzij minstens een keer per jaar op een vakantie naar een heus buitenland! Achterstandswijken waren er enkel nog in grotere steden, maar daar zorgden soms warme bakkers in spijkerpak dat die buurten werden aangepakt, zodat iedereen in dit land het goed had.

Maar ach en wee; toen kwamen jaren van depressie, veroorzaakt door het bedrijfsleven dat niet blij was met al de medewerkers met steeds meer noten op hun zang. Te veel naar de smaak van de Van Venen en aanhang. Dit moest verdwijnen en rap. Verdeel en heers deed de intrede onder leiding van werkgever Lubbers, snel ondersteund door een zijn veren afschuddende socialist Kok, het ooit stilste jongetje uit de klas die zijn minderwaardigheidscomplex had overwonnen en het hoog in zijn bol had.

Vanuit alle continenten moesten werknemers, maar ook criminelen, gelukzoekers en avonturiers, naar dit modellandje worden gehaald om die dwingelanden, die werknemers waren geworden, eens een lesje te leren. En daar zijn we dan nu, bij dat lesje dat geleerd moet worden: werknemers hadden zich te snel rijk gerekend. Ook dachten zij in een democratie te leven, waarin ook zij iets te vertellen hadden.

Ha, ha, hoe dom kon men zijn. Enkel de met name zeer welgestelde elite heeft wat te zeggen en daar luisteren de ‘gestudeerde’ hoofden als Balkenende, Bos en de studentikoze Rutte goed naar. Zij brachten de verdeel en heers maatschappij nog meer en sneller op het voor hun meesters goede spoor. Met vele tien tot zelfs vele honderdduizenden worden vreemden dit ooit mooie landje binnengehaald en hetzelfde gebeurt in de landen rondom ons heen.

Hooggeleerde dwazen, idioten en hersenloze types beheersen onze politieke tempels en bepalen dat het maar eens afgelopen moet zijn met de westerse beschaving, afgelopen ook met blank. Het volk volgt deze ‘hooggeleerde’ warhoofden vrijwel gedachteloos vanwege de berichten door de media over mooie voorspellingen en sprookjes van een multiculturele wereld waarin alle klassen, rassen, rangen en standen door elkaar heen leven en alle lammetjes veilig en lieflijk naast de Soros en Gates leeuwen in de wei liggen te slapen.

Een wereld waarin Chrislam de godsdienst wordt voor iedereen en een wereld waarin blank racisme eindelijk eens tot het verleden behoort en verjaagd door het veel hoogstaander zwart en vredelievend islamracisme. Oh dank u heilanden als Obama en filantroop Soros, dank u voor uw grote goedheid moeder Merkel, en dank u allen, al die volgers in de EU en de nationale parlementen die soms wel eens een beetje crimineel kunnen zijn.

Maar ja, dat laatste. Ach, zoals iemand uit de SP eens zei: ”Waar gehakt wordt, vallen spaanders!” En al die gewone werknemers, het volk, dat zijn de spaanders en dat gaan ze snel genoeg ondervinden, maar wellicht net te laat. Dan leeft iedereen inmiddels in de speciaal voor hen ontworpen nachtmerrie, met mondkapjes en oogkleppen op en worden via de Gates chip gecontroleerd. Als men dit wil vermijden, is er nog maar een mogelijkheid: jaag de Lubberianen terug hun hokken in: Daag, bedrieglijk sprookje!

Screenshot_156

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland. Bookmark de permalink .

17 reacties op Daag, bedrieglijk sprookje!

 1. Bas zegt:

  Hoezo blm
  Verschrikkelijk wat dit zwarte monster doet met, en zegt over haar baby!

  Verkrachten, mishandelen, verkopen en tzt zelfs doden……haar baby is dogshit voor haar….

  Like

 2. Tim zegt:

  Chrislam zal niet gaan want christenen zijn weg straks voordat Gods toorn over de wereld komt en het wordt de RK kerk en Islam die gaan regeren en is een straf van God die vanaf het begin de vijand op ons afstuurt als ze niks meer van hem willen weten. Dus zorg dat je opnieuw geboren christen wordt anders ga je er doorheen en daarna een eeuwige hel….en gered worden in deze kerkbedeling is ABC Admit you are a sinner worthy of hell for sinning against a Holy God. Believe in what Jesus did that his blood paid for our sins and was raised after 3 days and that He is God. Confess that to God in prayer. En als je dat in je hart gelooft en met je mond belijdt ben je gered en heb je eeuwig leven.

  Like

 3. Julia zegt:

  Nederlanders zouden nu eens massaal een eenheid moeten gaan vormen tegen het wanbeleid van de overheid door bijvoorbeeld voorlopig geen belastingen en zorgkosten meer te betalen omdat al ons geld naar deze moslim import gaat waardoor onze rekeningen belasting- en zorgkosten de pan uit rijzen maar wij ons kapot moeten bezuinigen op allerlei gebied, onder dictatuur moeten leven, zwaar worden gediscrimineerd door de overheid en de rechtstaat. Die geïmporteerde woestijnratten genieten volop van onze sociale voorzieningen, subsidies, uitkeringen, gratis zorg en meer van onze faciliteiten gratis zwemles, gratis cursussen en noem maar op. Zij komen massaal gewapend met I phones en bepaald niet gekleed als een echte vluchteling en zelfs een aantal duizend euro hebben betaald voor hun massale overtocht om hier van onze samenleving te profiteren. Het is de reinste overheidsterreur wat onze samenleving wordt aangedaan en kan mij niet voorstellen dat een gezond denkende Nederlander waar de toekomst zelfs voor hun kleinkinderen niet meer veilig is, de vele berovingen en verkrachtingen en geweldplegingen die veelal binnen die geïmporteerde multi culti chaos dit terreur nog veel langer tolereert. Willen wij onze toekomst en vooral de toekomst voor onze kinderen nog redden vrees ik dat het nu werkelijk de hoogste tijd is om massaal verzet tegen dit wanbeleid alsmede de waanzinnige opgelegde regels die onze economie totaal ten gronde brengt en ons maatschappelijk leven onleefbaar maakt kenbaar te maken. Uiteindelijk schijnt nu de overheid het voor het zeggen te hebben, zich niets meer aan te trekken van haar kiezers dan alleen tot complete uitvoering van de agenda 21/30 over te gaan om wat zij door Bilderberg, Soros, Gates en overige multi nationals te verwezenlijken. Degenen die nu nog niet uit hun dromen zijn ontwaakt kunnen zich strak daadwerkelijk afvragen waaraan zij zich hebben overgeleverd en hieraan zelf actief hebben meegewerkt. Nu hebben velen het nog te goed maar beseffen niet dat het tij zal snel keren maar dan niet huilen achteraf.

  Geliked door 7 people

 4. Tineke zegt:

  Het enige wat mij nog blij maakt is dat alle deugers en bekend Nederland OOK de prijs gaan betalen,al denken ze met hun gedeug de dans te ontspringen !

  Geliked door 2 people

 5. Yvonne ( bozeoudevrouw) zegt:

  Alle lammetjes veilig en lieflijk naast Soros en Gates Leeuwen in de wei liggen te slapen
  Ik heb het vreselijke artikel over het opgehangen lammetje maar niet gelezen bij het zien van de foto kon ik wel janken en deze lieden die gek op dieren vermoorden zijn blijven in onze landen komen
  Als je de mens kent hou je van dieren

  Geliked door 5 people

 6. koddebeier zegt:

  Inmiddels zijn alle grote steden verziekt en om ook de dorpen naar de verdommenis te helpen hebben deze AZC gekregen.
  Stel dat nog bewoonbare plekken in Nederland zou overhouden…..Bedankt Rutte 1,2 en 3 en alle hersendode die op deze landverraders stemden !!

  Geliked door 2 people

 7. delamontagne zegt:

  De warme bakker in spijkerpak:
  Jan Schaefer:”In gelul kun je niet wonen”…………..
  ( 30 jaar later ook niet langer in A’dam ALS NORMAAL MENS…….)

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Schandalig
  De illegale kerels die in bootjes het kanaal oversteken worden ondergebracht in vele luxehotels in GB.
  Farage gaat op onderzoek en komt bij het ene na het andere hotel waar alles maandenlang gesloten/volgeboekt is voor die illegalen.
  Ze maken zelfs uitjes naar het voetbalstadion met pizza en fish & chips toe……natuurlijk allemaal op kosten van de Engelse belastingbetalers.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   In Forbach, Elzas Frankrijk, werd 3 jaar geleden een “IBIS”-Hotel door de Franse regering gevorderd om er “vluchtelingen” in onder te brengen.
   Nadat de eigenaar van het hotel weer zelf het beheer erover kreeg, bleek dat er dusdanige schade was dat ’t niet meer als hotel gebruikt kan worden.
   Er moet voor 1.7 Miljoen Euro worden vernieuwd/hersteld om het weer de naam “Hotel” te geven, die naam waardig……………
   Sinds November 2017 waren alle 78 kamers voor de “vluchtelingen” gevorderd.
   Al direct vanaf het begin in 2017 bleek dat het samengaan van “vluchtelingen” en buurtbewoners NIET GING !
   De wijk had al die tijd al diverse keren geprotesteerd tegen de vluchtelingen.
   Er werd geklaagd over geluiden/herrie tot diep in de nacht, de vuiligheid.
   Kakkerlakken die ook de aangrenzende huizen binnen komen.
   De uitingen van disrespect naar de oorspronkelike bewoners, de smerige opmerkingen naar hen toen.

   Geschreeuw, MUZIEK, vechtpartijen afval dat zonder meer gewoon op straat wordt gedumpt.
   Ons leven is een hel geworden, aldus een van de bewoners.
   De muziek, het geschreeuw tot diep in de nacht, geluid van motorren die op volle toeren draaien.
   Inbraken bij de oorspronkelijke bewoners.
   De straat totaal vervuild, als we de politie bellen bij sommige vreselijke vechtpartijen, zeggen ze GEEN TIJD TE HEBBEN om te komen kijken !!!!!!!!!!!!

   Migrants à l’ancien hôtel Ibis : les voisins à bout de nerfs à cause des nuisances
   BRON:Le Républicain lorrain
   https://www.republicain-lorrain.fr/edition-de-forbach/2019/07/20/migrants-a-l-ancien-hotel-ibis-les-voisins-a-bout-de-nerfs-a-cause-des-nuisances

   Like

 9. Gienekehado zegt:

  Foei, politie in Zutphen doet een George Floydje! Zie Facebook van Melanie Jasmine!!

  Like

 10. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/kansenparel-ouders-en-vrienden-blokkeren-politiebureau-omdat-daar-zwembadtuig-wordt-vastgehouden/

  Kansenparel-ouders en -vrienden blokkeren politiebureau omdat daar zwembadtuig wordt vastgehouden

  Op het politiebureau in Zutphen is het gisteren losgegaan. De wetsdienders hadden enkele zwembadterroristen gearresteerd, maar hun vrienden en familieleden pikten dat niet. Ze blokkeerden het politiebureau en gingen agressief lopen doen omdat de zich misdragende tuigpareltjes waren opgepakt.

  Like

 11. 12gauge zegt:

  Ik heb genoten van dit stuk!
  Helaas tis allemaal bewaarheid.
  Eenheid als volk bestaat al lang niet meer.
  Hersenloze individuen met een eigen agenda.
  Op meesterlijke wijze tegen elkaar uitgespeelt, chapeau…
  Maar…..als de maat vol is, gaat de fik dr in! En goed ook.
  En de slappelingen worden vervolgd, wereldwijd.
  Ik zal persoonlijk mijn gezin beschermen en verdedigen, bloed zal rijkelijk vloeien.
  Met mij, zijn er veel meer.
  Je maintiendrai.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s