“Mondkapje” . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Mondkapje” . . .

 1. Torsten Himmelstoss zegt:

  Inleiding overbodig:
  https://www.trouw.nl/wetenschap/maurice-de-hond-weet-het-zeker-er-is-geen-enkele-basis-voor-de-huidige-coronamaatregelen~b01612fd/
  Let op! Burgemeesters en wethouders die mondkapjes verplichten en de anderhalvemeter-
  waanzin doordrammen, boa’s en politie opdracht geven bekeuringen uit te delen, doen dat
  zonder enige bevoegdheid en zetten daarmee de wetgever(die zit in Den Haag) en de Grondwet buiten werking.Bron: hoogleraar staatsrecht Wim Voermans, universiteit Leiden.
  Iedereen in Bergen op Zoom: let op uw RECHTEN en VRIJHEDEN.

  Geliked door 1 persoon

 2. Gienekehado zegt:

  Serieus, Van Ark….. Nooit van gehoord! Het allerergst van die mondkapjes vind ik dat veel er van in het milieu, in de zee terechtkomen. Iemand die hier alleen maar VOOR DE POEN zit, zal dat een rotzorg zijn!!! Net zo goed dat veel besmettingen bij ALLAHTONEN plaatsvinden. Allemaal zegeningen van Rutte cs.!!!!!!!!!! 1000en M I L J A R D E N-projekt!!

  Like

 3. Lucia zegt:

  Fauci zei ook iets soortgelijks… overal en daar moeten we goed opletten, zie je dezelfde bewoordingen en dezelfde agenda’s, soms synchroon, soms eerder of later, zo zie je ook dat het allemaal afgesproken werk is, ze zijn vreselijke dingen van plan , die !% en iedereen zit maar in de wachtstand, terwijl deze mensen legers hebben, die ze in gaan zetten tegen ONS en notabene betalen van ONS GELD.

  Wel legerman of vrouw, die dit leest… als ze ons uitgemoord hebben, zijn jullie aan de beurt, want dan zijn ook jullie overbodig geworden, geldt overigens ook voor de politie.

  De jongeren… nu ze willen jullie liefst zo jong mogelijk, vraag maar niet waarvoor zoek maar op adenochrome en pizzagate, daarna mogen jullie als slaaf werken z.a. het in in China gebeurt, heeft een van hen een orgaan nodig???Wordt je zo achter je lopende band vandaan geplukt.

  Alle Politici; Jullie hebben ons verraden, belogen en ons genaaid maar ik kan jullie een ding beloven.. er komt een dag dan hebben ze jullie niet meer nodig en dan zijn jullie aan de beurt ,zie mijn stelling beneden de ultieme prijs van verraad is verraad dus ongeacht jullie kleur Rood Blauw of Pimpelpaars, ongeacht of jullie hem links of rechts dragen ( je portemonnee suflul/sufkut) of jullie geloof-georiënteerd waren of menen te zijn…. jullie hebben allemaal een kardinale fout gemaakt, je ziel aan de duivel verkocht en ons verraden…Hoe denk je dat men denkt over een verrader in de gelederen… misschien eens een verrader altijd een verrader ??Of zoiets. Verraad staat altijd kut in je CV , werken met een verrader valt onder het chapiter tijdelijke oplossingen… van tijdelijk personeel.!!!.Zeg niet dat ik jullie niet gewaarschuwd heb

  Alle Multimiljonairs en Miljonairs, ze hebben jullie vast een hoop beloofd en wat toegeschoven en jullie waren er hebzuchtwaardig blij mee maar bij deze mensen komen beloftes gewoon op de vuilnishoop… nu zijn jullie aan de beurt…. ze steken straks gewoon een rietje in jou en je geld en slurpen je leeg als een malibu coconut cocktail, ze hebben geen geweten, vriendschap, loyaliteit en geen emoties. Je wint het nooit tegen deze mensen en ze zullen je nooit in hun kring toelaten je hebt niet hun bloed en genenpatroon, voor hen ben je inferieur.

  En dan de !% zelf.. wat heeft jullie ooit bezield, hebben jullie nooit geleerd dat de ultieme beloning van verraad ..verraad zelf is… met jou aan het andere eind.
  Het enige wat jullie ooit in equillibrum/evenwicht hield , was jullie als een Wij tegen Ons, haal het Ons weg en dan heb je alleen je bekende hebzuchtige clubje psychopaten over. Nou zijn jullie mekaars vijanden. WELKOM IN JULLIE UITEINDELIJKE HEL..net als in the Highlander movies….THERE CAN BE ONLY ONE!!!
  SAYONARA!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  De Turks-Duitse Berlijnse gezondheidssenator Dilek Kalayci (SPD) wll alcohol in cafés en restaurants verbieden “als de discipline in restaurants niet verbetert”. “In de kroegen komen veel mensen vaak dicht bij elkaar, en als er dan veel alcohol wordt gedronken, dan wordt het moeilijk”.
  Misschien is Frau Kalayci geïnspireerd door de Islam, die alcohol verbiedt.
  https://www.bz-berlin.de/berlin/wegen-corona-sorge-um-volle-kneipen-kommt-ein-alkoholverbot-in-berlin

  Geliked door 1 persoon

 5. boorzalf zegt:


  Hermann Göring van Nijmegen houdt ook een toespraak.

  Geliked door 1 persoon

 6. ronjaspers zegt:

  Die muilkorf heeft niets met gezondheid te maken,maar alles met macht,controle,en onderdrukking.Ik zie het symbolisch om ons de mond te snoeren.

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Inderdaad Ron.
   Inmiddels adviseert de Europese Commissie ook het mondkapje te dragen.
   Dus weten we gelijk de volgende stap van onze dictatoriale staatsman van VVD huize.
   Maar onze vrijheid staat helemaal niet onder druk…die is allang weggegeven !

   Geliked door 2 people

 7. BigLJohn zegt:

  Alweer een nieuw sprookje in wording. roodkapje zonder mondkapje en de boze wolf (Rutte). roodkapje zonde mondkapje werd naar het bos gestuurd alwaar haar oma woonde die ziek was. De Boze wolf (Rutte) had haar oma (onze democratie) opgegeten en oma’s kleren aangetrokken en wachtte op zijn kans om ook roodkapje zonder mondkapje op te eten. Daarna kwam een jager die de buik van wolf Rutte opensneed, en zowel de democratie alsmede roodkapje zonde mondkapje konden ontsnappen en waren gered. Maar de persoon die de Nederlanders uit hun slaap moet halen moet nog geboren worden. Zelfs Wilders en Baudet lukt zoiets (nog) niet….

  Like

  • LUCIA zegt:

   Hoi BigJohn, onderschat wat in slaap betreft niet ,het is meer een soort staat van hypnose. Er zijn ongelooflijk veel dingen die je met frequenties kunt doen al mijn apparaten die contact maken met de buitenwereld , zijn zowel tegen diefstal , hacken etc, beschermd maar ook tegen andere zaken als negatieve energie en demonen reizen vaak op bepaalde frequenties dus moet je zorgen dat hun reis eindigt, voor ze je huis binnenkomen. Het punt is dat een heleboel mensen denken.. dat het kwaad niet bestaat en dit soort zaken dus onzin zijn… maar er is een wereld van verschil of je jezelf tegen dat soort zaken beschermd of niet.

   Like

 8. Bas zegt:

  Vaccin….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s